lilaboy Posted Február 10, 2008 Share Posted Február 10, 2008 ejjej,de telhetetlenek vagytok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Február 10, 2008 Share Posted Február 10, 2008 Kicsit javítottunk a gólarányon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 10, 2008 Share Posted Február 10, 2008 minden meccsen ez kéne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Február 10, 2008 Share Posted Február 10, 2008 Azért elég ha az el classicon csak nyerünk nem muszály 7-et lőni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Február 10, 2008 Share Posted Február 10, 2008 Nőne is a nezőszám Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 11, 2008 Share Posted Február 11, 2008 a nézőszámmal nincs is gond,szeretnék egyszer ennyi embert látni egy magyar bajnokin... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Február 11, 2008 Share Posted Február 11, 2008 Robinhonak a hasa sérült. AZt ne kérdezzétek hogyan... Betis ellen nem, Roma ellen már játszhat. Igazából nem tudom kik lesznek bevethetőek a Roma ellen, de szívem szerint egy ilyen felállással kezdenék: -----------------Casillas--------------- ----------Pepe--------Cannavaro----- Ramos--------------------------Heinze ------------------Gago----------------- Baptista(Sneijder)---Guti----Robinho ----------Raúl---------Fanni----------- De inkább Baptista, mert ad1) formában van, meg tud indulni előre mint a barom ad2) inkább oalszok ellen egy erőemberre van szükség ad3) magas, pontrúgásoknál, szögleteknél jól jöhet... Ha nem játszhat Nistelrooy, akkor Robinho feljebb, helyére Drenthét simán betenném... Egyébként nagyon izgalmas meccsre számítok és biztos nem lesz olyan simán 0-3 mint múltkor... akkor már örülök, ha rúgunk gólt Akkor lehozzuk itthon a továbbjutást. Betis ellen hétvégén meg nem szabad szórakozni, Drenthe szerintem ismét simán pótolni tudja majd Robinhot, továbbá lehet ugyanez a felállás mint most volt. Adelante!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 11, 2008 Share Posted Február 11, 2008 na ez az a meccs amit nem várok szivesen, két imádott csapatom egymás ellen fog játszani... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
realpat Posted Február 11, 2008 Share Posted Február 11, 2008 Hát az a lényeg h a Roma ellen meglegyen a továbbjutás... am Croque a felállásodon én még annyit változtatnék, hogy Robinho helyett beraknám Robbent vagy Higanyt mert a madridista.hu-n ezt olvastam: 18:51 - A spanyol sajtó szerint szerencsés esetben még nem teljesen kizárt Robinho játéka a BL-találkozón. 18:42 - Most érkezett a rossz hír: Robinho 10-15 nap alatt gyógyuló problémákkal bajlódik, így a legkevesebb 10 napot alapul véve is ki kényszerül hagyni a Roma elleni BL-találkozót. szal nem olyan biztos hogy Robinho játszik... meg talán még Heinze helyett beraknám Marcelot... de ez csak egy vélemény... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Február 12, 2008 Share Posted Február 12, 2008 Brazil tinisztár a Realnál is?! A spanyol Real Madrid együttese brazil tinisztárt készül leigazolni! A brazil Vasco da Gama 16 éves játékosát, Philipinhot, akit a dél-amerikai szakírók nagy tehetségnek tartanak. A hírek szerint a csatárt egy lépés választja el a madridi szerződéstől! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Február 12, 2008 Share Posted Február 12, 2008 A Castillat akarják felhozni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Február 13, 2008 Share Posted Február 13, 2008 "Pikantériát kölcsönöz a hátralévő bajnoki fordulóknak, hogy amennyiben a Real Madrid a madridi El Clásico előtt megnyeri a pontvadászatot, akkor a katalán gárda játékosai sorfallal fogják köszönteni a királyi gárda játékosait a kivonuláskor - írja a Marca, hivatkozva Frank Rijkaardra, aki elismerte: "Ha így lesz, akkor teljesíteni fogjuk az előírásokat."" Az tetszene a belemnek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Február 14, 2008 Share Posted Február 14, 2008 Én már el is képzeltem őket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Február 14, 2008 Share Posted Február 14, 2008 Ezt most olvastam:Raúl és Casillas „életre szóló” szerződést kötött a Real Madriddal Casillasnak nagyon örülök Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Február 14, 2008 Share Posted Február 14, 2008 és tán Raulnak nem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Február 14, 2008 Share Posted Február 14, 2008 Én mind2-nek A következő Guti lesz és azt követően Ramos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Február 15, 2008 Share Posted Február 15, 2008 Szerintem Ramosnak előbb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Február 15, 2008 Share Posted Február 15, 2008 Guti azért 1 fokkal fontosabb, mint Ramos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Február 15, 2008 Share Posted Február 15, 2008 Szerintem Ramos jobb mint Guti Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Február 15, 2008 Share Posted Február 15, 2008 de viszont Guti többet tett mostanáig a Realért,mint Ramos (Ramos is fog). valamint Guti mostanában ismét jól játszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Február 15, 2008 Share Posted Február 15, 2008 Kösz, hogy megmagyaráztad helyettem Pontosan erre gondoltam Kösz, hogy megmagyaráztad helyettem Pontosan erre gondoltam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Február 16, 2008 Share Posted Február 16, 2008 De RAmos még fiatal meg tud játszani középső védőt, jobb védőt,jobb közepet is meg többet is játszik mint Guti. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Február 16, 2008 Share Posted Február 16, 2008 Jelenleg mindketten nagyon fontos játékosok! Guti a "kis Zidane" jelenleg a csapatban, Sneijder nem tudja MÉG irányítani a csapatot ahogy azt várhattuk volna :S Guti meg a passzai iszonyat fontosak a csapatnak. Klasszis. Aragones meg egy barom, hogy nem hívja be a válogatottba. Azt nyilatkozza le az a szenilis vénember, hogy Guti posztjára több játékos is pályázik és mind jobb nála. Nah azt megnézem... Mutasson egyet. Ramos... hát... mit mondjak? A világ legnagyobb védőjévé válhat NAGYON RÖVID időn belül, nem véletlenül akarja a Milan! Univerzális, erőszakos, technikás, jól fejel, jól támad, megbízható, tökéletesen alkalmas lenne a védelem irányítására is, ha nem lenne Canna. Egyszerűen ELLENÁLLHATATLAN. Hierro méltó utódja... jól is áll neki a 4-es mez Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Február 16, 2008 Share Posted Február 16, 2008 Raúl, ha nem megy az EB-re akkor meglincselik Aragonest OFF: 2008. hozzászólás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Február 16, 2008 Share Posted Február 16, 2008 az nem kérdés,hogy aragones nemnormális, Raúl helyett Krikic Guti beáll a félidőben és ad 1-2 gólpaszt ezért nagyszerű játékos. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Február 16, 2008 Share Posted Február 16, 2008 A spanyol csapat Raúlal és Gutival felvértezve akár EB-t is nyerhet! Guti zseniális paszt ad, Torres, Raúl és Villa indulhatnának... Szerk.: Sevillaban nincs szerencsénk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Február 17, 2008 Share Posted Február 17, 2008 El se tudom hinni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 18, 2008 Share Posted Február 18, 2008 guti jó formájának titka Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
realpat Posted Február 18, 2008 Share Posted Február 18, 2008 hát ez hülyeség... szerintem is jó dolog a photoshop, csak még nem vagyok benne ennyire profi... xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Február 18, 2008 Share Posted Február 18, 2008 ezt láttam már ma és csöppet durva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts