GyureeHUN Posted Február 20, 2008 Share Posted Február 20, 2008 Vén rókák remélem kikapnak! Bár nagy rá az esély! Fiori csak növeli az átlag életkort! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 20, 2008 Author Share Posted Február 20, 2008 jó az öreg a háznál! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 20, 2008 Author Share Posted Február 20, 2008 arsenal-milan 0-0 ez az eredmény a milannak jobb, majd két hét múlva meglátjuk mire elég Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Február 21, 2008 Share Posted Február 21, 2008 Tényleg jó esélyeink vannak a továbbjutásra, de azért majd a visszavágón tenni is kell érte. Amúgy tegnap azért szerencse is kellett, de ezt már kiérdemeltük Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 22, 2008 Author Share Posted Február 22, 2008 Térdműtétjét követően Ronaldo nagyon elszántnak és határozottnak tűnik visszatérését illetően. "Gyorsan szeretnk visszatérni a pályára." mondta Ronaldo. "Képes vagyok hamarabb felépülni, mint az orvosok által prognosztizált kilenc hónap." Amennyiben Ronaldo továbbra is ilyen hozzáállással kezeli sérülését, akár már a 2008-as év végén is visszatérhet. hajrá! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Február 23, 2008 Share Posted Február 23, 2008 Maldinit marasztalnák a szurkolók “Paolo gondold meg magad!” “Capitano ne hagyd el a futballt, még mindig sokra vagy képes.” “Maldini egeydülálló, nem szabad feladnia.”, “Paolo továbbra is vezess minket, játsz tovább!” – ez csak néhány szurkolói üzenet, amit Maldini az Arsenal mérkőzés után kapott. Maldini azonban úgy tűnik, már nem változtat véleményén, és határozott visszavonulását illetően. "Nagyon nehéz lenne megváltoztatni a véleményem." -mondta "Kívülről csak a pozitív dolgokat lehet látni, de én sokszor érzem a kisebb sérüléseket, és ezek miatt sosem lehetek teljesen nyugodt. Nagyon nehéz lenne folytatni a labdarúgást. A karrierem rengeteg dolgot adott nekem, emiatt már most elégedett lehetek." Maldini reméli hogy a Bajnokok Ligája moszkvai döntője lehet pályafutása utolsó tétmérkőzése, természetesen győzelemmel lezárva. Az tény, hogy van egy-két játékos akinél még így 40 évesen is jobb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 23, 2008 Author Share Posted Február 23, 2008 ha berlusconi se tudta meggyőzni, akkor azt hiszem nem sok esély van rá, h mégse hagyja abba de ettöl függetlenül: Folytassa Maldini! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 24, 2008 Author Share Posted Február 24, 2008 milan - palermo 2-1 g.: ambrosini, inzaghi már kezdtem elkönyvelni sorozatban a harmadik döntetlen, de szerencsére pippo a 91. percben megszerezte a győztes gólt megvan mostmár a negyedik hely, nem szabad elengedni, sőt előre kell törni a dobogóért! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Február 25, 2008 Share Posted Február 25, 2008 Oddónak volt egy jó beadása és gól is lett belőle... és Pippo a legjobbkor talált be Ahogy elnézem a Juventus még tényleg utolérhető Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 25, 2008 Author Share Posted Február 25, 2008 a baj ott kezdődik, h oddonak kis túlzással ez volt az első jó beadása Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Február 25, 2008 Share Posted Február 25, 2008 És ez a szomorú az egészben... Amúgy ahogy elnéztem tegnap a meccset sajnos Káká sincs túl jó formában. Nagyon visszaesett, hiányzik belőle az a lendület és dinamikusság ami tavaly megállíthatatlanná tette Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 25, 2008 Author Share Posted Február 25, 2008 mondjuk kakához hozzá tartozik, h tegnap is ott rugták ahol érték, illetve a térdét is műteni kéne mér régóta.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 26, 2008 Author Share Posted Február 26, 2008 most találtam, egy kis csomag msn "milanosításához" van benne 3-4 szmájli, 2 háttér, 3-4 avatar, és szürkés-feketére színezi az ablakokat, ha vkit érdekel: http://files.filefront.com/msnemoticonsexe/;9684072;/fileinfo.html Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 27, 2008 Author Share Posted Február 27, 2008 catania-milan 1-1 máris oda a negyedik hely... -.- Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Február 28, 2008 Share Posted Február 28, 2008 Pedig a Juve is csak döntetlenezett kedden, és ha nyertünk volna tegnap akkor már a 3. hely is csak 4 pontra lenne... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Február 28, 2008 Share Posted Február 28, 2008 MI van a Milannal ??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Effelar Posted Február 28, 2008 Share Posted Február 28, 2008 A gólt elgalább pato lőtte Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 28, 2008 Author Share Posted Február 28, 2008 azt meg kell hagyni, pato szép gólt gurított Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Február 28, 2008 Share Posted Február 28, 2008 Kaká hosszabbított, a brazil klasszis 2013-ig marad a Milannál ! Az aranylabdás támadó középpályás fizetése nem megerősített sajtóinformációk szerint évi 6 millió euró lesz. hát én a helyében nem biztos hogy maradtam volna.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 29, 2008 Author Share Posted Február 29, 2008 már több mint két hónapja.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marpi08 Posted Március 1, 2008 Share Posted Március 1, 2008 Ac MIlan the king ennyi xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Március 1, 2008 Share Posted Március 1, 2008 Hát igen Ma nyerni kell a Lazio ellen, de azért azt sem szabad elfelejteni, hogy kedden jön az Arsenal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Március 1, 2008 Author Share Posted Március 1, 2008 ismét csak döntetlenre futotta, mintahogy az elmúlt 5 meccsből 4x :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Március 2, 2008 Share Posted Március 2, 2008 Mondjuk nem a legjobb csapattal állt ki a Milan (gondolom pihentetnek pár embert), ráadásul még sérülések is közbejöttek ezen a mecsen is MILAN (4-3-1-2): Kalac; Oddo, Bonera, Kaladze, Jankulovski (Digao 46.); Gattuso, Emerson (Ambrosini 46.), Gourcuff; Seedorf (Paloschi 37.); Pato, Gilardino Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Március 2, 2008 Author Share Posted Március 2, 2008 hát tulajdonképp csak pirlo és kaká hiányzott :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Március 2, 2008 Share Posted Március 2, 2008 Meg Nesta, és esetleg Maldinit is ide vehetjük. Viszont Seedorf is megsérült, és beállt pl Digao is aki szerintem elég gyenge... Mindegy, remélem legalább a BL-ben továbbjutunk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Március 2, 2008 Author Share Posted Március 2, 2008 tényleg, nesta is digao is valószínűleg csak a protekció miatt van itt.. :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Március 4, 2008 Author Share Posted Március 4, 2008 és kiesett a csapat sajnálom a srácokat, bár az arsenalt is ugyan így sajnáltam volna.. innentől kezdve egyérteműen a minimális cél a negyedik hely megszérzése Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Március 5, 2008 Share Posted Március 5, 2008 Hát megérdemelten nyert az Arsenal, csak az az idegesítő, hogy akkor rúgták a gólt mikor mi játszottunk jobban A másik meg, hogy elötte mindent blokkoltak a védők, vagy közelről is mellé lőttek az angolok, esetleg Kalac piszkált bele, erre egy ártalmatlannak tűnő szituációból 30 méterről kapunk gólt... Mostmár mindegy, remélem leglább a negyedik helyre odaér a csapat... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrEY Posted Március 5, 2008 Share Posted Március 5, 2008 hát én is sajnálom őket, és még a 4. hely se biztos, hogy meg lesz a bajnokságban de egy ilyen erős Arsenal-tól sztem nem szégyen kikapni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts