Wildebeest Posted Május 24, 2007 Share Posted Május 24, 2007 Ezaz! Megvan a 7.! Pippo remekül játszott és jó döntés volt kezdetni A szépítésnél egy kicsit megijedtem, de mégegyszer nem lehetett akkora mákjuk mint két éve Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 24, 2007 Author Share Posted Május 24, 2007 a pool góljánál nekem is az volt az első kérdésem, h nem volt-e véletlen les.. de végülis mindegy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ygfn Posted Május 24, 2007 Share Posted Május 24, 2007 Ez arra jó h ha a haverok cseszegetnek h az Inzaghi gólja mázli volt akkor lehet mondani h a poolé meg les Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 24, 2007 Author Share Posted Május 24, 2007 ha mázli volt, ha nem a milan a bl győztes, mondhatnak amit akarnak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Május 24, 2007 Share Posted Május 24, 2007 Hali ! Gratula a Milannak ! Ez a Pool mintha nem az Pool lett volna , de ez nem von le semmit a Milan dicsőségéből ! Mégegyszer grat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
system Posted Május 24, 2007 Share Posted Május 24, 2007 Én csak azt akarom írni hogy EZ NEM VOLT ReVANS!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 24, 2007 Author Share Posted Május 24, 2007 ez a milan se az a milan volt, mint mnodju ka manchaster ellen, szóval... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 26, 2007 Share Posted Május 26, 2007 A klub részéről Adriano Galliani jelentette be, hogy Maldini visszavonulsával együtt az általa viselt mez is visszavonul. A "búcsú" a legendás számtól azonban csak ideiglenes lesz, mert amint egy újabb Maldini kerül a csapathoz, megkapja azt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 26, 2007 Author Share Posted Május 26, 2007 szép gesztus, reméljük a maldini mez még visszatér Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronaldo124 Posted Május 26, 2007 Share Posted Május 26, 2007 BL győztesek a legjobbak a Real al együt!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Május 27, 2007 Share Posted Május 27, 2007 Nesta visszavonul? Elképzelhető, hogy Alessandro Nesta visszavonul a válogatottságtól, mert a jövőben csak a Milan sikereire akar koncentrálni. A Bajnokok Ligája-győztes AC Milan olasz labdarúgója 2011-ig meghosszabbította szerződését a piros-feketékkel, és mint elmondta, elsősorban klubjára szeretne koncentrálni. - Úgy érzem, még van bennem három-négy év. Ahhoz viszont, hogy a legmagasabb szinten tudjak teljesíteni, néhány dologról le kell mondanom, elképzelhető, hogy a válogatott lesz az egyik – nyilatkozta a 31 esztendős Nesta. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Május 27, 2007 Share Posted Május 27, 2007 Igaza van 31 évesen már sok lenne. Igaza van 31 évesen már sok lenne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 27, 2007 Author Share Posted Május 27, 2007 szerintem egyáltalán nem lenne sok neki.. sokan még sokkal idősebben is jól játszottak a válogatotba.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Május 27, 2007 Share Posted Május 27, 2007 Hát PL: Cafu aki szintén Milanos..bírja a gyűrődést! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Május 27, 2007 Share Posted Május 27, 2007 De viszont Olaszországban nagyon sok jó fiatal középhátvéd van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 27, 2007 Author Share Posted Május 27, 2007 az lehet, de nesta nem jó, hanem klasszis.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 28, 2007 Share Posted Május 28, 2007 A világ egyik legjobb védője, és lehet akármilyen tehetséges, fiatal olasz védő az országban, Nestának akkor is helye lenne a válogatottban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 30, 2007 Author Share Posted Május 30, 2007 Adriano Galliani hivatalosan is elismerte, hogy a Milan megpróbálja visszaigazolni Andriy Shevchenkot. Erről a 'Lunedi di Rigore' nevű olasz televíziós műsorban beszélt. "Készen állunk arra hogy visszahozzuk őt." - mondta az alelnök "De csak ésszerű pénzügyi kereteken belül. A csapat hasonló lesz az ideihez, valószínűleg egy csatár és egy középpályás érkezik majd. Egy új támadó a klubnál, aki klasszis lesz, nem fogja veszélyeztetni Gilardino pozicióját." Forrás: goal.com én amondó, vagyok, h jöjjön csak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ygfn Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 De sztem nem fog jönni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 Nem hinném, hogy a Chelsea visszaengedné sokkal olcsóbban mint amennyiért vették... a Milan részéről meg szerintem hülyeség lenne túl nagy pénzt áldozni rá... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mertezaker Posted Június 2, 2007 Share Posted Június 2, 2007 A Milanba igazol a Barca brazilja? A Barcelona középpályása kis híján azt üzente a Bajnokok Ligája győztes Milannak, hogy gyertek értem, és vigyetek! Edmilson, aki évek óta mindig bajnokcsapat tagja volt, előbb a Lyonnál, majd a Barcánál, nehezen viseli az idei év mellőzését. A védekező középpályás sokszor csak a kispadról nézte csapattársai vergődését, a napokban egyértelműen kijelentette, hogy nem ragaszkodik a maradáshoz. „Ha a Milan valóban szeretne engem, akkor itt az ideje a tettek mezejére lépni! Mindig is kedveltem a Milant és a Serie A-t, még ha ez a bajnokság nem is kifejezetten az én stílusomhoz illő. Én szívesen igazolnék a BL-győzteshez, de még egy évig köt szerződésem Barcelonába, így a klubom mondja ki a végső szót.” Az AC Milan csapatánál egy valóságos kis brazil kolónia van már, akik szintén a váltásra motiválják a világbajnok Edmilsont. „Honfitársaim elmondása alapján, Milánó fantasztikus hely, és az AC Milan a világ egyik legnagyszerűbb futballklubja. Ha lehetőség adódna rá, mindenképpen kipróbálnám magam az olasz ligában, de ehhez előbb az FC Barcelonával kell megegyezzenek.” Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Június 2, 2007 Share Posted Június 2, 2007 Nem lenne olyan rossz igazolás de nem hiszem, hogy beférne a kezdőbe... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Június 2, 2007 Author Share Posted Június 2, 2007 semmi bajom vele, de azért minőségibb erősítést is el tudnék képzelni.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Június 2, 2007 Share Posted Június 2, 2007 szerintem sem lenne tul nagy erősités Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Június 3, 2007 Share Posted Június 3, 2007 Inzaghi villant. A válogatottban is kettőt lőtt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Június 4, 2007 Share Posted Június 4, 2007 A milán érdeklődik Henry iránt is ! de sose lessz a tiétek I'm an Arsenal player, so there is nothing to add to it." Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Június 5, 2007 Share Posted Június 5, 2007 Henry-t kirobbantani sem lehet az Arsenalból, szóval nem hinném, hogy komolyan gondolná a Milan ezt az egészet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Június 5, 2007 Share Posted Június 5, 2007 szerintem komolyan gondolta,csak azt nem hogy Henry őket veszi-e komolynak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Június 5, 2007 Share Posted Június 5, 2007 Ha a Barca tavaly nem tudta elvinni úgy, hogy BL-t nyertek pont az Arsenal ellen, akkor már nincs az a csapat ahova eligazolna... Viszont kéne egy csatár mert lehet, hogy Gila elmegy a klubtól... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Június 5, 2007 Author Share Posted Június 5, 2007 Alberto Gilardino 24 millió euróért távozhat az AC Milantól Az AC Milan együttese meghatározta Alberto Gilardino árát, aki nem érzi jól magát a klubjánál. A milánói klub úgy döntött, ha valakinek kell a csatár, akkor 24 millió euróért viheti. „Továbbra is bízunk benne” – mondta Adriano Galliani alelnök a Milan hivatalos weboldalán – „Az elmúlt napokban adott nyilatkozataiból viszont azt szűrtük le, hogy nem érzi jól magát nálunk, így ha menni akar, elengedjük egy olyan csapathoz, amely ki tud fizetni érte 24 millió eurót.” A sportvezető elmondta, hogy ezt az összeget a Barcelonán, a Real Madridon, a Bayern Münchenen és az Internazionalén kívül mindössze néhány angol klub képes megadni a támadóért, aki 12 gólt szerzett ebben a szezonban. A nemrég térdműtéten átesett Gilardino tart attól, hogy a következő szezonban kevés lehetőséget kap majd, hiszen Filippo Inzaghi remek formában van, Ronaldo már a nemzetközi kupában is bevethető lesz, a klub pedig egy klasszis csatárt is szeretne még igazolni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts