agentzs1 Posted Június 8, 2012 Share Posted Június 8, 2012 Van. Vagyis volt. Egyelőre ki van kapcsolva. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrik123321 Posted Június 8, 2012 Share Posted Június 8, 2012 Van. Vagyis volt. Egyelőre ki van kapcsolva. akkor nem lesz bekapcsolva?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alteran95 Posted Június 8, 2012 Share Posted Június 8, 2012 Ez például jó ötletnek hangzik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentzs1 Posted Június 9, 2012 Share Posted Június 9, 2012 Ez a részleg miért nem jó neked? 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
w3sten Posted Június 9, 2012 Share Posted Június 9, 2012 Jé , ilyen is van ? xD Mindig tanul valamit az ember , nem is figyeltem soha valahogy elkerülte a figyelmem az a részleg. Akkor ok THX Eddig én sem figyeltem. Köszi. Talán nem a legjobb helyen van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ubagus12 Posted Június 23, 2012 Share Posted Június 23, 2012 Meg kéne csinálni, hogy le lehessen zárni a témákat, és lehessen mások hozzászólásait törölni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alteran95 Posted Június 24, 2012 Share Posted Június 24, 2012 Jaj ez jó Van ilyen jog már csak a moderátoroknak plussz persze az Adminoknak. A gond az ha valakinek nem tetszene valami bármikor törölhetné, még mielőtt más is láthatná. Nos ezért vannak a moderátorok a fórumon. Nekik kell szólni ilyen esetekben. Nem lehet mindenkinek moderálási jogot adni. Akkor ez a fórum már elég rossz álapotban lenne. Szerintem ez rossz ötlet. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikatoke Posted Október 31, 2012 Share Posted Október 31, 2012 Üdv. Személy szerint hiányolom az előző megoldást, azaz csak bejelentkezés után lehessen hozzáférni a témákhoz. Így csak a linkek rejtettek, minden más publikus. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino- Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 Hali ! Őöö nem lehetne véletlenül a Filmek Topicon belül 3d-s filmek témát nyitni? a hová a 3d-s filmek kerülnének, szerintem sokkal egyszerübb lenne a keresés és a letöltés is. Thx. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 Mobil részlegen belül lehetne nyitni egy tablet topikot. Vagy tablat részleget. 2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 Biztos nem lesz megnyitva nekik! 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Miért? 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 Nem lehetne szó arról, hogy visszarakjátok a default IPB skint? A mostaniak közül egyiket sem tudom megszokni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 Elérhetővé tettük újra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 Köszönöm, így már tökéletes minden. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tattilat Posted Február 10, 2013 Share Posted Február 10, 2013 Sziasztok Az lenne a kérésem a filmek mellé be tudnátok rakni egy "3D " lehetőséget ahová csak "3D" filmek elérhetőség lehet csak közzé tenni. Nagyon nehéz keresni a 3D filmeketre mivel két karaktert nem enged keresni a rendszer. Előre köszönöm. Tisztelettel Attila 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kisssanyi Posted Augusztus 30, 2013 Share Posted Augusztus 30, 2013 Én is támogatom a Filmek kategórián belüli HD filmek szekciót. Minden oldalon van már HD filmek kategória ahol a keresés így egyszerű, sőt, van aki csak ezeket keresi. 2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Walaki01 Posted Október 2, 2013 Share Posted Október 2, 2013 Üdv! Egy kérdés. Nem lehetne a "Biztonsági programok havi kódjainál" a régi bejegyzéseket törölni? Ugyanis, véleményem szerint, már a 2-3 hónappal ezelőtti kódok is okafogyottak, nem, hogy a több évesek, tehát, csak a tárhelyet foglalják. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
beci92 Posted Október 8, 2013 Share Posted Október 8, 2013 Szerintem elférne még egy pár Téma " skin" Pl a régihez hasonló meg ilyesmik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentzs1 Posted Október 8, 2013 Share Posted Október 8, 2013 Üdv! Egy kérdés. Nem lehetne a "Biztonsági programok havi kódjainál" a régi bejegyzéseket törölni? Ugyanis, véleményem szerint, már a 2-3 hónappal ezelőtti kódok is okafogyottak, nem, hogy a több évesek, tehát, csak a tárhelyet foglalják. De lehet. Ha vállalod, hogy végigzongorázod, hogy melyik kód nem jó már és jelented, ígérem törölni fogom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Walaki01 Posted Október 8, 2013 Share Posted Október 8, 2013 Gyakorlatilag, az utolsó 5 postig, mind törölhető, mert gondolom, senkinek nincs szüksége, a lejárt kódokra. Az meg köztudott, hogy a fixek, gyakorlatilag semmit nem érnek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
beci92 Posted Október 13, 2013 Share Posted Október 13, 2013 Saját feltöltések menüpont, hogy amiket felraktam szerkeszthessem vagy törölhessem mert így van egy csomó elfelejtett és csak a helyet foglalja. Pl nagyrésze amit felraktam már a link nem él és így törölhetném a témát. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Október 14, 2013 Share Posted Október 14, 2013 Nem a témát kell törölni, hanem újra fel kell tölteni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
beci92 Posted Október 15, 2013 Share Posted Október 15, 2013 Nem érted a lényeget ! Arra próbáltam célozni hogy valahol lehetne mindenkinek a profiljában egy " saját feltöltéseim " gomb. Mivel amiket feltöltöttem egyszer törlődnek a linkek elavulnak stb így tudná mindenki hogy mit töltött fel és könnyebb lenne a linkcsere stb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chili Posted Október 15, 2013 Share Posted Október 15, 2013 Van gomb a profilodban erre " Saját tartalom keresése" -néven amelyre kattintva a témáid mellett a hozzászólásaid is láthatod, kedved szerint kattintva bal oldalon a menüben választva melyiket szeretnéd, aláírásom jó példa erre. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
beci92 Posted Október 24, 2013 Share Posted Október 24, 2013 Lehetne a letöltési témáknál egy gomb amivel meg lehet jegyezni hogy ezt le akarom tölteni. ( mint pl ha egy hirdetést a kedvencekhez raksz ) 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ica Posted Október 26, 2013 Share Posted Október 26, 2013 erre a célra megfelel a téma követése gomb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
beci92 Posted Október 26, 2013 Share Posted Október 26, 2013 Még egy dolog ha hozzászólok egy témához és már esetleg nem aktuális akkor nem tudom törölni . PL: http://www.pirateclub.hu/topic/7404153-mit-toeltsek-fel/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ica Posted Október 26, 2013 Share Posted Október 26, 2013 A hozzászólásoknál ez nem engedélyezett. Ilyen esetben küldj egy jelentést, hogy törölhető. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chili Posted Október 30, 2013 Share Posted Október 30, 2013 Na az biztosan nem lesz a Játékok (DL) -ben. A zenék maradnak a zenei részlegben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts