Wildebeest Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 Hát nem alakított túl nagyot... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 Terry: Emelt fővel állunk díszsorfalat Terry: Emelt fővel állunk díszsorfalat a UnitednekNem lesz könnyű díszsorfalat állni a Unitednek a Stamford Bridge-en - ismerte el John Terry, a 2005-ös és 2006-os bajnok Chelsea csapatkapitánya. A hétvégén eldőlt: Sir Alex Ferguson együttese megnyerte a Premier League-t, így szerdán éppen a trónfosztott Chelseare vár a feladat, hogy a hagyományok szerint díszsorfalat álljon a Premiership győztesének. Érdekesség, hogy két évvel ezelőtt hasonló volt a helyzet, csak éppen fordítva, ez azonban egyáltalán nem könnyíti meg a londoni kékek dolgát. "Jose Mourinho már elmondta, hogy megkapják tőlünk a díszsorfalat, ugyanúgy, ahogyan mi megkaptuk tőlük" - fogalmazott John Terry. "Ahogyan elnéztem néhány arcot a mieink közül, hát… egyáltalán nem lesz könnyű. Már túltettük magunkat rajta, és játékosként és személyiségként övék a teljes tiszteletünk." "Megtesszük, mégpedig emelt fővel," - fűzte hozzá a válogatott védő. A Chelsea utoljára októberben állt a tabella élén, azóta csak üldözte a Manchester Unitedet. Angol szakvélemények szerint Jose Mourinho vezetőedző együttese nem bírta szusszal a négyfrontos küzdelmet (Ligakupa, bajnokság, Bajnokok Ligája, FA-kupa). "Egyértelműen elkeresítő ha a szezon egészét nézem - mondta Terry. - Az Arsenal ellen is jól játszottunk, különösen tíz emberrel, és én a balszerencse számlájára írom, hogy nem sikerült egészen az utolsó pillanatig nyomást gyakorolni a Manchester Unitedre." "Ők a bajnokok, és ezért gratulálció jár nekik. Ebben az évben nagyon jók voltak." "Amilyen gyorsan csak lehet, szeretnénk visszaszerezni a címet. Az egész csapatnak ez a célja, mint ahogyan az utóbbi néhány évben mindig ez volt.” "A Bajnokok Ligájában az idén is csalódás ért bennünket, de most elsősorban a Premiership-trófeát akarjuk visszakapni, és a következő szezonban ismét harcolni fogunk." "Biztos vagyok benne, hogy a Manchester United játékosokat igazol majd, és ezt teszi még számos más csapat is, de biztos vagyok abban is, hogy jövőre megint végig ott leszünk.” A Chelsea - Manchester United rangadó szerda este 9 órakor kezdődik a londoni Stamford Bridge-en. A két együttes őszi összecsapása 1-1-es döntetlennel ért véget az Old Traffordon. Bár a bajnoki cím sorsa eldőlt, óriási presztízscsatára van kilátás ezúttal is. Forrás: NSO kiváncsi leszek hol fog állni a muringyó reméljük nem rejtőzik el valamelyik sarokba az év képe lesz számomra, ahogy ott állnak és mi meg kivonulunk! kinyomtatom és megy a szobám falára poszternek amúgy végre egy korrekt nyilatkozat... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
system Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 Nem akarok senkit elkeseríteni de az hogy most a United megnyerte a 'ship-et nem nagy szám, vagyis az de nem írnak meg beszélnek róla annyit mint PL. a BL döntőről és a Liverpoolról . Most ezek után lehet h jönnek majd nekem a beszólások meg minden h így jobb az MU mint a 'Pool de, én azt mondom h a legjobbak között a legjobbnak lenne a legjobb dolog!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 Európa legerősebb bajnokságában elsőnek lenni tényleg nem nagy dolog... Mindezt úgy, hogy 3 fronton álltak helyt.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mertezaker Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 Mint a chelsea ő is küzdött a bajnoki címért Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 Igen, és ki lett a bajnok? United. Akkor meg mit akarsz a chelsea-vel? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 A Chelsea meg négy fronton volt De a bajnok a MU lett és kész Viszont A három közül szerintem a Pool a leggyengébb... ettől függetlenül még a BL-t is megnyerhetik, de nekik tényleg csak arra kellett figyleni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 De azért mégis többre tartják néhol a bL-győzelmet mint a bajnoki trófeát. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 Csöndben megjegyezném, hogy a Liverpool egyelőre nem nyerte még meg a bl-t... Még van egy meccs. Valami döntő vagy hogy is hívják.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 Azért a Második hely is szép. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 az elődöntő is.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
system Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 Azért csendben én is megjegyezném hogy a bl-t már megnyerték nem is egyszer és én ezt a döntőt nem mondtam h biztos h meg is fogják nyerni.Ja arról h az MU-nak 3 fronton kellett állnia arra csak annyit mondanék h maguknak köszönhetik------->modern futball veszte. És hogyha tényleg a Liverpool a leggyengébb 3juk közül akkor miért van az h a Chelsea-t pl. kiverték a BL-ből. Ahhoz képest h a premier a legerősebb bajnokság ne feledd el h Milán-Manchester 3:0 ahhoz képest leégette akkor az egész bajnokságot... thx neki.És akkor jogosan lehet kérdezni h biztos h ők a legjobbak?..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 mert a MU nem nyert bl-t még ugye? és akkor MU - Roma 7-1 modern futball veszte, hogy három fronton zseniálisan helyt álltak? te tudod... Liverpool hatalmas mákkal jutott tovább csak azt is vedd figyelembe (a két tizenegyes zseni szánalmas tizenegyese miatt..) blablabla Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
system Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 Akkor a 7-1 nem volt mák?? kérdem én ??C. Ronaldo belőtte a 4-ik góólt vagy mittomén hanyadikat oszt kifutott a világból mert szégyenre verték őket ?? És egy kicsit sem érdekes h a feltételezett 3. helyezett(Liverpool) jutott be ISMÉT a döntőba 3 éven belül 2-ra. Nem is olyan rossz egy "kiscsapattól" ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 Én annyit mondok hogy ttélleg az Angol bajnokság az egyik legerősebb és csak az dönt hogy kinek van jobb napja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
system Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 egyetértek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 ühüm, ezek szerint geráék azért estek ki mert egy éven keresztül rossz napjuk volt? ugyanmár... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 De mondd meg melyiknek jobb a játékoskerete???? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 gólarányt és pontszámot tekintve a Manchester Unitednek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 És meg is nyerte az angol bajnokságot de az Olaszoknál márt más a helyzet.Mert ha úgy vesszük már rengeteg meccset játszott a Liverpoollal vagy a Chelseavel de a Milannal nem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
system Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 gufy jobb ha hagyjuk aki nem ért a focihoz azt lehetelen jobb belátásra bírni XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 Azt nem mondanám hogy nem ért a focihoz csak ő is kiáll a maga véleme mellett. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 tényleg nem értek a focihoz. jah. mintha ismernél ha valaki azt mondja jelenleg, hogy a Liverpool jobb csapat, mint a MU akkor az nem ért a focihoz... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 De ezt nem mondta senki ez nem kétség hogy most a Mencsi a legjobb Angliában de a Liverpoolt se kell lebecsülni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 nem becsüli le senki.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 Az a lényeg,hogy a Manchester United a bajnok A liverpool nagyon öszerakott egy csapat,öszeszoktak, és naygon jól együttműködnek a játékosok. -Glory MU- Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 Nem mondtam, hogy a Pool rossz csapat, de szerintem játékosállományt tekintve is a "leggyengébb" a három közül... Kiverték a Chelseat a BL-ből... 11-esekkel... az már olyan mint az oroszrulett. De érdekes, hogy az FA és Ligakupából is elég simán kiejtette őket az Arsenal... És bajnokságot sem mostanában nyertek... Elismerem, hogy jók, mert azért a PL-ben nem lesz 3. egy olyan csapat amelyik gyenge, de a MU és Chelsea is jobb náluk (szerintem) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 De viszont a Liverpool nagyon jó csapatmunkában és ezzel játszanak így ahogy. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 Mondjuk az tény, hogy nagyon tudnak kűzdeni egymásért Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 Én szerintem ez vitte be őket a BL-döntőbe. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts