Creoque Posted Február 27, 2008 Share Posted Február 27, 2008 Megbocsájtunk, mert nem értesz a futballhoz ha ezt így ki mered jelenteni Ha meg ezt mondod akkor egyedül a Barcelonát minősíted, mivel akkor egyedül Robinho az, aki 56 pontot szerzett a Madridnak, míg a Barcelona 20 játékosa összesen 54-et. Hogy is van ez? Ja... hamarosan visszatér, szal lehet izgulni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Február 27, 2008 Share Posted Február 27, 2008 Én is megbocsájtok neked mert azért van valami fogalmam a focihoz mivel magam is focizok meg minden héten nyomonkövetem a TOP bajnokságokat!Szerintem nagyobb szégyen a Realnak hogy 1 ember szerzett 56pontot mint a Barcának 20ember 54-et!Mivel ez azt tükrözi hogy ha Robinho nincs akkor Real sincs! Azt elismerem Robinho fantasztikus játékos de egyedül fantasztikus! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Effelar Posted Február 27, 2008 Share Posted Február 27, 2008 Sztem gerrard favágó lenne a realban meg eleve Spanyolorszában. nem kell a realba Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Február 27, 2008 Share Posted Február 27, 2008 mert a "katalánok" tán jobbak? melyik csapatban vannak a "sztárok"? barca Ki vezeti a bajnokságot? Real Madrid erről ennyit ellentmondassz a csapatodnak: ki nyert két spanyol bajnoki címet neki? nyáldinnyó az a csapat is egy személyről szólt nem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roniii Posted Február 27, 2008 Share Posted Február 27, 2008 valaki mondana nekem 1 jó realos játékost? vállalom nem nézem és nem értek a focihoz... csak érdekel egy jó real madridos játékos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Február 27, 2008 Share Posted Február 27, 2008 Raúl, RVN, Robinho, Robben, Ramos, Casillas és az egész keret A Barcelona 20 embere 54 pontot Kemény a csapat, kemény a szuper négyesetek! Nekünk nem szuper négyesünk, hanem egy szuper csapatunk van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Február 27, 2008 Share Posted Február 27, 2008 ezaz a Madrid egyre inkább a jövő csapatát építi igaz a február elég siralmas volt,de tavasszal beindul a csapat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Február 27, 2008 Share Posted Február 27, 2008 Barátom milyen jövö csapata?több a 30 körüli és a fölötti mint az alatti!mondjál már legalább 2játékost aki még nem töltötte be a 20at!szerintem senkit nem tudnál mondani!Esetleg majd nyártól elkezdik épiteni a csapatot de most biztos nem épitenek semmit Amugy meg 2hónap mulva majd meglátjuk hogy melyik is az a bizonyos szupercsapat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Február 27, 2008 Share Posted Február 27, 2008 Drenthe,Gago,Balboa,Marcelo,Higuan nem fiatal? na akkor te mondjál most a "katalánoktól"? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 27, 2008 Share Posted Február 27, 2008 robinhora épül a real? idén nem sok real meccset láttam, de tavaly azért láttam robinhot párszor játszani, és nyilván fejlődött azóta, de h rá épülne egy csapat az nekem valószinűtlen. baad neewz: milyen sztárok? kb. 4 vagy 5 olyan játékos van, aki sztárként igazolt ide, ennyi sztem a realban is található.. Markeee: az a bizonyos fantasztikus négyes még egy meccset sem játszott le együtt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Február 27, 2008 Share Posted Február 27, 2008 Barátom milyen jövö csapata?több a 30 körüli és a fölötti mint az alatti!mondjál már legalább 2játékost aki még nem töltötte be a 20at!szerintem senkit nem tudnál mondani!Esetleg majd nyártól elkezdik épiteni a csapatot de most biztos nem épitenek semmit Amugy meg 2hónap mulva majd meglátjuk hogy melyik is az a bizonyos szupercsapat! Ne építsd le magad lécci... Had' ne legyen már a világ legnagyobb és leggazdagabb klubjának a kezdő 11-ében 10, 20 év alatti játékos! hol élsz Te jóember? És MINEK???? Mintha az imádott csapatodnál így menne... de miért is menne így? Egyébként ha időd engedi amondó vagyok hogy számolgassad már ki a két csapat kezdő tizenegyének átlagéletkorát. MEGLEPŐ eredménynek leszel tanuja... Bruhaha.... szegény szurkolótársaid sajnálom, hogy őket minősíted ezekkel az értelmetlen eszmefuttatásaiddal ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Február 27, 2008 Share Posted Február 27, 2008 No-no, óvatosan az indulatokkal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 27, 2008 Share Posted Február 27, 2008 az eszmefuttatásnak tényleg nincs sok értelme, de poénból én számolgattam, és a barca jött ki fiatalabbra de bavallom a real alap kezdő 11-ét nem ismerem, szóval lehet, h ott kisebb az átlagéletkor, no nem mintha ennek lenne akérmiylen jelentősége is, h ki hány éves casillas - ramos, pepe, cannavaro, heinze - diarra, guti, baptista, snejder - robinho, nistelrooy - legalábbis én így raknám össze. mennyit tévedtem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Február 27, 2008 Share Posted Február 27, 2008 Igazából ezzel a kezdővel még nem lépett pályára a Madrid A védelem papíron talán így a legerősebb, bár Marcelo sokkal többet játszott, mint Heinze és többet is tud hozzáadni főleg támadásban. Gago most jobb, mint Diarra, Raúl meg sajnos (?) Nistelrooy éktársa általában. A legerősebb Madrid szerintem ez JELENLEG: -----------------------Casillas(26)------------------------- ------------Pepe(25)----------Cannavaro(34)------------ Sergio Ramos(22)----------------------------Marcelo(19) -------------------------Gago(22)-------------------------- Robinho(24)-----------------------------------Robben(24) -------------------------Guti(31)--------------------------- ---------------Nistelrooy(31)---Raúl(31)------------------ ~26,27 A legerősebb Barcelona szerintem JELENLEG: -----------------------Valdes(26)------------------------ -------------Puyol(30)------Milito(28)------------------- Zambrotta(31)-------------------------------Abidal(28) ------------------------Touré(25)------------------------ ------------Xavi(28)---------------Deco(30)------------ Messi(20)-------------------------------------Henry(30) ------------------------Eto'o(27)------------------------- ~27,54 Nah. Csak ennyit akartam. És nem miattam. De a példa is mutatja VAN aki lát az ellenzőjétől Üdviii Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Február 28, 2008 Share Posted Február 28, 2008 De most igazából kit érdekel az átlagéletkor mert engem nem engem csak az eredmény . Fiatal játékosok annyi pénze van mindkét csapatnak hogy zsebből vesznek egy fiatal csapatot. Ott van a Milan mindenki azt mondja milyen öregek de BL-t nyertek ennyi. a Real nem a Robinhora épül csak hiányzik egy kicsit mert most két meccset vesztettünk nélküle attól még nem azért kaptunk ki mert nincs. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Február 28, 2008 Share Posted Február 28, 2008 robinhora épül a real? idén nem sok real meccset láttam, de tavaly azért láttam robinhot párszor játszani, és nyilván fejlődött azóta, de h rá épülne egy csapat az nekem valószinűtlen. baad neewz: milyen sztárok? kb. 4 vagy 5 olyan játékos van, aki sztárként igazolt ide, ennyi sztem a realban is található.. Markeee: az a bizonyos fantasztikus négyes még egy meccset sem játszott le együtt... Nem mert összevesznének Az átlagéletkor meg egyre csökkenni fog, a Castillatól is jöhetnek fel fiatalok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Február 28, 2008 Share Posted Február 28, 2008 Én nem mondtam hogy kötelező hogy a Realba legyen egy pár 20alatti de akkor ne jelentsétek ki azt hogy a jövö csapatát épiti a Real!Jah és ne csak a kezdöcsapat átlagéletkorát számold!mondjuk egy 18as keretnek számold ki lécci az átlagéletkort! Erröl ennyit! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Február 28, 2008 Share Posted Február 28, 2008 Okéj... Sneijder(23) Heinze(30) Diarra(27) Drenthe(21) Baptista(26) Torres(22) Dudek(34) ~26,22 Marquez(29) Gudjohnsen(29) Iniesta(24) Ronaldinho(28) Thuram(36) Giovanni(19) Bojan(17) ~26,94 Szal akkor miről mennyit...? És akkor még a 32 éves Pintot mint kapust nem is vettem nálatok. Mit akarsz bizonygatni? A "jövő csapata" annyit jelent (mert szerintem kisebbfajta fogalomzavar van), hogy fiatal játékosokat építünk be. Ez nem azt jelenti, hogy aki 30-on felül van az nem játszik... jóember. Pff Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Február 28, 2008 Share Posted Február 28, 2008 Ha nálunk beraktad Thuramot akkor berakhatnád Salgadot is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 28, 2008 Share Posted Február 28, 2008 nem unjátok még? arsenal-milan. nagyon nagy különbség van életkorban mégis egyforma szintű a két csapat.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Február 28, 2008 Share Posted Február 28, 2008 Oké, Salgado 32, meg Pinto is. ANNNYIRA értelmetlen Mit akarsz bizonygat még 1* megkérdezem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Február 28, 2008 Share Posted Február 28, 2008 Most ez olyan dolog hogy én is összetudnám állitani ugy a barcát hogy ök jöjjenek ki fiatalabnak! Jah amugy meg Jorquera a cserekapusunk csak sérült! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Február 28, 2008 Share Posted Február 28, 2008 Pff... nem ez a legerősebb Barca amit írtam? jajj.. szerintem itt fejezzük be, miután 3* cáfoltunk már 3 helyen még mindig jössz vmi agyament dologgal... hagyjuk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Február 28, 2008 Share Posted Február 28, 2008 Szerintem is mert akármit mondhatok ugyis neked van igazad!nah mind1! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Február 28, 2008 Share Posted Február 28, 2008 Besz*artok majd a Bernabeui meccs után Robinho-Raúl-RVN-Drenthe lő gólt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 28, 2008 Share Posted Február 28, 2008 eredmény pedig 0-4 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Február 28, 2008 Share Posted Február 28, 2008 Lehet de az akkor sem lenne akkora égés az ami nektek volt mult7végén! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Február 28, 2008 Share Posted Február 28, 2008 Múlt héten a bírók voltak a ludasok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Február 28, 2008 Share Posted Február 28, 2008 De most őszintén miért lett volna a biró a hibás?!egyértelmű les volt,ő csak lefujta és kész!most jöhettek azzal hogy igy fair play ugy fair play!nincs a világon egy olyan csapat sem aki megvárta volna hogy a realosok visszaáljanak védekezni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Február 28, 2008 Share Posted Február 28, 2008 Hacccöcöcöcööö A partjelző a bíróra várt, a bíró a partjelzőre! FÉL PERC múlva intett, mikor már 8 ember volt a szögletzászlónál ünnepelni. Talán-talán mégiscsak várni kellett volna egy pöppet nem gondolod? Nem az ellenfél a hibás (ők egyszerűen görény módon viselkedtek), hanem a BÍRÓ, akinek egyértelműen vissza kellett volna fújni! "Érdekesség, hogy egy éve az Atletico - Real találkozó 15. percében Perea gólt szerzett, ám a játékvezető les címén érvénytelenítette a találatot. Az Atletico játékosai reklamáltak a bírónál, ám közben Casillas gyorsan elvégezte a szabadrúgát. Csupán két érdekesség: ugyanezt a helyzetet a hétvégén a játékvezető továbbengedte a Getafének, egy éve a Madridnak nem, mert "közel voltak a labdához az ellenfél játékosai". A másik érdekesség, hogy a sípmester mindkét esetben Daudén Ibanez volt. Predrag Mijatovic ezt az összehasonlítást, és a fair play nem betartását kérte számon Ibanezen." Szevasz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts