boross12 Posted Március 22, 2008 Share Posted Március 22, 2008 történelem topic! báár jobban belegondolva hatalmas munka lenne : merthogy egy idő után már viták alakulhatnának ki ezek átvágnának politikai vitáká mert sajnos a háboru politika és ahogy én sejtem egy magyar forumon a II.világháboru kapná a legnagyob szerepet igy nemtudom hogy is lehetne ezt megvalositani de azért jo lenne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Március 22, 2008 Share Posted Március 22, 2008 szerintem is átmenne politikába Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FZolee Posted Március 22, 2008 Share Posted Március 22, 2008 Lehet átmenne, de meg lehetne próbálni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Március 23, 2008 Share Posted Március 23, 2008 Én inkább nem javaslom, mert még két pártra szakad a Pirateclub is a politika miatt. Mert előbb-utóbb minden történelmi téma átmegy politikába. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Március 25, 2008 Share Posted Március 25, 2008 Régebben volt olyan téma, amiben egyedüliként engedélyezve volt a politika és bebizonyosodott, hogy nem kivitelezhető jelen oldal keretei között... 1, semmi szükség nincs arra, hogy felesleges indulatokat generáljanak egymás között a felhasználók 2, A pirateclub átlagéletkora nem túl nagy.. a legtöbbek úgy nyilatkoznak a témáról, hogy gyakorlatilag 'kiskamaszként' sejtelmük nincs róla... teszik ezt azonnal a legdurvább szinten, a komolyabb témáknál is egyből cigánykérdést stb-t kiabálva (úgy, hogy pl. az adott témának semmi köze nincs alapban hozzá) Ez az eset még rosszabb, mintha értenének is hozzá. 3, A múltbeli tapasztalat domináns: soha nem lesz már esély arra, hogy itt a pirate-n erről szó lehessen. A csevegőből én szűrtem ki a régmúlt nyomait és láttam, hogy még barátoknál is milyen ellentéteket szűl! Az oldal arculatába már csak ezért sem fér bele. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matekonvict Posted Március 25, 2008 Share Posted Március 25, 2008 Egyetértek Nietzsche-vel! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paland3 Posted Március 25, 2008 Share Posted Március 25, 2008 Sziasztok! Nagyon szeretem az oldalt, de lenne egy felvetésem. Miért szinte minden a rapidsharen van? Ez egy borzalmas feltöltő oldal. Most nem csak azért írok, mert sajnos fix ip-s vagyok (azért is) de nektek is várnotok kell a letöltések előtt, még ha újra is csatlakoztok. Ha van normális érv a rapid mellett, akkor oké. Sok olyan fájlmegosztó van ahol semmit sem kell várni. Biztos sokkal több ilyet ismertek mint én. Ezekről simán lehet folyamatosan szedni letöltés kezelővel. Előre is köszi a válaszokat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Dani] Posted Március 25, 2008 Share Posted Március 25, 2008 hát a rapidshare (még ha meg is várat) a legmegbízhatóbb fájlmegosztó. Jobb érzés egy olyan oldalra tölteni, ahol legalább 1 hónapig megmaradnak a feltöltések. (és az adatainkat se adják ki a rendőrségnek -lásd data ) Talán még a load.to, meg 4shared jók, de azokat nem ismerem. Megauploadhoz meg kell a **** toolbar. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Március 25, 2008 Share Posted Március 25, 2008 azokról törlik sokszor pár nap, vagy egy-két hónap múlva... a rapid az egyetlen és talán a megaupload, amelynél még javarészt az egy éves linkek is működhetnek! a serbesség is csak ott a megbízható! de talán nem ártana visszaolvasni akár a jelen témában is, sokszor volt már erről szó. Nem véletlenül tesznek oda mindent az egész világról a feltöltők! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smurf Posted Március 25, 2008 Share Posted Március 25, 2008 paland3: sehol nincs megmondva, h csak a rapidshare-re lehet tölteni, a felhasználók oda töltenek, ennyi. A staffnak semmi köze a feltöltött anyagokhoz, nem mondják azt, h töltsenek fel a felhasználók, azt se hogy hova és legfőképp azt nem mondják, h jogvédett anyagokat osszanak meg. Ha azt akarod, h mindenki aki feltölt válasszon mást a rapidshare helyett, lehet próbálkozni meggyőzni 100e felhasználót, de nem hiszem, hogy sok sikerrel járnál. [Dani]: ha Firefoxot használsz, nem kell toolbar, van hozzá ext, keress rá a megauploadra a kiterjesztések közt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paland3 Posted Március 25, 2008 Share Posted Március 25, 2008 Na most jól megkaptam. Azért nem kell rögtön beoltani. Csak egy ötlet volt, és nem akartam senkit se kötelezni. Én egyszerűen nem állok neki letölteni egy 30 részes feltöltést, mert az nekem több nap. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3xter20 Posted Március 25, 2008 Share Posted Március 25, 2008 Sztem megéri az az 1700-1800 forint havonta a rapidshare-n... Én is így csinálom a letöltést! Jó és stabil! Sztem vegyél egy accot, és tolathatod neki ezerrel! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FZolee Posted Március 25, 2008 Share Posted Március 25, 2008 Főleg megéri az 1 éves előfizetés 14 ezer forint (összvissz 35%-ot spórolsz meg összesen és kapsz 8000 pontot ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smurf Posted Március 27, 2008 Share Posted Március 27, 2008 Szerintem nagyon elaprózódott a fórum, főleg a segítségben és a kérésekben. Elég lenne oda pár nagy téma, mint az sg vagy a hwsw fórumán és abban lehetne visszakeresni. Aki nem hajlandó visszaolvasni, nem tud kérdezni és a google-höz sem veszi a fáradtságot annak meg mehetne két irgalmatlan nagy virtuális pofon Pl 2 oldalnyi wow téma, ipari mennyiségű portforward, mivel tudom megnyitni típusú kérdés Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belami18 Posted Március 27, 2008 Share Posted Március 27, 2008 persze meg sokkal átláthatobb lenne, amugy nem csak a segítség , hanem a Erotika téma is nagyon elaprozódott, vagy például, Játék témában lehetne, 1 topicot létrehozni, amiben segítségeket lehetne irni, és igy nem kéne ujabb topicocat létrehozni, de például ezt több téma résznél is meglehetne csinálni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Április 1, 2008 Share Posted Április 1, 2008 vagy mondjuk lehetne az Applications topicon belül egy AiO alfórum amiba az AiO-kat kellene postolni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeVi@Ózd Posted Április 2, 2008 Share Posted Április 2, 2008 Szerintem megvalósítható és közösség tudatot erősítő volna a Pirateclub öltözött (én pólóra szavazok, de lehetne sapka, pulóver... zokni ). Tudom, hogy a staff törekszik az egyediségre, így nem koppint (jelenleg torrent oldalon van ilyen akció), de más fórum (tudtommal) nem készít ilyeneket. Az árfekvés lehetne mindenki számára elérhető (nem gyagyi!) minden költséggel 3 000 Ft-ra rúghatna. Ez egy reális ár, ennyit Én is kiadok érte. Kereslet lenne rá, ha nem is 100k, de legalább pár száz (sztem ez nem túl optimalizát becslés), hisz a magasabb rangú felhasználók (vip, elit, uploader, staff tagok) biztos rendelnének, és persze a nem kevés fan is. Ez az ötlet megfondolandó, vagy érvből elvetendő? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loky Posted Április 7, 2008 Share Posted Április 7, 2008 Nem lehetne a Google hirdetéseket úgy beállítani, hogy új ablakban nyíljon meg az oldal, ha egy linkre kattintok? Vagy csak engem zavar, hogy elnavigálok a fórumról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriftKing Posted Április 7, 2008 Share Posted Április 7, 2008 Firefox-ban CTRL+ kattintással új fülön nyitja meg... sztem explorerben is van ilyesmi, írd meg h mit használsz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Április 7, 2008 Share Posted Április 7, 2008 Explorerben is Ctrl+Kattintás, sőt, valószínűleg minden böngészőben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Április 7, 2008 Share Posted Április 7, 2008 vagy ha a görgőt megnyomod AKkor is új tab Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibrone Posted Április 7, 2008 Share Posted Április 7, 2008 Hali egy XL-s pólóra én is beneveznék. Meg egy sapira is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeVi@Ózd Posted Április 7, 2008 Share Posted Április 7, 2008 Végre, azt hittem ez egy halott ötlet volt. Pedig nekem nagyon megtetszett. Csak hát több voks is kéne, hogy egyáltalán felvetődjön admin körökben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loky Posted Április 8, 2008 Share Posted Április 8, 2008 Explorerben is Ctrl+Kattintás, sőt, valószínűleg minden böngészőben Explorerben SHIFT+kattintás, de mindegy. Tudtam ezeket eddig is, sőt használom is, csak ugye a lustaság néha rámtör rendesen Mindegy, ötlet elvetve Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Április 8, 2008 Share Posted Április 8, 2008 Loky, a Shift + kattintás új ablakban nyitja, a Ctrl + kattintás új fülön. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Április 8, 2008 Share Posted Április 8, 2008 Nem tudom,van-e hátulütője a dolognak,de szerintem lehetne valamivel nagyobb az üzenetküldő befogadóképessége Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriftKing Posted Április 8, 2008 Share Posted Április 8, 2008 frissülhetne gyakrabban a blog ránéztem és a legújabb cikk a kellemes karácsonyi ünnepeket! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
boross12 Posted Április 8, 2008 Share Posted Április 8, 2008 sapira én is benveznék meg talán polora is de sapira biztos jó ötlet szerintem elsőnek hogy kiknek kell ők beküldik a lét aztán megcsináltatjátok és külditek szerintem zsír lenne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szabesz91 Posted Április 9, 2008 Share Posted Április 9, 2008 Hát pólót tuti rendelnék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gleko Posted Április 13, 2008 Share Posted Április 13, 2008 Helo!Egyik ismerősöm iylen munkaterületen dolgozik!Vki tudna lökni egy pc logót lehet pólóra tudnám vetni:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts