Doczi Posted Július 20, 2007 Share Posted Július 20, 2007 Szerintem elég olvashatatlan, szeritem csak az eredeti szöveget írd át és a logó maradjon, de ez csak saját vélemény... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted Július 20, 2007 Share Posted Július 20, 2007 Megcsináltam én az eredeti psd alapján. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Augusztus 2, 2007 Share Posted Augusztus 2, 2007 Üdv. Lenne egy olyan kérdésem hogy ugye vannak a program letöltéseken belül "A Nagy programneve Téma - összes linket ide" témák, na most ha bemegyek egy ilyen témába akkor előfordul hogy több oldalt is kell lapoznom mire a nekem kellő verziót megtalálom, mert adott esetben a köszönömök és egyéb problémák megvitatása is ott zajlik. - Nem-e lenne jobb úgy hogy nem egyesítititek a témákat, hanem amikor valaki beírja a keresőbe mondjuk hogy Winamp, akkor kiadja az összes témát ami jelenleg fenn van, így nem kell lapozgatni a kellő verzióért vagy hogy akár egy működő linket találjunk. - A másik kérdésem hogy ha az előző hülyeség, mi lenne hogyha akkor az összes program úgy kerülne fel, hogy a topic címe a program nevét tartalmazza (FlashFXP 5.3.4 Pro helyett csak simán FlashFXP - most csak példának mondom ezt a progit...) és akkor minden programnak lenne egy külön témája és az összes verzió és link oda kerülne? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Augusztus 3, 2007 Share Posted Augusztus 3, 2007 Szerintem rendszerezni kellene a Letöltési fórumokban a letöltéseket. pl:GAMEZ----akció vagy ISO,RIP ilyeneket! ez csak egy ötlet,amivel egyszerübben lehetne vezetni a dolgokat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lori01 Posted Augusztus 4, 2007 Share Posted Augusztus 4, 2007 Azt hiányolom, hogy ha elgépelek valamit és így elküldöm, mert nem vettem észre a hibát, nem tudom javítani a topicot. Szerintem a javítás funkciót mindenki számára elérhetővé kellene tenni (annmak aki nyitotta topicpot). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Augusztus 4, 2007 Share Posted Augusztus 4, 2007 van egy olyan gomb a hozzászólásod jobb alsó sarkában amire az van írva hogy EDIT, na azzal tudod szerkeszteni utólag is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 Szerintem rendszerezni kellene a Letöltési fórumokban a letöltéseket. pl:GAMEZ----akció vagy ISO,RIP ilyeneket! ez csak egy ötlet,amivel egyszerübben lehetne vezetni a dolgokat. Ez nagyon jó ötlet lenne. Letöltési fórumokon belül a játékoknál. TPS, FPS, MMORPG, SPORT, RPG, ADVENTURE ... stb, a filmnél Thriller, Horror, Drama ... stb, a zenénél is rock, rap, trance, classical ... stb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 A téma leírásában oda van írva hogy milyen típusú a játék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 Én is tudom. De praktikus, meg legalább nem kell annyi cuccot betöltenie a böngészőnek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 Ígyis úgyis be kell azt töltenie, csak még1 kattintással több mire odaér a kívánt témához. De ez az én véleményem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Augusztus 6, 2007 Share Posted Augusztus 6, 2007 szerintem is jó ötlet lenne a további kategorizálás, mert sokkal felhasználóbarátabb lenne, ha mondjuk a musicban külön lenne a rock, rep, és elektronikus zene, vagy a filmeknél, akció, vígjáték, horror, thriller, dráma, mert már olyan nagy a kinálat a piraten pl ikor egy koncertfelvételt szeretnék letölteni, és éppen monydjuk feltettek egy csomo diszkós izét akkor kuatathatok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hun3d Posted Augusztus 7, 2007 Share Posted Augusztus 7, 2007 Szerintem a Zenéket kéne külön válogatni MAGYAR és KÜLFÖLDI csoportba Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoleytaylor Posted Szeptember 1, 2007 Share Posted Szeptember 1, 2007 a "vajon mi lesz?" (ha a számláló lejár) témába írtam nemrég egy ötletet. nem feltétlenül kötelezően, de legalább opcióként olyan lehetőséget adni a letöltős témanyitáskor (illetve olyan hozzászólásnál, amikor letölthető tartalmat kínál valaki), ami egy egységes(ítő) sablon lenne. konkrétabban: meg lenne (vagy már meg is van) határozva, hogy milyen adatokat kell megadni egy feltöltött cucchoz, pl zenénél: előadó, cím, album e vagy válogatás vagy maxi vagy akármi, megjelenés éve, esetleg borító képe, tracklista, link(ek), jelszó, esetleg stílus kategória... gombnyomásra, vagy alapértelmezés szerint megjelenne egy ezeket tartalmazó form az új témánál, egyszerűen ki lehetne tölteni, aztán ezek elmentődnének egy külön adatbázisban. és lenne egy nagyon egyszerű különálló oldal, egy kereső lenne csak rajta, ami ezen az adatbázison keres, a találatok pedig csak (példánál maradva) az előadót és a címet (plusz ami még fontos) adja ki, ez viszont csak az adott topicra mutató link lenne... mivel ez egy nagy könnyítés lenne a találatok pontosításához, ez a kereső opció pl csak a power user szint flött lehetne elérhető (tehát lenne valami ösztönzés)... de nem feltétlenül... és igen, tudom hogy a régieket is át kéne alakítani, és az nagyon sok munka lenne, de egy ilyen megoldás lenne a legcélravezetőbb. megoldaná a kategorizálás kérdését is (ja igen, a témák címe is egységes lenne, ha a "sablon" kívánt részeiből állna össze automatikusan), a keresések is pontosabbak lennének, stb... biztosan lenne sok-sok jelentkező, aki néhány tíz-száz témát megreformálna, így lehet egy hét alatt a legrégebbiek is "új rendszerűek" lehetnének... a "sablonosíthatatlan" tartalmak pedig bekerülnének egy turkáló alfórumba. ilyen lenne pl az "év/hónap. - minden single számot ide" (vagy ilyesmi) nevű ömlesztett téma (de akár ezek is megoldhatók...) továbbá: "köszönöm gomb" és csak a letöltéshez kapcsolódó kérdések lehetnének a témában (tehát nem olyanok, hogy "ti ilyen sz*rt hallgattok?", estébé...). lenne inkább a zeneletöltő témák mindegyikének alján egy link a társalgó zenés fórumához, így amikor hozzá akar szólni más témában, észrevenné, hogy ezt nem jó helyen akarja megtenni, és kattintana... remélem érthetően írtam le... és azt is, hogy elgondolkoztok rajta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SixHouse Posted Szeptember 4, 2007 Share Posted Szeptember 4, 2007 Hello all! Nekem egy eccerű kis ötletem lenne: A -MUSICZ- ban sztem a videoz mellett lehetne ->single számok alfórum ->albumok alfórum (ismerem a szabályzatot miszerint a musicz ba csak egész albumot lehet tenni különben a single számok részbe) Csak annyi a bajom a mostanivan hogy mindig keresni kell a single számok részt...(igaz nem nagy feladat csak még könnyebb lehetne ) Csak azért vetettem ezt fel, mert a requestz is szét lett bontva elég jól(könnyebb benne eligazodni), remélem teccik az ötlet! (bocs ha már volt igazából nem olvastam végig az összes javaslatot, de ha volt akkor már nem csak én gondolom igy, és ez még egy voks ) Köszi a figyelmet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Szeptember 16, 2007 Share Posted Szeptember 16, 2007 Az én ötletem képfeltöltéssel kapcsolatos. Van a képfeltöltés szabályzatában hogy csak a PirateClub-hoz használjuk. Van aki azonban más oldalhoz (is) használja annyira tetszik neki. Az ötletem az, hogy egy kis pirateclub logót a kép egyik sarkában helyezni el, ezzel is jelezve azt, hogy ez a fórum tulajdona. Most nem nagy batár myviplogó méretűre gondolok elsősorban, hanem egy olyan 30x30 px-es kis logóra. gyorfypeti Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Október 2, 2007 Share Posted Október 2, 2007 Hello, szerintem jó ötlet lenne egy Csillagászat vagy csillagászat/asztrológia fórum az általános fórumokhoz. Vélemény? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Október 3, 2007 Share Posted Október 3, 2007 jó ötlet, de lehetnének tudományokról és történelemről szóló topicok is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wendeer Posted Október 4, 2007 Share Posted Október 4, 2007 Szerintem is jó ötlet,sokat járnék abba fórumba... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
somaster Posted Október 4, 2007 Share Posted Október 4, 2007 Szerintem is, kéne egy ilyen tudományos dolgokkal, meg érdekességekkel (technikai újdonságok) foglalkozó fórum, abba biztos nagyon sokat írnék. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Október 5, 2007 Share Posted Október 5, 2007 tényleg jó lenne a tudomány és történelem fórum. a szűrést is támogatom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mile Posted Október 7, 2007 Share Posted Október 7, 2007 Úgy gondolom, hogy az általános fótumtémák közzé lehetne egy "kultúra" elnevezésű fórumot kialakítani. Itt lehetne a csevegőből átirányított Kedvenc versrészletek, idézetek, a Könyvajánló, a Latin idézetek, a Kedvenc író, költő, stb. Lehetne itt egy kultúra híreivel foglalkozó rész, TV, színház, egyéb programajánló stb. Lehetne egy vitafórum - Beszéljük meg kultúráltan címmel. Kérdés mennyire van rá igény a többség részéről? A tudománnyal, történelemmel foglalkozó fórum létrehozását magam is jó ötletnek tartom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolop Posted Október 13, 2007 Share Posted Október 13, 2007 Én warn csökkentés terén gondolkoztam el. PL mondjuk valaki be ir egy meghatározott mennyiségű jó SMSWEB kódot, annak eggyel csökkentik. Mindenz azért mert nem mindenkinek van olyan nete amellyel gyorsan feltölt, mondjuk egy filmet.A tudománnyal és történelemmel foglalkozó témát én is támogatom! Illetve lehetne versenyeket szervezni(gondolok itt a multiplayer játékokra, vagy más interneten fellelhetőre, vagy akár csak logikai feladatok megoldására) ezzel is emelnénk a hangulatot, és ez is egy jó irány lenne warn csökkentés szempontjábol... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vin Posted Október 14, 2007 Share Posted Október 14, 2007 ha ez össze is jönne akkor viszont felmerül a lopás gyanúja.. szal ennek van másik véglete is.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullterrier Posted Október 23, 2007 Share Posted Október 23, 2007 sztem igy jó ahogy van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pyrate11 Posted Október 29, 2007 Share Posted Október 29, 2007 Üdv! Arra gondoltam,h látom a különböző topikokban mennyien köszönik meg a feltöltést.Sztem sokkal gyorsabb,igényesebb,praktikusabb lenne, ha lenne egy KÖSZÖNÖM GOMB amelyre rákattintva megjelenne a linkek alatt ,h kik köszönték meg.Sztem az oldal szempontjából is erőforrástakarékosabb lenne,illetve gyorsabb is lenne az oldal.Egyébként király az oldal! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Október 31, 2007 Share Posted Október 31, 2007 Ezen már én is elgondolkoztam,nem lenne rossz megoldás,de ott van a Köszönetek topik,elvileg oda kéne a köszönömöket írni. De nem rossz kezdeményezés. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spdeluxe Posted Október 31, 2007 Share Posted Október 31, 2007 Szerintem a 'köszönöm' gombos megoldás egy tré forma.Azért nevezik ezt az egységet fórumnak,mert közösségformáló hatása van,gomb nyomogatáshoz nem ismerxik meg senki senkivel itt a site-on.Ha annyira kellett volna,akkor tibiole már a rendszer részévé tette volna ezt a módszert 3 év alatt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Október 31, 2007 Share Posted Október 31, 2007 Az egyszavas "thx, téháiksz" meg hasonló üzenetek törlésre kerülnek, mert értelmetlenek. Az a minimum hogyha megköszönök valamit akkor azt magyarul teszem és "köszönöm szépen" vagy hasonló formában. Ráadásul ott van a Köszönetek fórum direkt erre a célra. A véleményeket pedig nem a letöltésekhez kell beírni, mert tényleg nem odavaló. Mi köze van az adott letöltési linkekhez annak hogy te mit gondolsz egy filmről/játékról stb? Ott vannak rá az Általános fórumok, ott nyugodtan meg lehet ezt beszélni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
action294 Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Az én javaslatom az lenne, hogy be lehetne(kellene) vezetni a "meghívó rendszert". Szerintem sokan vannak akik csak lámulni (úgy értem írogatni értelmetlenségeket, terhelik hülyeségeikkel a szervert, és CSAK letöltenek, nincs hasznuk a közösségben) járnak fel. A meghívószerzés úgy mehetne végbe, mondjuk 50 feltöltés után, vagy 500 hozzászólás, stb... Vélemény? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Vélemény: 1. Ha bevezetnénk a meghívókat, attól még a "haszontalan" tagok akik terhelik a hülyeségeikkel a szervert ugyanúgy benn maradnának. 2. A meghívó rendszerrel kizárnánk azokat az embereket az oldalról, akik okos és értelmes dolgokkal terhelnék a szervert, de még nem találtak rá az oldalra, és a meghívórendszer miatt nem is tudnának bejutni. 3. Egyébként meg ha jól olvastam a szabályzatot, nincs benne hogy "letölteni tilos" nem értem miért akarjátok ennyire kitiltani a letöltőket. A letöltők az "ügyfeleink" ha nem töltenék le a felrakott cuccaimat akkor nem gyűlne rapidon a pont, törölnék a fájljaimat inaktivitás miatt, majd tölthetném fel újra annak aki kéri, letöltené az az egyetlen ember és megint törölnék inaktivitás miatt és még sorolhatnám Ja és nem te vagy az első aki ezt felvetette Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts