csendes Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 Egy rém rendes család Married... with Children Al büdös, ezt mindenki tudja, Ezért Marcy utálja. Peggy lusta, csökönyös szamár, Bud nője nagyon ruganyos ágy. Kelly hülye, ez nem vitás, Marcy csirke, ez sem vitás! A szomszédban lakik Marcy, Ki gyűlöli Al puszta létét is. Marcy férje Steve, Al haverja, Ki először szereti Marcyt, De aztán megutálja. Steve elhúz örökre, Marcy rászokik a sörökre. De egy nap, amikor Marcy éppen kel, Egy férfi éppen mellette is kel. Ő Jefferson D'Arcy, Kinek felesége lett Marcy. Jefferson múltja sötétebb, Mint éji éjszaka éjféli sötétje, Ügynököket ismer ő, Kikről Marcynak fogalma sincs, kik ők. Kedvenc sorozatom szereplői ők, Kicsit tökéletlenek ők, De én örökké szeretni fogom őket, mert: Al örökre egy pancser marad, Peg se lesz egy tündér anya, Kelly sem lesz Nobel-díjas, Bud sem lesz egy szexi pasas. De én azt mondom, ők a legjobbak, Mert az ő műsoraik a LEGESLEGJOBBAK! Most megyek, mert még le merek maradni róla, Mindjárt kezdődik a Rémséges fél óra. Csak annyit még, hogy szeretném, Ha egyszer Alnek is sikerülne szegény szerencsétlen élete. Költötte: Kopasz Ildikó alias Kelly (Egy rém rendes család rajongó) Forrás: http://remrendes.uw.hu/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
secto_r88 Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Ez a sorozat a legjobb! =))))) én végig szoktam röhögni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartman Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 A NO MA'AM-es pólómat mindenki megnézi itt amcsiban A tanárom is megveregette a vállam, és egy jót röhögött Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagypisty Posted Január 21, 2006 Share Posted Január 21, 2006 Ezt én is nagyon szeretem! De csak azokat a részeket láttam, amiket az RTL Klub Leadott! Valakinek, vannak részei! Az feltölthetné a MovieZ-be! Köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pain Posted Január 31, 2006 Share Posted Január 31, 2006 Kedvancem nekemis ez a sorozat! Azt nagyon bírom,mikor Peggy amnéziás lesz... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thotiakos Posted Január 31, 2006 Share Posted Január 31, 2006 ez a legjobb sorozat az a legjobb ahogy al válaszol. olyan lazán mint akinek semmi baja nincs az életben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Február 26, 2006 Share Posted Február 26, 2006 Én is imádom ! Amikor van alkalmam megnézem mert nagyon jó szövegeket nyomatnak benne meg a szereplők............... KEGYETLEN!!!!! Üdv! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xpassz Posted Február 28, 2006 Share Posted Február 28, 2006 Király sorozat! Pláne akkor tudod értékelni ha már nős vagy. Egyébként meg aki nem kedveli, az biztos a Romantic-on nőtt fel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabi-kapunk Posted Március 6, 2006 Share Posted Március 6, 2006 ha rossz a kedvem vagy szörnyülködni akarok ezt nézem erről tudom milyen ne legyek bár nekem al a példaképem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockwille Posted Március 13, 2006 Share Posted Március 13, 2006 Kedvenc sorozatom:D Al Bundy az elsőszámú példaképem. Pólóm nekem is van. Minden csaj útál is érte Ja, pólóról: a nőnapot abban ünnepeltem Ez a sorozat adott értelmet az életemnek, enélkül nem élnék. Vakbélműtét után mikor hazaengedtek egyből megnéztem 4 évadot. Mondanom se kell rendesen szedtem a fájdalomcsillapítót. Lehet összevart hassal nem kéne végigröhögni 12 órát Szal egyszóval ez a világ legjobb sorozata. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Június 27, 2006 Share Posted Június 27, 2006 Én is imádom, kevés olyan sorozat van amin végig lehet röhögni. Még szeretem a Mr. Bean-t és a Tom és Jerry t is azokon is végig tudok nevetni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
macsek90 Posted Június 27, 2006 Share Posted Június 27, 2006 Az az érdekes, hogy az "öregek" szeretik a sorozatot, a 25-30 évesek nem annyira. a fiatalabbak pedíg megintcsak... (TISZTELET A KIVÉTELNEk persze)ennek vajon mi lehet az oka ??? Egyébként én nagy fan vagyok csak sajnálom, hogy ilyen "kevés" részt adtak ki belőle Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
adriaanB. Posted Június 28, 2006 Share Posted Június 28, 2006 Mondhatom, hogy tulajdonképpen én eze nöttem fel, mert mikor kisebb voltam ('95-'96) az öseim minden este néztés, s úgy rámragadt, s még mind mai napig is nézem öket, még akkor is, h alegaláll 2x láttam az egész szorozatot !!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lali25 Posted Június 29, 2006 Share Posted Június 29, 2006 Kedvenc sorozatom! Főleg azt imádom, amikor Kelly elkezd lámáskodni !!!! Mindenki nézze ezerrel a Cool tv-n 19:30-21:00 minden hétköznap Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tammi Posted Június 29, 2006 Share Posted Június 29, 2006 Király sorozat! Pláne akkor tudod értékelni ha már nős vagy Úgy van, igazat szóltál. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mucika01 Posted Június 29, 2006 Share Posted Június 29, 2006 Hát már minden jót elmondtatok róla , Én is csak ezt az 1 - sorozatot tudom végignézni , még a reklám alatt se kapcsolok el , nehogy egy percet is lemaradjak róla . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hunyi Posted Július 7, 2006 Share Posted Július 7, 2006 kedvenc sorozatom már minden részét láttam ezerszer de mégis megnézem újra és újra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
brunoka Posted Július 7, 2006 Share Posted Július 7, 2006 Én a Cool TV-n néztem! Minden nap jobb mint csak hétvégén. Alapmű. A legjobb sorozat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csupka.norbert Posted Július 7, 2006 Share Posted Július 7, 2006 Hát jah ennél jobb sorozat nincsen a világon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Szeptember 4, 2006 Share Posted Szeptember 4, 2006 sziasztok! ne haragudjatok, de ha valaki rosszat akarna nekem, akkor ezzel a sorozattal meg a jóbarátok végignézésével lehetne engem büntizni, mert megőrülök tőlök! nem "írom elviselni. iszonyat számomra. bocsika. szipi :ras: :nono: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpicore Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Alap sorozat Cool-on minden hétköznap 2-3 rész megy, nem lehet kihagyni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 jó kis könnyed sorozat, ezt mindig meg lehet nézni akárhányszor Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpicore Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Jah, énis már sokszor láttam, de nem tudom megunni, életem végéig tudnám nézni :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolle125 Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Ez a sorozat tök baró!!! De a magyar sorozat az elágy gány mert az egész csak egy nagy kopintás :crazy: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mraddy Posted Február 28, 2007 Share Posted Február 28, 2007 Szasztok, lesz egy új sorozat a tv2-n ( márc.4 20h 2 részt adnak le) a neve Heroes- Hősök. Piszkosul jó sorozat higgyétek el megéri nézni engem leblokkol annyira imádom. És ajánlom nektek is. Egyszerűen elképesztő sorozat, minden műfaj található benne: leginkább sci-fi, akció és némiképp humor és érzelem. Ajálom szuper sorozat... király a rém rendes család Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alhun Posted Március 9, 2007 Share Posted Március 9, 2007 Ez a sorozat életem egyik legmeghatározóbb sorozata. Remek poénok vannak benne, és akárhányszor újranézi az ember, mindig talál valami újat, vagy olyat, amit elfelejtett. Be is szereztem egy Polk High 33-as pólót, az egyik legjobb pólómnak tartom, mivel nem márkabeli, hanem eszmei értéke van. szipi: Nem haragszik rád senki. Lehet, hogy most unszinpatikus, de kitudja, mit hoz a jövő, lehet hogy te is rajongója leszel. Láttam már ilyet, pont az én családomba esett meg, hogy az anyám régebben ha vonszoltuk se volt hajlandó megnézni belőle részeket (akkor még a TV3-an ment), de amióta a Cool tv adja, azóta ő is nézi és neki is tetszik. Lehet, hogy el kellett telnie pár évnek, de mégis megszerette. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronos Posted Március 9, 2007 Share Posted Március 9, 2007 Rém rendes...................Legjobb sorozat amit valaha csináltak, legalábbis nekem örök kedvenc Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazzo83 Posted Március 20, 2007 Share Posted Március 20, 2007 bármikor képes lennék megnézni bármennyi részt! nagyon tetszik, főleg h soha nem jön össze Al-nek semmi. mondjuk úgy: Al egy tipikus Bundy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabineo Posted Március 22, 2007 Share Posted Március 22, 2007 én akármit láttam még a tv-be semmi nem volt jobb, nemhogy jobb hanem még olyan jó sem mint a Rém rendes család... ami még megközelítette (nálam) az a Simson család volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bopika Posted Október 26, 2007 Share Posted Október 26, 2007 Ez az a sorozat amit kb 6-7-szerre latom, de egyszeruen nem lehet megunni, fenomenális! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts