Markeee Posted Február 28, 2008 Share Posted Február 28, 2008 Ennyi! Recret verni kell, nagy a gödör és lehet süllyedni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Február 29, 2008 Share Posted Február 29, 2008 Kaká 2013-ig hosszabbított, szerintem róla ennyit. Ronaldo meg ha formában van köröz mindenkit, nagyon nagy klasszis. Örülnék neki, mint majom a farkának, bár ehhez valóban mindennek össze kell állnia... a MU-nak hajlandóságot kellene mutatnia, szerintem Ronaldot még nem is lenne olyan nehéz meggyőzni. Mint már volt róla szó, édesanyja is a Madridban akarja látni fiát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Február 29, 2008 Share Posted Február 29, 2008 Ronaldo már meg van győzve. Az MU nem engedi, miért is engedné Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
McCormik Posted Március 1, 2008 Share Posted Március 1, 2008 Megszenvedett a Madrid, de végül sikerült megszerezni a 3 pontot Colombino-ból. Remélem ez lökést ad a csapatnak hogy végre kilábaljanak a gödörből! Ja amúgy nem vagyok kárörvendő, de a Barca 4-2-re kikapott! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Március 1, 2008 Share Posted Március 1, 2008 Végre kijött a lépés Nagyon örülök ennek a győzelemnek, értéke többszöröződik azzal, hogy a Barca kikapott az Atleticotól... :) Ismét 5 pont, az AS szummázza a legtökéletesebben a történteket: "Az Atleti szétfoszlatta a Barca álmát" Köszi kistesó.... Egyébként Robinho meg egy zseni, de ezt eddig is tudtuk. Bejön vág kettőt. Szevvvaaa.... Pepe is visszatért... nagyon örülök Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Március 2, 2008 Share Posted Március 2, 2008 Hát ja az nem volt semmi,hogy bejött és bevágta mindkét helyzetét.Ha jól rémlik nem is volt sokkal több helyzete Robinho játszik akkor szinte biztos nyerünk Egy kérdés igaz teljesen mindegy,de szerintetek Raúl lesen volt a gólnál? (Szerintem igen-szerencsére nem fújták be ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj mütös 1717 Posted Március 2, 2008 Share Posted Március 2, 2008 Szerintem is egyértelmű les volt, de mult heti meccs után mi is megérdemlünk egy ilyen gólt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Március 2, 2008 Share Posted Március 2, 2008 Robinho egy ISTEN a 2. gólja nem volt semmi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Március 4, 2008 Share Posted Március 4, 2008 Holnap győzni kell minimum 1-0-ra és továbbléptünk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Március 4, 2008 Share Posted Március 4, 2008 Nem holnap lesz Real meccs??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Március 4, 2008 Share Posted Március 4, 2008 Jah tényleg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Március 5, 2008 Share Posted Március 5, 2008 Ekkora szánalmat. A Roma egy makker paraszt. Nem tudnak játszani ezért időt húznak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Március 5, 2008 Share Posted Március 5, 2008 Nem kell parasztozni. EZt tudják a Bernabeuban. Van ilyen... VISZONT A bíró annál nagyobb nyomorék... hisz szétfújja a meccset, nem tudunk egy támadást felépíteni normálisan mert befúj midnen sart. Ami nálunk sárga másik oldalon semmi. Kíváncsi leszek én erre......... Kelleni fog Drenthe jobb oldalra, Binho meg CSAK balon maradhatna... Baptista meg lefelé. Ha 0-0 marad akkor meg behozni Gago/Diarra helyett behozni vmi épkézláb támadót. Nah jön is Drenthe mire leírom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Március 5, 2008 Share Posted Március 5, 2008 Hát ilyen nincs...Pepe egy nem is mondom ki... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Március 5, 2008 Share Posted Március 5, 2008 könnyű mindent a bíróra kenni ! de amúgy tény hogy ilyen fontos mecset nagyobb tapasztalattal rendelkező bíróra kéne bízni... A piroslap viszont jogos ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Március 5, 2008 Share Posted Március 5, 2008 Sajna jogos és kaptunk is egy gólt ami Pepe kiállítása miatt volt legalábbis szerintem.Mert azota a térfelünket nem hagytuk el szinte. Szerk: 1:1 :) lesről mellesleg,de nem érdekel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Március 5, 2008 Share Posted Március 5, 2008 nah kezd izgi lenni 1-1 bár lehet les volt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Március 5, 2008 Share Posted Március 5, 2008 tyű, potyognak a gólok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Március 5, 2008 Share Posted Március 5, 2008 Most nagyon jók vagyunk csak tudnám eddig mi volt :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Március 5, 2008 Share Posted Március 5, 2008 Csak még egyet:d Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Március 5, 2008 Share Posted Március 5, 2008 vége Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Március 5, 2008 Share Posted Március 5, 2008 Hát nem megy nekünk a BL-ben Grat a Romának Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Március 5, 2008 Share Posted Március 5, 2008 Csak még egyet:d csak kérned kellett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Március 5, 2008 Share Posted Március 5, 2008 (edited) EZ a bíró vá... csak a görögök rosszabbaka spanyol bíróknál le merem fogadni. Nem tudom elhinni... miért nem 11-gyel játszottak így mint 10-zel? Ettől a gyenge Romától kikapni otthon... hát vagy röhögök vagy öngyilkos leszek... hihetetlen Gagoé minden tiszteletem, egyedül futballozott ma kis csapatunkból............... Szánalomhegyek... Pepe? Aha... szal szerintetek jogos volt a sárga azért. Aha. Akkor a másik oldalon feltartásért miért nem adott??????? NO???? Egyébként való igaz, feltartás-> sárga. Csak az ne az egyik csapatnál legyen már kéremszépen. Ez egy kis ********** A Roma meg.... mint említettem: ezt játszák, mert ezt tudják. És? Ettől még a bírónak kellett volna megálljt mondania nekik... a Roma nem hibás. Egyedül a bíró és a csapat. ps.: és felasz az ideg, mert a barca BIZTOS hogy a fenert fogja kapni, a Roma meg a Portot/Schalkét...... Még annyi világosodott ki előttem, hogy hiába a szájrágás Mijatovictól, hogy nem igazolnak nyáron.... ha nem igazolnak, nem lesz eredmény a BL-ben. (Sérüléshullám ide vagy oda, ez akkoris kevés) Vagy a kispad rövid? Én úgy fogalmaznék, hogy a mostani kezdőből pár játékosnak a padon kellene ülnie. -Raúl, Guti, Diarra, Salgado(bár neki ott se), Torres- Számomra egy ütős Real Madrid, mely tudom hogy csak álom marad biztosan, így nézne ki: -------------------------Casillas-------------------------- -----------------Pepe--------MÉG Cannavaro----------- Ramos--------------------------------------------Marcelo --------------------------Essien-------------------------- -------------Xabi Alonso--------Diego------------------- CR(Quaresma)----------------------------------Robinho ------------------------Benzema-------------------------- De ez nagyon durca volna, így mondom... álom marad. A jelenlegi kerettel BIZTOS hogy ezt a kezdőt szerepeltetném: -------------------------Casillas--------------------------- -----------------Pepe------------Cannavaro------------- Ramos---------------------------------------------Marcelo --------------------------Gago----------------------------- -----------------Sneijder------Guti------------------------ Robben-------------------------------------------Robinho ------------------------Nistelrooy-------------------------- Még annyit, hogy aki Schustert akarja okolni ezért a meccsért, annak annyit súgnék, hogy az a 10(11) léhűtő a pályán miért nem bírt 90 percig úgy játszani, ahogy az utolsó negyedórában? Nem Schuster mondta nekik hogy lécci NE....... Kiakadtam, elegem van. A Real Madrid nevét a helyére kell emelni rövid időn belül Európában is és ez egyértelmű hogy a BL megnyerése. Muszáj. Mindaddig míg ez nem sikerül, KUDARC. Nekünk, Madridistáknak ez KUDARC. Módosította Március 6, 2008 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Március 6, 2008 Share Posted Március 6, 2008 Hát ez az. A játékvezető nagyon Roma pártinak tűnt. De ha én lettem volna ott akkor azt a vigyorgó fejű kis Cicinhot úgy fejbe rúgtam volna, hogy leszáll a feje Ez nem foci volt. Első félidőt átaludtam, minden 10. másodperc egy szabálytalanság? Simán le lehetett volna küldeni pár embert időhúzásért Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Március 6, 2008 Share Posted Március 6, 2008 Creoque: Amit a bíróról mondtál avval egyetértek lehet elfogultak vagyunk,de elég érdekes ítéleteket hozott szerintem is. Az meg,hogy kinek kellene a kispadon ülni hát Raulnak semmiképpen sem szerintem. Tudom nem fiatal már,de ennek ellenére mindig hozzátesz ebben az évben valamit a játékhoz. Tegnap is kilőtte a gólt? Hát ő Szóval maga az,hogy ott van a pályán szerintem egy plusz lendületet ad a csapatnak na nem mindig...Gutinak meg olyan passza és meglátásai vannak mint annak idején Zidane-nak Igaz Guti nem Zidane képességű,de jó játékos. Salgado és Torres kispadra ültetésével egyetértek. Salgado már öreg simán lefutják minden meccsen Torres meg amilyen jól teljesített mikor felhozták a nagy csapatba most legalább olyan béna....Ezeket nem a tegnapi meccsre értettem csak hanem úgy összességébe az idénybeli meccsekre. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Március 6, 2008 Share Posted Március 6, 2008 Gutival az a baj, hogy nem olyan technikás mint Zizou és nem gyors... az ütempasszai valóban világklasszis szintűek, ez vitathatatlan. Ezért mondom... pad. Sokan mondják hogy de ez is meg az is milyen JÓ játékos. Oké... lehet jó. De a Real Madridban a legjobbaknak van csak helye. EZt el kéne fogadni és ennek megfelelően igazolni... Még annyit Raúlhoz... valóban ő lőtte a gólt. (Ami les volt) Viszont mást nem is csinált. Én abban látom Raúl legnagyobb baját, hogy a játéka olyan statikus mintha egy csocsóasztalon lenne egy bábu. Semmi üresbe mozgás vagy valami. Improvizatív készsége nulla. A spanyol csatárok közül is vannak nála jóval jobbak... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Március 6, 2008 Share Posted Március 6, 2008 Vannak, de nála tapasztaltabbak nem igen. Raúl lelassult, ez tény, de az, hogy ő a legrosszabb a csapatba az nem igaz. Ha helyzetbe kerül akkor hihetetlenül megoldja a dolgát. Tegnap is megoldotta. Tegnap ő volt egyedül elől. Baptistanak kellett volna előre törni, de ő maradt a középpályán, talán a vereség egyik kulcsa ez volt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Március 6, 2008 Share Posted Március 6, 2008 azért ő is ment előre...és voltak helyzeteit ,,talán több mit raulnak .. nah mindegy a zizus korszak óta semmit nem nyújt nemzetközi szinten a reál... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Március 6, 2008 Share Posted Március 6, 2008 Hát igen sajna ez igaz.Zizou jól mozgatta a csapatot Amúgy azért nem fontos megvenni a világ legnagyobb sztárjait tudom Madridba kellenek a sztárok mert mégis csak Madrid Ez igaz is,de a sok sztár semmit nem ér ha nincs csapatmunka és csapategység. Chelsea is összevásárolt mindenkit és mégse megy nekik idén meg a Bl-t se nyertek még mióta Abramovics megvette a klubbot... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts