jukicamoto Posted Július 21, 2008 Share Posted Július 21, 2008 Jó kis gép jah ez az eladó... Ehavi Motorrevü-ben benne van a Malaguti F12 Phantom használtmotor-teszt http://www.motorrevu.hu/lapszamlista.php (ez nem az Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
syy Posted Július 21, 2008 Share Posted Július 21, 2008 csaoo van 1 yamaha aeroxom malossi team 2es tuningal, 22lőerős akicsike és nagyon megy:) pár kép http://www.ivpicture.hu/pic.php?id=9534&mode18o=set http://www.ivpicture.hu/pic.php?id=9533 http://www.ivpicture.hu/pic.php?id=9532 naon szeretem Amugy motorban minden alaktrész majdnem malossi kivévr a karburátort.CSSőő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jukicamoto Posted Július 21, 2008 Share Posted Július 21, 2008 aaaaaaahh videót tegyél csak fel hogy gyorsul meg egykerekezz vele hallod mennyi volt összesen a tuning? tök jól néz ki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Július 21, 2008 Share Posted Július 21, 2008 pénz nem számit tuning terén.. am te srác fen vagy egüfórumon is asszem izzéé feltod rakni a tesztet vhova? érdekelne.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Július 21, 2008 Share Posted Július 21, 2008 miért adod el a roxot? Kese jelnetkeztek már a malára? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Július 21, 2008 Share Posted Július 21, 2008 ejjjhaa! Komoly paripa Syy! Grat! Jól összeraktad. Amúgy mennyit megy? Mennyiért adod? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Július 22, 2008 Share Posted Július 22, 2008 gondolod h ő rakta össze.. háhááhá.. jó vicc Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Július 22, 2008 Share Posted Július 22, 2008 miért? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Július 23, 2008 Share Posted Július 23, 2008 mer marni kell a blokkból .. R.I.P. Athena sport Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Július 23, 2008 Share Posted Július 23, 2008 és ha nem tudja otthon kimarni a blokkot, de egyébként ő maga rakja össze a gépét, akkor már nem is az ő munkája? nem értelek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$gabi$$$ Posted Július 23, 2008 Share Posted Július 23, 2008 Nah üdv megint! Itt vannak képek az önindítórol. Mert önindítóval indítanám be a motort csak pörög az önindító. De be nem indul. Mi lehet a baja?(egy kicsit piszkos) Mi hiányzik róla fogaskerék vagy mi? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Július 23, 2008 Share Posted Július 23, 2008 Gabi! Valószínű a szabadonfutó...most nem néztem nagyon a képeidet, viszont egyvalami szemetszúrt Ember, ott egy szabadon hagyott saru azt bekéne ám kötni! meg ott egy földelő-vezeték is! Azt is kösd be! aztán így talán menni fog Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Július 23, 2008 Share Posted Július 23, 2008 Az márbe volt neki kötve csak akkor kiszedtük az önindítót. De nem hiszem,hogy az a kis nyulvány pörög ott magába és beindul a motor. Ott vmi szerintem hiányzik csak nem tudjuk mi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$gabi$$$ Posted Július 23, 2008 Share Posted Július 23, 2008 A negyedik képen van az a lyuk na abból jön ki az önindítónak a fogaskereke. a lyuk alatt van az a vas rúd na arra kéne vmi másik fogas kerék és az egy ékszijjal betudja forgatni. (nincs vkinek ilyen és már szétszedte?) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Július 23, 2008 Share Posted Július 23, 2008 hnap csinálok róla képet úgy is hajtást hangolok am nincs benne a kis fogas kerék meg ahogy néztem a nagyse és nincs mit tekernie.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$gabi$$$ Posted Július 24, 2008 Share Posted Július 24, 2008 Jaja csak szabadon fut nincs mihez csatlakoztatni:S am kösz warnboy!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Július 24, 2008 Share Posted Július 24, 2008 ott a szó kese. és az a lyuk se gyári...ki fabrikálta? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Július 24, 2008 Share Posted Július 24, 2008 Az a lyuk azért van ott mert abba megy bele az önindító Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Július 24, 2008 Share Posted Július 24, 2008 Huh anyám, Laci ha ezt nem mondod....De az nem gyári lyuk...ahoz már hozzá lett nyúlva...azonkívül eléggé fkerék hiányos! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Július 24, 2008 Share Posted Július 24, 2008 XDDDD egerek esetleg!! hnap felrakom aképet gépre mer levan merülvea telóm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Július 27, 2008 Share Posted Július 27, 2008 http://www.hasznaltauto.hu/2243080_malaguti_f12_2002 vigyéétek GYÁRI! aerox-ra cserélném 1az egyben ráfizetés nélkül Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Július 27, 2008 Share Posted Július 27, 2008 Te? Aeroxot? Amúgy ma vettem egy kéményt a gépre...Leo Vince Navigator...mit mondjak? Brutális!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 Hát warnboy már azt se tod mit csináljál! Fel tetted vaterára? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 nem tettem fel! én már kinőttem a robogótuningból sok pénz áll benne, kis hugom most rakja le a segédmotorkerékpárra a jogsit azt bele van bolondulva egy roxba.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 Hát jah nekem 8 hónap és meg lesz a jogsi kocsibol plusz kocsit is kapok(Bmw e30-at szeretnék). De lehet várok fél évet és megyek A korláztozottal egy szerre és akkor vennék egy kawa zxr 400-ast. De addig tervbe van az apriliára egy leo tt vagy egy zx. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 én vhogy beleuntam ebbe a tuning hülyeségbe.. jó lenne egy cross motor állatkodni deazt meg lehetetlen kis pénzből fenn tartani.. eladom azt majd hugom roxozik.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Július 29, 2008 Share Posted Július 29, 2008 De Kese...Tegnap még oda meg vissza voltál az örömtől, amit a motorodtól kapsz...nem vágom... Meg kell hagyni, a huginak jó az ízlése Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Július 29, 2008 Share Posted Július 29, 2008 háát fene tudja azért most kimek és úszok az örömben! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Július 29, 2008 Share Posted Július 29, 2008 na hnap kiderül,hogy lesz e max biaggi replica roxom v sem.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 most neked lesz aeroxod vagy a hugodnak? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts