warnboy Posted Július 12, 2008 Share Posted Július 12, 2008 én a deknimet fújtam fújóssal jó l lecsiszoltam aztán ment rá 5 réteg fehér! amúgy 2komponensű festékkel fújtam kompreosszorral festék pisztollyal. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Július 13, 2008 Share Posted Július 13, 2008 $$$gabi$$$ , Aprilia, de yamaha motoros? Az összes Aprilia Minarelli blokkos, mint a Yamaha-k! Lecsiszoltátok a réteget, mielőtt fújtátok? Vagy lemarattátok? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$gabi$$$ Posted Július 13, 2008 Share Posted Július 13, 2008 Hát elsőnek lecsiszoltuk. DE majd arról is rakok fel képeket:P am Én nem nagyon értem ez a blokkos izét mert mondtak már annyit:S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Július 13, 2008 Share Posted Július 13, 2008 Egyszerű: Minarelli blokkos mindkettő...ennyi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szekelyj Posted Július 14, 2008 Share Posted Július 14, 2008 a rohadt életbe kimentem bátaszékre, hogy megcsináltassam a jogsit, odaadom a vizsgalapot, az egészségügyi lapot. És a vizsgaigazolási lap? nemis tudtam hogy ilyen van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Július 15, 2008 Share Posted Július 15, 2008 Leó még mindig gyári a géped ?:? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Július 15, 2008 Share Posted Július 15, 2008 Hát leo-t már rég nem láttuk! Sobe! Yamaha blokk de még is polini henger volt rajta! Nah eladtam a régi mocit! Meg a Yamahábol is meg lett a pénzünk! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szekelyj Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 azzal a lappal, amit az okmányirodában kaptam amikor megcsináltattam a jogsit, azzal motorozhatok ugye? mer 2 hét mire kiküldik a rendeset, addig meg nem akarok várni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 szekelyj, motorozhatsz. Még mindig alap Leó aeroxa...jóaz úgy! Az oké Laci, hogy Poli henger volt benne, de az nem gyári...az cserélve lett. A blokk attól még Mina Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 Akk leht 70-es mert alattam 105-öt ment. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 hát semmiképp 50es...vagyis éppenséggel lehetne, de nemhinném, hogy anyira tunying lett volna. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$gabi$$$ Posted Július 17, 2008 Share Posted Július 17, 2008 Mocim: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Július 17, 2008 Share Posted Július 17, 2008 hallod ebből sokat látni Minarelli! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$gabi$$$ Posted Július 17, 2008 Share Posted Július 17, 2008 Hallod egy kicsit szar az ékszíj miet vagyek beel? irj hamar vagy irjatok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Július 17, 2008 Share Posted Július 17, 2008 Kevlár szíjat tartják a legjobbnak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Július 18, 2008 Share Posted Július 18, 2008 Eladó a motorom , vagyis cserélném 180as runnerra vagy rs125-re-rendszám nélkül persze- Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Július 18, 2008 Share Posted Július 18, 2008 Kese aztán nehogy vissza sírd megint! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jukicamoto Posted Július 18, 2008 Share Posted Július 18, 2008 Nah ujraitt vagyok! Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek hogy tudnám felturbozni a gépem ugy (már raktam rola képet) hogy lehesen vele egykerekezni. Elöl-hátul, stoppie... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Július 18, 2008 Share Posted Július 18, 2008 Az elsőkerekezés engem is érdekelne. De nekem tuning nélkül. Gondolom vmi jó minőségü gumi kellene elsőnek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Július 18, 2008 Share Posted Július 18, 2008 nem kell hozzá tuning csak ügyesség http://www.hasznaltauto.hu/2243080_malaguti_f12_1997 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Július 18, 2008 Share Posted Július 18, 2008 A mociadat már délután meg találtam unalmamba! Az ok hogy ügyesség csak a legutóbbi 2 próbálkozásomkor meg csúszott az első kerék és majdnem fel borultam. Csak hát azért 3 hetes motort nem kéne össze törni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$gabi$$$ Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 Srácok mit tudok arról hogy ha rendszámosítani kell a robogokat akkor 2 személyes lesz (tehát vihetek még egy plusz személyt?) Mint olaszba!!?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jukicamoto Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 warnboy, 120k ért lehet kapni használt F12-est, de még azzal sem lehet nagyon 1kerekezni. Ha első keréken akarsz akkor ereszd le picit... Tegnap google-ba találtam valami hasonlót, hogy hogy kell 1kerekezni... de nem tudom mijen címszó alatt... A mociadat már délután meg találtam unalmamba! Kinek a motorját?? http://www.youtube.com/watch?v=xFyEUyP3luI Hát igen, F12-vel vigyázni kell Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 Kese maláját! Hát a haveromnak van egy derbi gp1-e az keményen tud elsőkerekezni. Mondjuk középen van neki a blokk. Viszont az első kerekét megse tudja emelni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jukicamoto Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 Olyan géppel könnyű én ezért akartom Enduro-t az magától felkapja 1esbe http://www.sportmotor.hu/motoros_videok/scooter/?vi=1614 Ilyen motorom lenne... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 Vegyél simson furd fel 70cc-re és kész. Vagy pedig megtuningolod a malát. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 Az egykerekezés sokmindentől függ. Pl egy Aeroxxal(full gyári!) állítom, lehetetlen. Általában kiszokták belezni az elejét, így könnyebb kiemelni. Viszont nem ajánlom senkinek, hogy robogóval nyomja...elég rendesen elintézi a telót. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jukicamoto Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 Állítólag F12 és az F15(firefox) alapbol megemeli. Ismerősömnek tűzrókája van és a homokon probálta csak de ott elásta magát 1 gázfröccsnél Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 Maláknak nagyon könnyű az eleje Mellbe felhúzom haverét Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 gondoltam fel rakom 2 kezem munkáját Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts