davedane Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 PIONEER DVR-212 (Szerintetek jó ez a fajta?Eddig semmi bajom nem volt vele) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
d-boy Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Nekem van pár íróm, mindnek van erőssége és gyengéje: Pioneer 115D: legjobb író dual-layer lemezekhez (X360 ) , általános célra is tökéletes, 12x olvas Plextor PX-755A: általános célra a legjobb választás, "AUTOSTRATEGY" - a firmware-ben nem szereplő lemezeket is jól megírja, 12x olvas Optiarc 7173A: általános célra jó író de nem kiemelkedő, viszont nagyon gyorsan, valóban 16X olvas Teac DV-W58G: régi író, már nem használom írásra mert régi a firm, és soha nem írt túl jól, viszont a legszutyokabb lemezt is visszaolvassa, adatmentésre használom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcus Fenix Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 most egy asus sata és light scribe dvd író,előtte egy LG volt 4 éves,és semmi baja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsy Posted Szeptember 9, 2008 Share Posted Szeptember 9, 2008 nekem egy pioneer 111-d Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunyi_85 Posted Szeptember 27, 2008 Share Posted Szeptember 27, 2008 112-es pio és valami lg a pioval írok csak, de azzal nagyon az lg-vel 2 alatt max 10 lemezt írtam meg, csak olvasásra használom, sztem másra nem is jó... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djfhzero01 Posted Január 22, 2009 Share Posted Január 22, 2009 Én nekem is LG van most vettem nem rég kb 100lemezt irtam ki vele és idáig nagyon szuper amugy a jelemzöi: 18x dvd irás 16x olvasás 52x cd olvasás 52x cd irás lightsciribe,duallayer,supermulti, Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaszykj Posted Január 28, 2009 Share Posted Január 28, 2009 Pioneer DVR 212D Pioneer DVR 251D Az Ashampoo 2009es íróprogija elrontott nekem 5db TDK DL lemezt.... Kicsit mérges is lettem, de most rakom vissza a jó kis nérót.... Azzal nem volt ilyen gondom DL lemezeknél.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TBoY406 Posted Február 12, 2009 Share Posted Február 12, 2009 Plextor PX-800A van és nagyon megvagyok vele elégedve, eldöntöttem hogy más írót nem veszek, sok helyről hallom, hogy megbízhatóak , ezt az én tapasztalataim is alátámasztják és kb. 10 lemez megírása után sem úgy veszem ki a lemezt a meghajtóból, hogy tűzforró a lemez...(mindegy hányszorosan írom őket) és nincs az, hogy nyitott tálcánál (írások után) kezem odatéve a nyíláshoz áramlik ki a meleg... Sok író szó szerint rendesen felforrósítja a lemezeket, de hát ez van... Sok íróval megszívtam már (köztük egy Pioneer-rel is 110D), de viszont van egy 109-es Pio-m is 2005 márciusában vettem, mai napig hibátlanul ír és olvas minden lemezt!! (110D-t egy évvel később vettem (2006)be is mondta már az unalmast... ez van) Úgy gondolom minden gyártó adhat ki a keze közül selejteset ez alól a plextor sem kivétel, de arányaiban nem mindegy, hogy mennyi a selejtes termék! Elnézést a hosszúra sikeredett írásért! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akos87 Posted Június 10, 2009 Share Posted Június 10, 2009 Pioneer DVR112 erről miképp vélekedtek?meg vok vele elégedve,igaz nem sokat használom...de tesómnak is ilyen van,ő jobban nyúzza........vkinek beszart már ilyen????? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KJM Posted Június 22, 2009 Share Posted Június 22, 2009 Optiarc DVD RW AD-7201A Szebb Jövőt! KJM Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikas Posted Január 7, 2010 Share Posted Január 7, 2010 PIONEER DVD-RW DVR-110D PIONEER DVD-RW DVR-112D Már lassan a kettő nem ér egyet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csempész Posted Január 8, 2010 Share Posted Január 8, 2010 A régebbik gépben LG DVD író van, melyet akkor vettem, amikor még kb. 35.000 Ft-ért árulták. Tehát nem mai darab, de egy biztos, jobban égett, mint az akácfa. Vannak Princos lemezek, melyekre durván 5-6 éve írtam rá filmeket, és még mindig jók, nincsenek hibák. Ja és ez az író a mai napig is üzemel hiba nélkül!!! Az újabb gépben Samsung DVD író van. HÁT hmm megvagyok vele elégedve. Igaz még csak két éves. Eddig hiba nélkül működött! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjSharker Posted Február 7, 2010 Share Posted Február 7, 2010 Nekem egy:Nec DVD RW ND3500AG tipusu írom van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickey94216 Posted Február 15, 2010 Share Posted Február 15, 2010 Az én gépemben egy: LG HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H58N író van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjSharker Posted December 4, 2010 Share Posted December 4, 2010 Samsung SH-S182D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Errorka2 Posted Március 26, 2011 Share Posted Március 26, 2011 LG SuperMultiDrive 18x Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Váczi Sándor Posted Augusztus 14, 2011 Share Posted Augusztus 14, 2011 Nekem 1 éve Samsung Super Writemaster DVD-íróm van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
capcara Posted Január 14, 2015 Share Posted Január 14, 2015 Ami azt illeti én régen vásároltam már a DVD írómat. Előkapartam a dobozát + a papírokat is, így meg lett a termék vételi dátuma, ami: 2008.03.25 Mai napig működik a cucc! Kora miatt, talán már ideje lenne befektetni egy új, gyorsabb és jobb meghajtóba. Az én DVD íróm: DVD-RW ASUS DVR-2014L1 Black KIT Anno még 1020 koronáért vásároltam Szlovákiában: (Biztonsági okok miatt pár dolgot cenzúráztam!) A Bónusz fehér front panel a mai napig bontatlan: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
clue Posted Február 22, 2015 Share Posted Február 22, 2015 Nekem egy ősrégi cucc van,de hibátlanul működik Eszköz leírása _NEC DVD_RW ND-3540A ATA Device Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marci11223344 Posted Február 22, 2015 Share Posted Február 22, 2015 Nekem is LG van.Pontos típusa: HL-DT-ST DVDRAM GH22NS50 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts