tibiole Posted Július 11, 2005 Share Posted Július 11, 2005 Sportkocsi-gyalázó Hummer Korábban már beszámoltunk egy közel 600 LE-s Hummer-átalakításról, de úgy tűnik, a terepjárótuning piacán is mindig egyre feljebb kell helyezni a lécet. A német GeigerCars most a Corvette C6 7011 cm3-re felfúrt motorját szerelte Arnie kedvencének orrába. Ijesztőek a kompresszoros V8-as teljesítményadatai: 904 Nm maximális nyomaték és 700 lóerős teljesítmény, a 3,1 tonnás szörnyeteg így 6,5 másodperc alatt gyorsul 100 km/h-s sebességre álló helyzetből. Akárcsak a korábbi átalakítás alkalmával, a Hummer H2 7.0 Kompressor esetében is erősen megmunkálták a motor fő alkatrészeit. Sport vezérműtengely, fényesre polírozott hengerfejek és megerősített szelepek egészítik ki a kompresszorral és nagyteljesítményű intercooler beszerelésével megkezdett átalakítást, az egészre pedig a rozsdamentes sportkipufogó rendszer teszi fel a koronát. A motor rettentő erejét átdolgozott négyfokozatú automata váltón keresztül juttatják el a négy meghajtott kerékre, a monstrum megállítását 380 mm-es lyuggatott, hűtött tárcsákra és nyolcdugattyús féknyergekre bízták. Számtalan külső és belső kiegészítő teszi teljessé a képet: 28 collos króm felnik, 105 mm-rel leültetett sportfutómű, gyöngyház csillogású fényezés, komplett multimédia-rendszer, krómozott rendszámtáblák és tanksapka gondoskodik arról, hogy a H2 7.0 Kompressor megjelenése megfeleljen a teljesítménye miatt elvárható szintnek. A világ leggyorsabb H2-es Hummerét 200 000 eurós induló áron kínálja a GeigerCars. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loky Posted Augusztus 3, 2005 Share Posted Augusztus 3, 2005 Mármint 200 liter, vagy mi ??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted Augusztus 4, 2005 Share Posted Augusztus 4, 2005 az lehet, hogy egész gyors ,sőt ... de a maga 3,1 tonnájával az első kanyarba elszáll. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_AdEe Posted Augusztus 7, 2005 Share Posted Augusztus 7, 2005 nem vágom mé tuningolnak terepjárót, azt csak cicázni lehet, az adottságai nem oanok mint pl. egy ferrarinak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu111 Posted Október 20, 2005 Share Posted Október 20, 2005 A lottó 5-el tuti, hogy ilyet veszek és nagy ívben tojok rá, hogy mennyit eszik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tormentor Posted Október 21, 2005 Share Posted Október 21, 2005 Nagyonjól néz ki, de nekem nemnagyogy teccenek a tuningolt terepjárók, akármit csinálhatnak vele, akkor se lesz sportos. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
axis Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Durvított Hummer-es SZERINTEM! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikking56 Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 hát... szerintem meg nem olyan nagy extra az a hatfeles gyorsulás... sőt, nagyon kicsi. szal egy átlag háromezres autó az gyorsul ennyit, az alfa gta-k pl 6.3-mat , a bmw 330i is kb ennyit(ezt nem tudom biztosan...) szóval abba meg biztosak lehettek, hogy le van szabályozva valami 200 körül... szóval teljesen felesleges, amikor 10 millból (vagy többől) lehet egy ugyanilyen képességű verdát venni... ami ráadásul nem zabál ennyit. .. . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
janee008 Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 vikking56 vedd figyelembe hogy a hummer több mint 3 tonna míg egy BMW vagy egy Alfa kb 1 tonna. És azért a közegellenállásuk sem ugyanaz.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speedo Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Nekem teccik járnék ilyennel sőt magyar utakra jobb ez mint egy ültetett bmw Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted Július 6, 2006 Share Posted Július 6, 2006 Képzeken mennyibe került ez a kaki és még valaki költött rá plusz pénzt csak hogy nehezebbb legyen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
majlimate Posted Július 6, 2006 Share Posted Július 6, 2006 Mi az hogy kaki? Ez nagyon cool "kisautó" lett . Sztem nagyon jók a Hummerek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Július 6, 2006 Share Posted Július 6, 2006 Hát Cool csak a hat másodpercével elég lomha Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corso666 Posted Július 6, 2006 Share Posted Július 6, 2006 Nekem igy külsöre tuning nélkül is mindig tetszettek ezek a gépek! de venni sztem nem vennék ha tuningolvavan ha nem! nehéz lenne vele közlekedés,ugy hogyha nem akarok másokat elsodorni! nekem a jo kis kiskaliberü fiesta a jo neonos tuningal! :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dean23 Posted Július 6, 2006 Share Posted Július 6, 2006 Csilli villi! Jól néz ki, de nem kellene! Túl feltűnő, sokat fogyaszt és 3 tonnával nem hinném, hogy a sebességét ki merném használni autópályán! Lehet, hogy nagy sebességnél már felrobbanna a gumi a nagy súly miatt! A Brabus 310km/h-ig engedi száguldani a tunningolt Mercedeseket a súlyuk miatt, pedig azok 1 tonnával könnyebbek, mint ez! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szuszka Posted Július 6, 2006 Share Posted Július 6, 2006 Hali! Én úgy vagyok a Hamerrel, mint a zsiráffal.Szép,szép de otthonra nem kéne.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gondolatbetyar Posted Május 22, 2007 Share Posted Május 22, 2007 akkor már inkább vegyen meg az ember egy öreg ikaruszt a volántól, aztán azt tuningolja ráadásul az nem is csak 3 tonna smafu ja és eléggé buzisan néz ki a kocsi gondolom a belseje meg rózsaszín:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
De4dSn4ke Posted Május 29, 2007 Share Posted Május 29, 2007 Azért én elfogadnék egy ilyen buzis kocsit, ilyen menetteljesitményekkel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerg0002 Posted Június 10, 2007 Share Posted Június 10, 2007 nekem nem nagyon kéne...eddig sem ugráltam a terepjárókért, ez után sem fogok...ha lenne annyi pénzem, amennyibe egy sima H2 kerül, akkor már inkább vennék egy mustangot és feltuningolnám...és még maradna is pénzem...az meg azért jobban is néz ki, meg kicsit szebb hangja van...és talán kicsit jobban is gyorsul( 1.9s 0-100-ig...)de ez csak az én véleményem..lehet valakinek ez tetszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanglisz Posted Június 18, 2007 Share Posted Június 18, 2007 1.9 es gyorsulás min egy 6000re moci kell és azt nem mond h az nem zabáL amugy szerény vélemény sportautó az sportautó a terepjáró meg terpjáró nem hiába két külön dolog:) ez a Hummer is egy jó pofa dolgo de maradjun a jo kis lada nivanal az legalább még elviseli a fainos magyar utakat:) peace Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikking56 Posted Június 19, 2007 Share Posted Június 19, 2007 Én egyébként csak azt nem tudom, hogy milyen sportkocsit gyaláz be... Mert végülis a Polski Fiat 126 FSM az sportkocsinak nevezhető, akár. De azért nem teljesen az Sztem egy sportautó 6.0 mp körül kezdődik... ahhoz kell olyan 250 lóerő... Az meg elég 250ig köbö... Szal... semmi értelme ennek az autónak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunfi Posted Június 19, 2007 Share Posted Június 19, 2007 sportautó... akkora a légellenállása, hogy a fellépő tornádok lesordornák a mellette haladó járműveket... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts