Bettesp Posted Június 26, 2007 Share Posted Június 26, 2007 Én nem vagyok fan, néha néha elcsípek egy részt! Annyi biztos h a TV2s Jóban Rosszbannál jobb! Annak is csak Michelle Wild emelte meg a nézettségét! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amen Posted Június 27, 2007 Share Posted Június 27, 2007 én is szoktam nézni, bár mostanában kezd unalmas lenni... hülyeségek benne:1.: vki beszélget vkikkel 1 lakásban, elmegy az a vki, de még nem csapta be az ajtót, vkik már kibeszélik. 2.:a telefon 1ből kicsörög Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bettesp Posted Június 27, 2007 Share Posted Június 27, 2007 Nektek feltűnt mát h a BK is kezdi átvenni (sőt már át is vette) az régi gagyi mexikói sorozatok jellegzetességét?? Mégpedig azt h ha vki beszélget vkivel, akkor az egyik fél hátatfordít a másiknak, és úgy beszélgetnek ( ), csakhogy mi szemből lássuk őket! Majd figyeljétek meg! Ja és ha vkik veszekednek, és az egyik rávágja az ajtót a másikra vagy csak egszerűen otthagyja, akkor az a vki még kb 2 percig forgatja a szemét és a fejét mire átvágnak egy másik jelenetre! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
martabalazs Posted Június 28, 2007 Share Posted Június 28, 2007 Megnézem,ha otthon vagyok.Még ha a sorozat nem is olyan jó,azért vannak benne jó színészek!Nem igaz? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richard90 Posted Július 10, 2007 Share Posted Július 10, 2007 én szeretem ezt a sorozatot... nagyon ritkán nézek tévét, de ezt amikor tudom megnézem :] lehet azért mert egyszerű maga az egész.. nem tom... nekem tetszik néha kicsit bugyuta, de engemet kikapcsol Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamary Posted Augusztus 29, 2007 Share Posted Augusztus 29, 2007 Tóni meghalt :( :( :( :( :( Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Augusztus 29, 2007 Share Posted Augusztus 29, 2007 Ez várható volt, olvastam, hogy kiírják a sorozatból. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamary Posted Augusztus 29, 2007 Share Posted Augusztus 29, 2007 én is, csak azér furcsálom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Montana69 Posted Augusztus 29, 2007 Share Posted Augusztus 29, 2007 jaja, már hónapok ót nem forgatott, meg aki nem is tudta, már az új főcímben sem szerepelt. azé kár.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cole Posted Augusztus 29, 2007 Share Posted Augusztus 29, 2007 Furcsa azért. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan wake Posted Augusztus 29, 2007 Share Posted Augusztus 29, 2007 Tóni meghalt :( :( :( :( :( remélem igen.úgyis utáltam meg azt az idióta ricsit is.a 2 legnagyobb gyökér a volt a sorozatba.remélem valami barta beállítottságú fazon lép a helyette a sorozatba,vagy valami jó csaj.de úgysincs olyan szerencsénk hogy meghalt,mert volt bemutató hogy mi lesz a folytatás hogy tóni kap új kocsit vagy hogy visszatér stb.,és az hogy meghal nem volt közte. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cole Posted Augusztus 29, 2007 Share Posted Augusztus 29, 2007 Mert az csak egy játék volt. Közte volt, hogy komában fekszik az intezíven. Szóval végülis ez volt a halál. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Október 29, 2007 Share Posted Október 29, 2007 törzsnéző vagyok, kinga zsófi tilda <3 amugy jó a sztori is néha röhögök ha valamit nagyon gagyin oldalank meg de azért jó. már hozzászoktam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeven7 Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Tilda,Vanda,Emma,Kinga nézzétek a műsort!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jajj Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 régebben néztem, de ma valahogyan nem köt le annyira, mint régen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicky066 Posted Február 23, 2008 Share Posted Február 23, 2008 Remélem h vége lesz valamikor, mert már nagyon unalmas!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 23, 2008 Share Posted Február 23, 2008 sztem ebben ne reménykedj Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Március 31, 2008 Share Posted Március 31, 2008 ez a noémi már nagyon idegesit. ideje mennie !! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Március 31, 2008 Share Posted Március 31, 2008 lassan fog.. illetve csak a színész, a karakter megmarad. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Tommy Posted Március 31, 2008 Share Posted Március 31, 2008 Én is BK fan vagyok,nem tagadom Az én kedvencem: Vanda és Kinga Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Corrs Posted Április 18, 2008 Share Posted Április 18, 2008 én szeretem, majdnem az elejétől láttam... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Április 18, 2008 Share Posted Április 18, 2008 teljesen egyetértk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Április 18, 2008 Share Posted Április 18, 2008 Én is nézem a Barátök Köztet, de nem vagyok BK fan! Ha nem látok több részt, nem halok bele! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Április 20, 2008 Share Posted Április 20, 2008 Ha tudom én is mindig megnézem ... Háát nem rossz , én pl nagyon sok rész láttam De ahogy az előttem szóló , én is elvagyok nélküle , ha nem látom ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
d4s0t Posted Április 20, 2008 Share Posted Április 20, 2008 Az én kedvencem: Vanda és Kinga nekem is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Április 23, 2008 Share Posted Április 23, 2008 nem tudom, én annyira utálom az ilyeneket :S annyi igényes külföldi sorozat van, ez meg a 54654165*546^2 rész után is ugyanolyan unalmas :| Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximo Posted Április 23, 2008 Share Posted Április 23, 2008 Ha nem látom két hétig, aztán belenézek megint, kb ugyanott tartanak, mint azelőtt. Az a gond, hogy más csatornákon sincs jobb, ezért kénytelen vagyok ezt hallgatni (gépezek, ezért csak hallgatom) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Június 6, 2008 Share Posted Június 6, 2008 én azt várom, hogy mikor lesz vége... hiszen a Dallas-nak is vége lett egyszer! de vajon hogy fejeződne be?? "minenki aludt, amikor elkezdték bontani a házat a Mátyás király téren..." vagy valami hasonló... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Június 6, 2008 Share Posted Június 6, 2008 szvsz sosem lesz vége max ha csődbemegy az rtlklub Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Június 30, 2008 Share Posted Június 30, 2008 Sziasztok! Én a csajokat bírom benne... Egyik ezzel jár majd 2 hét múlva azzal... Ez az új noémi nem nagyon van eltalálva.... Kdevencem Géza Kinga Tilda és MagdinéniXD! ps2fan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts