BeVi@Ózd Posted Június 19, 2008 Share Posted Június 19, 2008 Minden téma egy album. Kivéve az a téma amelyiknek a címe ezen formula szerint építődik fel: jelen hó - single számok Áttekinthető, és használjátok a keresőt is néha. Kicsit a szabályzatból: Egy témába csak egy előadó albuma (albumjai) legyen ? Különálló számokat csak az aktuális havi (pl 2007 január) Single számok topikba linkelhetsz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom95 Posted Június 22, 2008 Share Posted Június 22, 2008 A felesleges köszönetnyivánítás helyett midnen téma nyitójánál lehetne egy Köszönöm gomb! Ha erre rákattintassz akkor elküldi a neveddel együt az üzenetet a akinek küldet annak a köszönet topicjába! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
diesell Posted Június 23, 2008 Share Posted Június 23, 2008 ez nagyon jó 5let sztem is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zseléboy Posted Június 23, 2008 Share Posted Június 23, 2008 Nagyon tetszik nekem is ez az ötlet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Június 23, 2008 Share Posted Június 23, 2008 csak nehéz megvalósítani... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteamOwner Posted Június 24, 2008 Share Posted Június 24, 2008 Lehetne felrakni a Mediabox modot és lenne egy fain Mediabox... Meg átlehetne írni és lenne Torrentbox Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoghurt Posted Június 24, 2008 Share Posted Június 24, 2008 Tom95 ötlete szerintem is jó, lehetne egy "Köszönöm" gomb a téma mellett, amire rá lehet kattintani, és lényegében számolná, hogy hányszor kattintottak rá, és megjelenítené azt. (Remélem érthető voltam, nem nagyon értek az ilyen dolgokhoz ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK15 Posted Június 25, 2008 Share Posted Június 25, 2008 engem agyon zavar,hogy néha véletlen hozzászólásokat csinálok...bár általában működik az a 20 ms várakozás de néha nem...és még az lenne jó ha kitudnám törölni a saját kommentemet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
d4s0t Posted Június 30, 2008 Share Posted Június 30, 2008 de tényleg a saját hszed miért nem lehet törölni? a témákat is lehet. Felesleges munkától kímélnénk meg a moderátorokat, h nem kell a dupla postokat törölni stb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ace Posted Július 3, 2008 Share Posted Július 3, 2008 szerintem is jó ötlet lenne a további kategorizálás, mert sokkal felhasználóbarátabb lenne, ha mondjuk a musicban külön lenne a rock, rep, és elektronikus zene, vagy a filmeknél, akció, vígjáték, horror, thriller, dráma, mert már olyan nagy a kinálat a piraten pl ikor egy koncertfelvételt szeretnék letölteni, és éppen monydjuk feltettek egy csomo diszkós izét akkor kuatathatok Ez tényleg jó lenne, viszont ember legyen a talpán, aki a már meglévő több ezer témát kategorizálná. Szerintem a modik beleőszülnének . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Július 4, 2008 Share Posted Július 4, 2008 A köszönet gomb szerintem is jó ötlet.Meg szerintem lehetne új rangokat berakni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeVi@Ózd Posted Július 4, 2008 Share Posted Július 4, 2008 A modok már más sziszifuszi munkát is elvégeztek, ez sem szabna határt a türelmüknek. És minek még új rang, nem rég vezették be az elit felhasználókat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Július 4, 2008 Share Posted Július 4, 2008 Nem a csoportokra gondoltam,hanem például hogy Törzsvendég,Kisherceg,stb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HenryArm Posted Július 4, 2008 Share Posted Július 4, 2008 Azok a titlusok! De ténelg elkéne már pár új Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belami18 Posted Július 5, 2008 Share Posted Július 5, 2008 Donatorok, Elite-k , Vip-ek, mod-ok meg ugyis saját rangok kérhetnek szóval lehet nem lesznek bevezetve új rangok , bár nem mintha nem lennének jók a régiek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FZolee Posted Július 5, 2008 Share Posted Július 5, 2008 Belami18: Szerintem nem arról beszél, hanem arról, ami a hozzászólások számától függ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Július 5, 2008 Share Posted Július 5, 2008 Ez tényleg jó lenne, viszont ember legyen a talpán, aki a már meglévő több ezer témát kategorizálná. Szerintem a modik beleőszülnének . Az az egyik, másik meg hogy még több témát kéne a végén áthelyezgetni, hogy ez akció, nem horror, stb... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 Silence Posted Július 9, 2008 Share Posted Július 9, 2008 Szerintem is jó lenne egy köszönet gombos megoldás , akkor megszűnnének a köszönet topic-ok. ha megakarsz köszönni valamit akor odakatt azt meg is van. De nem tudnánk magunknak nyomogatni a köszönet gombot mert az kicsit durva lenne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HungAryan20 Posted Július 13, 2008 Share Posted Július 13, 2008 Régebben én is örültem volna, ha lett volna a hozzászólásaimnál törlés gomb. Ma már ritkábban fordul elő, hogy félrenyomok. Viszont, ami a fontos, hogy ha lenne ilyen funkció az sok problémát szülne, hiszen értelmetlenné válna rengeteg topic. Képzeljétek el hogy valaki ír valamit, amire a többiek reagálnak, majd törli a hozzászólást. Utólag elég nehéz lenne átlátni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteamOwner Posted Július 15, 2008 Share Posted Július 15, 2008 Lehetne új titulus,köszönetgomb és Mediabox is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djarni Posted Július 15, 2008 Share Posted Július 15, 2008 Szerintem ki lehetne írni hogy ha van olyan elvetemült aki baromi gyors nettel rendelkezik vagy sok a türelme meg az ideje akkor töltsön fel 1-2 720p-s HD videót is 5.1es hanggal! (Teljes filmekre gondolok, de még a videó klip is szóba jöhet, de azért a film az film!) Mondjuk én lennék olyan elvetemült hogy le is töltsem! Sajnos minőség mániába szenvedek! Ha lehetne valamelyik topicba egy ilyen kiírás, akkor meg köszönném! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 a köszönet gombot támogatom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heyman8909 Posted Július 23, 2008 Share Posted Július 23, 2008 Hali! Lehetne csinálni Gadgetet google-hoz, és akkor minden böngészőindításkor megjelenne. Úgy kellene, hogy az 5 legújabb témát kiírja, megoldani, hogy nem az 5 útolsó hozzászólásét, hanem az 5 utolsó új topc nevét kiírja. Máris csalogatóbb lenne az oldal. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
traki.balint Posted Július 26, 2008 Share Posted Július 26, 2008 a köszönet gombot támogatom Azt én is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Július 27, 2008 Share Posted Július 27, 2008 A köszönet gombot én is támogatom ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Persie Posted Július 27, 2008 Share Posted Július 27, 2008 Én is,jó ötlet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Július 29, 2008 Share Posted Július 29, 2008 csak nehéz megvalósítani... Van ehez a fórum motorhoz többféle "thanks mod", csak copy-paste és kész is lenne. Az új rangok annyira nem is kellenek, de az új csoport nem lenne rossz. Egy 25 hsz-es felhasználó ugyan úgy Power User, mint egy 5000 hsz-es. Szóval értitek. Bár nekem ez így is tökéletes, csak egy felvetés volt. A régi álmom meg, hogy a 0 Dayz játékokat/filmeket kilehetne emelni. Én örülnék neki, mert nem veszne el 1-2 ismeretlen új film a többi között. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Július 29, 2008 Share Posted Július 29, 2008 Csak gondoljatok bele. Minek legyen a fórummotor teleszemetelve mindenféle moddal? Akik eddig nem tartották be a szabályokat, ezután sem fogják, a köszigomb különben eddig csak ~3x lett elvetve. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belami18 Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 szerintem ki kéne írni a Gumiszoba alforumhoz , hogy "Nincs hozzászolás számlálás" , vagy valami hasonlót, mert ahogy nézem , minden héten 1 user topicot nyit a Segítség-ben, hogy csomót írt , forumon, aztán mégse számolta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
somakoma Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 Szerintem meg lehetne oldani a filmes topicot úgy, mint a bithumenen, azaz külön kategóriákba kéne sorolni a filmeket (pl. angol hang, vagy minősége a dvd-nek)! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts