Thomas Posted Július 11, 2005 Share Posted Július 11, 2005 Hi! Ha van valami ötleted a fórummal kapcsolatban akkor ide írjátok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NicK Posted Augusztus 30, 2005 Share Posted Augusztus 30, 2005 Nekem az lenne az ötletem, hogy a hozzászólásoknál, amikor valaki új hozzászólást írt és valami probléma van (pl.: nincs topik cím), akkor a problémát mondjuk piros színnel kellene kihangsúlyzni, mert a mostani fekete a kezdőknek nem mindig tűnhet föl. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kex Posted Szeptember 4, 2005 Share Posted Szeptember 4, 2005 ez nem kimondottan a forumra hat hanem csak uyg... mind1 tehát hogy van egy wap mod, amivel a fórumot a wap-ról is el lehetne érni... ez király lenne, mert nem unatkoznék órákon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasz Posted Szeptember 5, 2005 Share Posted Szeptember 5, 2005 Nagyon CoooooL a fótum és KÉSZ!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted Szeptember 5, 2005 Share Posted Szeptember 5, 2005 ez nem kimondottan a forumra hat hanem csak uyg... mind1 tehát hogy van egy wap mod, amivel a fórumot a wap-ról is el lehetne érni... ez király lenne, mert nem unatkoznék órákon 19262[/snapback] Asszem ezt olvassa a wap: http://www.gigacenter.hu/lofiversion/index.php Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
meristin Posted Október 3, 2005 Share Posted Október 3, 2005 Nekem lenne egy ötletem! Vagyis pontosabban nem az én ötletem csak láttam egy oldalon. Azt kellene nektek is csinálni. Csak akkor tudjon letölteni az oldalról vagyis a témában található letöltésről ha valami értelmeset hozzá is szólna. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NicK Posted Október 3, 2005 Share Posted Október 3, 2005 De akkor valakinek MINDIG figyelni kellene, hogy ki mikor mit szól hozzá, és ez eléggé időigényes... Én olyat is láttam, hogy csak akkor lehetett tölteni az oldalról, hogyha volt kb. 30 hozzászólása valakinek. Ennek meg az volt a hátránya, hogy szétOFFolták a fórumot, és amint meglett a 30 hsz., szinte senki nem is szólt hozzá többé semmihez... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
meristin Posted Október 3, 2005 Share Posted Október 3, 2005 igazad van! nem lehetne vhogy ezt megoldani úgy hogy ne kelljen állandóan figyelni??????? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
muCSAcso Posted Október 3, 2005 Share Posted Október 3, 2005 amúgy nekem lenne egy ötletem, méghozzá egy ilyen gomb, hogy: KÖSZÖNÖM, vagy THX! szal tudjátok, van egyik konkurens fórum warezon ilyen, nevet ugye nem mondok mert azért jó lenne tudni, hogy amit ad az ember, hogy mennyi emberke szedte le, stb...szal értitek, jó lenne szvsz egy ilyen a gigára is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NicK Posted Október 3, 2005 Share Posted Október 3, 2005 ...és akkor minden hónap végén elemezhetnénk ki rakta be a leglátogatottabb linkeket? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muchaco Posted Október 4, 2005 Share Posted Október 4, 2005 inkább úgy legyen hogy ha egy ember feltöltött már valamit akkor kap egy kreditet amit lekérhet a kéréseknél! szóval az adminoknak (no meg nekem az ötletadónak , csak vicc ) lenne egy gomb a hozzászólások mellett hogy + kredit amit akkro adnának egy embernek ha feltöltött valamit! ha egy hozzászólásra valamelyik admin adott már + kreditet akkor minden adminnak eltünik a + jel! ha valakinek 2 kredite lehet akor a kéréseknél 2 topicot nyithat, és így mindenkinek annyi kérése lehet ahányszor feltöltött! nem jó? tom bonyolult lenne megcsinálni de az ötlet jó nem? ja mivel midnen hozzászólás mellet lenne + jel az adminok annak is adhatnának krediteket akik mondjuk nagy segíccséget nyújtottak valakinek vagy építő jellegü hozzászólása volt iylesmi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted Október 4, 2005 Share Posted Október 4, 2005 IPB-nél a pontokat nemlehetne megcsinálni, kullancska ötlete meg nemjó, mert akkor a letöltésekbe fognak kérni, szal jólvan így Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
axis Posted Október 25, 2005 Share Posted Október 25, 2005 helló szeretném megkérdezni azt hogy nem e lehetne hogy én a szokásos haladó-profi helyett egyszerűen csak Dj -t kiírni ha lehetséges volna megköszönném mert nekem az életem a zene a partyk és a keverés kérlek titeket Gigacenter team,valamint szeretném elmondani nagyon bejön az oldal király a csapat! GIGACENTER the KING!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
meristin Posted Október 26, 2005 Share Posted Október 26, 2005 Tibiole-nak! Lenne egy ötletem, ami sztem nem is olyan rossz. Miért nem csinálunk olyat, hogy minden hó-ban megválasztjuk a hónap feltöltőjét???? és az meglepiben részesülne. Moderátorok és Ultra Vip-esek kivételével mindenki részt venne. Talán ez ösztönző lenne sok emberkének. ÉS mégtöbb minden lenne az oldalon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopf Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 Csá mindenkinek! Szerintem jó volna egy programozás topicot nyitni mert szerintem sokakat érdekelne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NicK Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 szerintem megoldható lenne, de erről a Főnökség dönt. az a gáz, hogy az eddigi Fórumoknak sincs nagyon sok házigazdájuk, tehát így nincs sok értelme... a programozás viszont kissé tág témakör, attól is függ, kit mi érdekel... én szívesen csinálnám programozásból a Pascal/Delphi Topic-ot, mivel ezekben otthon vagyok, csak az a baj, hogy nekem így is NAGYON kevés időm van , és ezt a feladatot már nem biztos, hogy el tudnám látni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
axis Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Tibiole-nak! Lenne egy ötletem, ami sztem nem is olyan rossz. Miért nem csinálunk olyat, hogy minden hó-ban megválasztjuk a hónap feltöltőjét???? és az meglepiben részesülne. Moderátorok és Ultra Vip-esek kivételével mindenki részt venne. Talán ez ösztönző lenne sok emberkének. ÉS mégtöbb minden lenne az oldalon 28698[/snapback] Ezt még azzal kéne kiegészíteni hogy minden hónapban lenne egy hónap témanyitója.Így aki ugyan feltölteni nem tud azis szólhat jó dolgokat a témákhoz. .És ezt még azért tartom jónak ,mert így mindenki meggondolná milyen témát nyit és ez akár még ösztönzőleg is hathat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted December 25, 2005 Author Share Posted December 25, 2005 OFF Mit szólnátok egy szilveszteri skin-hez?? ON Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loky Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 Jaja, én is pont erre gondoltam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted December 25, 2005 Author Share Posted December 25, 2005 Akkor 28.-ától kaptok egy kis meglepetést!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 Nah Thomas már régebben elkészítette, úgy dönöttem kicsit előre hozom, láss csodát, itt a végedemény! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tormentor Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 Jó lett a skin. De azért a Karácsonyi jobban teccett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolen Posted Január 3, 2006 Share Posted Január 3, 2006 Sziasztok! Nekem lenne egy olyan ötletem. Hogy a letöltésen vagy a torrenten belül lehetne olyan rész ahol Torrenteket lehetne letölteni. Mert elég sok torrent oldal van, és aki talál vmi új filmet vagy zenét,amit sokan seedelnek azt például belehetne ide linkelni. Mert elég sok torrent oldal van ahol nem kell regisztáció és így müködne a dolog. S mivel a torrentekhez általába van leírás, azt se kéne készíteni, max kiegészíteni ha hiányos. Na ennyi lett volna az ötletem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maffia Posted Február 11, 2006 Share Posted Február 11, 2006 Tisztelt GigaCenter! Én a ForeverRadio egyik szerkeszője vagyok. Szerintem jó lenne ha kölcsönössen támogatánánk egymást. A gigacenter-nek ez lehetne az egyik ága hogy rádiót is "üzemeltet". Mit szoltok hozzá? Van a rádiónak oldala is. http://foreverradio.opnet.hu Saját szerverünk van, szal jó sokann hallgathatnak minket és állandó a címünk. Gondoljátok meg. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
brunoka Posted Április 8, 2006 Share Posted Április 8, 2006 Hali! Úgy gondolom, valóban teret kéne adni a torrentek megosztási lehetőségének. Nagyon sok jó és hasznos dolgot lehet letölteni torrentben. Hamár sokan úgyis arra hajaznak, hogy elérjék a hozzászólásaikkal a magasabb "rangot",hogy más oldalakról fogják egyszerűen és leszedik a linket, akkor ha az "etikus" oldalt nézzük, a torrentek éppen a nyilvánosságukkal, (mert bármelyik torrent keresővel rálelhetünk) kevésbé "gerinctelenebb" azokat közreadni, mint egyszerűen lelopni a linket. Én egy angol gigacenter szerű oldalról szedtem le programot, de utána saját magam feltöltöttem a rapidra és azt tettem közre, mert amúgy a game tetszett. És örültem neki hogy rajtam kívűl sokan megnézték. Észrevétel 2: A ne idézd az előtted szóló admin jegyzetek gyakran idegesítőek. Ennek az oka a következő. Gyakran azért nem PM-ben válaszolok (pl. én, de láttam másoknál is ezt a bejegyzést), mert a válasz olyan megjegyzést tartalmaz, amely másoknak is hasznos információt jelenthet. Azért kár belejavítani pirossal. Amúgy minden tiszteletem az adminoké. Max annyit jegyzek meg nekik, hogy némely a szabályzatot minden téren sértő topicot, ami szerencsére nem a PC letöltési oldalakon van, ennyiből abszolút törölhetnének a szélsőséges megjegyzések miatt. A végső megállapítás: A GIGACENTER nagyon jó és hasznos fórum. Külön köszönet tibiole, NicK, ica triónak a sok hasznos linkért és feltöltésért. Csak így tovább. Csak akkor tegyétek le a lantot, ha végre eljutunk oda, hogy mindenki meg is tudja fizetni az eredeti termékeket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loky Posted Április 8, 2006 Share Posted Április 8, 2006 Az, hogy valaki a közvetlenül előtte szólónak akar válaszolni teljesen fölösleges és nagyon zavaró. Sokan a Reply gombot használják ahhoz, hogy hozzászóljanak egy témához, holott létezik Gyorsválasz és Hozzászól gomb is, ami egy sima hozzászólást eredményez. Ezt a kettőt kellene használni akkor, ha pont az előtte szólónak szeretne valaki válaszolni. A Reply gomb, amely a hozzászólások mellett van, tényleg arra való, hogy látható legyen kinek megy a válasz, de csak akkor kell használni, ha olyan hozzászólásra óhajtunk válaszolni, amelyik régebben volt írva. Jó lenne már megszokni ezt mindenkinek, és akkor eltűnnének a piros belejavítások. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
brunoka Posted Június 4, 2006 Share Posted Június 4, 2006 Sokat hibáznak az új tagok a fórumban. Meg vannak zavarodva, rosz helyre írják a kéréseket stb. a regisztráción változtatni kellene. Az az ötletem, hogy az új bejelentkező oldal kellene, ahol a régi tagok sima loginnal továbbléphetnének, de az új tagoknak a regisztráció során el kellene olvasniuk a szabályzatot, amiből nem ártana egy újjabb verzió sem, mert pl. jól láthatóan annak idején én is belefutottam a hsz-ek gombjaiban rejlő különbségekbe meg egyebek.. A lényeg, a szabályzat elolvasása után jönne nekik egy teszt, ami kitér a szabályzatra. Ha nem sikerül a jelentkezőnek, kezdhetné előről, de nem feltétlen ugyanazokkal a kérdésekkel. Lehetne A, B űrlap.. pl. Szerintem ez segítene, és néha a legrégebbi tagok nem karmolnák a falat kínjukban, a többi régebbi tag meg nem csapkodná hahótázva a tenyerét. Bár ez jó móka, mert még élvezem is. :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
micky71 Posted Június 6, 2006 Share Posted Június 6, 2006 Nekem egy egyszerű kérdésem lenne : nem lehetne az oldal aljára tenni egy navigációs gombot "TETEJÉRE" felirattal ? az egerem scroll - ja már teljesen ki van ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted Július 29, 2006 Share Posted Július 29, 2006 (edited) Mostanában egyre több olyan hozzászólást (mostantól hsz) olvastam amik ellentmondanak vagy hangnemben vagy információtartalmilag a szabályzatnak. Főleg az új userek azok akik még nincsenek tisztában mi is tartozik a trágár, obszcén vagy vulgáris szavak társaságába. Persze az idő mulásával vagy képesek alkalmazkodni vagy bannolva lesznek. Azonban az információtartalmiság nem büntetett dolog ezért tele van a fórum egy- vagy félszavas hsz-sokkal. Mert számomra az hogy: THX!, kösz, f*sza, sirály vagy csak simán smájlik használata nem minősül hsz-nak. Most is ha benézek 1 témába azt látom hogy van egy user aki ilyen egy szavas szösszenetekkel végigírja az összes témát, miközben valószínüleg a fele nem is érdekli őt. A megoldást az jelentené ha pl 3-5 szavasra korlátoznák a legkisebb méretü hsz méretét. Nem tudom erröl kinek mi a véleménye de engem öszintén zavar. Köszönöm a lehetöséget. Módosította Július 29, 2006 biohazard Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Augusztus 14, 2006 Share Posted Augusztus 14, 2006 AsWa ötlete nem rossz, meglehetne fontolni. Énnekem meg olyan ötletem lenne, hogy a új topik nyitásakor és új hozzászóláskor. Az opciók közöt jelenjen meg a gigashare csatolmányként és a képfeltöltés is. Ja és képfeltöltésnél több kép feltöltésének lehetősége egyszerre, ami még jól jönne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts