Gabi89 Posted Május 12, 2007 Share Posted Május 12, 2007 Apám!! :D Hát ezért nem bírok elszakadni a Realtól 30 éve! Imádom, ilyen nincs! Ebből a szarból így kijönni.... Full jó meccs volt! Ez a különbség a Real és a Barca között. Soha nem adják föl! Nagy meccs volt Amikor felálltunk 1:3-ról tudtam,hogy nyerünk Nem tudom fel tűnt-e,hogy Higuain sokat fejlődött mostanság. Ma pl. nagyon jó játszott.Nistelrooy sarkazása se volt semmi Raul góljánál Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Május 12, 2007 Share Posted Május 12, 2007 Ha nem Higuaín, hanem Soldado játszana ő is jól tolná! JELENLEG Madridban olyan közeg van, olyan csapatszellem ami már rég nem volt! Nagyon boldog vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Május 13, 2007 Share Posted Május 13, 2007 Capello maradjon! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj mütös 1717 Posted Május 13, 2007 Share Posted Május 13, 2007 Na végre látni, hogy a játokosok küzdenek a bajnoki címért és egymásért is és szerintem már az öltözőben is jó hangulat van és senki nics rosszba senkivel nem úgy mint tavaly Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcus Bent Posted Május 13, 2007 Share Posted Május 13, 2007 Így kell a sírból visszahozni 1meccset,gratulálok emberek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Május 13, 2007 Share Posted Május 13, 2007 Engem már az sem érdekel ha nem nyerik meg a bajnokségot csak így játszanak mindig és jövőre a mienk lesz a trófea. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 13, 2007 Share Posted Május 13, 2007 Lassan csak összeállt a csapat Lesznek itt eredmények! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Május 13, 2007 Share Posted Május 13, 2007 Ha így folytatják nem is akármilyenek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 13, 2007 Share Posted Május 13, 2007 Hát azért Európában lesznek még kemény ellenfelek... nem olyanok mint a mostani Barca meg hasonló csapatok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Május 13, 2007 Share Posted Május 13, 2007 Az még soká lesz addig még sokat fejlődhet a Real. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 13, 2007 Share Posted Május 13, 2007 De más csapatok is... meg még az igazolások stb... az tény, hogy nem volt semmi a tegnapi meccs, meg egyre jobbak, de azért azt nem mondanám, hogy jövőre BL-t fognak nyerni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Május 13, 2007 Share Posted Május 13, 2007 A Realnál nem lehet tudni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 13, 2007 Share Posted Május 13, 2007 Bármi lehetséges. Csak azt mondom, hogy nem kell előre inni a medve bőrére, mert azért vannak jó csapatok még Európában Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Május 13, 2007 Share Posted Május 13, 2007 Hát igen ,de jó lenne már valamit nyerni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
maylo Posted Május 13, 2007 Share Posted Május 13, 2007 az ám ez egy nagyon jó eredmény hogy egál lett a meccs tök király :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 15, 2007 Share Posted Május 15, 2007 Nem is tudtam, hogy a spanyoloknál nem a gólarány hanem az egymás elleni eredmény dönt Így már Real vezetés van, és reméljük marad is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Május 15, 2007 Share Posted Május 15, 2007 remélem a végén befutnak a célegyenesbe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Május 16, 2007 Share Posted Május 16, 2007 Remélem is a Barca most nem érdemli meg a bajnoki trófeát. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 16, 2007 Share Posted Május 16, 2007 Az már egyszer biztos! Viszont a szezon elején nyújtott teljesítményére a Real sem lehet büszke... de mostmár tényleg megérdemelnék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Május 16, 2007 Share Posted Május 16, 2007 Hali ! Én is szeretném ha megint hazavinnék a trófeát , mert végre megint egy komplett csapatként játszanak és a fiatalok is beérnek ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Május 17, 2007 Share Posted Május 17, 2007 Hát igen most nagyon nagy a csapat,de nem is azért mert a régi Real azért volt jó mert akkor simán eldöntötték a meccseket de mos megküzdenek a győzelemért annak ellenére hogy a Real nem a küzdeni akarásáról híres. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Május 17, 2007 Share Posted Május 17, 2007 Hali ! Igen amit a küzdeni akarásról írsz az igaz , de most jó látni megint a harcosságot a játékukban ! Végre megint harapnak ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Május 18, 2007 Share Posted Május 18, 2007 És meg is jön az eredménye. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Május 20, 2007 Share Posted Május 20, 2007 Kb. 15 évet öregedtem, leizzadtam és átmentem 3 infarktuson 5 perc alatt..... Carlos: ISTEN VAGY!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Május 20, 2007 Share Posted Május 20, 2007 HoppHopp..erre mit lép a Barca?! Szép volt Real!Grat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Május 20, 2007 Share Posted Május 20, 2007 Remélem Torres és a kis Agüero megbolondítja a katalányokat Esély bőven van rá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mertezaker Posted Május 20, 2007 Share Posted Május 20, 2007 Nyert? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Május 20, 2007 Share Posted Május 20, 2007 3-2 Elkapcsoltál? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Május 20, 2007 Share Posted Május 20, 2007 Remélem Torres és a kis Agüero megbolondítja a katalányokat Esély bőven van rá Nem biztos h Agüero játszik de ha ő nem akkor Jurado,Maxi Rodriguez,Petrov és még 1pár ember megkeverheti a kártyákat!Hát szorítok nekik komolyan! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
no.05 Posted Május 20, 2007 Share Posted Május 20, 2007 Hát küzdeni nagyon tud a Madrid! ÉLJEN MADRID!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts