zsepi Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 Felesleges. A moderátoroknak sincs ideje minden témát áthelyezgetni, aki meg nem tudja a keresőt használni vagy értelmezni a TS, R5, dvdrip és az egyéb ilyeneket, azon ez se fog segíteni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Series Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 Szerintem meg így jó, ahogy van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 Szerintem is így a legjobb! Úgy egy usernek kellene vagy ötször keresnie, ahhoz, h. teljesen átnézze mi található meg, hol, milyen minőség van már stb... ez nagyon vesződséges! A fórumozó tartalmat akar, s azonnal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.Sz. Posted Augusztus 10, 2008 Share Posted Augusztus 10, 2008 Csak azt Hogy a kérésekbe lehetne olyan topic amelyikbe videókat lehetne kérni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sillent DX Posted Augusztus 10, 2008 Share Posted Augusztus 10, 2008 Ott van az Others Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristangyerek Posted Augusztus 11, 2008 Share Posted Augusztus 11, 2008 Nekem olyan 5letem lenne (lehet írták már) h 1 topicban lenne egy link a tpicon belüli utsó hozzászólásodhoz így azt gyorsan keresgélés nélkül el lehetne érni. A fórum eddig is király csak így tovább! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Augusztus 11, 2008 Share Posted Augusztus 11, 2008 Kedves tristangyerek! Ez a funkció már most is adott csak nem a téma címére kell kattintani, hanem a téma címe előtt található azon jelre, amely jelzi, h. új hozzászólás van a témában (utolsó látogatásod óta) (így viszont nem a te utolsó hsz-edre ugrik, hanem a legfrissebbre, de szerintem ez is hasonlóképp kielégít minden igényt ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristangyerek Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 És nézd már megint a tapasztaltabbnak van igaza... És ha már sokan szóltak hozzá utánam ? persze ez nem gyakran fordul elő... mind1 kösz h válaszra méltattad a hsz-emet ! Fasza az olddal grat hozzá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Én javaslok egy olyan MODnak a feltevését, ami automatikusan code tagbe teszi a külső oldalra mutató linkeket (nem is tudom már hány direkt linket jelentettem, mert nem használták). Az elv a következő lenne: Új téma, Gyorsválasz és a Válasznál van egy gomb, amivel be lehet küldeni az írásokat (Válasz/Hozzászól/Új téma létrehozása). Ha valaki erre a gombra rákattint, akkor lefut egy script, ami a következőket teszi: 1. Az írásban olyan részeket keres, ami "http" vagy "https" vagy "ftp" vagy "ftps", stb.-vel kezdődik. ha ilyen nincs, akkor a script további része nem fut le, a hozzászólás elküldésre kerül. 2. Ha a script talál olyan részt, ami a fentebb leírt dolgokkal kezdődik (http, stb.), akkor a script tovább fut, következő lépésként ellenőrzi, hogy milyen oldalra vezet a link. 2.1 Ha a link következő része tartalmazza a *.pirateclub.hu vagy a www.pirateclub.hu-t, akkor a script leáll, a hozzászólás elküldésre kerül. 2.1.1 Ha a link nem tartalmazza a 2.1-es pontban leírtakat, akkor a script tovább fut, megkeresi a webcím végét (Szerk.: és leellenőrzi, hogy van-e a végén "[ /code]" teg. Ha van akkor, a script leáll, a hozzászólás elküldésre kerül). A webcím végét például jelentheti a szóköz (mint tudjuk a webcímeknél nem szoktak szóközt rakni). Amint ez megvan a link elejére a scipt beszúr egy "[ code]" teget, a végére pedig egy "[ /code]"-ot (szóköz természetesen nem kell bele, csak muszáj volt így írnom), és a hozzászólás elküldésre kerül. Ha valamiért nem sikerülne a code tag beszúrása, akkor semmi gond, tovább fut a script és a hozzászólás elküldésre kerül (code tag nélkül, mivel nem sikerült valami miatt beszúrnia). Extra lehetőségként ha külső oldalra mutató direkt linket talál a script, akkor jól látható betűkkel kiírja az usernek a hozzászólás elküldése után, hogy direkt linket használt, ezért legyen szíves elolvasni a következő útmutatót: (és ide egy link a code tag használata útmutatóhoz). Ennek a scriptnek a segítségével csökkenteni lehetne a moderátorok terhét (gondolom nem kis munka naponta több hozzászólást szerkeszteni direkt link miatt, és akkor még nem beszéltünk róla, hogy ez már évek óta így megy gondolom), illetve az userek részéről, öhm, bizonyos "kényelmet" is jelenthet ez a funkció (főleg ha valaki sokat linkel külső oldalra, például az Uploaderek). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MavRock Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 sztem nem hülyeség ez a 30 hozzászólásos .. csak máshogy is meg lehet oldani.. pl.. olyan arányt kéne mérni amilyenek a torrent oldalakon vannak.. és hogyha az megfelelő arány alá megy akkor warnt kap az illető.. asszem van is ilyen.. hogy napi akárhány hozzászólásod van.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 Ha nem szólsz hozzá valamihez akkor warnt kapsz? Hát akkor szerintem 100k user bannolva lenne egy idő után... vagy csak azért offol vmit hogy ne dobják ki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belami18 Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 mindenkinek a maga dolga, hogy mihez szól hozzá, sokkal jobb mintha csak mindenki azért szólna hozzá, mert kötelező, igy is vannak hozzászolás gyűjtök, akik olyan 1szavas semmit mondó választ adnak, ezzel csak azt lehetne elérni , hogy lemenjen a forum szinvonala Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thommz Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 Morze, eleve van ilyen script, csak az url tagbe teszi a linkeket. Ezt lehetne kicserélni code tagre, és akkor új script se kellene, nem? Aki meg PC-n belül szeretne hivatkozni -ami a ritkább, de megengedett eset-, az pedig berakhatná a linkjét url tagbe. Szerintetek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 Bár a scripírásról gőzöm nincs, de akkor már azt nem lehet megoldani, hogy a pirates hivatkozásokat meg kivételnek venni, hogy url tagek között maradjanak? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Augusztus 18, 2008 Share Posted Augusztus 18, 2008 Biztos, hogy meglehet valahogyan csinálni, de ez már a programozók dolga lenne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krasstheonly Posted Augusztus 18, 2008 Share Posted Augusztus 18, 2008 Az nem lenne jó ötlet, hogy minden karácsonykor Warntalanítás lenne? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidka004 Posted Augusztus 18, 2008 Share Posted Augusztus 18, 2008 Van. Legalábbis előző Karácsonykor levették a warnt. "A Jezuska elvitte a figyelmezteteseid!" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted Augusztus 18, 2008 Share Posted Augusztus 18, 2008 Idén ilyen nem lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Augusztus 18, 2008 Share Posted Augusztus 18, 2008 Az nem lenne jó ötlet, hogy minden karácsonykor Warntalanítás lenne? Én ezt jó ötletnek tartom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FZolee Posted Augusztus 18, 2008 Share Posted Augusztus 18, 2008 @ Roated: csak 1-et kell visszaolvasnod Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Augusztus 23, 2008 Share Posted Augusztus 23, 2008 Nem tudom volt-e róla szó, de ha nincs akadálya, sztem a modiknak sokkal kevesebb dolga lenne, ha működő letöltések topicját lezárnák,ha korrekt a leírás és működik a link és max a témanyitó tudja szerkeszteni alkalmanként. Így a korrekt letöltők a köszönetek topicban meg tudják köszönni a feltöltést és a problémákkal meg lehet PM-ben értesíteni a feltöltőt. Vélemény? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Augusztus 23, 2008 Share Posted Augusztus 23, 2008 Én és sokan mások is ellene voltunk/vagyunk a dolognak. Régen ugye ment ez egy jódarabig a musicban, de rendkívül sok hátulütője van. 1, Jelentést nem használják, halott linkekre ritkán derül fény 2, A témák népszerűsége prioritása, sete-suta, átláthatatlan 3, A hibák szűrését is ellehetetleníti.... legtöbben a hibákat a felvetéseket csak a topicba írnák, azon túl nem jutnak 4, Rendkívül sok "köszi" téma, mivel nem értek meg, h. levan zárva 5, És szerintem ez a LEGFONTOSABB: ennyi erővel egy weblapot is üzemeltethetnénk, aminél nem lehet hozzászólni semmihez, de könyörgöm ez egy közösségi fórum, regálásokkal, válaszokkal, dialógusokkal.... Így nem látom semmi értelmét, hogy hosszútávon bevezessük. 6, A köszönetek fórumrészig a fórumozók 90-95%-a szintén el se jut (nem is tud róla), így marad a kuka letöltés. Valamint a lezárt témát szerintem a témanyitó se tudja szerkeszteni. (pont azért van lezárva, h. újabb hozzászólás és tartalommódosítás ne lehessen...) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Augusztus 23, 2008 Share Posted Augusztus 23, 2008 Oké, nem tudtam sajna, csak ötlet volt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Természetesen a felvetést, s a tényt, hogy gondolkodol sokakkal együtt a fórum jobbátételén - köszönjük Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bboss62 Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 Javaslom hogy konzol demo-kat lehessen feltölteni. Mivel konzolokra a demo-t sem egyszerű beszerezni. A Feltöltőknek sok munkába kerül. Sok esetben szét kell szedni a konzolt és akár 2-3programmal is kell tömöríteni a játékokat mire játszható állapotúak lesznek DVD-ről. PC-demókat természetesen értelmetlen felrakni mert azt mindenki megtalálja maga. De van olyan ember aki csak így tud demokhoz jutni mert pl bannolva van a konzolja, vagy nincs hozzá HDD-je. (Az Xboxosok 40%) A kereslet is nagy rá, a konzol topikokban sokat hallom. De senki nem tölt fel nekik mert úgyis törlik a linket. Nem is lenne túlzsúfolva a games topik mert havonta talán 1-2 demo jön ki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HenryArm Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 Támogatom mert pl:uncsitesómat is bannolták és őse tudja beszerezni a demókat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 Én is támoatom bboss javaslatát ! Itt a fórumon is van kereslet konzol demókra ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 A Demók alapból tiltva voltak, de mivel ész érvekkel támasztottad alá ezért hamarosan beleírom a Konzol szabályzatba. Mivel távol voltam jó ideig ezért nem tapasztaltam hogy lenne rá kereslet (azelőtt sem linkeltek demókat). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marpi08 Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 Ezt szerintem is jó ötlet lenne Bboss62. Támogatom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 Új Konzol szabályzat, egy-két apróság hiányzott belőle illetve pontatlan megfogalmazás is volt, valamint mostantól demo is linkelhető: http://www.pirateclub.hu/index.php?act=SR&f=130 Köszönöm a javaslatot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts