Creoque Posted Augusztus 8, 2008 Share Posted Augusztus 8, 2008 Ha valaki, akkor Zidane megérte a pénzét. Még 29 évesen is. szerk: Van der Vaart nagyon jól mutatkozott be. Gól és gólpassz. Csak így tovább és nagyon elégedettek leszünk! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Augusztus 8, 2008 Share Posted Augusztus 8, 2008 Most jut eszembe, hogy ő szélen is tud szóval egy ilyen felállás nem lenne elképzelhetetlen: --------------Casillas---------------- Ramos----Pepe----Canna----Marci ----------------Diarra--------------- --------Sneijder/Guti---------------- VdV-----Robinho/Higuaín----Robben ----------------Raúl/RvN-------------- Gyakorlatilag Guti helyett VdV is játhatna, De la Red is beépülhetne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Augusztus 8, 2008 Share Posted Augusztus 8, 2008 Nekem tetszene, csak az a bibi, hogy Robben és Robinho együtt nem lesz a pályán. Kb. erre számítok: Ramos-Canna-Pepe-Heinze Gago/Diarra Sneijder(VdV)-Gut(VdV)i-Robben Raúl-Nistelrooy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Augusztus 8, 2008 Share Posted Augusztus 8, 2008 Zidane simán megérte a pénzét.Nem hinném,hogy ha őt kevesebbért vették volna meg akkor ma kevesebb lenne egy focista ára.Mert jött Ambramovics és ő is bármennyit kifizet szóval... Ez a gól meg nem született volna le ha nem igazolol a Realhoz (mesteri) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Augusztus 9, 2008 Share Posted Augusztus 9, 2008 A gól szép,csak a csávó az agyamra ment aki csask annyit órdított hogy gól,(de mennyi ideig ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Augusztus 9, 2008 Share Posted Augusztus 9, 2008 :D Na igen, de mit vársz egy madridi riportertől, amikor a csapata a BL-döntőben egy ilyen góllal veszi át a vezetést? Szerintem azért is jó a kommentátor, mert így adja elő magát. Nem egy sablonos nulla mint a 80%-a a riportereknek manapság Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Augusztus 9, 2008 Share Posted Augusztus 9, 2008 nem tom kinézte vha a realmadrd tv-t.de a gól után ezt mondja golgolgolgolgolgolgoooooooooooooool de ronaldooooooo. ez megmaradt bennem,akárki lőtt gólt vagy 30-szor elmondta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Augusztus 9, 2008 Share Posted Augusztus 9, 2008 Ronaldo gól után mondta valszeg és "del Ronaldo"-t Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
realpat Posted Augusztus 9, 2008 Share Posted Augusztus 9, 2008 A Valencia 50 millió eurót kérne David Villáért. /El Mundo Deportivo/ (madridista.hu) szerintem jöhet... 50 millió az a fele amennyit rinyáldóért adtak volna... aztán még marad +50 miki, abból még 2-3 játékost lehetne venni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Augusztus 9, 2008 Share Posted Augusztus 9, 2008 Én legújabb tervként Quaresmat hallottam....... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Augusztus 9, 2008 Share Posted Augusztus 9, 2008 quaresmat megkéne venni, ahoz képest mennyit tud, sztem elég olcsó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sachiko90 Posted Augusztus 9, 2008 Share Posted Augusztus 9, 2008 Igen Quaresma tényleg jó játékos, de így, hogy jött van Der Vaart, szerintem egy jó csatárt kéne már venni. Mondjuk Villa Jó lenne. Meg még a védelembe kéne egy jó védő. passz , hogy ki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Augusztus 10, 2008 Share Posted Augusztus 10, 2008 Minek kellene védő? Egyáltalán nincs védőre szükségünk. Jobbszélső kell. Quaresma jó lehetne szerintem, de nem fog jönni sajna... Amúgy a műkedvelők számára felraktam egy 2006-os Madridról szóló dokumentumfilmet datára, itt találja aki szeretné: http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=5972254 A 2002-es Feyenoord elleni Szuperkupa döntőt is feltöltöm előreláthatólag holnap este felé fent is lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aniko979 Posted Augusztus 10, 2008 Share Posted Augusztus 10, 2008 Védő szerintem sem kell,de valószínű hogy Garay már nálunk kezdi a következő szezont. Van Der Vaart tökéletes igazolás,én nagyon örülök hogy ezentúl nálunk játszik. Annak is örülök,hogy C Ronaldo végül nem jön,viszont az dühít,hogy miatta megszakadtak Villa megvételéről a tárgyalások,és valószínűnek tartom,hogy nem is fogjuk megszerezni Sőt szerintem már nem is valószínű újabb igazolás a szezon előtt.Quaresma teljesen felesleges lenne,bármennyire is jó játékos. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aniko979 Posted Augusztus 10, 2008 Share Posted Augusztus 10, 2008 "A Real Madrid az átigazolási szezon utolsó pillanatáig nem veti el Ronaldo leigazolásának lehetőségét. A vezetőség most egy új, 100 millió eurós ajánlatot fontolgat. /DC" "Cristiano Ronaldo nemet mondott a Manchester United szerződéshosszabbítási ajánlatára. /AS/" Hát ez már röhej..... 100 millió euró...no comment...már ha igaz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Augusztus 10, 2008 Share Posted Augusztus 10, 2008 Ronaldo csapattársai csinálták mert örülnek hogy nem ment el ! info: topfoci Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Augusztus 10, 2008 Share Posted Augusztus 10, 2008 Én is örülök neki,hogy nem jött Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aniko979 Posted Augusztus 10, 2008 Share Posted Augusztus 10, 2008 "A Real Madrid hajlandó megduplázni Robinho fizetését - írja az ElConfidencial.com nevű internetes portál. Amennyiben tehát igazak a hírek, a brazil akár meg is kaphatja a kívánt 5 milliós fizetését, ez pedig végérvényesen véget vethet a körülötte kialakult vitáknak." Na, hát remélem hogy ez igaz Ez a legkevesebb amit megérdemel Robinho szerintem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Augusztus 22, 2008 Share Posted Augusztus 22, 2008 Úgy tűnik Robinho elhagyja a Real Madridot. Távozási szándékát megerősítendő egy újabb interjút adott egy lapnak, melyben megköszönte a szurkolók szeretetét és a klub hozzáállását. Nos annyi a véleményem... hogy ez egy nagyon rossz hozzáállás... ha nem megy a játék, nem jutok a kezdőbe mert kiszorítanak, akkor nem küzdök hajtok zsugázok tovább és jobb akarok lenni, hanem inkább "megyek máshová....". Robinhoban nem kicsit csalódtam. Nem ezt vártam volna tőle, hanem tisztes helytállást, egy aláírást a szerződéshosszabbításra (a Madrid megadta volna amit kér...) és rengeteg munkát. Sok szerencsét kívánok neki Londonban, legyen boldog... bár őszintén szólva NEM nagyon hiszem hogy a favágóbajnokságban nagyon nagy jogát tud majd bemutatni az 52 kilójával. Kettétörik szerencsétlent. De ne így legyen. És a végszó, ami megkülönbözteti a világ ELSŐszámú klubját a TÖBBI klubtól -legyen az a Valencia vagy a Manchester United...-, az ez a közlemény, melyben a Real Madrid reagált Robinho interjújára: "A Real Madrid tudomásul vette Robinho távozási szándékát, és amennyiben ez a játékos akarata, a klub nem áll az útjába." És ahogyan az elterjedt és valós....: El Club de los Caballeros! ( Az Urak Klubja....) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Augusztus 23, 2008 Share Posted Augusztus 23, 2008 Ez a profi hozáállás egy klub részéről.... de! Robinhonak nem ezt kellene tennie. Ebből a pénzből mindenképp kellene egy Di Maria és egy Quaresma, mert Robinho nélkül marad 2 balszélső (Robben és Drenthe) és 4 csatár Drenthét talán jobbosnak lehetne átszoktatni, de biztonság szempontjából 2 szélsővel egy szezont elkezdeni, úgy, hogy Robben kész porcelán.... esetleg Saviola tudna még ott játszani? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Augusztus 23, 2008 Share Posted Augusztus 23, 2008 Ide Quaresma kell Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Augusztus 23, 2008 Share Posted Augusztus 23, 2008 Ha nem ő akkor ki? Messi az életbe nem jönne Más pedig nem érdemli ki ezt. Talán Capel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Augusztus 23, 2008 Share Posted Augusztus 23, 2008 Hát csak is Quaresma jöhet szóba, más nem,de ezt nem mi fogjuk eldönteni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Augusztus 23, 2008 Share Posted Augusztus 23, 2008 Nem fognak jobbszélsőt venni szerintem. Tavaly sem volt kifejezetten jobbszélső a csapatban, mégis címvédés lett. Gondolom Sneijder vagy VdV fog kihúzódni. Esetleg Higu játszik jobbon. Annál is inkább nem vesznek 1 évre jobbszélsőt, hisz jövőre érkezik Ronaldo. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aniko979 Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 A szurkolók kiabálással és fütyüléssel "köszöntötték" ma délután Robinhot, mikor a csapat megérkezett a stadionhoz, hogy megkezdje utolsó felkészülését a Valencia ellen. "Takarodj!" és "Menj a Chelsea-be!" bekiáltások is hallhatóak voltak. /AS/ Valahogy nem csodálkozom ezen........... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Mit várt? Hogy finom legyek "csúnya" volt ebben az időpontban csinálnia ezt. Ha májusban azt mondja köszi srácok, nem akaarok megküzdeni Robbennel, jobb nálam! Hagyjatok elmenni tuti biztos vagyok benne, hogy mindenki jobban jár. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Lehet, hogy konzultált Cristianoval és egy kis plusz pénzt akar mind kettő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 úristen....... 9 (!) emberrel néhány perc alatt 3 gólt lőtt a Real Madrid a szuperkupadöntő visszavágóján Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seraf723 Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 nos a Real megmutatta mi a küzdeni tudás és a foci gyönyörűsége... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yagami Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 úristen....... 9 (!) emberrel néhány perc alatt 3 gólt lőtt a Real Madrid a szuperkupadöntő visszavágóján De valami oka is volt hogy csak 9 emberrel folytatták <_< Am grat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts