VKitty90 Posted Július 6, 2008 Share Posted Július 6, 2008 Na ja, mindig kitalálnak valami újat, sohanem lesz vége, Ez az új Noémi tényleg nincs eltalálva.Nagy az orra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 Az első résztől kezdve nézem, de már kezdem unni, igazából semmi újat nem mutat! Viszont Kinga & Zsófi 4Ever! !! Magdu anyus utálom, már túl van játszva a szerepe! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Szeptember 3, 2008 Share Posted Szeptember 3, 2008 legyen már vége! hihetetlen, hogy még mindig képesek adni!! Bár mondjuk a Szabó család is sokáig ment... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikas Posted Június 5, 2010 Share Posted Június 5, 2010 Visszahozzák Magdi anyust a Barátok köztbe Rékasi Károly karaktere (Zsolt) után egy másik, jó ideje nem látott és kedvelt figura, Magdi anyus, is visszatér a Barátok köztbe. Azonban a Fodor Zsóka által játszott kultikus nénike csak pár részben fog szerepelni. Ahogy az várható volt, a szappanoperák közönségkedvenc karakterei mindig visszatérnek több vagy kevesebb időre sorozatukba. A Barátok közt készítői, a Bors információi szerint, ezúttal a Fodor Zsóka által hosszú éveken át alakított Kertész Magdolna karakterét írják vissza a sorozat - egy kis időre. Mivel azonban a karakter, köszönhetően a színésznő követeléseinek, nemrég elhalálozott, valószínűleg mindössze szellem formájában fog megjelenni a nyári szünet előttre tervezett pár epizódban. Azt, hogy kinek fog megjelenni a kisnyugdíjas kísértete, egyelőre még nem lehet tudni, a produkció érthető módon nem akarja ellőni a történet várható csavarjait.SG Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiŁs0n Posted Június 5, 2010 Share Posted Június 5, 2010 Fogadjunk hogy Vili bának xD . Kemény volt azért a Linda anyja óvszert ajándékozott a Petinek xD ''Ha nem csak járni akarsz a lányommal használ EZT.'' Wáá besírtam xD Jó hogy azt el nem mondta hogy kell használni. Kár hogy azt nem mutatták mikor a Géza betette Zsófinak. annyi igényes külföldi sorozat van, ez meg a 54654165*546^2 rész után is ugyanolyan unalmas :| Aha majd pont a Szíeszájt (mellesleg ebből is van már párezer féle sorozat, és akkor még a BK másol mi? Legaláb az magát másolja.) fogom nézni ahol ráadásul még a részek között sincs összefüggés, csak ugyanazok a szereplők. Olyan bénaság. Meg nézzem a mentalistát? A főszereplő pasi olyan mértékben unszimpi hogy legszívesebben egy kanál vízben folytanám meg. Vagy mi van még? Ja hát a kedvencem meg a hazudj ha tudsz. Ott is komolyan mondom a főszereplőnek olyan feje van mint egy ananász. Meg unalmas is. Ha annyira tudja hogy hazudni fognak előre miért kérdezi őket ki? Pfff Mondjuk egyetlen igényes külföldi sorozatot ismerek az meg a Doktor House. Az legalább érdekes, van összefüggés a részek között, és mindig mutat vmi újat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
K!ller98 Posted Június 5, 2010 Share Posted Június 5, 2010 Tegnap jó volt az EPIC FAIL Palik ordibál Tegnap volt a trianon évforduló, csonka magyarország, csonka barátok közt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikas Posted Június 5, 2010 Share Posted Június 5, 2010 (edited) Jaja EPIC FAIL, a tegnapiról a hírek résznél bővebben olvashattok. 11 év után távozik a Barátok közt sztárja! Már évek óta fontolgatták a lépést. Távozik Magyarország legnépszerűbb sorozatából, a Barátok köztből Kinizsi Ottó, adta hírül a Blikk.hu. A nézők tizenegy éven keresztül követhették végig Balassa Imre életének sorsát, aki a Vajdaságból, alkoholista apja elől menekült a Mátyás Király térre. A színészt nem érte váratlanul a döntés, hiszen a sorozat készítői már három éve fontolgatják, hogy milyen módon eresszék útjára, a mindig pozitív erkölcsű karaktert. - Az írók mindig kitaláltak egy újabb feladatot Imre számára, most viszont eljött az az idő, amikor izgalmasan tud távozni a sorozatból - mondta a Blikknek Ottó, aki annak ellenére, hogy tisztában volt sorsával, hiányolni fogja a forgatásokat. Az elmúlt tizenegy évnek ugyanis rengeteg élményt köszönhet, többek között itt ismerte meg szerelmét, Deutsch Anitát, akivel két közös kislányuk is született. Forrás: hetivalasz Módosította Június 10, 2010 bikas Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Június 22, 2010 Share Posted Június 22, 2010 Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én még nem halottam hogy távozna, ha ez igy volna akkor az RTL már rég mondogatná, főleg a Fókusz. Meg a Blikk és egyéb újságok 90% kamu. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABTeam2008 Posted Június 24, 2010 Share Posted Június 24, 2010 Az Aktívban?! Átcuccol a tv2-höz vagy mi? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
II-Adi Posted Július 16, 2010 Share Posted Július 16, 2010 Nézi valaki rajtam kívül? Szerintetek lepuffantják Gézát? Meg mi lesz azzal a kretén Mikivel? Ritka nagy barom szerintem... Lehet Imi hal meg, mert Géza elé veti magát... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Will Posted Július 16, 2010 Share Posted Július 16, 2010 Szerintem Linda kivette a fegyverből a golyókat, így nagyot fog koppani Zsolt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
II-Adi Posted Július 16, 2010 Share Posted Július 16, 2010 Áh, buta az a csaj, nincs annyi sütnivalója Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikas Posted Január 25, 2011 Share Posted Január 25, 2011 Újabb kedvenceket írtak ki a Barátok köztből Nagy a felháborodás a sorozat nézői körében, két újabb régi kedvencüktől vált meg a csatorna. Újabb két sztár távozott a Barátok köztből. Ugyan még Vandát és Ferenczi Orsolyát is láthatjuk a sorozatban, de Kardos Eszter már tavaly november óta nem forgat, mint ahogy Lóránt Krisztina is jó időre felhagy az itthoni munkáival, fogja a hátizsákját, és túravezetéssel foglalkozik majd. - Az én kérésem volt, hogy egy időre szüneteltessék a karakteremet - meséli Eszter. - Azért döntöttem így, mert idén májusban fogok érettségizni. Márpedig az egyetem miatt nekem nagyon fontos, hogy jól sikerüljön az érettségi. A producerünk, Kalmár Tamás nagyon pozitívan állt hozzá, elfogadta, hogy ez az időszak az egész életemet befolyásolhatja, ezért kénytelen vagyok most csak a tanulásra koncentrálni. De amint lehet, szeretnék visszatérni a sorozatba. Eszterrel ellentétben Lóránt Krisztinának nem volt választása, a készítők döntése volt, hogy szüneteltetik a karakterét, vagyis nem önszántából búcsúzott. Ráadásul a színésznőt telefonon se lehet elérni, hogy megkérdezzük, mennyire viselte meg a döntés, hiszen hét évig alakította a sorozatban a csinos doktornő szerepét. Forrás: Kiskegyed Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
riaflorida Posted Október 1, 2011 Share Posted Október 1, 2011 segetenetek hogy tudom letolteni a reszeket? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts