$$$Lacika$$$ Posted Június 7, 2008 Share Posted Június 7, 2008 Miért a kereklámpás miért nem jó meg az uj r factory? Van másik haverom is annak még Yamaha blokkos sr 50-je van. Neki semmi baja nincs vele. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pjotr666 Posted Június 7, 2008 Share Posted Június 7, 2008 nem tudom mennyit megy de nehéz görgövel 110et mutat az óra amikor full gyári volt..most az s6 sporttal forgatja az órát..bár az sokat csal.. http://www.vatera.hu/aprilia_sr_replika_full_tuning_72874824.html HOPPPÁ mit találtam..pffff ennyi vagy motoroska.. Szerintem nem tudom mire célzott vele warnboy De : Árukódja: 72874824 Eladó: motoroska16 Tehát az övé! és szerintem nem túl gáz az ára, ha tényleg benne van minden, és nincs széthajtva Én a 3éves bulet-emet ( derbi atlantis ) vettem 250.000,-ért... Szóval nem rossz ár érte... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Június 8, 2008 Share Posted Június 8, 2008 akkor is 1 motornak lelke van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Június 8, 2008 Share Posted Június 8, 2008 http://www.egumotors.hu/forum/viewtopic.php?f=37&t=9756 lessétek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Június 8, 2008 Share Posted Június 8, 2008 Na nyáron megyek dolgozni és motor csere lesz. Szerintetek miet? Gilera runner 50 Aprilia sr 50 (kerek lámpás) Yamaha Aerox Malaguti f12,f15 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Június 8, 2008 Share Posted Június 8, 2008 Aerox v malaguti Különben visszatérve arra a kipuffra, amiről kérdeztél Laci, az valószínű fojthat, mert katalizátoros...nem minden esetben van így, de legtöbbször fojtja...a sport dobokban nincs katal. Különben a körlámpás sr a világ legszarabb motorja...az egy ganyééé Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Június 8, 2008 Share Posted Június 8, 2008 Mér szar a körlámpás sr? Az aeroxxal csaz az volt abajom,hogy kénylemetlen volt az ülés. Gilera runner-t meg sokan mondták. Hát a malaguti meg olcsó és jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Június 8, 2008 Share Posted Június 8, 2008 Malaguti Phantom ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Június 8, 2008 Share Posted Június 8, 2008 Hát olvasgattam népítéleteket.Az egyik nagyon dícséri semmi hibája a másik meg mien sz@r. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Június 8, 2008 Share Posted Június 8, 2008 kinek mi! Én aerox párti vagyok, Warnboy meg malás...ez a jó az egészben. megoszlanak a vélemények. legyél egyedi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Június 9, 2008 Share Posted Június 9, 2008 Roxból van 555555555555555555555darab még malagutiból jóval kevesebb! Tuningolhatóságra mindkettő egyforma mivel a blokk benne azonos ! Bár malagutit Kapsz 150 alatt és kapsz 1 jó motort, Míg aeroxba 200-200 felett kell belenyúlni a pénztárcádba! Este áppolok a topicba szereztem kispekulától egy S6 Szivócsonkot , Dánditól degy s6 Adaptert a szivócsonkhoz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Június 9, 2008 Share Posted Június 9, 2008 Hát az én környékemen egy aerox sincs. Malábol meg csak egy van. Apriliábol meg van 6db. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Június 9, 2008 Share Posted Június 9, 2008 te választásod Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Június 9, 2008 Share Posted Június 9, 2008 Meg,hogy mennyit keresek azon függ. Faterom azt mondta az enyémért ha gondolom ad érte 100 ezret. De mindíg mást mond. Ti mennyit kerestetek? Rengeteg 70-es eladó motor van.Nem a rendszámozás miatt? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
motorka Posted Június 9, 2008 Share Posted Június 9, 2008 Miért a kereklámpás miért nem jó meg az uj r factory? Van másik haverom is annak még Yamaha blokkos sr 50-je van. Neki semmi baja nincs vele. Hát lebuktam ha annyiért megveszik akkor hagyj vigyék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Június 9, 2008 Share Posted Június 9, 2008 Akkor ezért kérdezted,hogy mennyit adnánk érte. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Június 9, 2008 Share Posted Június 9, 2008 aha.. amúgy én direkt meghagytam az 50es hengert. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Június 17, 2008 Share Posted Június 17, 2008 http://www.egumotors.hu/forum/viewtopic.php?f=34&t=9908 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamikaze655 Posted Június 17, 2008 Share Posted Június 17, 2008 HY! Én itt elég kispályás vok mert csak egy babettám van!!!! De az föl van tuninolva!!!! Ja és volt még egy amit feláldoztam a nitró szellemének!!!! Eskü tejszínhabospalackokból nitrót építettem rá!!!!!----->80km/h Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Június 17, 2008 Share Posted Június 17, 2008 figyi, a tejszínhabospalckban propán-bután keveréke van...az nem nitro. Elképzelhető, hogy felpörgetheti a mocit, bár én nem nagyon hiszek benne! A nitro, az nitro... A feltuningolt babeszban mi van? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pjotr666 Posted Június 17, 2008 Share Posted Június 17, 2008 kamikaze655 júúúújjj Ez engem is érdekel, hogy milyen is egy "tuning" babetta Képek jöhetnek, ha vannak ne sajnáládd tőlünk őket !!! Figyeljétek milyen "fun" matricát vettem a mocim lábtartója alá Komoly nem??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Június 17, 2008 Share Posted Június 17, 2008 Hát nem semmi egy babettátol 80-an. Nah fiuk ha minden igaz jövőhéten veszünk egy uj Aprilia sr 50 r-t. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Június 17, 2008 Share Posted Június 17, 2008 Zsír új sr-t? Warnboy beteg vagy Kamikaze jöhetnek képek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Igen vadi ujjat.Remélem nem jön közbe semmi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Hát hallod én nem vennék Sr-t! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Miért? Nekem nem kerek lámpás kell.Hanem a másik! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Laci az még tűrhető, de motorikusan kuka Hallod Kese, az üzletünk ajtaján is ez a matrica van kinnt embeeer meghalok tőled :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Há mér gyárilag 80-as végsebesség. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 jóóhát az aeroxnak is annyi...De, nem fikázni akarom, vedd csak meg, vigyázz rá, és remélhetőleg nem lesz vele gondod Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Június 19, 2008 Share Posted Június 19, 2008 volt ápp a topikomba ( aláírás) ..Nagyon..jo telóemelővel!! igaz " csak " 6,5 centit emel a 4 helyett..rohadt jo Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts