Matt17 Posted Január 11, 2007 Share Posted Január 11, 2007 Ez azért jó mert nem kell hozzá semmi féle program.Annyi az egész hogy rámész a www.webforditas.hu oldalra.(Toom hogy nem lehet reklámozni ezért boccs!).És ott ahova írni kell fölötte vannak ien fülek-(olyan mint a menübe csak egymás mellett) arra rákattintassz hogy webfordítás és beírod a címet és rákattintassz hogy fordít!!Aztán az angol oldalt lefordítja magyarra!!!Van amikor kéri az ellenörző kódok akkor ott alul van egy kép amibe számok vannak azt beírod a mellette lévő mezőbe és fordít!!Ien egyszerű!!Jó fordítgatást! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmate25 Posted Január 11, 2007 Share Posted Január 11, 2007 kössz szépen tudtam hogy van ilyen de nemtudtam a címét megkeresni meg nem volt kedvem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hammer30 Posted Január 13, 2007 Share Posted Január 13, 2007 Itt is lehet weboldalt forditani http://onlinefordito.micom.hu/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaDeaTH Posted Január 16, 2007 Share Posted Január 16, 2007 Köszi ez tényleg jó én is használom már régóta ha ugyvan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
u_robee Posted Január 17, 2007 Share Posted Január 17, 2007 Köszi! Egész jó! Néha gondolkodni kell, hogy mi is akar az lenni ami oda van írva, de könnyebb megérteni és ez a lényeg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orsicka Posted Június 19, 2007 Share Posted Június 19, 2007 mostmár magyarról angolra is fordít! nem kell itt fordító programokat tölteni, sztem egész jól fordít! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yuda Posted Augusztus 20, 2008 Share Posted Augusztus 20, 2008 én is használom egy ideje-príma! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aryol Posted Október 28, 2008 Share Posted Október 28, 2008 Nagyon jó oldal! Most már tud vagy 20 nyelvre fordítani! A többi fordítóprogramhoz képest fényévekkel jobb! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts