Soße Posted Május 17, 2008 Share Posted Május 17, 2008 ez jó de minek folytottad le? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Május 17, 2008 Share Posted Május 17, 2008 LE FOLYTOTTAD ? ? ? ? ? mondjuk az én gyári ducati gyújtásom 3kj-s nem szabályzott sehogyse..most TOP gyújtás van fen ilyen sárga színű jobb a szikra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Május 17, 2008 Share Posted Május 17, 2008 ducati gyújtás???? emberek az enyémben meg M-1es gyújtás van mik vannak...Xd Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Május 17, 2008 Share Posted Május 17, 2008 aha ducati , úgy szerelték a gyárba... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pjotr666 Posted Május 17, 2008 Share Posted Május 17, 2008 Hááát gondoltam így lefolytva majd picit több időt kibír a főtengely dugó henger vario... nekem mind1 a vége mennyi, mert csak városban használom Jaaah lefolytásra azt értettem, hogy fordulatszám szabályzás... naa De igy is ment 75-80-at Az meg városba elég nekem Most a derbi 90-100-at megy ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Május 17, 2008 Share Posted Május 17, 2008 hülyeség lefojtatni.. szerintem... de te tudod...vannak piaggios alkatrészeim eladóak .. esetleg valakinek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Május 17, 2008 Share Posted Május 17, 2008 Go fast Különben így belegondolva, igazad van pjotr! valóban kíméled vele a mocit! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Május 17, 2008 Share Posted Május 17, 2008 srácok.. dilemmázok a szinekkel kapcsolatba felni : narancs belső, fehér külső motor fekete : belseje : fehér: ülés narancs sárga kissebb idmok narancs sárga dekni oszott feka nari.. ennyi Szerintetek,hogyállna a malagutinak? bemértek ma, alig tudtam eljönni az opel elől..a hétvégén nem motorozok.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pjotr666 Posted Május 18, 2008 Share Posted Május 18, 2008 háát eddig jó, csak a blokk fekete dologgal nem vagyok kibékülve... Legyen polírozva azt késsz vagy fekete blokk, polírozott oldaldekniven "dekni oszott feka nari.." ez mit is akar kifejezni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Május 18, 2008 Share Posted Május 18, 2008 ilyesmi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Május 18, 2008 Share Posted Május 18, 2008 nekem ez jön be warnboy! amúgy vigyázz a narancs színel, nehéz megtalálni a jó árnyalatot belőle...viszont ha megvan, akkor pro! amúgy nem rossz a színősszeállítás, főleg a felnis része tetszik...nade nem sok ez így? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Május 18, 2008 Share Posted Május 18, 2008 ha a pénzt nézzük .......nagyon sok... ahogy számoltam 20e a festék.. ma kerestem 15ezret..összeraktam egy roxot ,egy jogot beállitottam meg a sferát behangoltam....megvan a festék ára pisztoly na srácok..bővült a tuning listám.. lett egy CNC s6 külsőtárcsa a gyári helyett meg egy Stage 6 R/T hűtött harang is... jobban ugrik a gép tőle.. meg a top cdit cseréltem malossira változás nincs ,legalábbis nem észlelhető de ingyen volt..meg malossi azért már márka Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Május 18, 2008 Share Posted Május 18, 2008 az szép warnboy Engedjetek meg kérlek egy offot, ez történelni pillanat : a mai napon Valentino Rossi megynerte 90. Vb futamát olyan jóó volt látni Nieto-val (Rossi fan vagyok ) na ma szétkaptam vázig a roxot sajnáltam szegényt, így kopaszan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Május 18, 2008 Share Posted Május 18, 2008 lesznek képek is köv héten..alakul a mocim az idényre..egyre többenhoznak motort hozzám szerelni..gyűlik a pénz.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Május 19, 2008 Share Posted Május 19, 2008 Athena sport/ Stage6 sport ( Athena = stage6) Gátak kihegyezve, meg kiömlő polír Gianelli reverse Malossi Fly Stage 6 hütött harang Stage 6 dupla légszűrőbetét Stage 6 CNC külsőtárcsa Dellorto 21mm Karburator Top membránház polini karbon lapokkal Malossi OV szijtárcsa DR 15/50es végáttétel Malossi Piros kontrasztrugo Malossi MHR piros kuplung rugó 6 szett Polini, malossi, RMS görgö MHR Főtengely Skf c4es csapágyak Könnyitett lendkerék -100 gramm Malossi gyújtás Stage6 szíj Most így áll a malaguti .. Feka narancs powa : ) valami ilyesmi lesz, persze morcosítással ami alap dolog nálam Az ülés alatti ,és a belsőtéridom fehér..Raaaj..Eladtam hawerom hengerét meg kipuffját nyertem rajta 5 E-t Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pjotr666 Posted Május 19, 2008 Share Posted Május 19, 2008 OFF: warnboy Én próbálom használni a szerkeszt gombot Szeretjük! Úgy kapsz miatta warn-t, hogy csak úgy füstölsz Picit figyelj oda! Ugye Silverr?!?! ON: És warnboy ez már a tiedé, vagy csak egy "minta"? Nem gondoltam volna, hogy ilyen jól néz ki... Mondjuk az a narancs lámpa picit olyan mintha képennyomták volna azt monoklis Én ennyire nem szeretném feltünőre csinálni az enyimét... Szeretek a forgalomba "elfegyülni" 1-2 matrica, azt késsz... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Május 19, 2008 Share Posted Május 19, 2008 Pjotr, én szeretek kitűnni a forgalomból és most ezen vagyok, hogy meglegyen WARNBOY FEJIDOMOT LE!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverr Posted Május 19, 2008 Share Posted Május 19, 2008 Már sokszor figyelmeztettem érte,de mindig elfelejti. Annyira azért nem vagyok kemény,csak ha felhúztok Mehet az ON Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
motorka Posted Május 19, 2008 Share Posted Május 19, 2008 Na ha már annyira beszélgetek énis rakok fel pár képet a mocimról!!! Warnboy egyszer össze futhatnánk egy gyorsulásra xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Május 19, 2008 Share Posted Május 19, 2008 nekem bejön : ) egy minta .. még! :) A lámpa körül lehet nem lesz narancssárga cucc...ez a motor kajak felidegel..megette a szijjat megint..elszakadt..1 hete van benne...vissza kell térnem a jo kis Gates kevlár szijra.. az birt 4ezer km-t is..jó mondjuk nem 130al Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Május 19, 2008 Share Posted Május 19, 2008 Én se maradjak már ki a sorbol: A matricát én tettem rá LOL Nem a legjobb de ez van.Egy kis tuning nem ártana. Sztetek sz@r?Őszintén mondjátok.Ugyis mindegy. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Május 19, 2008 Share Posted Május 19, 2008 ez kivéj vagy melyik tipus? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Május 19, 2008 Share Posted Május 19, 2008 C.P.I. Hussar Minarelli blokkos. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Május 19, 2008 Share Posted Május 19, 2008 tudom SPC- nem kell bele 250 km van benne ? egy jó barátomé 9ért a tied, dob gyorsuláson meg végseb-en ha jol beállitod. 19 újonnan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Május 19, 2008 Share Posted Május 19, 2008 nekem? Mi is az egyáltalán? Vario,görgő? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Május 19, 2008 Share Posted Május 19, 2008 Variátor.. olvass egün 19 újba.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pjotr666 Posted Május 19, 2008 Share Posted Május 19, 2008 Én se maradjak már ki a sorbol: A matricát én tettem rá LOL Nem a legjobb de ez van.Egy kis tuning nem ártana. Sztetek sz@r?Őszintén mondjátok.Ugyis mindegy. Lacika, hallod, nekem nem is jönnek be nagyon a feltünő motorok Szerintem jó lessz ez, csak picit matricázni, szépíteni, alucsúszásgátló a talpad alá, azt késsz! Na meg persze "kis" tuning Felnifestés kötelező szerintem!!!!!! naaaagyon kívánja Tetszik a kipuf rajta nem átlagos Meg ha már itt vannak a motor képek egy oldalon:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Május 19, 2008 Share Posted Május 19, 2008 Már sokszor figyelmeztettem érte,de mindig elfelejti. Annyira azért nem vagyok kemény,csak ha felhúztok Mehet az ON Köszönjük Silverr! Miért lenne sz*r Laci? nem az árától, vagy a külsejétől lesz jó egy motor...Laci egy vario faja tuning Még mindig tetszik a géped Pjotr no majd dobok képet hnap én is a roxról Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Május 19, 2008 Share Posted Május 19, 2008 lesz a szaromról is kép csak jöjjön meg a gumi most megin bevásároltam..jól jártam..na majd mesélek kerékre fel srácok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pjotr666 Posted Május 19, 2008 Share Posted Május 19, 2008 Még mindig tetszik a géped Pjotr no majd dobok képet hnap én is a roxról Jöhetnek a képek uram!!!!! 1000-el! Amennyit csak tudsz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts