Juninho Posted Február 28, 2007 Share Posted Február 28, 2007 0-0 lett a vége és a Lazio 2-1-re nyert! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 28, 2007 Author Share Posted Február 28, 2007 3-1-re.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ygfn Posted Február 28, 2007 Share Posted Február 28, 2007 Na ez nem vmi bíztató... Sajnos nem láttam a meccset de olvastam h Kaká 11est hibázott és Ronaldonak volt egy kapufája Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Február 28, 2007 Share Posted Február 28, 2007 Nyert az Empoli meg a Lazio is... Ez nem túl jó, de sebaj, messze még a vége... Ronaldo amúgy úgy "fejelt" kapufát, hogy a védő aki menteni akart, fejberúgta a labdával és a kapus fölött majdnem behullott, de csak kapufa lett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 28, 2007 Author Share Posted Február 28, 2007 attól még igazán bemehetett volna Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Március 1, 2007 Share Posted Március 1, 2007 Fenébe... megszakadt az inter győzelmi sorozata és nem ellenünk... nembaj majd a veretlenségüket mi vesszük el Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Március 1, 2007 Author Share Posted Március 1, 2007 épp ezt akartam mnodani mármint a veretlenséget Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcus Bent Posted Március 1, 2007 Share Posted Március 1, 2007 Ki tudja..amugy tök mind1 h 2-1 v 3-1 a mi szempontunkból!Illetvi a tiétekből Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Március 1, 2007 Author Share Posted Március 1, 2007 persze, h mindegy, csak pontosítottam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Március 4, 2007 Share Posted Március 4, 2007 Milan-Chievo 3-1. Remélem a mai eredmények úgy alakulnak hogy a következő fordulóban feljövünk a 4. helyre Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Március 4, 2007 Share Posted Március 4, 2007 Gilardino,Oddo,Seedorf a gólszerz?k,nem volt rossz meccs..Amugy Bonera meg Dida szép nagy hibát elkövettek abból l?tte a gólt a Chievo,de sztem f?leg Bonera hibázott nagyobbat mer engedte a labdát azt hitte h jön a kapus,de hinni a templomba kell.. Roni meg jól játszott szép gólpasszt adott Oddonak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Március 4, 2007 Author Share Posted Március 4, 2007 jaja, szép gólok voltak (persze a milan gólok ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Március 4, 2007 Share Posted Március 4, 2007 Hát a Chievo gólja meg elég szerencsés volt (legalábbis az ő szemszögükből...) mert amit ott Dida és Bonera csinált... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poc Posted Március 5, 2007 Share Posted Március 5, 2007 Sajnos nem tudtam megnézni a meccset de örömmel olvasom hogy nyert a Milan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Március 5, 2007 Author Share Posted Március 5, 2007 ma lesz az összefoglaló a sport1-en Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Március 6, 2007 Share Posted Március 6, 2007 Az AC Milan bejelentette, hogy Zeljko Kalac 2009. június 30-ig meghosszabbította jelenlegi szerződését... hát nemtom hogy ennek mennyire örüljek... személyszerint nem nagyon bírom Kalacot... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Március 6, 2007 Share Posted Március 6, 2007 Még Storari is jobb Kalacnál!De ha Dida megy akkor ki lesz az első számú kapus?Mer Kalac második számú marad!? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Március 6, 2007 Author Share Posted Március 6, 2007 remélem buffon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Március 6, 2007 Share Posted Március 6, 2007 Hát itt egy másik jelölt! A Milan egy másik brazillal pótolná Didát A milánói piros-feketéket ezúttal a PSV-ben védő Heurelho Gomes kapussal hozták összefüggésbe. A Milan továbbra is a távozóban lévő Nelson Dida utódját keresi, érdeklődése legújabb tárgya pedig a brazil kapus honfitársa, Heurelho Gomes lett. A lombardok kapujában védő Dida nem hajlandó meghosszabbítani nyáron lejáró szerződését a klubbal, állítólag külföldről vár ajánlatot. A Milan azonban nem vár tovább, és elkezdett körülnézni a piacon. Természetesen újra felmerült Gianluigi Buffon neve is, legutóbb pedig a PSV brazilja, Heurelho Gomes. A Milan már megtapasztalhatta, igazi bravúrkapus Gomes. A Bajnokok Ligájában ugyanis 2005 őszén kivédte az olaszok szemét a portás, Kakáék két meccsen képtelenek voltak gólt rúgni a hálóőrnek! A már a selecao szövetségi kapitánya, Dunga által is felfedezett kapusnak 2010-ig szóló szerződése van Eindhovenben, így a Milannak ki kell őt vásárolni a kontraktusból. A 26 éves Gomes árát ötmillió fontra taksálják. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Március 6, 2007 Author Share Posted Március 6, 2007 mondjuk ő sem lenen rossz, igen.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ygfn Posted Március 6, 2007 Share Posted Március 6, 2007 Andrij Sevcsenko: Volt már José Mourinhónál jobb edz?m is! Nem José Mourinhót tartja élete legjobb edz?jének Andrij Sevcsenko. A Chelsea csatára szerint kettejük viszonya "professzionális", se több, se kevesebb. Az ukrán játékos hozzátette, hogy ugyan testben Londonban van, ám a lelke Olaszországban maradt. José Mourinho nemrég már pozitívan nyilatkozott a korábban sokat kritizált Andrij Sevcsenkóról. A Chelsea portugál szakvezet?je egy régebbi interjújában megnevezte, hogy kik azok, akik âérinthetetlennekâ számítanak a csapaton belül. Akkor még nem sorolta közéjük Sevcsenkót, de kés?bb ?t a âmajdnem érintethetetlenekâ közé sorolta. Most az ukrán támadó is nyilatkozott az ARD cím? csatornának, és ? azt mondta, hogy José Mourinhóval sohasem lesznek barátok. Ugyan nem rossz a viszony közöttük, de igazán jónak sem mondható. Sevcsenko kettejük kapcsolatára a âprofesszionális, se több, se kevesebbâ jelz?t használta. Bár a luzitánt jó szakembernek tartja, állítása szerint volt már nála jobb edz?je is pályafutása során. Az ukrán játékosnak a Dinamo Kijevnél Szabó József és Valerij Lobanovszkij is mestere volt, utóbbiról mindig hatalmas tisztelettel beszélt a támadó. Milánóban el?bb Alberto Zaccheroni, majd Carlo Ancelotti keze alatt dolgozott. Sevcsenko egyébként nagyon jól érezte magát Olaszországban, és nem is zárta ki egy lehetséges visszatérés lehet?ségét a szezon végeztével: âUgyan testben Londonban vagyok, de a lelkem Olaszországban maradt.â Hmm... Tudom ajánlani h vigye a testét Milánóba és akkor lehet h jó párost alkotna a lelkével és l?ne gólt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Március 6, 2007 Share Posted Március 6, 2007 Hát Kalacnál szerintem bárki jobb lenne... Hát kiváncsi vagyok mi lesz Sevával... de szerintem nem fog visszajönni egy év után Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Március 6, 2007 Share Posted Március 6, 2007 Hát ien,Ronaldo Gilardino Sheva csatársor Huh lenne ott hadd el hadd Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Március 6, 2007 Author Share Posted Március 6, 2007 meg kispadozás és sértődés valszeg :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ygfn Posted Március 7, 2007 Share Posted Március 7, 2007 Sztem nem fog visszajönni a Sheva (sajnos)... Hiányzik az az évi 15-20 gól amit berámolt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Március 7, 2007 Author Share Posted Március 7, 2007 nehéz meccsen, a hosszabbításban kiizzadt szép kaká góllal továbbment a milan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ygfn Posted Március 8, 2007 Share Posted Március 8, 2007 Holnap van a sorsolás 12.00-kor. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Március 8, 2007 Share Posted Március 8, 2007 Nem baj,fő h továbbment a csapat,Grat nektek!Kár h Ronaldo nem játszhat mer már pályára lépett a Real meccsein.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Március 8, 2007 Author Share Posted Március 8, 2007 épp ez jutott eszembe nekem is.. ha ronaldo játszhatna, még akár bl győzelemre is esélyes lehetne a milan, így sajnos nem hiszem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Március 8, 2007 Share Posted Március 8, 2007 Azért nem szabad feladni, meg lehet nyerni a bl-t annak ellenére, hogy nem mi vagyunk a legnagyobb esélyesek... bár az tény hogy Ronaldo elég nagy segítség lenne... de a lényeg most az, hogy ott vagyunk a legjobb 8 között! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts