LORDI_FAN Posted Október 1, 2008 Share Posted Október 1, 2008 Szép volt Real. A Zenit othonában nyerni, nagy dolog, még a Man Utd. -nak sem sikerült. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
realpat Posted Október 5, 2008 Share Posted Október 5, 2008 lordi fan: az a meccs monacoban volt Real - Espanyol 1-1 a 30. percben, gólszerzők eddig Tamudo (11esből) utána Raul... na már csak ezért is érdemes őt a kezdőben tartani szerk: 2-1 oda eddig L. Garcia lőtt egyet... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Október 5, 2008 Share Posted Október 5, 2008 Hát szerintem a szünetben kell majd egy Raúl - Robben csere és akkor Higuaín felmehet csatárnak Szerk.: Most megúsztuk, de milyet sprintelt Higuaín Ő az új Raúlunk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
realpat Posted Október 5, 2008 Share Posted Október 5, 2008 jaja Higany igen nagy játékos lett... legalább kivárt, padozott 1,5 évet, meglett az eredménye most szinte minden meccsen ott van, lövi a gólokat jövő reménysége Szerk: 2-2!!! megint Raul! én meggondolnám azt a cserét Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Október 5, 2008 Share Posted Október 5, 2008 Hát szerintem a szünetben kell majd egy Raúl - Robben csere és akkor Higuaín felmehet csatárnak Szerk.: Most megúsztuk, de milyet sprintelt Higuaín Ő az új Raúlunk. Szerintem meg nem ha nem lenne Raúl akkor most 2:0 lenne az Espanyolnak.Na ezért kell Raúl a kezdőbe.Múltheti kérdésre a válasz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Október 5, 2008 Share Posted Október 5, 2008 Raúl már sajnos csak ilyet tud. Kihajtja magát, de olyan, mint egy Trabant. Akarni akar, de nem tud sokat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
realpat Posted Október 5, 2008 Share Posted Október 5, 2008 Gabi89 én is ezt mondom... lehet hogy nem nyújt minden meccsen kiemelkedőt, de ott van, és ha kell odateszi magát a csapatért Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Október 5, 2008 Share Posted Október 5, 2008 Raúl már sajnos csak ilyet tud. Kihajtja magát, de olyan, mint egy Trabant. Akarni akar, de nem tud sokat. Nem kezdek el veszekedni ,de lehet valaki "trabant" ha rúg két gólt a másik meg sprintel és nem rúg gólt akkor kit érdekel? Mivel gólra játszunk... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Október 5, 2008 Share Posted Október 5, 2008 Mondjuk lehet, hogy minden 2. meccsen kellene játszatni RvN-ben minden meccsen minimum 1 gól benne van szóval őt bűn lehozni. Remélem Schusti most jól dont. Raúlt hagyni kellene talán még egy 20 percet, ha erőlkodik már csak akkor lehozni. Nem akarok én se veszekedni. Csak szeretnék már egy kicsit szebb játékot. Tegnap a Barca lefocizta rendesen az Atleticot, nekünk se kellene ennyire a gólokra menni. Abban viszont teljesen igazad van, hogy gólokra játszák és tobbet ér a 2 gólja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
realpat Posted Október 5, 2008 Share Posted Október 5, 2008 Robinho11 te láttad a Gijón elleni meccset? na az is kis iskolajáték volt... most jön az hogy Gijón meg Atletico nem egy szint... na és? Barcának szerencséje volt, már a meccs elején megzavarta az ellenfelet... ennyi... ja és vedd figyelembe, hogy a Real legutóbb a Zenittel játszott, a Barca meg a Sahtarral... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Október 5, 2008 Share Posted Október 5, 2008 Igen a Barca szép játékot nyújtott tegnap és lefocizta az A.Madridot ,de mi meg múltkor fociztuk le a Gijon-t. Nem játszhatunk mindig szépen. Barca se játszik minden meccsen szépen és jól. Nyilván ők most kezdenek összeállni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Október 6, 2008 Share Posted Október 6, 2008 Azért hihetelen, hogy Drenthe még beadni se tud normálisan A legidegesítőbb az volt, hogy Kameni olyan nagyokat fogott gondolok itt pl RvN lovésére. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Október 6, 2008 Share Posted Október 6, 2008 Sajna eltoltuk pedig csak 1gól kellett volna a második félidőben avval nyertünk volna szerintem mert az Espanyol nem állt volna fel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORDI_FAN Posted Október 6, 2008 Share Posted Október 6, 2008 Mennyi volt az eredménye a tegnapi Real - Espanyol mecsnek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Október 6, 2008 Share Posted Október 6, 2008 2-2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Október 6, 2008 Share Posted Október 6, 2008 Itt a bíró nem hosszabított 13 percet... (tudom mi volt az oka,de akkor is ,13 perc...) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORDI_FAN Posted Október 6, 2008 Share Posted Október 6, 2008 Hát a 2-2 gyenge az Espanyol ellen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Október 6, 2008 Share Posted Október 6, 2008 Mondja ezt az, aki nem látta a meccset. Az Espanyol már csak védekezett az utolsó fél órában. Nem sok esélyünk volt, ami nagy ziccer volt, azt pedig hatalmas bravúrokkal védte Kameni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORDI_FAN Posted Október 7, 2008 Share Posted Október 7, 2008 És akkor ki ellen fog nyerni a Real, ha az Espanyol ellen döntetlen volt hazai pályán? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Október 7, 2008 Share Posted Október 7, 2008 Hát az gond lenne..... idén kell valami nyernie Schustinak, hogy maradjon Remélem Copa del Rey-t vagy BL-t. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORDI_FAN Posted Október 7, 2008 Share Posted Október 7, 2008 A Realnak van esélye megnyerni a BL-t,de kel hozzá egy jó adag szerencse is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Október 8, 2008 Share Posted Október 8, 2008 Hát kérdem én, mihez nem? Idén az MU nyert. Hozzáteszem, Cristiano nélkül még a negyeddontobe se jutnak..... nekünk meg főleg januárra jonnek a serülések és a formaingadozások. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
keri09 Posted Október 10, 2008 Share Posted Október 10, 2008 Erdekes lessz a kuzdelem a bajnoki cimert... a Valenciat se kell leirni ... az iden megy nekik.... Remel a Real kerul ki gyoztesen.... Tudom most meg tul korai josolgatni hogy ki nyeri a BL-t de az eddigi jatek alapjan.... a Chelsea tunik nekem a legerosebbnek... a Realnak egy elodonto osszejohet... ha jo formaban lesznek es nem lessz sok serult.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORDI_FAN Posted Október 10, 2008 Share Posted Október 10, 2008 A Real jövőhéten kivel játszik a BL -ben? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Október 10, 2008 Share Posted Október 10, 2008 Juventus a kovetkező BL ellenfél, a bajnokságban pedig jovőhéten szombaton az Atlético Madrid. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORDI_FAN Posted Október 10, 2008 Share Posted Október 10, 2008 Akkor nehéz hete lessz a Real-nak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Október 10, 2008 Share Posted Október 10, 2008 Hát szerintem Juve ellen vagy egy X vagy győzelem lesz, AM ellen pedig alap győzelem és Raúl is betalál, ahogy szokott Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORDI_FAN Posted Október 10, 2008 Share Posted Október 10, 2008 Csak úgy legyen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
keri09 Posted Október 21, 2008 Share Posted Október 21, 2008 Nekem mind1 ki tala be csak gyozzunk.... csakamadrid Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Október 21, 2008 Share Posted Október 21, 2008 Remélem Higuaín talál be Robben passzából Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts