Wildebeest Posted Május 3, 2007 Share Posted Május 3, 2007 Ezaz! Megvan! Gyönyörűen játszottunk és megérdemelten jutottunk tovább, ehhez kétség sem fér. És most itt az idő, hogy visszaadjuk a kölcsönt a Liverpoolnak! Meg kell verni őket! Meg kell nyernünk a BL-t ! Sajnos a 2005-ös döntőt elbuktuk, pedig a mérkőzés összességében jobbak voltunk és nekünk kellett volna megnyerni (szerintem)... de most visszavághatunk! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 3, 2007 Author Share Posted Május 3, 2007 jó uvbull azért te is tod, h nem azért kaptak ki sokkal inkább azért, mert megsérült maldini és gattuso, illetve azon a meccsen azért jobban játszott a manchaster (mármint a milánóban mutatott játékukhoz képest) egyébként meg szvsz meg lehet rooney-nak köszönni azt a 91. percben lőtt gólját, mert ha x maradt volna, és a milan állt volna továbbjutásra, akkor ancelotti biztos, h sokkal deffenzívebben küldte volna pályára a srácokat, fergusson, meg sokkal támadóbban.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 3, 2007 Share Posted Május 3, 2007 Ebben tényleg van valami Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Május 3, 2007 Share Posted Május 3, 2007 Szép volt fiuk!! Szép volt fiuk!!! Gratula a Milannak,hogy kiejtette a MU-t!! Helyre állitották az Olaszok becsületét!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
george777 Posted Május 4, 2007 Share Posted Május 4, 2007 Csá én is nagy Ac Milan rajongó vagyok mióta odakerült Ronaldo régebben nagyon szerettem az Arsenalt de végül is áttértem a Milan-ra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 4, 2007 Author Share Posted Május 4, 2007 ...nagy Ac Milan rajongó vagyok mióta odakerült Ronaldo... a nagy-ot értsük úgy, h nagy divatdrukker? msot nem kötekedésképpen, csak furcsán hangzik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marpi Posted Május 4, 2007 Share Posted Május 4, 2007 Forza MIlan !!!!!!!! Forza Milan !!!!!!!! Tiétek a BL Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Május 5, 2007 Share Posted Május 5, 2007 Ronaldo szezonjának vége! A csak a bajnokságban érdekelt támadó csapata pénteki edzésén szenvedett combizom-húzódást. A Milan brazil támadójára legalább négy hét pihenő vár. Az már pénteken világossá vált, hogy Ronaldónak a vasárnapi, Fiorentina elleni bajnokit ki kell hagynia, a tüzetesebb orvosi vizsgálatok viszont ennél hosszabb pihenőt rendeltek el a számára. A Milan orvosi stábja négy hét kényszerpihenőre ítélte a combizom-húzódást szenvedett brazilt, akinek ezzel véget ért a bajnokság, amelyből már mindössze négy meccs van hátra. Ronaldo idén csak az olasz bajnokságban szerepelhetett a Milan játékosaként, mivel az idei BL kiírásban a Real Madrid mezében már pályára lépett. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 5, 2007 Share Posted Május 5, 2007 B*sszameg Ez nem túl jó hír... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 5, 2007 Author Share Posted Május 5, 2007 ebből a szempontból még szerencse, h a bl-ben amugy sem játszhat.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Május 5, 2007 Share Posted Május 5, 2007 Pedig kezdett magára találni a Milanban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 5, 2007 Share Posted Május 5, 2007 Nembaj, csak épüljön fel nyugodtan. A harmadik hely szerintem már úgyis meglesz, a bl-ben meg sajna úgyse játszhat... majd jövőre kell csúcsformában játszania és nem kell most megerőltetni magát, nehogy nagyobb sérülése legyen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Május 5, 2007 Share Posted Május 5, 2007 Ja nagyon elrontotta a Real hogy elengedte !!!! Itt nem kap negatív "beszólásokat" a szurkolóktól hanem szeretik és bizonyít is.Én nagyon nagy focistának tartom. A Realba mindenki elvolt foglalva a súlyával de nem tom mire hisz így is az egyikleggyorsabb volt a csapatban.Ennyit erről. IItt jó helyen van és nagyon jól járt a Milan vele. Hajrá RONALDO!!!!!!!!!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 5, 2007 Share Posted Május 5, 2007 Hát igen, ezzel az üzlettel jól járt a klub (mármint a Milan) és Ronaldo is... na meg persze mi szurkolók is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 5, 2007 Author Share Posted Május 5, 2007 egyetértek a véleményeddel, azzal az egy kivétellel, h henry a poros nyomába se érhet nem akarom őket hasonlítgatni, de azért ekkora szakadéknyi különbség, amit mondasz sztem nincs Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 5, 2007 Author Share Posted Május 5, 2007 A futballtörténelem eddig született legjobb csatára... sztem csak nemvagy mondjuk 120 éves, így nagyon sok kiváló csatárt nem is láthattál játszani, így ez is egy merész kijelentés de télleg nem akarok kötözködni tény, h ronaldo az egyik legjobb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 5, 2007 Author Share Posted Május 5, 2007 áhh, akkor még nem láthattál játszani egy bizonyos torghelle sándor nevű emberkét egy pazar játékos, kétévente egyszer rug is egy gólt na de viccet félretéve szerencsére ronaldonak még nem kell az utódját keresni, mert még ő maga boldogítja a szurkólakat legnagyobb örömünkre ha tartja a formáját jövőre akár még egy gólkirályi címet is kinézek belőle Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 5, 2007 Author Share Posted Május 5, 2007 jó kérdés ő mondjuk a sárga lapokban legalább olyan nagy király, mint ronaldo a gólokban bár akármilyen szerencsétlen, didát azért sikerült egyszer mattolnia :S (csak, h ne legyen teljesen off ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 De én mikor egy Milan meccset nézek és a Ronaldónál van a labda akkor sokkal jobban érzem a gól szagot mintha például az Henrynél vagy az Etoo-nál lenne a labda.Mert különben a középsőtámadókra mondják hogy befejező csatár az a feladata ,hogy csak bepasszolja a labdát .A két szélsőnek pedig hogy előkészítse .De Ronaldo olyan csatár aki kegcsinálja egybe mindkettőt,hiszen megcsinálja magának a helyzetet és be is lövi azt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 Azért az is mutat valamit, hogy Capello, az az edző aki elüldözte a Realtól, azt mondta róla, hogy a legtehetségesebb játékos akivel valaha együtt dolgozott... Pedig volt már egy-két nagy játékos Don Fabio keze alatt... és ezt úgy mondta, hogy nem jött ki Ronaldoval Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 Ja csak több lehetőséget kellett volna adni neki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 A BL-ben így is rúgott 2 gólt!Kupába is,bajnokságba 1-et..hHát legalább itt van lehetősége bizonyítani..Nem mint a Realban ilyen Higuain féle játszik a "Fenomén" helyett.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 És nevetséges hogy drágábban vették a Higuaint mit amennyiért eladták Ronaldot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 6, 2007 Author Share Posted Május 6, 2007 azért a real-os utolsó időszakában már tényleg ő is úgy viszonyult a real-hoz, mint az hozzá.. alig mozgott vmicskét a meccseken :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 De így is rúgott 1pár gólt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 Meg így is többet csinált mint most a Higuain!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 Az biztos. Mellesleg Milan-Fiorentina 0-0 A Lazio meg nyert... Mindegy ha megnyerjük a BL-t felőlem lecsúszhatunk a dobogóról Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 6, 2007 Author Share Posted Május 6, 2007 ugyan bl-t is nyerünk és dobogó is lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 Hát ezt szeretném én is De ha nagyon muszáj lenne akkor azért a dobogót feláldoznám... persze azt sem akarom, de inkább BL-t nyerjünk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 Ja hát azért egy BL-győzelem többet ér mint a 3.hely de jobb ha 2legyet ütnek egy csapásra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts