asbi Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 hát ő sajnos annyit is ér... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 Ez 1 személy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akTa Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 De manapság nem láttam olyan fiatal játékost a Manchesterben. Milyen fiatal játékost??? Richardson:22 Rooney: 22 Fletcher is olyan 22 körül lehet C.Ronaldo: 22 vagy 21 O'shea is elég fiatal, nemtom pontosan a korát Carrick sem egy vén kecske Szóval nem értelek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 Fletcher ráadásul saját nevelés, és elég jó védő középpályás ja és O'shea is saját nevelés asszem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 És ők mióta Manchester utánpótlás. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 A Fabregas 16 évesen mutatkozott be a Premier Ligában. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akTa Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 És ők mióta Manchester utánpótlás. Miért, az Arsenal fiataljai mióta saját nevelésűek?? Első hsz-emben felsoroltam neked, kik azok a TÉNYLEGESEN saját nevelésű játékosok, akik az MU gerincét alkotják. Második hsz-emben válaszoltam arra a kérdésedre, hogy hány fiatal van a MU-ban, stb... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 Abban igazad van hogy a Manchester utánpótlása nagyon jó 10-15 éves korukban.De hol vannak ők mert nem nagyon látok olyan a nagycsapatban akik kisgyermek koruk óta ott vannak,vagy legalábbis 15-16-évesen. Abban is igazad van hogy az Arsenalnál 15-16 éves korukban veszik a játékosokat mert ők a biztosra mennek olyankorban már lehet tudni hogy lesze belőlük valami.Most tegyük fel a Fabregas is úgy ment oda az Arsenalhoz de nem egyből a nagycsapatba rakták hanem szép fokozatosan építették be a nagycsapatba. Hát szerintem ez az UTÁNPÓTLÁS!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 Giggs, Scholes, O'shea, Fletcher, Neville ez öt ember a stabil kezdők közül.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akTa Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 Abban igazad van hogy a Manchester utánpótlása nagyon jó 10-15 éves korukban.De hol vannak ők mert nem nagyon látok olyan a nagycsapatban akik kisgyermek koruk óta ott vannak,vagy legalábbis 15-16-évesen. Abban is igazad van hogy az Arsenalnál 15-16 éves korukban veszik a játékosokat mert ők a biztosra mennek olyankorban már lehet tudni hogy lesze belőlük valami.Most tegyük fel a Fabregas is úgy ment oda az Arsenalhoz de nem egyből a nagycsapatba rakták hanem szép fokozatosan építették be a nagycsapatba. Hát szerintem ez az UTÁNPÓTLÁS!! Én azt montam, hogy az Arsenal 18+os játékosokat vesz, persze vannak kivételek. Az nem utánpótlásnevelés, ha összevásárolják a már KÉSZ tehetségeket.. Az az utánpótlásnevelés, amikor kinevelik a tehetségeket. Pár név akik a MU utánpótlásképzőjéből jöttek: Ryan Giggs, Gery Neville, Phil Neville, Nicky Butt, DAVID BECKHAM, John O'Shea, Darren Fletcher, Paul Scholes.. Sorolj fel Te olyanokat, akiket az Arsenal fedezett fel, és csinált belőlük profi játékost.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 De szerintem most a jelenről beszélünk és nem a múltról.Ők már mikor voltak fiatalok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 Fletcher, O'shea... <- fiatalok Ne erőltesd inkább a vitát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akTa Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 Hát szerintem ezt zárjuk le, úgysem győzzük meg egymást Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 Ja de szerintem neked adok igazat mert annyira nem ismerem az Arsenalt hogy mondjak olyat aki már híres és ott nevelkedett kiskora óta. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 hát ő sajnos annyit is ér... Mér hát Richardson sztem jó játékos!U21-es válgotatott! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 Beckham szerint Sir Alex a kulcs a sikerekben, az igazgató pedig a Glazer családot említette és a biztos hátteret. Azért nem rossz ha van egy milliárdos a háttérben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 Ha jól tudom a Manchester vetekedik a Reallal a leggazdagabb klub címéért nem??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 Azt nemtom, de van pénze a tulajdonosnak az biztos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 Van de okosan gazdálkodik vele nem vesz feleslegesen játékosokat mint a Chelsea. Chelsea megvette a Shevát és nem adta vissza a hozzá fűzött reményeket.és ugrott az 55 millió. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 Mondjuk nem mintha Abramovics papának sokat számítana az a sz*ros 55 millka Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 Bezzeg nekem bármikor jól jönne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 Kinek nem? De neki meg nagyjából olyan mintha elhagynál egy ezrest... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 Ja de most a felesége kicsit megkopsztotta. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 Az mondjuk elég csúnya eset volt De ebbe se fog belehalni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 És még ő se fog belehalni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 Viszont, hogy a Manchesterről is essen szó: Ferguson azt reméli, hogy ez a bajnoki cím egy sikeres időszak kezdete, nem pedig egy kicsikart bajnoki cím ami után ismét sikertelen évek jönnek... hát a keretben ott van Rooney és Ronaldo akik elég fiatalok, hogy még sok sikert szerezzenek a MU-nak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 Hát igen ők ketten sokra viszik még eggyütt. Remélem is háttérbe szorítják a Chelseat. Amúgy ki gondolta volna ezt a VB után? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 Hát akkor még mindenki nagyon arról cikkezett, hogy milyen rosszban vannak és Ronaldo a Realba megy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 Hát ja hogyha elment volna a Ronaldo nem hiszem hogy megnyerték volna a bajnokságot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 Mér hát Richardson sztem jó játékos!U21-es válgotatott! szerintem az idény legrosszabb játékosa volt a csapatban.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts