ps2fan Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 A holnapi a legsűrgetőbb. Szerdán szerintem nyerünk 2 góllal. Szerintem meg Mi nyerönk 2 góllal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DD2008 Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 A Real Madridnak ma nyerni kell, szét kel szednie a Juvé-t. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 30. percben vezet a Juve .Remélem összeszedjük magunkat,és megnyerjük a mérkőzést Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Ez a Drenthe nem elég meggyőző. Egy cselt se mert megcsinálni Robben legalább lefutja a védőket, de Drenthe még azt se akarja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Nulla emberek. Drenthe a 2. félidőben sokkal jobb mint az elsőben, amúgy meg egytől egyig egy szarkupacok vagyunk. Casillasban csalódtam. Egy ilyen fontosságú meccsen így állítani fel egy sorfalat... Uram atyám. Oda nem rúghat gólt sem delpiero sem Zidane sem pelé. Nonszensz. Az első gól gutié volt. Egyértelmű. Csúnyán eladta a labdát, utána meg baxott a támadót megtámadni. Sírhatnékja támad a Madridistának ilyenkor... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Mondtam én 2-0 lesz ide Forza Juve! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Örülhetsz. Bunkerfutball. Legalább tettetek volna a 3 pontért. Egyetlen óriási mákja vana juventusnak, az, hogy impotens a csapat és Ramos mondanója abszolút igaz: nincs egy olyan VILÁGKLASSZIS a csapatban, mint annó Zidane vagy Figo, Gento, Laudrup stb.... A 2000-es Real Madrid 6 gól alatt nem küldte volna haza ezt a Juventust. De ez a valóság, váltani kell: Perez for PRESIDENT!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Hehe:D Pont ezt kell mondani egy kirakat csapt egyik sztárjának... Raúl , Vannist , Vaart , Robben , Casillas Cannavaro mióta nem világklasszis de ha nem is lennének azok csak megsúgom bhogy a real 4x annyi pénzt dobált el mint a juve... Pedig 2 éve még csak b sek voltunk.... és simán tudtak volna venni egy " világklasszist" Am hiába jössz a 2000 es realal.... azt meg 3 al alázta volna a 2003 as juve.... ha már így állunk ... Azon meg hogy egy csapatnak jó védelme van nem tom mit kell oltani... Ja és nem 11-esekből kell meccset nyerni ha valaki rájuk térne.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Ezt az osztást jó lesz ha abbahagyod, ugyanis egyáltalán nincs igazad... A 2003-as juve? BLÖHÁHÁHÁÁHÁHÁÁÁÁÁ.......... kirakatcsapat... ötödikben az osztálytársaid körében biztos népszerű vagy ezzel a dumával... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 pfh Nem mondom hogy nem csak arra hogy nem 5.ben Ja azért mert a Juventus 2003-ban bl döntőt játszott nem mondanám kirakat csapatnak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Nagy szerencséje volt a Juvenak 2003-ban. Tegnap pedig 10 emberrel betomorültek és még szép, hogy 1 szélsővel, aki alig tud beadni kikaptunk. Ikernek valami gondja lehet, mert nem első hibája ez idén. Diarra most elég jól passzolt, volt néhány szép ívelése. A győzelemhez 2 szélső kelett volna és Higuaín centernek. Szerintem egy ilyen felállással simán küldünk 3 gólt MANNINGER hálójába. Nem érdemelte meg a Juve a győzelmet, Barcaval vagy angol csapattal, ha osszekerülnek szét lesznek alázva. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Hát ez van a real nem tudott mit kezdeni a Juvéval.... Casillas meg 1 gólról sem tehetett... Max amikor az 1. meccsen kinn állt... Nem a szlső(k)el van baj....egy szerűen nincs fntázia a játékukban... A döntőbe még lehet bizonyítani a juve ellen (már ha továbjuttok ) ű 2003-ba úgy verték szét a realt mint most... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Azt ne feledd, hogy akkor ment el Makelele és akkoriban a védelemmel voltak gondok. Akkor Del Piero szabigólja? Ő állítja a sorfalat, de a sorfal nem jó helyen volt. Nem takarták a kapu megfelelő részét. Tehetetlen volt már utána, a semmiből jott a lovés. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 "Casillas meg 1 gólról sem tehetett... " Aha. Látszik hogy közöd nincs a focihoz. Belsővel rövid alsóba, sorfal mellett. Hagyjuk már. Még ha én állítom fel a sorfalat sem rúg oda gólt a piero. Am. a kompetens részéről: Casillas: "A második gól az én hibám volt." Ennyi. Mindenki látta. Nagyon gyenge Casillas, baromira észhez kellene már térnie. Mint mindenkinek a csapatból, csak Ikernél azért szembetűnő mert éveken keresztül alig-alig hibázott. Most pedig pár hét alatt annyi gólt kapott mint mondjuk tavaly 3 hónap alatt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Remélem Casillas meg az egész csapat,végre összeszedi magát !Hajrá Madrid Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Mindeki reméli, de nagyon. Schusternek kellene valamit húznia, új taktika esetleg. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DD2008 Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Gyenge most a Real. Sztem Robinho kellene ide. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Jó rosszul állította be a sorfalat. Bocs a nyilatkozatait nem olvastam és mivel koleszbe nincs tv neten néztem a meccset és ezt a sorfalas dolgot nem maondták.... Amúgy ő is EMBER! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 sztem meg nincs vezéregyéniség, ez a legnagyobb baj, mert pár éve a galaktikusok korában 2003-ig ha nem volt jó az egyik akkor a másik vitte hátán a csapatot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Ez az egyik hiba, de morális gondok is vannak. Ennyire tanácstalannak utoljára akkor lehetett látni a csapatot, amikor Capello ősszel rendet kezdett rakni. Tavaszra beért a munka, de mostanra meg mindez elszállt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Higuaín. A világ minden pénzéért nem szabad eladni. Mesternégyes vazze Remélem magukhoz térnek a srácok és nem szakadunk le a hiányzók távolléte (Robben, Nistelrooy) alatt nagyon az első helytől... aztán 2009 elejétől lehet gyúrni megint. Ha akkor látótávolságon belül leszünk akármi lehet. Még ezzel a ratyadék játékkal is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Ha nem javul a védelem, akkor annyi az egész csapatnak. Cannavaron kívül mindenki szar volt. Salgado még talán.... Higuaín nagyon jó volt, megérdemelte a 4 gólt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Nincs Higuaín akkor csúnyán bukjuk a meccset Amúgy Robben és Nistelrooy idén már nem térhet vissza Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Hát, ha a kiegészítő emberek beindulnak, akkor lazán kihúzzuk az év végéig és igazolhatunk valami fiatal tehetséget, aki olyan szintű lehet, mint Marcelo, Gago, Higuaín. Mondjuk őket Capello kérte Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Nem fiatal tehetséget kéne igazolni, hanem sztárt. Télen szerintem egyáltalán nem kell senki. Nincs értelme pl. Mario Gomezt elhozni, AMENNYIBEN nyáron jönne Benzema vagy Ronaldo vagy is-is.... januárban már úgyis lesz Nistelrooy. Olyan gólátlagot meg nem várhatunk egy friss akárkitől. Itt nyáron kellett volna és majd nyáron KELL nagyot durrantani. Ha nagyon kevés lesz Higu oda előre, majd jön Szalai Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 Higuain-Hejncze 4-3... Ebből az jön le,támadó sor erős,védelem egy nagy nulla!Grat Higuaín-nak a négy gólhoz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
realpat Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 most igazából nem is csatárt kéne igazolni, hanem egy szélsőt, egy jó szűrőt meg 2 védőt... legalább... szélsőnek pl jó lenne megszerezni akár rinyáldót, akár valaki mást... szűrőnek kéne egy senna típusú játékos, de szerintem ő nem jönne el a villarealból... védők... nem tom... egy belső védő mindenképp kell, meg kéne egy ilyen univerzális szélső védő is, akár ramos akár marcelo vagy heinze nem jászik, kell a védelembe ember... amit Higany tegnap játszott... óriási... nincs rá más szó... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 Szűrő nem kell. Gago maga a csoda és Diarra pedig nagyon jól ütközik. Heinzet kellene kilökni a csapatból Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
realpat Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Gago még tényleg lehet valami, de Diarra... nekem abszolút unszimpatikus... főleg mostanában... nagyon beképzelt lett... hogy ő lesz majd itt a Guti 2... meg cselezget meg mittomén... ha tenné rendesen a dolgát, akkor azt mondom maradhat... de úgy, hogy teljesen nem azt játssza amit tud, így nem... Heinzével meg egyetértek... bár szerintem Roby Carlos óta nincs normális balvédője a csapatnak... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Hát Marcelot ne írd le, sokat fejlődhet még. Példaképe Roberto és hasonló stílusú játékos. Simán lehet olyan szinten - megközelítőleg - mint Roberto Carlos. Diarranak gondolom sok újságíró mondhatta, hogy a stílusa nem a Realba való stb. Volt is erről egy nyilatkozata a nyáron, amiben kifejtette, hogy ő nem tud olyan látványosan játszani, mint Robinho vagy C.Ronaldo, de attól fontos egy csapat számára. Amit a posztja megkövetel, abban nagyon jó. Nálam simán benne van a jelenlegi top 5 VKP közt. Leigazoltunk valami 16 éves brazil srácot, aki "az új Cristiano Ronaldo" Remélem az arca nem olyan nagy, mint annak. Eszembe jutott David Moreno: elég mérges vagyok, mert elment az Almeriaba Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts