warnboy Posted Augusztus 10, 2008 Share Posted Augusztus 10, 2008 nm kis érdekesség ,a hajtásom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Augusztus 10, 2008 Share Posted Augusztus 10, 2008 Gabinak kissé hiányos az önindítórésze ahoz képest... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Augusztus 11, 2008 Share Posted Augusztus 11, 2008 még párkép a öninditó izéről.. (már ami látszik belőle) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Augusztus 11, 2008 Share Posted Augusztus 11, 2008 Kese az a S6 külső hűtő-tárcsa.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Augusztus 11, 2008 Share Posted Augusztus 11, 2008 szeretem nagyon , dobott gyorsulásra ez a stage6 R/t harangom picit szar a kuplunganyám de jo az nem az al ényeg ha jol meg figyeled akkor a kuplung harang egyik lukába látsik a malossi feliratból egy rész:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$gabi$$$ Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Kösz megint WARNBOY . De úgy látom ha megakarom csinálni zsebbe kell nyúlni!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 igen igen, nem olcso mulatság.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 Fel szereltem 2 neont a mocira majd teszek fel rola képeket. Csak az a baj,hog amit adtak hozzá öntapadós vackot eléggé gyengusz mivel lehetne megoldani? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 szikszallag:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 Laci! Nekem a régi mocimon az alvázhoz volt rögzítve kábelkötegelővel, úgy, hogy egy plédből kivágtam kis párnácskákat, és ezt a váz és a cső közé tettem, majd kábelkötegelő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Augusztus 15, 2008 Share Posted Augusztus 15, 2008 Ez mind szép és jó de a mocinak az aqlján 1 db juk sincs. Szilovel sztetek jó lenne? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Augusztus 15, 2008 Share Posted Augusztus 15, 2008 próbáld meg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Augusztus 15, 2008 Share Posted Augusztus 15, 2008 Figyi! Egyik havernak is Sr-e van...Ő úgy oldotta, meg, hogy fúrt négy db pici lyukat a hasidomra, azokba befűzte a kábelkötegelőt, odarakta a neont, és összehúzta a kötegelőt Pofon eccerűűű Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Augusztus 15, 2008 Share Posted Augusztus 15, 2008 Jó csak én nem szeretném szétfurkálni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Augusztus 15, 2008 Share Posted Augusztus 15, 2008 Ugyan! Ne féltsd! Senki nem látja az a négy apró lyukat! Kb -5mm-es fúróval próbálkozz! Hidd el, nem lesz semmi baja! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Augusztus 21, 2008 Share Posted Augusztus 21, 2008 valaki ? éltek mééég ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Augusztus 21, 2008 Share Posted Augusztus 21, 2008 Élünk de ugy látom senki nem tuningol semmit... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Augusztus 21, 2008 Share Posted Augusztus 21, 2008 motorokkal minden okés ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Augusztus 23, 2008 Share Posted Augusztus 23, 2008 halihó! Aha, minden okés, eléggé jól megy, csak most nem mér az órám, mert beázott a spirálom egy törés következtében(mármint spirálbovden-törés), és újat kell szerválnom...egyébként megvan a kicsike, most akarok rá dobni pár matricát Tietek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Én most elhagytam 1 neont a 2-böl... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 A korlátozott jogsiba belefér a kawasaki zx-r 400as? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 szerintem igen , KW-t vagy lóerő korlátozott a jogi tudtommal..megkell nézni , bele fér e..bár a 400as hogyis mondjam..nem egy mai gyerek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 A nem egy mai gyerekre mire célzol? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 öreg. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
motorka Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Szia Lajcso! Valószínűleg kiégett a gyapotod! Milyen kipuffod van? Még az is lehet, hogy kifúj a hengernél! Tömítése rendben volt? --- A hang ne ijesszen meg senkit! http://rapidshare.com/files/134064001/Rox_with_Arrow.3gp.html Kilóméterekről hallani Hát az én sremnek se kisebb a hangja, annak is nagy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
motorka Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 400 as nem hiszem hogy belefér a korlátozottba ami 17,5 évtől van, a A vagy A2 nek is hivják abba már igen ami 21től van Mert én ugy tudom hogy A1: 125ccm, Akorl: 250ccm A2: 250ccm felett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Hát ha most nem gyártanak 400-ast akkor csak az lehetne.... Mert youtubon is van video bár arra 25 kw-volt irva... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Augusztus 25, 2008 Share Posted Augusztus 25, 2008 Akkor ez: http://www.youtube.com/watch?v=3noTjLSORWY Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Utánna olvastam a dolognak csak ugy oldják meg 25 kw-atra a motort ha vagy ujjat veszel és 25kw-os változatot kérsz érte illetve ha lefizetel vkit aki átirja a forgalmiban az adatokat... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jukicamoto Posted Szeptember 2, 2008 Share Posted Szeptember 2, 2008 Visszatértem! Volt egy kis elakadás a mocimmal, huztam neki ahogy csak birtam és párszor feladta.Pl tegnap suliba mentem ép vele és 60 fölé nem akart menni, 5 percel később 40 fölé...s egyszer csak leállt, és nem bírtam berúgni.elég szar volt tolni pár km-t, de nem szerettem volna az úton hagyni.Kiderült, hogy az olajcső eldugult és nem kapott olajt, és nem bírta hűteni a motort,s ezért nem bírtam berúgni mert az alumínium jobban tágul a melegre mint a vas... Végülis úgy bírtam hazamenni, hogy olajat öntöttem a tankba, de látom, hogy a tankból FOLYIK a benzin... :S uu mondom de faja, mostmár tudom miért "fogyaszt ennyit". Eddig azt hittem azért fogyasztott sokat, mert egész végig szivatóval mentem...otthon 30 perc alatt megszereltem, mostmár jó a motor (lekopogom), csak az olaj miatt ami a tankban van még lassu és büdös Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts