Markeee Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 Nah ettől féltem. Robinhoba még van valami, nem adta ki teljesen magát, de Ronaldo ebben a szezonban szerintem a maximumot nyújtotta Ezt hol találtad? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 Ezt a terra fórumán olvastam, vmi brazil lap (asszem a Globo) hírét linkelték be. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenki Posted Június 17, 2008 Share Posted Június 17, 2008 tehát kamu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 Ez a topic jól kihalt .Na azt olvastam, a Hamburg eladja Van Der Vartot 6 millió euoróért! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 Ezt én is olvastam. Azt is, hogy Mijatovic már a "B terven" dolgozik, ami Villa és Van der Vaart leigazolását jelentené. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 Ez a topic jól kihalt .Na azt olvastam, a Hamburg eladja Van Der Vartot 6 millió euoróért! én azt olvastam, hogy ennyiért még szóba se áll a Madriddal.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 De ennyiért elhozható, mert le fog járni a szerződése és ha meg akarnak pénzt a németek akkor most kell eladniuk Villaért 40 milliós ajánlat megy.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 nem jár még le a szerződése jövő nyáron, mert 2010-ig van elkötelezve a HSV-hez! de jövő nyáron csak 1,5 millió eurot kell, majd fizetni érte Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 Én megelégednék csak Villával Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Július 31, 2008 Share Posted Július 31, 2008 Nah állítólag 9+2 millióért leigazoltuk VdV-t Állítólag Mija még egy nagy rohamot indít Ronaldoért és ha nem jár sikerrel akkor bezár a bazár Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Július 31, 2008 Share Posted Július 31, 2008 Nem hogy Villat hoznák ide ...... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Július 31, 2008 Share Posted Július 31, 2008 Hát ő kellene.... nem Eto'o. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Augusztus 1, 2008 Share Posted Augusztus 1, 2008 Lekaparnám a fejem, ha fehérbe öltözne az az.... ember? De szerencsére nem fog. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Augusztus 2, 2008 Share Posted Augusztus 2, 2008 Ma Emirates Kupa,és ma fogja teszteli Van der Vaartot a Madrid és döntenek az igazolásáról (legalábbis ezt írták h tesztelik) a résztvevők Real Madrid,Arsenal,Hamburg,Juventus! Remélem jó meccsek lesznke,az Emirates kupa mindig jó. Szerk.: Van der Vaart ott sincs a keretben..tehát aláírt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 Reméljük.... Ma nehéz meccs lesz, de remélem behúzunk kb 4 pontot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 Garayt (az eddig egyetlen igazolást)mégsem adják kölcsönbe a Santandernek hanem Schuster ,számít rá!Hát ő is csak kispadot fog koptatni........ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
somaster Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 szerintem a Real egy nagypofájú és pancser klub én soha nem pengetnék ki C. Ronaldóért 100 millió eurót Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 Garay? Kizárt..tehetséges remek argentín fiatal futballista és asszem ezzel mindent el is mondtam xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 szerintem a Real egy nagypofájú és pancser klub én soha nem pengetnék ki C. Ronaldóért 100 millió eurót Gondolkozz, aztán írj. Nagypofájú pancser. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 szerintem a Real egy nagypofájú és pancser klub én soha nem pengetnék ki C. Ronaldóért 100 millió eurót Húzzál vissza a kis Barszalonna vagy a EMÚ topikba.... Sneijder lehet fél évet kihagy a majom Diaby miatt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 Sneijder-ért nagy kár .Hülye Diaby . Daniel Parejo ,kölcsönbe a Queens Park Rangers-hez került! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 én soha nem pengetnék ki C. Ronaldóért 100 millió eurót Ebben az 1ben igaza van... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 Rafael Van der Vaart a nyár következő igazolása! Kell is. Főleg hogy Diaby egy vadbarom és Sneijder szezonját félbevágta. Most már jöhetne Ronaldo is és pont. Mehet Baptista amerre lát, de akár Robinho is ha nem nem akarja tovább viselni a Real mezét. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Augusztus 5, 2008 Share Posted Augusztus 5, 2008 Ha Robinho elmegy akkor elvesztettük az egyedöli Madrid szintű világklasszis támadónkat.... nélküle szürke a csapat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Augusztus 5, 2008 Share Posted Augusztus 5, 2008 Ha ő az ára Ronaldo jövetelének akkor menjen. Én is sajnálom és jelenleg valóban ő az aki a legszinesebb támadó a csapatban, de Ronaldo sokkalta jobb jtáékos. Kb. Robben és Robinho összegyúrva... plusz még szabadokat is tud rúgni... Robinho ha nem érzi jól magát akkor mindenkinek jobb ha megy. Természetesen csak akkor engedném el, ha jön Cé. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Augusztus 6, 2008 Share Posted Augusztus 6, 2008 Cé szerintem nem jön, valami Barcás fizet neki, hogy szedje szét a csapatot. Szerk(07.2008).: Sajnos igazam lett, nem jön és Robinho pedig el fog menni és Mija és Caldi pedig nem hoz Schusternek csatárt és védőt.... jövőre a Hollywood FC nyeri a bajnokságot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Augusztus 8, 2008 Share Posted Augusztus 8, 2008 Végre vége a C.Ronaldos ügynek:Nem jön Madridba!! Biztos őt is megfenyegette Sir Alex,ha mész Madridba úgy jársz mint Beckhem,kapsz egy stopliscipőt a fejedbe De én örülök neki,hogy nem jön!Most már Villáért kéne gyorsan harcba szállni! Szerk:Nem láttam amit Robinho írt...... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Augusztus 8, 2008 Share Posted Augusztus 8, 2008 Villat nem adja a Valencia! Huntelaar marad az Ajaxban. Benzema vagy maradna vagy megfizethetetlen (kb 120 millió) áron adnák el. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Augusztus 8, 2008 Share Posted Augusztus 8, 2008 Akkor vége a nyári átigazolásunknak......... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Augusztus 8, 2008 Share Posted Augusztus 8, 2008 a klubbok ott rontották el hogy túl sokat adtak zidanert pontosabban a madrid,na most innentől kezdve egyre cask emelkedtek az árak. ha tegyük fel zidane 20-ért vették volna meg ,akkor nem lenne ma megfizethetetlen focista Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts