Wildebeest Posted Május 16, 2007 Share Posted Május 16, 2007 Ő még mindig nagyszerű játékos... de Angliában a sajtó is csak lehúzni bírta... ha visszajönne újra megmutathatná, hogy mennyit is ér Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Május 16, 2007 Share Posted Május 16, 2007 Nem nagyon kell megmutatni..Milanóban legenda..a 7-es Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 16, 2007 Share Posted Május 16, 2007 Hát örülnék egy legendás visszatérésnek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Május 16, 2007 Share Posted Május 16, 2007 30gólos szezon? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 16, 2007 Share Posted Május 16, 2007 Nem lenne rossz Persze Seva mellett Ronaldo is meglőné a 30-at Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Május 16, 2007 Share Posted Május 16, 2007 ---------Kaká------------- Sheva-Ronaldo-Gilardino Nem rossz csatársor.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 16, 2007 Share Posted Május 16, 2007 Jaja Erről álmodom Meg azért mögöttük a Pirlo-Gattuso kettős se rossz védekezőnek, esetleg néha egy-két Seedorf löket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Május 16, 2007 Share Posted Május 16, 2007 Nem ez a világ legjobb csatársora de ezek is tudnak gondokat okozni.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 16, 2007 Share Posted Május 16, 2007 Azért ott lennének a legjobbak között Talán a magyar NB1-be még be is férnének ...talán... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Május 17, 2007 Share Posted Május 17, 2007 CSak nem hinném hogy tudnának 3-an együtt játszani mármint Sheva,Ronaldo,Gilardino. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 17, 2007 Author Share Posted Május 17, 2007 játszani biztos tudnának, csak nem ancelottinál Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 17, 2007 Share Posted Május 17, 2007 De így egy sérülés esetén sem kéne pánikolni, hiszen a padon lenne mondjuk egy Gilardino (bár nekem fájna a szívem ha a cserék között látnám) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 17, 2007 Author Share Posted Május 17, 2007 h őszinte legyek, ha sheva visszajönne, felőlem el is mehetne (mármint gila) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 17, 2007 Share Posted Május 17, 2007 Azért nem olyan rossz játékos szerintem... de tény, hogy Seva és Roni lenne a kezdő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Május 17, 2007 Share Posted Május 17, 2007 h őszinte legyek, ha sheva visszajönne, felőlem el is mehetne (mármint gila) Egyetértek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 17, 2007 Share Posted Május 17, 2007 Mindegy én azért bírom Gilardinot is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 17, 2007 Author Share Posted Május 17, 2007 nekem sincs vele annyi bajom, a parmaban jól játszott.. de azért el tudnék képzelni jobbat is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Május 18, 2007 Share Posted Május 18, 2007 Berlusconi: Sevát akarom Ronaldinhóval Az AC Milan labdarúgócsapatának elnöke, a korábbi olasz miniszterelnök legalább egy nagy igazolást tervez a nyárra. Silvio Berlusconi attól sem riadna vissza, ha az ukrán Sevcsenkóval együtt a nyáron Ronaldinho is érkezne. Silvio Berlusconi a Corriere dello Sport hasábjain arról beszélt, hogy a nyári átigazolási időszakban egy nagyágyút mindenképpen szeretne megszerezni. Az egykori olasz miniszterelnök eredeti célja Ronaldinho volt, ám a brazil csütörtökön sajtótájékoztatóján cáfolta, hogy elhagyja a Barcát. Berlusconit persze nem tántorította el a nyilatkozat, mindenesetre már a B-terv is megvan. - Továbbra is nagy Seva-szurkoló vagyok. Imádnám, ha visszajönne hozzánk! – mondta Berlusconi, aki szerint a csapatnak folyamatosan fejlődnie kell, ennek érdekében pedig a tulaj nem fogja sajnálni a pénzt. – Hogy hogyan alakulnak a dolgok, még nem tudni. Mi lenne, ha Ronaldinho és Sevcsenko is jöhetne? Szerintem, az lenne a legjobb! Érdekesség, hogy míg Sevcsenkót szinte az összes Milan játékos szívesen látná, addig Ronaldinho érkezése már igencsak megosztja a piros-feketék keretét. Gattuso például egyenesen odáig ment, hogy kijelentette: feleslegesnek tartja a brazil labdazsonglőr szerződtetését. 1biztos,nem kispályázik Berlusconi!Sheva ügyben én is reménykedek hogy visszajön! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Május 18, 2007 Share Posted Május 18, 2007 Seva szerintem megszerezhető,de Ronaldinhot kétlem.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 18, 2007 Author Share Posted Május 18, 2007 mind a kettő kijelentette, h marad a jelenlegi klubbjában.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Május 18, 2007 Share Posted Május 18, 2007 Azért így se lesz rossz a Milan ha egy kis teret adnak Ronaldonak az megoldja Sheva nélkül is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Május 18, 2007 Share Posted Május 18, 2007 Ebben egyetértek!Ronaldo is simán megoldja amit Sheva! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Május 18, 2007 Share Posted Május 18, 2007 Sőt szerintem most jobb a Ronaldo. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Május 18, 2007 Share Posted Május 18, 2007 Nem kicsit.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Május 19, 2007 Share Posted Május 19, 2007 De ha visszajönne Sheva akkor szerintem több lehetőséget kapna mint a Chelseaben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 19, 2007 Author Share Posted Május 19, 2007 nem kötözködés képp, de ez aztán rettentő bölcs meglátás volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 19, 2007 Author Share Posted Május 19, 2007 tartalékos csapattal 3-2re kikapott a milan, oda a harmadik hely :S de legalább rápihentek a bl-re Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 20, 2007 Share Posted Május 20, 2007 Hát elég tartalékos volt a csapat az biztos...: Storari, Bonera, Simic, Favalli (Darmian 67.), Grimi (Guerci 76.), Brocchi, Costacurta (Di Gennaro 59.), Gourcuff, Serginho, Oliveira, Borriello Remélem megnyerjük a BL-t mostmár ha ennyire rákészültünk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ygfn Posted Május 23, 2007 Share Posted Május 23, 2007 (edited) Ezeket feltétlen nézzétek meg: http://nst.blog.hu/2007/05/23/p85854#more85854 http://nst.blog.hu/2007/05/22/p85135#more85135 http://index.hu/sport/foci/milanvspool/ http://index.hu/sport/foci/kaka0518 Módosította Május 23, 2007 spirituell Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 23, 2007 Author Share Posted Május 23, 2007 már alig várom a meccset Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts