Creoque Posted Április 27, 2008 Share Posted Április 27, 2008 Annak rendje és módja szerint csúnyán kivégeztük a Bilbaot. Nagyon nagy játék volt, 15 mp-t késett csak a netes közvetítés és jó volt a kép is Osasuna ellen ugyanígy kell játszani. AZtán mehetnek ünnepelni. Amúgy nem fog védeni Ricardo ellenünk, mert kiállítottk a Valencia ellen. Szal vmi cserekapusuk néz szembe a csatárainkkal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aniko979 Posted Április 27, 2008 Share Posted Április 27, 2008 Nagyon jó meccs volt és Schuster is jól cserélt most Ilyen játékkal szerintem is nyerni fogunk az Ossasuna ellen Szerintem a Villareal győzni fog a Getafe ellen,de az jó,hogy ők ha minden igaz szombaton játszanak majd,mi meg vasárnap Lesz nagy izgalom megint,az biztos Hala real Madrid!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Április 28, 2008 Share Posted Április 28, 2008 A Barcelona tényleg kiszállt. A Villarrealnak pedig szólni kellene, hogy kicsit bénázzanak Saviolanak nagyon örültem. Remélem, hogy a többi meccsen már ő játszik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Április 28, 2008 Share Posted Április 28, 2008 Azért ha a Casillas nem fogja meg a 11-est akkor nehezebb meccs lett volna. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Április 28, 2008 Share Posted Április 28, 2008 Nehezebb, de szerintem nyertünk volna. Jó lenne a következő fordulóban nyerni és akkor már csak Dudek védene, hogy megszórhassuk Valdest Megérdemli a Zamorat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
realpat Posted Április 28, 2008 Share Posted Április 28, 2008 Markee: hmm??? ezt nem nagyon értem... és most szerintem nem vitás, Casillas a világ legjobb formában védő kapusa... bár ha Robinho odatette volna magát egész éveben úgy, mint év elején, akkor szerintem az Aranylabdába is beszállna... így az most sztem C. Ronaldo-é lesz... de nem baj, majd jövőre... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aniko979 Posted Április 28, 2008 Share Posted Április 28, 2008 "Nehezebb, de szerintem nyertünk volna. Jó lenne a következő fordulóban nyerni és akkor már csak Dudek védene, hogy megszórhassuk Valdest biggrin.gif Megérdemli a Zamorat wink.gif" Hát nagyon remélem hogy így lesz! Tegnap is a tizinél,nem az jutott eszembe,hogy esetleg nem nyerünk,hanem az,hogy esetleg emiatt elesik Casillas a Zamora díjtól De ez szerencsére nem így történt Valdesnek meg remélem osztunk vagy 3-4 gólt minimum Bár,az is lehet,hogy nem is őt teszik majd a kapuba ellenünk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Április 28, 2008 Share Posted Április 28, 2008 Hát a Barcelona az biztos, hogy a bajnokságba a Pinto legénnyel áll már ki. Casillast akarják leszorítani, de nem fog sikerülni nekik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aniko979 Posted Április 28, 2008 Share Posted Április 28, 2008 A Real Madrid - Barcelona csúcsrangadót május 7-én, szerdán 22 órától rendezik meg.Elvileg a Sport 1-en lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
realpat Posted Május 4, 2008 Share Posted Május 4, 2008 na emberek ma bajnokok lehetünk. ha nyerünk, miénk a 31. nyert a barca meg a villareal is, szal nyerni kell a sorfalért Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Május 4, 2008 Share Posted Május 4, 2008 Szerintem ma Raúl ott lesz a Cibeles téri szökőkútnál Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Május 4, 2008 Share Posted Május 4, 2008 Mi van itt a meccs végén 2:1 a Madridnak pár perc alatt 3gól Real a BAJNOK!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seraf723 Posted Május 4, 2008 Share Posted Május 4, 2008 és már megint a REAL 31!!! és megint Higuain...HALA MADRID Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Május 4, 2008 Share Posted Május 4, 2008 A végére tartogatták az izgalmakat a srácok Grat a madridnak . Megérdemelten lettek bajnokok,bár én még ennél is szorosabb küzdelmet vártam idén Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Május 4, 2008 Share Posted Május 4, 2008 B A J N O K C S A P A T Teljes mértékben megérdemelt győzelem és teljes mértékben megérdemelt bajnoki cím. Immáron 31. alkalommal! Jövőre jön a 32. Parádéééééééééééééééé ps.: Samuel "cabrónmadrid" Eto'o csak megoldotta, hogy ne kelljen sorfalat állnia a Madridnak szerdán, begyűjtötte ötödik lapját. Jó srác a kameruni ... Mit mondjunk...? Többen megjósoltuk előre, hogy ez lesz... vagy sérültet jelent. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aniko979 Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 OLLLÉ !! Szép volt Real Madrid !!!!!! Szerintem nagyon jó,hogy ezen a meccsen dőlt el véglegesen,hogy a Real a Madrid a bajnok Már majdnem kezdtem aggódni,hogy mihez kezdünk védelem bélkül a Barca ellen De végülis megoldottuk volna azt is Hala Real Madrid!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 Az jutott eszembe, olyat nem lehet hogy mi fellebbezzük meg Eto'o sárgáját? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxika Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 HALA MADRID!!! EL MADRID ES CHAMPEON !! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szabesz91 Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 Csak gratulálni tudok a Real-nak. Szép volt fiúk! Jövőre jöhet a 32. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 Higuaín csereként fergeteges Eto'o meg aludjon kényelmesen a TV előtt, amíg nem kopogtat néhány Real fanatikus a lákásán Bajnokok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 Jó hát Eto'o-ról annyit, hogy pár nappal-héttel ezelőtt szépen lenyilatkozza, hogy a Barcelona egy úri klub (ezt is nem is tudom kitől és honnan vette, amikor mindig is a REAL MADRID volt az "urak klubja" de mindegy...) és ha kell akkor teeeermészetesen sorfalat áll majd a Madridnak. Erre előtte lévő meccs utáni sajtótájékoztatón belehazudik a saját szurkolói pofájába, amikor azt mondja "hááááát én aztán nem tudtam hogy 4 sárgám van....". Persze kisfiam, legközelebb édesanyádat köpd szemen ne minket és ne a nagyvilágot. A sokat szidott Rijkaard ezegyszer nem falazott és megmondta, hogy mind a kettő "ÚÚÚÚÚRI"gyerek pontosan jól tudta, hogy ha sárgát kapnak nem játszanak ellenünk. Ennyit arról, hogy ki és mi az Ú R I és ki az akiben nincs gerinc és kinek nincs gerince kiállni a Bernabeuban tisztelegni a jobbnak, a bajnoknak! eto'o: SALUDA AL CAMPEÓN! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 Még a Real keretében is benne volt Mikor ismétlik a meccset? SK oldalán nincs kiírva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 Nem tudom, de én hamarosan feltöltöm Meg mellette egy másik vidit is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 Az nagyon jó lesz Csak ne Rapidra Villa leigazolására szerintetek mennyi esély van? Az Inter és a Chelsea is akarja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 Datára rakom Addig is mindenkinek: Itt van egy másik vidi: http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=5911657 Meg a klub hivatalos albuma: http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=5911652 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
r_gacsal Posted Május 11, 2008 Share Posted Május 11, 2008 Hello all! 1kis bann utánn újra vagyok(1 moderátorral összevesztem..megköszöntem 1 progi ő meg kitalálta h off..pff szánalom ) mind1 lényeg a lényeg megvédte a bajnoki címet a REAL! HALA Madrid! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
novszabi Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 A LEGJOBB a Madrid, ez vitathatatlan! És most (csakúgy mint tavaly) mindenki láthatja! "El mejor equipo del siglo XX." (A 20. század legjobb csapata) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Május 16, 2008 Share Posted Május 16, 2008 http://index.hu/sport/foci/cron2500/ Hehe. Jó srác ez a Ronaldo, mondjuk ilyen névvel beégni nem lehet.... Nincs égető szükségünk rá, de aki azt mondja nem látná szívesen a csapatában az hazudik. Hihetetlen mit tud a labdával, 10 évre is meg lehet oldva a jobb szárny... Figo 2-vel Vagy Ronaldo 2-vel? Szerintem a nyáron ha ő jön, mást nem is kellene igazolni. Esetleg Metzelder helyére Vargast, plusz ha beesne Diego jó lenne. De nem létfontosságú... sőt. Ha Ronaldo érkezik tuti hogy más igazolás nem lesz, hisz egymaga lefoglalná az átigazolásra szánt pénzt Tőlem jöhet ... jöhetett volna már 3 éve is Továbbra is él a már jóideje belinkelt kép mottója....: "Csak idő kérdése:" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 16, 2008 Share Posted Május 16, 2008 én nem látnám szívesen. a tudását elismerem, de egyszerűen unszimpatikus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Május 16, 2008 Share Posted Május 16, 2008 Megbarátkoznál te is egy C. Ronaldo - Messi széllel Hidd el Speciel nekem is vannak unszimpatikus játékosok pl. Ibrahimovic ( direkt nem Eto'ot mondtam :P ), akivel nagyon nehezen tudnék megbarátkozni ha Madridba kerülne, de valszeg megbékélnék vele, amint bizonyít... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts