warnboy Posted Július 2, 2008 Share Posted Július 2, 2008 nem lett gáz sztem! csak vékony a csik sztem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Július 2, 2008 Share Posted Július 2, 2008 Pedig ugyan ugy 3m-es t vagy miet vettem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Július 3, 2008 Share Posted Július 3, 2008 váágom de a képen kicsinek tűnik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Július 3, 2008 Share Posted Július 3, 2008 Hát az is. Ma voltam szervízen kivették a folytást. A kipuff könyökröl levágták a nyulványokat,ki szedték a "gyűrüt" a könyökböl. A gyürüt nekem adták Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-P0NT Posted Július 3, 2008 Share Posted Július 3, 2008 Nekem egy - Malaguti F10 Jet Line - (50ccm) mocim van FULL gyári és szeretném tunningolni. Eddig csak görgőket cseréltem rajta (3db 4,5gr és 3db 5gr). Alattam 90-et megy és nagyon jól húz (5LE). Nemsokára töltök fel képet róla, de egyenlőre csak ez van: Úgy szeretném tuningolni, hogy jobban gyorsuljon és jobb legyen a hangja, kinézete. Ja és lenne még egy kérdésem, Neon-t hol lehet venni olcsón a robi aljára? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Július 3, 2008 Share Posted Július 3, 2008 Üdv G-pont! Számtekboltban kapsz neont olcsón. Esetleg zsibin. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-P0NT Posted Július 3, 2008 Share Posted Július 3, 2008 Joh, már mondták nekem is csak nem tudom megéri-e venni 2000ért 35cm-eset hogy 2 hét alatt széttörjön a muanyag üvegje Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Július 3, 2008 Share Posted Július 3, 2008 Hát robogóra akármiet veszel elfogtörni mert pattog. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-P0NT Posted Július 3, 2008 Share Posted Július 3, 2008 Az igaz,de azt hittem van valami strapabíróbb is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Július 3, 2008 Share Posted Július 3, 2008 A kromozott kipufogórol le kopik a króm? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-P0NT Posted Július 3, 2008 Share Posted Július 3, 2008 Attól függ, hogy milyen króm van rajta.Ha gyári akkor nem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Július 3, 2008 Share Posted Július 3, 2008 Hát én leovinze tt vagy zx-re gondoltam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-P0NT Posted Július 4, 2008 Share Posted Július 4, 2008 Fuu passz, én nem értek ennyire hozzá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Július 4, 2008 Share Posted Július 4, 2008 Visszatérve a neonra. Én tavaly buborék csövet vettem igaz nem világít olyan jol viszont stapabíróbb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
motorka Posted Július 4, 2008 Share Posted Július 4, 2008 Lacika most folytás nélkül mennyit megy a moci, amugy nem az összes folytást vették ki szerintem ugye?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Július 4, 2008 Share Posted Július 4, 2008 Hát a kipuff kataliztáoros szal... Am 80-at megy. De egyszer kocsival vagy gps-el bemérjük. Mert 80-nál nem megy tul a mutató. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Július 4, 2008 Share Posted Július 4, 2008 vettem egy s6 kipszit meg s6 kuplungot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iidavid Posted Július 6, 2008 Share Posted Július 6, 2008 Hali! Beszállok én is a témába, igaz h nekem nem robogóm van, hanem egy 2001-es Honda NSR 125 R-em van, de most készülök tuningolni! Benne van még minden folytás, elektronika, kipuff meg a karbiban is! Meg akarok felnicsíkot is venni rá! Ha gondoljátok tolok majd fel képeket! Lacika asszem a neonért büntetnek a rendőrök szóval csak okosan össze lehet kapcsolni a gyújtáskapcsolóval! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Július 7, 2008 Share Posted Július 7, 2008 Üdv! Azt tudom,hogy büntetnek. De nekem a motoromon van hely a kapcsolónak a kormánynál. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jukicamoto Posted Július 7, 2008 Share Posted Július 7, 2008 A neonért miért büntetnek?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Július 7, 2008 Share Posted Július 7, 2008 Mert megkülönböztető jelzésnek számít. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jukicamoto Posted Július 7, 2008 Share Posted Július 7, 2008 És ha kapcsolóra kötöm akkor nem? vagy mégis? ha este van használatban... vagy csak ha közlekedek vele? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iidavid Posted Július 7, 2008 Share Posted Július 7, 2008 A kapcsolóra azért van szükség, hogy ha rendőrök jönnek gyorsan le tudd kapcsolni! Nem szabad és kész! Dehát sok mindent nem szabad.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Július 7, 2008 Share Posted Július 7, 2008 Meg eldugott helyen legyen a neon mert ha a rendör meglátja és megkérdezi mi az akkor fog főni a fejed! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jukicamoto Posted Július 8, 2008 Share Posted Július 8, 2008 Értettem Lehet, hogy ezt a neonos dolgot kihagyom INkább veszek rá ledes indexeket meg sport légszűrőt. Ha érdekel rakok fel a mociról képeket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Július 8, 2008 Share Posted Július 8, 2008 Hagylám csak azokat a képeket! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jukicamoto Posted Július 8, 2008 Share Posted Július 8, 2008 Hát itt van a "kicsi" Guti: http://kepfeltoltes.hu/view/080708/DSCN1444_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/080708/DSCN1449_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/080708/DSCN1443_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Büszke vagyok rá! Nem rég vettem, a karcolást nem én csináltam rá, előző tulaj csinálta Teljes mértékben meg vagyok vele elégedve. Végsebességre is és gyorsulásra is...hisz ez "csak" 4LE!! szerk: én vagyok G-P0NT, csak bannoltak... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Július 8, 2008 Share Posted Július 8, 2008 gyerekek...80al szabad közlekedni?...akkor ki a rákot érdekel, hogy a neon "törvénybe" ütközik... Hello David! Ha van időd, majd dobálj csak képeket! Egyébként mennyi megy a géped? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jukicamoto Posted Július 8, 2008 Share Posted Július 8, 2008 Hát engem a sebesség nem érdekel, este szoktam menni rendessen de akkor nem szoktak kocsik lenni sehol sem. Mondjuk ma találkoztam egy rendőr autoval 70-nél szerk: elfelejtettem, bocsi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Július 8, 2008 Share Posted Július 8, 2008 Szép a géped juki. Bár nekem nem jönnek be ezek a pici motorok. Neked am mennyit megy végre!? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts