csecse Posted Április 6, 2009 Share Posted Április 6, 2009 sziasztok! nekem nem is nagyon a fórumba hanem a figyelmeztetésekről mondanék.Én például azt csinálnám hogy akinek van figyelmeztetése annak pl:husvétkor,karácsonkor lehetne levonni 5-10%-ot. Na ez az én véleményem és remélem nem kapok érte warn-t Csecse Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Április 6, 2009 Share Posted Április 6, 2009 Van sok mód, hogy csökkenthesd a warnodat, mi köze a húsvétnak a warn-csökkentéshez? Semmi Fel kell 1 gigát tölteni vagy reportolni sokat 1 témában és máris csökken a warnod. Inkább a szabályzatot kéne előbb elolvasni, mint ilyen ötletekkel előállni... Közkívánatra ilyen nincsen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Április 6, 2009 Share Posted Április 6, 2009 Egyszer volt Budán kutyavásár (tavalyelőtt karácsonykor) majd talán 2-4 év múlva megint lesz valami hasonló akció Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Április 6, 2009 Share Posted Április 6, 2009 Mondjuk végül is nem hülyeség, hogy ilyen "nevezetes napokon" lehetne csökkenteni a warn-t Mondjuk nekem nincs figyelmeztetésem, de szerintem, ha nem is rendszeresen, hanem mondjuk 2-3 évente nem rossz ötlet! zsepi: Nem kell ilyen agresszívan felfogni! Elvégre süt a nap, sunshine van, élvezzük az életet! A szabályzattal kapcsolatban viszont teljesen egyetértek! Read The Forum Rules! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Április 11, 2009 Share Posted Április 11, 2009 Hali. Nem tudom, hogy felmerült-e már az ötlet, de mindig látom, hogy "Szerverbővítés. Támogatásokat várunk!". Esetleg lehetne olyat, hogy PM ben küldenétek reklámokat mindenkinek bizonyos időközönként mint ahogy DC-n szokás. Tehát X mennyiségű pénzért ti küldtök egy körüzenetet az Ő megadott szövegével + linkjével. Megérteném azt is, hogy akkor már nagyon sok reklám lenne, meg idegesítő is lehet egy idő után. De a fórumot ilyen miatt nem hinném, hogy bárki is itt hagyná. Ha meg igen az annyit is ér. Ebből lehetne fedezni a szerver bővítések egy részét. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belami18 Posted Április 11, 2009 Share Posted Április 11, 2009 Mit ne mondjak dc-n baromi élvezetes, az hogy keresni akarok valamit aztán úgy ugranak fel a reklám ablakok, hogy a végén elfelejtem, hogy mit akartam keresni. Sőt nem hiszem, hogy a staff ilyen aggressziv módon kezdene hadjáratot, hogy támogatáshoz jusson, aki támogatni akarja, az igy is fogja, ha meg nem akkor nem, de ez 1 idő után a forum színvonalát levinné "józsika meg pistike warez oldala" szintjére. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecse Posted Április 11, 2009 Share Posted Április 11, 2009 Nem hülyeség sOnt ötlete.pl minden második-harmadik nap küldeni egy üzit.és az nem is idegesítő.ha valakik elemükbe vannak kapok néha többet is...igaz nem hirdetést... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belami18 Posted Április 12, 2009 Share Posted Április 12, 2009 Igen, ez esetben nézzétek a spammelők, csalók című topic részt, pont az ilyenek miatt indítottak hadjáratot , hogy a userek ne kapjanak kéretlen leveleket, és Niet. már párszor leirta a véleményét a dologról, úgyhogy ezt a kérdést szerintem nem kell tovább feszegetni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gebana Posted Április 15, 2009 Share Posted Április 15, 2009 lehet volt már, vagy csak én nem látok különbséget, de: a kérések fórumrészben a már teljesítetteket nem lehetne lezárni, vagy ikont cserélni, mert így keresni kell, hogy mihogyvan oke, ahol 1 hszvan, de ha több és mind csak kérés, na asszemnemkellragoznitovább Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Április 17, 2009 Share Posted Április 17, 2009 Szerintem lehetne több versenyt indítani. Ezzel sok inaktív téma beindulna. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
chesterboy1 Posted Április 26, 2009 Share Posted Április 26, 2009 a filmes szekciohoz esetleg lehet 1 HD/DVD-s alforumot csinalni, kicsit megkonnyitene a filmek kereseset. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Április 27, 2009 Share Posted Április 27, 2009 Ezt én is támogatom, hogy legalább 1 külön DVD alfórum legyen, ahol a komplett dvd-k vannak. És akár 1 ugyan ilyet a HD-s filmeknek is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bucmac Posted Április 28, 2009 Share Posted Április 28, 2009 És ki könnyítené meg az eddigi filmek szétválogatását? Ne mondjátok, hogy a moderátorok dolga, mert az nem igaz. ---------------------------------------------------------------------------------------------- Szerintem lehetne több versenyt indítani. Ezzel sok inaktív téma beindulna. Az igaz, csak egy verseny levezetése nem gyerekjáték, és kevesen vállalkoznak rá szerintem. Meg elég nehéz nyereményeket kreálni. Előléptetéseket nem lehet adni ilyenért, mert ne csak akkor végezzen a kedves user olyan munkát, hogy kiemelhesse a vezetőség, hanem máskor is. Account nyereményeket akkor tudunk kiosztani, ha valakik felajánlják a saját feleslegesüket. Ebből nincs túljelentkezés, finoman szólva. És mivel mi is pénzből élünk, előfizetgetni mások kedvéért nem fogunk. Ugyanígy vagyunk a nagyobb nyereményekkel. Nem tudjuk megvenni, hogy aztán odaadhassuk másnak. De erre is jöhetnének akkor ötletek, hogy milyen versenyek tetszenének nektek, melyik fórumrészben, és milyen nyereménnyel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
chesterboy1 Posted Április 28, 2009 Share Posted Április 28, 2009 en szivesen segitek kivalogatni a HD/DVD-s filmeket. csak mondjatok meg hogy milyen formaban tudom csinalni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bucmac Posted Április 28, 2009 Share Posted Április 28, 2009 Egyesével meg kell nézni minden oldal miden témáját. Ez nagyjából 13500 témát jelent. Aztán kimásolgatni a dvd-s és hd-s témák linkjeit. De ne állj neki, ehhez kell a Movis két modjának a jóváhagyása is. Megjegyzem, talán könnyebben kötélnek állnának, és áldasukat adnák a kérésnek, ha többen összejönnének, és segítenének válogatni. Szerintem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitchengetneck Posted Április 28, 2009 Share Posted Április 28, 2009 Most ez nem a mostani beszélgetéshez tartozik, de mit szólnátok ahhoz, hogy minden 1000-redik hsz-nél csökkentenék 10%-al a figyelmeztetést? Hm? (Amúgy azért is kérdem mert 60% a figyelmeztetésem , meg most valahogy ezt találtam ki ) Ja igen és nem kell lehurrogni béna a netem nem tudok feltölteni. Reportolni meg szoktam... és olvastam a szabályzatot!) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Április 28, 2009 Share Posted Április 28, 2009 Én ezt nem tartanám jó ötletnek..így is találkozok nem egy offolóval , aki naponta 10-20 hszt ír a letöltési topikokban , csak hogy gyarapodjon a hozzászólásainak a száma..(persze..figyelünk is az ilyenekre..és nullázzuk is őket ) Lényeg..boldog boldogtalan elkezdene offolgatni , hogy a hsz száma nőjön . Tisztelet a kivételnek . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djace Posted Április 28, 2009 Share Posted Április 28, 2009 Van ez a vinyl/maxi/ep téma. Azért találták ki hogy áttekinthetőbb legyena fórum. szerintem nemjó ez így... Nyitni kéne egy alfórumot a az ien típusú albumoknak.... Sokkal áttekinthetőbb és "levegősebb" lenne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ica Posted Április 28, 2009 Share Posted Április 28, 2009 Most ez nem a mostani beszélgetéshez tartozik, de mit szólnátok ahhoz, hogy minden 1000-redik hsz-nél csökkentenék 10%-al a figyelmeztetést? Hm? (Amúgy azért is kérdem mert 60% a figyelmeztetésem , meg most valahogy ezt találtam ki ) Ja igen és nem kell lehurrogni béna a netem nem tudok feltölteni. Reportolni meg szoktam... és olvastam a szabályzatot!) pl.halott linkek jelentése: http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=111535 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syst3m Posted Április 29, 2009 Share Posted Április 29, 2009 Én ezt nem tartanám jó ötletnek..így is találkozok nem egy offolóval , aki naponta 10-20 hszt ír a letöltési topikokban , csak hogy gyarapodjon a hozzászólásainak a száma..(persze..figyelünk is az ilyenekre..és nullázzuk is őket ) Lényeg..boldog boldogtalan elkezdene offolgatni , hogy a hsz száma nőjön . Tisztelet a kivételnek . Szia! Feltöltések után ha le lehetne zárni a témát akkor nem történne offolgatás az adott témában ! Igy tiszta maradna a letöltések rész és nektek sem adna többlet munkát. Tudom szám lapos puttána Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SixHouse Posted Április 29, 2009 Share Posted Április 29, 2009 Én és sokan mások is ellene voltunk/vagyunk a dolognak. Régen ugye ment ez egy jódarabig a musicban, de rendkívül sok hátulütője van. 1, Jelentést nem használják, halott linkekre ritkán derül fény 2, A témák népszerűsége prioritása, sete-suta, átláthatatlan 3, A hibák szűrését is ellehetetleníti.... legtöbben a hibákat a felvetéseket csak a topicba írnák, azon túl nem jutnak 4, Rendkívül sok "köszi" téma, mivel nem értek meg, h. levan zárva 5, És szerintem ez a LEGFONTOSABB: ennyi erővel egy weblapot is üzemeltethetnénk, aminél nem lehet hozzászólni semmihez, de könyörgöm ez egy közösségi fórum, regálásokkal, válaszokkal, dialógusokkal.... Így nem látom semmi értelmét, hogy hosszútávon bevezessük. 6, A köszönetek fórumrészig a fórumozók 90-95%-a szintén el se jut (nem is tud róla), így marad a kuka letöltés. Valamint a lezárt témát szerintem a témanyitó se tudja szerkeszteni. (pont azért van lezárva, h. újabb hozzászólás és tartalommódosítás ne lehessen...) Olvass visszább Syst3m... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecse Posted Április 29, 2009 Share Posted Április 29, 2009 Szia! Feltöltések után ha le lehetne zárni a témát akkor nem történne offolgatás az adott témában ! Igy tiszta maradna a letöltések rész és nektek sem adna többlet munkát. Tudom szám lapos puttána Ha le lenne zárva és a feltöltő PL:rossz jelszót ad meg,vagy a lankekkel van gond akkor meg nem lehetne jelezni se a feltöltőnek(max. PM-Ben.) se a letöltőnek aki letöltötte esetleg és nem tudja kicsomagolni,lassu nettel rendelkezőknep pl:egy nagyobb filmnél már kicsit rossz!!! csecse Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
green Posted Április 29, 2009 Share Posted Április 29, 2009 Ezt én is támogatom, hogy legalább 1 külön DVD alfórum legyen, ahol a komplett dvd-k vannak. És akár 1 ugyan ilyet a HD-s filmeknek is. Szintén támogatom az 5letet! Mi lenne, ha nem bonyolítanátok, csak egyszerűen létrehoznátok egy DVD/HD topikot és ezután a DVD/HD filmeket már csak oda lehetne linkelni, amit eddig raktak ki az maradna, ott ahol van (persze nyilván jobb volna minden linket egy helyen tudni, és úgy látom volnának is vállalkozó szellemek az elvégzéséhez, ami nem kis munka lenne), így a modiknak nem volna vele munkájuk, egy idő után viszont átláthatóba válna a téma, ami nem egy utolsó dolog... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Április 29, 2009 Share Posted Április 29, 2009 Az igaz, csak egy verseny levezetése nem gyerekjáték, és kevesen vállalkoznak rá szerintem. Meg elég nehéz nyereményeket kreálni. Előléptetéseket nem lehet adni ilyenért, mert ne csak akkor végezzen a kedves user olyan munkát, hogy kiemelhesse a vezetőség, hanem máskor is. Account nyereményeket akkor tudunk kiosztani, ha valakik felajánlják a saját feleslegesüket. Ebből nincs túljelentkezés, finoman szólva. És mivel mi is pénzből élünk, előfizetgetni mások kedvéért nem fogunk. Ugyanígy vagyunk a nagyobb nyereményekkel. Nem tudjuk megvenni, hogy aztán odaadhassuk másnak. De erre is jöhetnének akkor ötletek, hogy milyen versenyek tetszenének nektek, melyik fórumrészben, és milyen nyereménnyel. Igen, a nyeremények... erre nem gondoltam, de szerintem egy kis warn csökkentés korrekt lenne. Ha pedig olyan kaliberű lenne a dolog, akkor egy kisebb nyereményt össze lehetne dobni és postázni. A reklámokból tudom, hogy a szerver üzemeltetése megy, de egy 1000 Ft-ot kizárt, hogy nem lehet félre tenni ilyesmire. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Április 29, 2009 Share Posted Április 29, 2009 Én a pénzes nyereményjátékot nem támogatom . Az oldal támogatásából vonjunk el pénzt ? Inkább ne... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Április 30, 2009 Share Posted Április 30, 2009 Szintén támogatom az 5letet! Mi lenne, ha nem bonyolítanátok, csak egyszerűen létrehoznátok egy DVD/HD topikot és ezután a DVD/HD filmeket már csak oda lehetne linkelni, amit eddig raktak ki az maradna, ott ahol van (persze nyilván jobb volna minden linket egy helyen tudni, és úgy látom volnának is vállalkozó szellemek az elvégzéséhez, ami nem kis munka lenne), így a modiknak nem volna vele munkájuk, egy idő után viszont átláthatóba válna a téma, ami nem egy utolsó dolog... ÉN is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batista Posted Május 2, 2009 Share Posted Május 2, 2009 Sziasztok! Lehet hogy már felmerült a kérdés, de nincs kedvem 17 oldalt elolvasni. tehát: Ha pl. én nyitok egy új topicot. Akor én azt tudjam törölni, tudjam zárolni és ilyesmi dolgok. Meg a saját hsz-emet tudjam törölni. Ha mindenki tudná kezelni a saját topicját, és kitörölné a felesleges topicocat, szerintem valamennyivel meggyorsulna az oldal, mert egy halom olyan topic van, amik ki lettek vesézve pl. segítségbe megoldottuk a problémát, azt már ki lehetne törölni, hogy fölöslegesen ne maradjon bent a topic, mert lassítja az oldalt. Nemtudom ti hogy vagytok vele, de engem picit idegesít, és szégyellem is magam, ha véletlen 2 hsz megy el, és a modikat kell zavarnom, hogy töröljék, és nemtudom saját magam kitörölni. Remélem tetszik az ötletem! Batista Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecse Posted Május 2, 2009 Share Posted Május 2, 2009 tamogatom az 5letet! tudjak belőle hsz-eket kitörölni Azért más hozzászólását szerintem se lehessen, csak a sajátod.De ha a sajátodban OFF-olnak akkar Report gomb és kész. csecse Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Május 2, 2009 Share Posted Május 2, 2009 Odafigyelés kell semmi több . Ha lassú az oldal , akkor inkább késöbb írj hsz-t , minthogy dupla - tripla postolj . Ha véletlen hibázol , nyugodtan szólj nekünk -> REPORT GOMB , vagy pm ! Topik és post törlése a modik dolga ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batista Posted Május 2, 2009 Share Posted Május 2, 2009 Oké-oké csak gondoltam megkönnyebíteném(nénk) a dolgotokat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts