colt.45 Posted Május 1, 2008 Share Posted Május 1, 2008 Szépet lőtt Scholes kiváncsi leszek a meccsre... Láttam tegnap a 'Pool-Chelsea meccset , igaz csak félidőig , de amit meccs előtt mondott Benitez azon kiakadtam Drogbával meg egyet értek , biztos vagyok benne hogyha a Liverpoolban esne el valaki gyanús körülmények között akkor nem szólna semmit. na mindegy.. Hajrú MU és hozzuk haza a trófeát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SomeOne Posted Május 1, 2008 Share Posted Május 1, 2008 B.L. döntő: CHELSEA VS MANCHESTER UNITED hát érdekes lesz a szombati meccs után jelezném a kedves elvtársnak, hogy a múlt szombati meccsen 4 alapembert pihentetett a skót!! Nem beszélve arról, hogy a Chealse-nek eggyel több napja volt a felkészülésre, mivel korábban játszottak a 'pool ellen és ezen a szinten már ez is rengeteget számít!!! Nem ártana egy kicsit hinni fiainkban!! <_< <_< Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted Május 2, 2008 Share Posted Május 2, 2008 Egyetértek SomeOne-al bízzunk bennük és akkor meglesz az a 2 serleg! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Május 3, 2008 Share Posted Május 3, 2008 Manchester United: Van der Sar, Neville, Brown, Ferdinand, Silvestre, Evra, 0?Shea, Ronaldo, Scholes, Anderson, Nani, Hargreaves, Carrick, Giggs, Park, Fletcher, Rooney, Tevez, Kuszczak, Pique, Welbeck. West Ham: Green, Pantsil, Tomkins, Neill, McCartney, Faubert, Parker, Noble, Boa Morte, Zamora, Ashton, Walker, Mullins, Cole, Solano, Sears, Spector, Collison. A meccset 13:30-től az EUROSPORT2 közvetíti! Vidic nincs, de Rooney a kispadon lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Május 3, 2008 Share Posted Május 3, 2008 27. percnél járunk, eddig 3-0 Ronaldo lőtt 2-t, egyet Tevez Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Május 3, 2008 Share Posted Május 3, 2008 4-1 C.Ronaldo (2), Tevez, Carrick ill. Ashton Nanit kiállították! Így is sima meccs volt,GO UNITED!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peti1000 Posted Május 3, 2008 Share Posted Május 3, 2008 Már csak 1 győzelem és 100% hogy a M.U. nyerte a P.L.-t GLORY, GLORY MAN UNITED!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Május 4, 2008 Share Posted Május 4, 2008 reménykedek, hogy a szarkák megszorongatják egy picit a dinamot holnap.. egy x jó volna és ez picit csökkentené a nyomást a srácokon. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Május 11, 2008 Share Posted Május 11, 2008 Wigan: Kirkland, Taylor, Scharner, Boyce, Valencia, Brown, Palacios, Koumas, Bent, Heskey, King, Sibierski, Skoko, Pollitt, Bramble, Figueroa, Hagen, Aghahowa, Olembe. Man Utd: Van der Sar, Kuszczak, Foster, Neville, Hargreaves, Brown, Ferdinand, Vidic, Pique, O?Shea, Evra, Silvestre, Ronaldo, Fletcher, Carrick, Scholes, Anderson, Giggs, Park, Tevez, Rooney. Eurosport 2 16:00 GO MU! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
norca Posted Május 11, 2008 Share Posted Május 11, 2008 NAh nyerjük me ga mai meccset és fiúk nyugodt szívvel utazhatnak moszkvába. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Május 11, 2008 Share Posted Május 11, 2008 ja és egy jó videó: http://youtube.com/watch?v=CkGzaoj6DuY respect Gerrard! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted Május 11, 2008 Share Posted Május 11, 2008 Eljött a NAGY nap.Sztem meglesz a meccs és azt is remélem hogy Anderson játszik! GLORY GLORY MANCHESTER UNITED! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted Május 11, 2008 Share Posted Május 11, 2008 Ezt nézzétek meg: http://www.youtube.com/watch?v=dxKV7hpOhJ0 Jaja Respect Gerrard jól csináltad!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Május 11, 2008 Share Posted Május 11, 2008 1. félidő végén Wigan - Manchester United 0-1 Ronaldo.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
norca Posted Május 11, 2008 Share Posted Május 11, 2008 MI LETTÜNK A BAJNOKOK! GLORY MANCHESTER MOST JÖN A BL OTT IS ALÁZZUK LE A CSELZIT! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
II-Adi Posted Május 11, 2008 Share Posted Május 11, 2008 Jeah behúztuk! Ráadásul a dinamo X-elt.... 2 ponttal vagyunk bajnokok, nem lehet grantnak pofáznia h olasz rendszert szeretne (Pontegyenlőség esetén rájátszás ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted Május 11, 2008 Share Posted Május 11, 2008 Nagyon jó meccs volt bár sztem Park helyett Giggs jobb lett volna a kezdőben! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SomeOne Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 hát igen...szép volt, jó volt és akkor jövőre is találkozunk! addig is itt a nyár, újra van értelme élni és BL döntőt nézni!--> ez olyan szép hogy könnyet is csalt szememre Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Május 13, 2008 Share Posted Május 13, 2008 Nagyon jó meccs volt bár sztem Park helyett Giggs jobb lett volna a kezdőben! szerintem nem feltétlenül Giggs öreg már és nem nagyon bírja az iramot végig a meccseken. szerintem jobb így, hogy csereként állt be, mert lehet gólt se lőtt volna kezdőként. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Május 13, 2008 Share Posted Május 13, 2008 Mikor lesz a BL döntő? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Május 13, 2008 Share Posted Május 13, 2008 remélem összejön a BL serleg is a bajnoki cím mellé hajrá fiúk és szép volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peti1000 Posted Május 13, 2008 Share Posted Május 13, 2008 Május 21 Szerda 20:45 B.L. döntő Manchester United vs Chelsea Remélem meg fogja nyerni a M.U. ezt is nem csak a P.L.-t. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Május 13, 2008 Share Posted Május 13, 2008 Akkor még 1 hét... szerencsére otthon leszek akkor. Reméljük nem a Rangers féle offenzív focit játszák/vezetik a csapatok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Május 15, 2008 Share Posted Május 15, 2008 Avram Grant nem nyugszik. Azután, hogy hétvégén a Manchester United megnyerte a Premier League-et és a Chelsea menedzsere ehhez gratulált is, kibújt a szög a zsákból. Grant szerint a bírók elcsalták a mérkőzéseket a vörös ördögök javára. Tudtam, hogy a bírók a Manchester Unitednek adják a bajnoki címet - idézi Avram Grantet a Daily Star. A Chelsea izraeli menedzsere úgy véli, a játékvezetői testület nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a Man United megvédte Premier League címét a londoni kékekkel szemben. Grant szerint a bírók a Wigan elleni vasárnapi fordulóban megadták az esélyt a Vörös Ördögöknek, hogy egy tizenegyessel átvegyék a vezetést, majd 2-0-ra megnyerjék a mérkőzést. A Chelsea menedzsere azt is sérelmezi, hogy Bennett játékvezető nem állította ki Paul Scholest sorozatos szabálytalanságaiért. Grant elismerte, hogy Sir Alex Fergusonhoz 15 éves barátság fűzi, ám véleménye szerint a MU nem megérdemelten nyerte meg a bajnokságot. Forrás: Samsungsports úgy gusztustalan az egész csapat ahogy van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rick89 Posted Május 16, 2008 Share Posted Május 16, 2008 Nem tudom, mit erőlködik az a nyomi Grant, ha nyertek volna a Bolton ellen akkor pofázhatna, de így. Nem tudja elviselni, hogy mi nyertünk. A Mourinho-tól még csak elnézném, hogy reklamál, de egy ilyen senki, mint ő jobb lenne, ha kussolna. Hülye Grant! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Május 18, 2008 Share Posted Május 18, 2008 hosszabbított Ferdinand és Carrick is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted Május 18, 2008 Share Posted Május 18, 2008 A KépeSport-ban benne volt ,hogy megjósolta Lui(aki a Kiválasztott c. műsorban van) ,hogy a Manchester 2-1-re fog nyerni a BL döntőben!Rooney fogja eldönteni a meccset! Kíváncsi leszek rá bár én ebbe nem bízok ,de kívánom hogy igaza legyen! ui.:Ilyen senkiházi ,mint Grant ne szóljon egy szót se mert volt még egy 11-es amit nem is adott meg ,de szükség se volt rá meg még jó ,hogy meg nem adta meg mert akkor lehet probléma lett volna belőle ,de végülis jogos lett volna! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Május 18, 2008 Share Posted Május 18, 2008 Hát ide hogy nem írtam??? Tiszta hülye vagyok..amikor a MANCHESTER a legnagyobb kedvencem és igen idén is elvertük a Chelsea száját és remélem MOSZKVÁBAN ismét megtesszük! Pedig nem volt 100%-os idény,főleg ien gyenge kezdettel..hát nem gondoltam volna hogy bajnok csapat és bl döntősök leszünk de megtörtént,kedden nagy meccs lesz,és Ronaldo fog dönteni az új igazolások is jól beépültek nekem kedvencem lett NANI!!!! nah kérem szerda d.u. majd mondok még 1 regényt addigis GLORY GLORY MAN UNITED!!!!! 2007-2008-as BAJNOKCSAPAT!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Május 18, 2008 Share Posted Május 18, 2008 halkan jegyzem meg, hogy szerdán lesz a meccs amúgy Ronaldo azt nyilatkozta, hogy maradni akar. ajánlom is neki. bár, ha elmenne nem kis összeg jönne a klubhoz... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Május 18, 2008 Share Posted Május 18, 2008 sry xD akkor szerda mind1 mikor nyerjük meg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts