etooo Posted Július 10, 2007 Author Share Posted Július 10, 2007 nem, csak így még jobban szerette volna a saját csapatában tudni abramovics, és ezért hajlandó volt ilyen óriási összeget is kifizetni, neki úgy se sok az a pénz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Július 10, 2007 Share Posted Július 10, 2007 Hát de azt még mindig nem értem hogyan adhatott ennyit.Ennyire azért nem jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Július 10, 2007 Share Posted Július 10, 2007 Hát most nem... de a Milan-ban nagyon jó volt és ért is annyit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Július 11, 2007 Author Share Posted Július 11, 2007 Olasz lapértesülések szerint a Milan Ronaldinho-hadművelete újabb fordulóponthoz érkezett. Silvio Berlusconi elnök szeretné felgyorsítani a dolgot, ezért állítólag személyesen kereste meg Joan Laportat a Barcelona elnökét. A Milan ügyvívői, Areido Braida és Adriano Galliani várhatóan egy villámlátogatást tesznek a katalán fővárosban azzal a céllal, hogy megoldást találjanak a brazil szupersztár szerződtetésére. Ez egy olyan vállalkozás, amely kb. €120 milliójába kerülhet a Milannak, beleértve az átigazolási díjat és a játékos fizetését is. Ez egyben azt is jelenti, hogy a Rossonerik nem használják ki a Ronnie szerződésében megtalálható kivásárlási opciót, amely önmagában 125 millió eurót jelentene. A történet vasárnap kezdődött Arcoreban: Berlusconi kifejtette kollégáinak, hogyan,miért, és mikor akarja megszerezni Ronaldinhot. Ugyanakkor újból kijelentette, hogy a brazil az egyetlen olyan játékos, akiért ő képes jelentős anyagi áldozatot hozni. Ezért is akarta átvenni az irányítást az ügyben és beszélni Laportaval, mellőzve a közvetítőket. Figyelembe véve hogy a két csapat rendkívül jó kapcsolatot ápol egymással, az elnök szeretne egy tisztességes megbeszélést, elkerülve a háborúskodást. ekkora ajánlatot azért már mindenki fontólóra venne valószínűleg.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Július 11, 2007 Share Posted Július 11, 2007 Hát elképzelhető Csak azt nem tudom, hogy megérné-e... mert ez rengeteg pénz... bár Berlusconi nem olyan, hogy csak dobálja a milliókat, szóval lehet, hogy még jó is lenne Kakha Kaladze, az AC Milan grúz válogatott védője kijelentette, hogy profi labdarúgó karrierjét követően szívesen szállna harcba hazája elnöki posztjáért. "Miután befejeztem a pályafutásomat, az Egyesült Államokba megyek majd öt évre tanulni, hogy aztán megfelelő felkészültséggel kezdjek bele a politikába, és indulhassak akár a 2018-as választásokon" - mondta a 29 éves védő a Rustavi 2 televízió csatornának. (nb1.hu) Hát azért ez elég érdekes Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Július 14, 2007 Author Share Posted Július 14, 2007 Ricardo Oliveira visszatér a La Ligába, a Zaragozánál áll hadrendbe A Real Zaragoza labdarúgócsapata szombat délelőtt egy évre kölcsönvette az AC Milan BL-győztes támadóját, Ricardo Oliveirát. A hír bombaként robbant a nemzetközi sportsajtóban, hiszen az AS madrid sportnapilap néhány órával a hivatalos közlemény előtt jelentette be, hogy megszakadtak tárgyalások a spanyol és az olasz klub között Oliveira átadásáról. Mialatt a spanyol sajtó arról cikkezett, hogy Ricardo Oliveira Spanyolországba igazolásának ügye zátonyra futott, az AC Milan hivatalos honlapja szombaton váratlanul bejelentette, a brazil csatár egy évre kölcsönbe a Real Zaragozához szerződött. Az AS madridi sportnapilap éppen szombaton reggel hozta előtte nyilvánosságra értesüléseit, miszerint az AC Milan és a Real Zaragoza közötti tárgyalások megszakadtak. A korábbi értesülések ugyanis még arról szóltak, hogy a játékos irreálisan magas bérigénye miatt (évi 3 millió euró) meghiúsul a transzfer, ám az ügyet az AC Milan hivatalos bejelentése "tette tisztába", miszerint a csatár egy évre a spanyol klub játékosa lesz. Az aragóniai klubnak a kölcsönszerződés lejárta után opciós joga van a labdarúgó végéleges leigazolására is. További részletekről azonban nem ad tájékoztatást a milánóiak honlapja. Ricardo Olvieira 17 millió euróért igazolt Olaszországba 2006 nyarán, korábban a Valencia és a Betis csapatában futballozott. A robbanékony támadó 26 mérkőzésen szerepelt az elmúlt szezonban az olasz élvonalban, s mindent elmond teljesítményéről, hogy összesen három találatot szerzett, amiből kettő az Olasz Kupában született. nem mondhatnám, h meglepő döntés.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Július 14, 2007 Share Posted Július 14, 2007 Hát szegény nagyon gyenge teljesítményt nyújtott... remélem ott jobban megy majd neki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SomeOne Posted Július 14, 2007 Share Posted Július 14, 2007 azért sokat számít, h már 30 éves.. csak 28!! de be kell látni: a MIlánnak elég szar volt ez az átigazolási szezonja.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Július 14, 2007 Share Posted Július 14, 2007 Minden évben várom, hogy majd mi is igazolunk egy nagy ászt, aztán sosem jön senki... legalábbis nem olyan akit várna az ember. Sajnos úgylátom idén is ez lesz... szóbahoznak mindenkit aztán nem lesz semmi (Ronaldo pl kivétel volt, meg is lepődtem, hogy leigazoltuk) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Július 14, 2007 Author Share Posted Július 14, 2007 csak 28!! augusztus 17.-én lesz 30 Számos újság, többek között a Daily Mirror és Daily Star, illetve a Sky Italia TV-csatorna hírei szerint is Roman Abramovics a napokban megbeszélést készül tartani Anrdij Sevcsenkóval. A Milan részéről sosem zárták ki annak lehetőségét, hogy egy év után visszavásárolják a Chelsea csapatától az ukrán csatárt. Silvio Berlusconi és Adriano Galliani többször is kijelentették, hogy tudomásuk szerint a játékos szeretne ismét annál a csapatnál játszani, ahol 7 év alatt begyűjtötte a Scudettót, a Bajnokok Ligáját, az Olasz Kupát, az Európai Szuperkupát és az Aranylabdát is. Galliani nemrégiben nyilatkozatában arra utalt, hogy Sevcsenko pontosan tisztában van azzal, mit kell tennie, ha vissza akar térni a San Siróba. A döntő beszélgetésre Abramovics és Sevcsenko között a jövő héten kerülhet sor, ahol -a pletykák szerint- az ukrán csatár arra szeretné megkérni a Chelsea tulajdonosát, hogy fogadja el a Milan 15 millió fontos ajánlatát. A Napoli transzferekért felelős szakértője, Pierpaolo Marino az átigazolás esélyeiről a következőképpen nyilatkozott: "Sevcsenko a Milanhoz? Ez ügyben felesleges átigazolási szakértőket kérdezniük. Jobb lenne, ha a feleségét kérdeznék." kíváncsi leszek ebből mi lesz.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Július 14, 2007 Share Posted Július 14, 2007 Marad a Cselszkiben..valszeg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Július 15, 2007 Share Posted Július 15, 2007 Nem biztos, hogy jót tenne ha visszajönne... pár játékos kijelentette, hogy ők nem nagyon örülnének ha Seva visszatérne a csapathoz. Ha jól emlékszem közéjük tartozott Seedorf, Gattuso és Maldini is... de meg lehet őket érteni, hiszen Seva elég csúnya módon lépett le Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balogh Posted Július 15, 2007 Share Posted Július 15, 2007 Hát remélem Seva nem jön vissza. Már amúgyis öreg. Igaz a Milanba fiatalítást jelentene:) Én annak örülnék ha +szereznénk Adrianot, Rossit v. Patot. És a cserepadot bővítenénk v még igazolnánk a kezdőbe. Most +int felmerült az Emerson ügy. Végülis számomra mind1 lenne h jön-e v nem. Xavinak örülnék ha jönne + a védelembe vki. Sajnos Juant nem igazoltuk le. Nem tudtok h melyik védőt tervezi a Milan leigazolni ha tervezi 1általán. Jah + kéne cserekapus is v one vki? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Július 15, 2007 Share Posted Július 15, 2007 Hát a cserekapus tényleg nem rossz ötlet, mert ha Dida megsérül akkor megint az a mozgássérült Kalac áll be... Védőnek nem tudom, hogy kit lehetne vagy, hogy akarnak-e egyáltalán... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warass Posted Július 23, 2007 Share Posted Július 23, 2007 Mindig azt nézzük, h a védelem átlagkora lassan eléri a 40-et , de sztem egyelőre műxik ez így. Én is leginkább a kapus utánpótlásban gondolkodnék, de Ancelotti úgyis +oldja ezt is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Július 24, 2007 Share Posted Július 24, 2007 szerintetek kit kellene igazolni?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Július 24, 2007 Author Share Posted Július 24, 2007 a védelem átlagéletkora 29,5 év.. igazolni pedig egy minőségi csatárt kéne, sztem pl. drogba Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Július 24, 2007 Share Posted Július 24, 2007 Hát mondjuk egy vérbeli csatárt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Július 24, 2007 Share Posted Július 24, 2007 Nem lesz ebből semmi... pedig nem akármilyen neveket hoztak fel. Henry, Eto'o, Drogba, Ronaldinho, Shevchenko, Adriano... szerintem ilyen sztárt nem sikerül igazolni, de abban reménykedem, hogy legalább valami tehetség jön, pl Pato Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warass Posted Július 24, 2007 Share Posted Július 24, 2007 a védelem átlagéletkora 29,5 év.. igazolni pedig egy minőségi csatárt kéne, sztem pl. drogba A 40-et poénból mondtam, de ennél azért többre tippeltem volna... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Július 24, 2007 Author Share Posted Július 24, 2007 amúgy az oddo, nesta, bonera, jankulovski védelemről beszéltem. természetesen ha mnodjuk maldinit tesszük be bonera helyett, az jelentősen dobna a dolgon, de maldini, valszeg már csak egy évet marad, ez a védelem meg még egy 3 évig bőven jó lenne.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warass Posted Július 25, 2007 Share Posted Július 25, 2007 amúgy az oddo, nesta, bonera, jankulovski védelemről beszéltem. természetesen ha mnodjuk maldinit tesszük be bonera helyett, az jelentősen dobna a dolgon, de maldini, valszeg már csak egy évet marad, ez a védelem meg még egy 3 évig bőven jó lenne.. Hát igen az öreg Costacurta is visszavonult...Cafu már csak csere lesz? Ha jól tom 37, kihúzza még így 1-2 évet? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Július 25, 2007 Author Share Posted Július 25, 2007 ha oddo nem sérül le idén már valszeg nem fog sok szerepet kapni, így sztem őt is már csak egy évig láthatjuk.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Július 25, 2007 Share Posted Július 25, 2007 Ezért kellett megvenni Oddot?Jó játékos nem is öreg..Nemtom minek kellett leigazolni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Július 25, 2007 Author Share Posted Július 25, 2007 stabil kezdő, nem értem ezt most mire mondod.. előző kommentemben én azt írtam, h ha oddo nem sérül le, akkor cafu nem sokat fog játszani.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Július 25, 2007 Share Posted Július 25, 2007 Cafu amugy is idős már szerintem át kellene adni a fiatalabbaknak a teret, de tudjuk h a Milán nem ilyen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Július 25, 2007 Share Posted Július 25, 2007 stabil kezdő, nem értem ezt most mire mondod.. előző kommentemben én azt írtam, h ha oddo nem sérül le, akkor cafu nem sokat fog játszani.. Jah h Cafura gondoltál..Sorry^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saha Posted Július 27, 2007 Share Posted Július 27, 2007 A Real Madrid nem enged a 22 millió eurós árból, az olaszok azonban nem szeretnének ennyit áldozni a brazil válogatott támadójára. Nincs szerencséje a Milannak a csatárvásárlással. A piros-feketék már csak egy futballistát szeretnének igazolni a nyáron, de eddig egyik kiszemeltet sem sikerült megszerezniük. Miután Andrij Sevcsenkóról továbbra sem hajlandó lemondani a Chelsea, az olaszok bepróbálkoztak a Real Madridnál, hátha a királyi gárda megválik a Copa Americán remeklő Julio Baptistától. A Real nem is ragaszkodik mindenáron a brazil támadóhoz, de csakis jó pénzért hajlandó megválni tőle, konkréten 22 millió euró körüli összegért. A Milan első nekifutásra 16 miliót ajánlott a futballistáért, de Pedja Mijatovic, a madridiak technikai igazgatója köti az ebet a karóhoz, és nem akar engedni az árból. Tovább nehezíti a Milan helyzetét, hogy Baptista sem akar távozni a spanyol fővárosból, inkább Madridban próbálja meg kiharcolni a helyét a kezdőcsapatban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertnemeth Posted Július 27, 2007 Share Posted Július 27, 2007 Na igen tényleg nem olyan a Milan, mint ahogy mixi is írta, hogy fiatalítana és ez igen nagy baj, mert már igen magas az átlag kor és kb. a fél csapat egy vagy két évet húzhat még ki ezen a szinten, hiszen már így is jóval harminc fölött vannak egy-néhányan. Meg a másik, hogy tényleg egy gólerős csatárra lenne szükség, mert Gila meg Inzaghi már nem az igazi finoman fogalmazva. Baptista sem lenne rossz utolsó lehetőségként, de 22 millióért már jobbat vehetnének. -------------------------------------------------- FANPORTAL: http://juventushungary.atw.hu/ -------------------------------------------------- Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Július 27, 2007 Share Posted Július 27, 2007 huntellar beillene és ő lenne az új van basten a milanba!!! középpályára ők a lehetséges érkezők: motta,deco,baptista.őket szeretnék. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts