warnboy Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 mind2:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 Gondolom azért még lesz benne egy "kis" tuning benne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 krossz motor lesz:D hozzájutok a héten egy powerszelepes 40 lóerős yamaha-z a tiípusát nem vágom még a dobozba van! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 és az hány kcm-es gép Kese? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 125 http://motor.hu/motor_vpage.jsp?id=114192 ezt is nézegettem jo vétel lenne csak picit öreg haweromnak is van egy kawája és 300ba vette igaz az 91es.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 Ez nagyon öreg teee! De most akkor Kawa, Yamaha cross, vagy aerox? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 yamaha krossz lesz rox most pihen! nem érdekel h öreg de a roxod szélébe hosszába megenné Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Július 31, 2008 Share Posted Július 31, 2008 kis különbség van a kettő között nem? Én is megtudnám csinálni az aeroxom úgy, hogy megegye a maládat keresztbe hosszába... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Július 31, 2008 Share Posted Július 31, 2008 Én meg mind a kettőtöket othagynám. Ma olvastam egy tuningosat olyant mint az enyém 147-el ment.... Kese megtaláltalak myvipen..Norbi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Július 31, 2008 Share Posted Július 31, 2008 olyan tuningosat... 1 millért olyan mocit csinálok neked, ami 150-160at megy...mint ahogy van is MO-n ilyen Rox...Egyébként szerinted mennyi ideig bírják az ilyen csúcsra hegyezett gépek??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Július 31, 2008 Share Posted Július 31, 2008 1500 km max 2000 de a mhr team2 roxot meg a többi kis pekuláét vagy zsirai barnáét esetleg pozsár yszapét nem látod az utcán..mer nem használja gyorsuláson kivül másra..meg teszem hozzá eszik egy tankot -3 v 4 liter 200m-en (kicsi tank gyorsulási robogokba - súly miatt) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Augusztus 1, 2008 Share Posted Augusztus 1, 2008 Hát jah. De vmalamit valamiért.... Én erröl beszéltem: http://egumotors.hu/index.php?p=contents&cid=540 mennyibe került ezen a tuning? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Augusztus 1, 2008 Share Posted Augusztus 1, 2008 fél milla körül nem tom. ez a scootershop.unas.hu-s főnőké. Pistijéé Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Augusztus 1, 2008 Share Posted Augusztus 1, 2008 Yszap roxának tisztelet az egy gyönyörű gép Egyébként aki ilyen mocit épít, nyilván tisztában van a fogyasztásával, és az amortizációjával...akinek ilyen van, annak van rá pénze karban tartani. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lajcso Posted Augusztus 1, 2008 Share Posted Augusztus 1, 2008 Sziasztok! Egy kérdésem lenne a szakértökhöz:) A napokban kiszedtük a yamaha slideremböl a kipufogó folytást. Azóta kegyetlen hangja van nem merek utcára menni vele:D Nincs valami jó ötletetek hogy tudnám lefolytani a hangját kb 15km ig ahol meg tudnánk csinálni? válaszokat elöre is köszönöm:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Augusztus 1, 2008 Share Posted Augusztus 1, 2008 Szia Lajcso! Valószínűleg kiégett a gyapotod! Milyen kipuffod van? Még az is lehet, hogy kifúj a hengernél! Tömítése rendben volt? --- A hang ne ijesszen meg senkit! http://rapidshare.com/files/134064001/Rox_with_Arrow.3gp.html Kilóméterekről hallani Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Augusztus 1, 2008 Share Posted Augusztus 1, 2008 Egyébként aki ilyen mocit épít, nyilván tisztában van a fogyasztásával, és az amortizációjával...akinek ilyen van, annak van rá pénze karban tartani. Hát szerintem ha ugyálnánk anyagilag biztos olyan lenne az enyém is... De sztem ezzel elég sok mindenki így lenne. cső lajcso! Az a jó ha nagy a hangja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Augusztus 1, 2008 Share Posted Augusztus 1, 2008 nade ennyire mint a bátyámnak? Lazzzááán naponta hívják ki a rendőröket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Augusztus 1, 2008 Share Posted Augusztus 1, 2008 valszeg el van vhol törvee.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Augusztus 1, 2008 Share Posted Augusztus 1, 2008 sehol Kiégett a gyapot. Semmi baja a csőnek. Mindig ilyen volt. Ari Most az enyémnek is nagy a hangja Jó ropogós Egyébként tegnap gyorsultam egy Aprilia sr50 LC-vel. Uannyi idős, mint az enyém, van benne egy varió, meg egy sportcső. Egy nagyon picivel, de megnyertem...azért gyári mocival 9,3-mat pörgött, és 100 volt a váge...naaa ez már valami Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Augusztus 1, 2008 Share Posted Augusztus 1, 2008 van gyapotom küldjek:? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 Keselyüstök! Megígértél neki képekeet az önindít részröl csak mikor fel kellett volna tenned éppen "lemerült" a telefonod. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 Köszi Kese, nem kell:) Még mindig nem jó az önindító? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 hát betekerő motornélkül nem fog menni a gép Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$gabi$$$ Posted Augusztus 5, 2008 Share Posted Augusztus 5, 2008 warnboy akkor nem rakod fol a képeket az öninditorol? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Augusztus 5, 2008 Share Posted Augusztus 5, 2008 ez a motor ez a szabadon futo : ez az öninditó kosár megvan egy fogaskerék amiről nem találtam képet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Augusztus 6, 2008 Share Posted Augusztus 6, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=X2Rvu0W4WzY beszarsz olyan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$gabi$$$ Posted Augusztus 7, 2008 Share Posted Augusztus 7, 2008 Warnboy ezt mennyi be fáj???? Kb?? vagy adj már egy linket ahonnan leszedted a képeket!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Augusztus 7, 2008 Share Posted Augusztus 7, 2008 www.bolt.egumotors.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$gabi$$$ Posted Augusztus 9, 2008 Share Posted Augusztus 9, 2008 KÖSZZZZZ!!!!! :wub: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts