keri09 Posted Október 21, 2008 Share Posted Október 21, 2008 a Bate vezet a Zenit ellen ... nem semmi.... meglepetes lessz.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Október 21, 2008 Share Posted Október 21, 2008 Ritka szarok vagyunk. Nedved végszopatja a jobb oldalunkat. Elől SENKI se tesz semmit. Remélem nem szórnak meg. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Október 21, 2008 Share Posted Október 21, 2008 Remélem azért ki tudunk egyenlíteni. Robben most rendkívül jó lenne. Heinze beadni nem tud, Ramos fel nem akar menni és védekezni is alig tud most. Gagon kívül az egész kp. béna. Diarra kellene, de most nincs ezért DLR->Sneijder. Tobbet érnénk vele, mint az osszedrótozott 10-essel. Pepe hibázott a gólnál. A csatárokról nem mondok semmit, kritikán aluliak. Egy másik gyors ember kellene, Saviola Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Október 26, 2008 Share Posted Október 26, 2008 Kezdem unni a bírót Nem adott meg egy gólt közbe nem is volt les ez egyértelmű volt a lassítások után.Most meg ad egy olyan 11-est a Bilbaonak amit 10bíróból 8biztos nem adja meg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Október 26, 2008 Share Posted Október 26, 2008 "Katalán bíró, nincs mit mondanom!" Undorító ismét amit művel. A trágyaarcu bilbaoi nem kapott smemit amikor megpofozta Marcelot a góljuk után, az ilyne minimum sárga. Letarolták Pepét, Salgadot. Folyamatosna faragnak. Higuain gólja abszolút szabályos volt, az első is. Ettől függetlenül, szét kell őket ......ni és meg is lesz. Bíró ide vagy oda. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Október 26, 2008 Share Posted Október 26, 2008 Valaki nagyon nem akarja a sorozatban 3. bajnoki címünket..... de annál szebb lesz júniusban nyerni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Október 26, 2008 Share Posted Október 26, 2008 3:2 Higuain Raúlt most tényleg le kellene cserélni mert szürke ma nagyon.Igaz a második gólban ő is benne volt azért mert elvitt 2védőt és így Hihuain tisztán lőhetett,de hát ez azért kevés.Jöhetne Saviola helyette. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Október 26, 2008 Share Posted Október 26, 2008 Most megint mit mondjak Raúlról? Egy darab botot leszúrnának a földbe ott félpálya körül akkor se lennénk rosszabb helyzetben, mint így hogy "játszik"... Higuaín frenetikus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Október 26, 2008 Share Posted Október 26, 2008 Ebbe szerintem ne menjünk bele.Ennyi erővel lehetne szídni a pocsék védelmet is.Ami szar is meg lassú is.Pepe rég nem való a Realba szerintem.Salgado meg már kiöregedett....Heinze még ha nem is tehetett róla összehozott egy 11est.Marcelo meg szintén nem túl acélos. Higuaín nagyon ott van viszont ahogy Sneijder is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Október 26, 2008 Share Posted Október 26, 2008 Lehet szidni, Heinze nekem sme kedvencem, Marcelot azért hagyjuk mert van vagy 19(?).... és ahhoz képest állat meccsei is vannak. Pepe konkrétan az egyetlen jó középső védőnk. Bőven több, mint egy metzelder, Cannavaro...... Salgado nulla, az tény. Jövőre egy Ramos-Pepe-Agger-Marcelo védelem azért bebaszarintana, hogy úgy fogalmazzak Higuain meg ha Ruuddal cstaárpárost alkothatna és nem szorítaná ki a szenttehén, akinek messze a leggyengébbek a mutatói csatárként a csapatban.... nos.... akkor még remek csapatunk is lehetne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Október 26, 2008 Share Posted Október 26, 2008 Most aztán rohadt ideges vagyok. Ha nem fújja be lesnek az a ocsmány katalán rohadék akkor Higuaín 3 gólos és, ha még a gólját is megadják 4 Kegyetlen jó meccse lett volna, így pedig csak jó. Raúlnak semmi esély a kezdőbe nálam, Saviola tobbet ér. Nálam Raúl csak 4. csatár a keretben. Saviola legalább küzd. Higuaín hatalmas vétel volt. Capello és Portugal megoldották a csatárgondunkat szerintem. Ha Nistelrooy kioregszik, johet helyette Benzema és johet a 10. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Október 27, 2008 Share Posted Október 27, 2008 Gratulálok a csapatnak a győzlemhez,szép volt Higuain, csak így tovább! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusko marci Posted Október 28, 2008 Share Posted Október 28, 2008 szerintem megint a real nyeri meg a bajnokságot, mivel sokkal jobb játékosok alkotják, mint a barcát... villerealnak befognak csúszni vereségek de azért közel lesznek a sikerhez... +benzemát madridba!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Október 28, 2008 Share Posted Október 28, 2008 Utolsó soroddal értek csak egyet. A Villarreal is nagyon jó, a Barcát is osszekapták idén.... sajnos valakik nem akarják a triplázást A kupameccsen szerintem biztos, hogy nem fog Szalai Ádám játszani. Ahhoz le kellene sérülnie 2 csatárunknak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Október 29, 2008 Share Posted Október 29, 2008 Szerintem mivel odavágón Bueno kap lehetőséget a visszavágón Szalai Legalábbis remélem. Ha sikerül mondjuk 2 góllal nyerni az odavágón, akkor nagy esély van Ádám bemutatkozására Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Október 29, 2008 Share Posted Október 29, 2008 Ferguson idegileg kész van A Real Madrid alattomos klub: először megveszi Heinzét, aztán ráhajt Heinze legjobb manchesteri haverjára, Cristiano Ronaldóra. A manchesteri skót lovag, Sir Alex Ferguson elméleteket gyárt. Mindenről Patrice Evra tehet. Mióta a fekete francia betette a lábát az Old Traffordra, az argentin Gabriel Heinze kikerült a kezdőből. A Real Madrid épp Roberto Carlos utódját fürkészve leigazolta Heinzét. A dolog mégis roppantul zavarja a MU edzőjét. Szerinte Heinze volt a csali a Ronaldo-sztoriban. Heinze szerint volt edzője kicsit elfáradt idegileg. "Ez a hülye elmélete, hogy Ronaldo miatt kellettem a Realnak, baromság. Konkrétan nem értem Fergusont: már rég nem vagyok a United tagja és még mindig pampog. Nem tagadom, jóban vagyok Ronaldóval, de miattam nem fog idejönni, az tuti. Elég okos fiú ahhoz, hogy tudja, mire van szüksége." (stop.hu) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Október 29, 2008 Share Posted Október 29, 2008 Beteg, idült alkoholista, vén hülye. Azért van a kezdőben állandóan Heinze, mert csalinak kellett Ronaldohoz. Barom. Nem lehet mást mondani erre. Eszméletlen módon FÁJ neki, hogy Cristiano Ronaldonak a Real Madrid az álma. Ami tény. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Október 29, 2008 Share Posted Október 29, 2008 Mégis jovőre is marad...... Amúgy Heinze nem nagyon kellett volna a Realba. OK, hogy tud fejelni, de beadni nem nagyon. Utóbbi meccseken nálam elásta magát, persze feljohet. Reméljük lehetőséget kap Ádám és végre láthatok magyar a habfehér mezben. Csak ugye az a gond, hogy nem kozvetíti TV és neten kell nézni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Október 29, 2008 Share Posted Október 29, 2008 Cristiano Ronaldonak a Real Madrid az álma. Ami tény. Ezt mikor álmodtad ? cikk ? hír ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Október 29, 2008 Share Posted Október 29, 2008 Kedves chosen: Az elmúlt nyár alkalmával maga Ronaldo nyilatkozta ezt le vagy 500 alkalommal. Úgyhogy te álmodsz, nem én. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Október 29, 2008 Share Posted Október 29, 2008 500ból egyet belinkelnél ? kösz Álmodni este szoktam(néha) ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Október 29, 2008 Share Posted Október 29, 2008 http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=185827 (Nagy teljesítmény volt megtalálni... google: Real az álmom) lol Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Október 30, 2008 Share Posted Október 30, 2008 Inkább orulnél, hogy nem szopatja a Chelseat majd, ha egyszer eljon..... HA eljon Ma kellene hozni egy 4 gólos győzelmet, de az előző CdR szereplésekből kiindulva egy 2-1-nek is orulni kell Ma sajtótájékoztató lesz. Remélem bejelenti Calderon, hogy 2020-ig hosszabbítottak Ramossal Azt is, hogy idény végén Raúl visszavonul szóval egy BL cím kéne még.... Viccet félretéve, szerintem a bírói dontésekről, Ramos ügyéről és Fergi dumájáról lesz szó. Hogy mekkora állat az az ember..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Október 31, 2008 Share Posted Október 31, 2008 http://www.pepsifoci.hu/node/19519 Mielőbbi tökéletes felépülést Ruben! Szörnyű volt ezt látni... összezuhan mint egy bábu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Október 31, 2008 Share Posted Október 31, 2008 Megijedtem, hogy meg fog halni Sajnos a csapat játékán ez meglátszott. Ők is megijedtek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
keri09 Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Nem nagy gond szerintm hogy kikaptak.... a visszavagon ugy is hozzak a kotelezot.... Csak az a lenyeg hogy szerdan nyerjenek meg holnap is:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 A holnapi a legsűrgetőbb. Szerdán szerintem nyerünk 2 góllal. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 HALA MADRID Jól elba***uk a meccset. Gratulálok mindenkinek. Ennél érdedményesebb nem is kell, hát még szebb? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Hagyjuk már....... Diarra abszolút kiesett a formájából. Raúl egy cölöp ott elől. 2 lépést nem tesz a labdáért, nem hogy futna is. A gólja nagyon szép volt viszont! Higuaint bent kellett volna hagyni és Robben lehozni. Félidőben amúgy kettőt cseréltem volna. Heinze helyett Marcelo és Diarra helyett Guti. Talán akkor még be is bír melegedni és jól osztogatni... Ilyen mentalitással nem lehet mit kezdeni. Ramos meg hiába próbált bármit is csinálni, társai nem voltak hozzá. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Robbent úgy megcsaptam volna amúgy Raúl helyébe, hogy tobbet focizni se mer. Nagyon pofátlan módon játszik..... ha labdát kap akkor a büdos életbe nem adja másnak, viszont, ha nem őt indítják, mert rájottek, hogy semmi értelme, akkor pedig mutogat meg pofákat vág. Ez nem méltó egy ilyen klubhoz. Diarra sajnos az a Diarra lett, aki volt. Labdát szerez, de 2 méterre már nem tudja leadni. A másik nagy hiba szerintem az volt, hogy Gago volt hátravonva és Diarra pedig olyan irányító szerepben Raúlnak volt néhány szép perce, amikor rendesen bekapcsolódott a támadásokba. Higuaín ma is jó volt. Sneijder ki volt lőve, nem volt tere. Heinze pedig pattogott, mint egy őrült. Nagyon nem kell félni Roberto Carlosnak, hogy kitorli a nevét Heinze az emlékezetünkből Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts