Soße Posted Szeptember 2, 2008 Share Posted Szeptember 2, 2008 Soha ne feledd, tök mindegy, van-e elég benzined, a lényeg az olaj Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
motorka Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 Miért mennyit fogyasztot azelőtt, hát szerintem nekem is szivatja a motrot, de nem tom :s, hogy lehet ezt kideriteni??? És a castrol r2 nek mi az aránya 1:40 hez, mert én benzinbe kavarom, külön olajzás csak pocsékolt :s Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 külön olajzás 1:50hez arányban kever. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mooki Posted Szeptember 17, 2008 Share Posted Szeptember 17, 2008 Hol is kezdjem 12 éves koromba már nagyon égetett , a szenvedély ,hogy motorozok mikor megkaptam életem első robogoját 1 yamaha jogot 3kj (vázszámmal) először első 1 évben élveztem nagy varázsát , de hamar meguntam a dolgot és sok képeket néztem rengeteget olvastam rola és apám mivel auto-motor szerelő megkérdeztem nem e tudnánk belőle kihozni 1 keveset első lépésben vettem 1 mallosi öntötvas hengert ami már 70ccm és vettem egy gianneli csővet ekkor már ugymond magasabb fordulaton dolgozot és 80 85 kiment a kis jog de már elég instabil volt a motor az uton össze vissza rázkodot stb ... akkor ezis volt kb fél évig és akkor belefogtam hogy épitsek 1 pálya motort amit kimondottan csak gyorsulásra ill pályamotorozásra versenykre fogok használni és akkor megépült csekély 5 honap alatt ami volt a kis versenyjogomba. YAMAHA JOG 3kj Evo 2 henger felporilozot leömlökkel Evo 1 es versenykipufogo polini control vario runner 200 hátso tárcsájával átalakitva Stage 6 versenykuplung legerösebb fekete mallosi rugoval S6 R/T hűtött harang Mikuni 28 PWK karbi Malossi MHR főtengely Malossi MHR áttétel STR8 króm stuncni STR8 króm kormány Merevitések a motor 30 kg volt a végére és 18.5 hpw jött a végére a leggyorsabb sebesség amivel repesztetem vele 128km/h sajnos elütöttek és összetört a motor életem legrosszabb napja volt , de alig várom 21 évet és yamaha r6 jah a tuningrol anyit aki komolyabban bele akkar vágni és versenyezni az nagyon legyen ott a szerelésbe és a tuning minden csinyán binján mert én a világot leszidtam mikor 5 höingatozás miatt már nemment a motor mert más fuvoka kelet bele akinek tuning miatt tanács netán segitség kelene szivesen kérdezen na enyi az én kis történetem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Szeptember 18, 2008 Share Posted Szeptember 18, 2008 képet küldjémáróla :DDDDDDDD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Szeptember 19, 2008 Share Posted Szeptember 19, 2008 Várjuk a képeket! Hányéves is vagy? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
motorka Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Elégé kihalt ez a téma, valamit irjatok már, kik rakták már le a mocit, én már igen és már blokk is a szobámba áll Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Én még nem Azzal járok reggelente suliba Mindig 10 percet kell melegítenem, míg életképes lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
motorka Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 hát kb..... télen, én nem szoktam motorozni, mert csak rongálom vele a motort, mert leszokták sózni télen az útat és pár évvel ezelőtt ugy megmarta a hengert kivülröl meg sok mindent!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Minek még lerakni a motort??15-17 fok van még. Am majd decembertől már énse nagyon fogok motorozni.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
motorka Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Még motorozni motorozok a kisebb robogómmal, de nem úgy hogy haverokkal, hanem azzal járok mindenhova, mert keveset eszik, sr blokkja meg ugyis itt bent van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
motorka Posted Január 27, 2009 Share Posted Január 27, 2009 Áhh hogy kihalt ez a fórum, jöttök EGUWEKKEND 3 ra?? Itt lesz pest megyébe aminek nagyon örülök És ha jöttök akkor ki mivel indul?? Én sztem midrace tuning vagyis 70midrace kategoriába de úgyse lesz semmi esélyem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Január 30, 2009 Share Posted Január 30, 2009 HÁt én biztos nem mek 300km... A féléves motoromon rozsdázik a kipufogo baszakodik az önindító és csepeg a benzinem...... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Január 30, 2009 Share Posted Január 30, 2009 Lacika, nem akarok senkit megsérteni...Aprilia ez általános tünet Sejtem köhög az önindító, és csak nagy nehezen indul be...ugye? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Február 4, 2009 Share Posted Február 4, 2009 NEm sértesz meg vele te már a megvásárlás előtt is modntad h neked nem jön be. Jah rugásra is vagy 15...De mióta hideg??!!:S nyáron pöcös volt.. Am mikor elhoztam a szalonbol azt mondta a csávó h hidegen mindig rugjam.. Am most vmi házilag gokartot szeretnék építeni...xd Vélemének? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mooki Posted Február 14, 2009 Share Posted Február 14, 2009 Na kb igy nézet ki a picike csak itt még nem az evo csövem volt rajta hanem a shot ! De ugyan ilyen maradt a végére Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Február 19, 2009 Share Posted Február 19, 2009 gyönyörű.... :/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
motorka Posted Február 19, 2009 Share Posted Február 19, 2009 Kese, Keselyüs, warnboy, vagy már mennyi nevet is van, neked megy még az f12??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Február 22, 2009 Share Posted Február 22, 2009 már másik van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Március 18, 2009 Share Posted Március 18, 2009 nah végre ide is eltaláltam! a motort vittem szervizre kiderült azért folyt a benzinem mert a karbinak egy darabja letört és ezzért is indult nehezen. A karbit lecserélték és kipuffra azt mondták h 1 hónap és megjön olaszbol a gyári kipuff! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burnout Posted Június 14, 2009 Share Posted Június 14, 2009 valaki nem tudja hogy a Malaguti f12-nek a gyári főtengelynek mekkora a csapszeg átmérője?10mm?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Június 21, 2009 Share Posted Június 21, 2009 10! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MGvok Posted Június 25, 2009 Share Posted Június 25, 2009 Sziasztok! Van egy Malaguti F10es robogóm. Amikor full gázt adok neki, akkor felgyorsul 60ra és kb 1-2percig nem gyorsul tovább. Már szinte mindent szétszedtem hogy megtudjam mi okozza ezt, de nem találtam semmit. Szerintetek mi lehet a probléma? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Július 17, 2009 Share Posted Július 17, 2009 nehéz röpsúly gyenge kontraszt rugo a kuplungban! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burnout Posted Augusztus 1, 2009 Share Posted Augusztus 1, 2009 mi lehet az oka hogy amikor elindítom a malagutimat akkor könnyen felpörög és utánna megyek vele pár méter utánn induláskor fullad..leállítom majd újra indítom és akkor megint könnyen felpörög??keveset kap? dobna valamit 1 gyári f12-ön egy sportlégszűrő? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadus Posted Augusztus 3, 2009 Share Posted Augusztus 3, 2009 Szia ! Én még az 1980-as évek végén adtam el az utolsó mocimat, ezért nem vagyok képben a mostaniakkal annyira /típus/ . Amennyiben a te motorod porlasztós /karburátoros/ , akkor valószínűleg vagy magában a porlasztóban, vagy előtte az üzemanyag ellátó rendszerben lehet szűk átbocsátó képesség /némi dugulás/ , ui. amikor egy ideig áll a mocid, akkor szép lassan feltöltődik a porlasztód, de ha beindítod és elindulsz vele, akkor nem képes a szükséges benzin mennyiséget a porlasztóba (pontosabban az uszóházba) juttatni. Amikor leállítod majd megint indítod, akkor képes ismét feltölteni az uszóházat. Megoldás: nézd meg, hogy van-e valamiféle szűrő a porlasztó előtt. Amennyiben van tisztísd ki, vagy cseréld le. Ezekután ha továbbra is gond van, szét kell szedni a porlasztót, meg kell vizsgálni a furatait és a fúvókákat, nem-e kosz került beléjük. Üdv.: Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burnout Posted Augusztus 4, 2009 Share Posted Augusztus 4, 2009 karburátoros de már kipucoltam és ugyanúgy fullad! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadus Posted Augusztus 4, 2009 Share Posted Augusztus 4, 2009 Szia ! Esetleg próbáld meg úgy tesztelni a gépet, hogy a tanksapkát leveszed. Üdv.: Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burnout Posted Augusztus 8, 2009 Share Posted Augusztus 8, 2009 vagy még az nem lehet hogy benzinpumpa van eldugulva és keveset enged át!? kösz a segítséget dadus!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadus Posted Augusztus 9, 2009 Share Posted Augusztus 9, 2009 Szia Burnout ! Lehet hogy le vagyok maradva a technológiában, de én még nem hallottam karburátoros + benzinpumpás kivitelről motorkerékpárnál csak autónál. Tudtommal a mociknál ejtős megoldás van, azaz a benzintartály magasabban van mint a karburátor, ezért a gravitáció hatására megy a benzin a karburátorba. Amennyiben mégis van benne AC pumpa, akkor lehet, hogy szakadt benne a membrán, vagy a benne lévő szeleppel van gond, vélhetőleg le kell cserélni, kivéve ha meg tudod barkácsolni. Üdv.: Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts