Juninho Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 1 meccs / 1 gól a Dinamo Kijev ellen, de én is kíváncsi vagyok rá! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted December 30, 2007 Author Share Posted December 30, 2007 szerintem mindenki arra vár Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 Most már játszhat majd nem eddig nem játszhatott. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj mütös 1717 Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 azt hallottátok hogy Ronaldo leeht hogy megy a Flamengoba Én személy szerint nem örülnék neki, mert ha roni egészséges akkor senki nem képes megállítani és talán még lehet egy pár jó éve a Milanba Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
qrta14 Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 Ronaldot és Gourcuffot sajnálnám ha elmenne.Ronaldo jó játékos, Gourcuff pedig tehetséges! Patot már én is szeretném látni, h játszik és örülök,h nyáron jön a fiatalítás!!! (ráfér a csapatra... ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Január 7, 2008 Share Posted Január 7, 2008 A Milan párban vinné az Arsenal legjobbjait? Olasz sajtóértesülések szerint a BL-győztes Az olasz AC Milan vezetőinek kívánságlistáján szerepel az angol Arsenal két kiválósága, a 18 éves Theo Walcott és a 19 éves brazil Denilson. Ha a télen még nem is, de a nyáron mindenképpen Milánóba akarják csábítani a két kiváló labdaarúgót Silvio Berlusconiék. A kérdés csak az, hogy mekkora összegért fog lemondani a londoni klub a két labdarúgóról. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 7, 2008 Author Share Posted Január 7, 2008 ha már anglia inkább drogba.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Január 7, 2008 Share Posted Január 7, 2008 Drogba szerintem is jó lenne, és ő úgyis el akar menni Londonból... Az Arsenal meg nem hinném, hogy eladná két fiatal tehetségét miközben azért hozták őket, hogy rájuk építsenek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 9, 2008 Author Share Posted Január 9, 2008 nem nagy eredmény, de A. Emírségek-AC Milan 0-2 gólok: gila Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Január 9, 2008 Share Posted Január 9, 2008 Mondjuk csúnya is lett volna ha nem nyer a Milan. Amúgy ahogy elnézem Ronaldo játszott egy félidőt... hátha felépül végre. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
qrta14 Posted Január 9, 2008 Share Posted Január 9, 2008 na az ilyen híreket már szeretem! jókat és egyben fiatalokat próbálnak igazolni! Hajrá Milan! Remélem sikerülni fog a fiatalítás!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Január 10, 2008 Share Posted Január 10, 2008 Szerintem a Ronaldo maradni fog. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Január 10, 2008 Share Posted Január 10, 2008 Silvio Berlusconi pár hete arról beszélt, hogy Pato annyira lenyűgözte őt, hogy szerinte fél év alatt akár 30 gólt is szerezhet. Erre reagált az Internacional edzője, Alexandre korábbi trénere: "Hallottam, amit Patóról és a 30 góljáról mondottaz elnök úr. ” kezdte Abel Braga. “Szerintem az ilyen nyilatkozatok nem segítenek a játékos fejlődésében.” Abel szerint túl nagy terhet pakolnak Alexandre vállára. “Úgy beszélnek róla, mintha ő lenne maga a Megváltó, aki minden gondot megold.” - folytatta a 1978-as Vb-t is megjárt szakember “Túl nagy az elvárás vele szemben. Egy klubnál a csapat számít, nem egyetlen játékos teljesítménye.” Remélem, hogy tényleg jó lesz Pato, de azért tényleg túlzás a 30 gól, meg, hogy tőle várják a csodát... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony91 Posted Január 10, 2008 Share Posted Január 10, 2008 hát azért csodát tényleg ne várjanak tőle, ő még 1 fiatal srác akitől nem szabad ennyit elvárni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
boodi Posted Január 11, 2008 Share Posted Január 11, 2008 Vasárnap 20:30-tól AC Milan-Napoli a Sport1-en! Remélhetőleg megszerezzük az első hazai győzelemt a bajnokságban és talán láthatjuk játszani Ronaldót és Patót is. Kíváncsi vagyok rájuk és persze a csapatra is. FORZA MILAN & GATTUSO!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 11, 2008 Author Share Posted Január 11, 2008 ronaldo meggyúgyult (bár kérdés meddig..), pato játékengedélye pedig megérkezett, szóval vasárnap akár lehet szép hármas brazil támadósor is.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Január 11, 2008 Share Posted Január 11, 2008 Pato mesterhármassal fog bemutatkozni és Ronaldo is vállal egy gólt a visszatérés alkalmából Amúgy ténleg ráférne a csapatra egy hazai győzelem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
qrta14 Posted Január 11, 2008 Share Posted Január 11, 2008 Wildebeest neked legyen igazad!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 13, 2008 Author Share Posted Január 13, 2008 Carlo Ancelotti újra két csatárral küldi pályára a csapatot. Összeáll a Kaká-Pato-Ronaldo támadó hármas. MILAN: Dida; Bonera, Nesta, Kaladze, Maldini; Seedorf, Pirlo, Ambrosini; Kak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Január 14, 2008 Share Posted Január 14, 2008 Sajnos nem láttam de megnéztem volna a meccset. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 14, 2008 Author Share Posted Január 14, 2008 nézd meg ma az összefoglalót Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Január 14, 2008 Share Posted Január 14, 2008 Szép győzelem volt Szegény Patonak volt pár helyzete ahol vagy a kapus védett bravúrral, vagy ő találta el rosszul... mindegy mert a végén betalált és jó lesz szerintem a folytatásban is, na meg Ronaldo visszatérése is jól sikerült Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
qrta14 Posted Január 14, 2008 Share Posted Január 14, 2008 EZAAZZZ!! ez már szép győzelem! vhogy így képzeltem Pato és Ronaldo "visszatérését"! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Január 16, 2008 Share Posted Január 16, 2008 Alberto Gilardino nem igazán találja a helyét, mióta 2005-ben a csapathoz szerződött. Talán csak Shevchenko párjakánt tudott jó teljesítményt nyújtani. A Corriere dello Sport cikkében arról írt, hogy a vasárnapi bajnoki mérkőzés miatt Gilardino dühös lett, mivel kimaradt a csapatból és helyette a Pato-Ronaldo ékpár kezdett. Ráadásul a meccs során a brazilok káprázatosan játszottak és a vezérletükkel a Milan kiütötte a Napolit. Ancelotti taktikai okokkal magyarázta a csatár mellőzését. A világbajnok játékos azonban úgy érzi, nem bíznak benne. “Alberto biztosan a klubnál marad a szezon végéig, aztán majd meglátjuk mi lesz. ” -mondta a játékos menedzsere Marcello Bonetto Egy klub biztosan szívesen látná őt. A Fiorentina edzője Cesare Prandelli nagy rajongója a csatárnak, már korábban is dolgoztak együtt a Parmánál. Egyetlen probléma a fizetés lehet, mert az évi €3.5m euró meghaladja a firenzeiek fizetési sapkáját. A Milan részéről a vezetők igyekeztek leszögezni, számítanak Gilardinóra és benne látják a jövőt. Szerintem azért jobb lenne ha maradna, mert Ronaldo képes bármelyik pillanatban megsérülni, és Inzaghi sem mindig bevethető Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 16, 2008 Author Share Posted Január 16, 2008 (edited) az igaz, viszont gila legtöbbször sajnos csak a helyet foglalja a pályán.. :S Anthony Réveillére-t összeboronálták az AC Milan csapatával. A 28 éves játékos a védelem bal- illetve jobb oldalán is bevethető. A francia válogatottban is többször számításba vett labdarúgó a szezonban Francois Clerc-kel folytat nagy csatát a kezdőcsapatba kerülésért, eddig felemás sikerrel. A piros-feketéknél Massimo Oddóval kellene megküzdenie, ami egyáltalán nem tűnik könnyű feladatnak. oddo-t mondjuk nem lenne nehéz kiszorítani Módosította Február 28, 2008 Gabi89 Dupla post Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Január 17, 2008 Share Posted Január 17, 2008 Az AC Milan csapata 1-1-es döntetlent ért el a Catania vendégeként, és ezzel kiesett az Olasz Kupából. A piros-feketék gólját a fiatal Paloschi szerezte, aki már az első mérkőzésen is eredményes volt. CATANIA-MILAN 1-1 (1-0) Gólszerzők: Vargas (12.); illetve, Paloschi (68.) Játékvezető: Ayroldi Sárga lap: Silvestri, Tedesco, Spinesi; illetve Emerson, Oddo, Gattuso Piros lap: Sottil (76.); illetve Gattuso (78. - második sárga lap) CATANIA (4-3-3): Bizzarri; Silvestri, Sottil, Stovini, Vargas; Baiocco (Izco 46.), Edusei, Tedesco (Nardini 94.); Martinez (Gazzola 75.), Spinesi, Mascara Nem léptek pályára: 28 Ioime, 22 Llama, 27 Biagianti, 30 Millesi Vezetőedző: Baldini MILAN (4-1-4-1): Kalac; Oddo, Digao, Simic, Favalli (Bonera 46.); Cafu; Emerson (Gattuso 65.), Pirlo (Paloschi 46.), Brocchi, Gourcuff; Gilardino Nem léptek pályára: 29 Fiori, 39 Caraglia, 45 Ruggeri, 94 Aubamejang Vezetőedző: Ancelotti Az olasz kupa mondjuk nem ér sokat, de akkor sem illett volna kiesni egy Catania ellen... Amúgy ki az a Paloschi? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marpi08 Posted Január 17, 2008 Share Posted Január 17, 2008 gecc ha ilyen "fontos" a meccs akkor a Milan miért jáccik Tartalék csapattal? nem hiszem el pedig a Napoli elleni győzelem és a csodálatos meccs után azt hittem nah most jön csak a Milan (nem ez lett :S) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Január 19, 2008 Share Posted Január 19, 2008 Remélem most hétvégén meginz összeáll a KAKA-RONALDO-PATO hármas mert múlthéten sajnos nem láttam őket :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Január 19, 2008 Share Posted Január 19, 2008 De ne csak összeálljanak, hanem játszanak is legalább úgy mint a multkor Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Január 19, 2008 Share Posted Január 19, 2008 JA Amúgy nem tudja valaki mikor játszik a Milan és hogy melyik csatorna mutatja?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts