vassadi Posted Január 18, 2009 Share Posted Január 18, 2009 A Lazio-ban benne van, hogy esetleg megveri a Juventust. A Fiorentinát tegnap megvertük, ma a Napoli meglepetésre kikapott a Chievo-tól, szóval az üldözőink közül csak a Genoa maradt közvetlenül a sarkunkban. A Roma ugyan Julio Baptista utolsó pillanatokban szerzett góljával nyert, de ők 7 pontra vannak tőlünk, szóval az különösebben nem gond. Az Intertől már csak 6 pontra vagyunk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Január 18, 2009 Share Posted Január 18, 2009 Berlusconi már egy f***, annyi pénze van, mint a tenger nem igaz hogy Kaká eladásából kellene megerősíteni a Milant. Ha ez megtörténik én elégetem a Milan mezemet az biztos, végeztem, és pártatlan nézőként nézem a Serie A-t nem csak te vagy ezzel így... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Január 18, 2009 Share Posted Január 18, 2009 Persze, én is nagyon dühös leszek, ha Kakát eladják a City-nek, de azért nem fogok elpártolni a Milan-tól, az biztos. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.T_ Posted Január 18, 2009 Share Posted Január 18, 2009 Ahogy én sem fogok. A Manchester City tulajdonosa, Mansour bin Zayed Al Nahyan sejk kijelentette, hogy a Milannak tett 100 millió eurós ajánlat teljesen nevetséges. Az arab iparmágnás elismerte, hogy tárgyalásokat folytatnak Kaka leigazolása ügyében, de azt kiemelte, hogy a piros-feketéknek ajánlott összeg, valamint a játékosnak kínált fizetés, nem egyezik meg a hírekben leírtakkal. Ezen kívül Mansour szóvivője elárulta, hogy Kakáért körülbelül 50 millió eurót kínál az angol klub, ami nagyjából megegyezik a Real Madrid által Figoért, és Zidane-ért fizetett összeggel. Forrás: transfermarketweb.com (Sportmediaset) Nem tudom kinek higgyek. Ja amúgy CHOSEN: Arra gondoltam, hogy a City összevásárol majd mindenkit a rengeteg pénzből. Ez a Chelseánál ugyan így volt. De ne térjünk el a témától ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Series Posted Január 18, 2009 Share Posted Január 18, 2009 Hát jah ! Legfrisebb információk szerint már Nigel de Jong - ért is ajánlatot tettek 15 millió € , és nincs kizárva Benzema ÉS számomra teljesen érthetetlen módon Van Nistelrooy leigazolása sem ! Most Nisty minek oda ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Január 18, 2009 Share Posted Január 18, 2009 szeretni fogják, majd a united drukkerek Ruudot :lol: elég már a cityből, ez az AC Milan topic Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Január 18, 2009 Share Posted Január 18, 2009 A Juve 1-1-et játszott a Lazioval, szóval ez a forduló számunkra tényleg elég jól alakult Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Január 18, 2009 Share Posted Január 18, 2009 legyen ilyen a többi is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joda Posted Január 19, 2009 Share Posted Január 19, 2009 22:53 – Silvio Berlusconi épp most közölte: Kaká nem eladó! „Kaká számára a pénz nem minden, velünk marad, mert vannak fontosabb dolgok az életében. Megadtuk neki a lehetőséget, hogy ha akar, távozzon, de számára léteznek magasabb szempontok is, mint a pénz." 23:30 – Megszólalt Adriano Galliani Milan-főnök is. „A szív győzedelmeskedett az ész felett. Minden Milan-szurkoló hálás lehet Silvio Berlusconi elnök úrnak, neki köszönhető, hogy nem a gazdasági érvek győztek. Nagy volt a kísértés, hiszen csillagászati összegről volt szó, de most már a bajnoki cím megszerzése a célunk." NSO.hu uhh...hálistennek, és remélem ez nem változik már - Vagyis ennek kb. tényleg az volt a lényege hogy 2-3 hete a címlapon van a csapat - hírverés. A fiorentina elleni meccs előtt se látszott Kakán hogy izgulna e miatt. Ő tudta szerintem amin mi hetek óta izgulunk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Január 20, 2009 Share Posted Január 20, 2009 „A szív győzedelmeskedett az ész felett. Minden Milan-szurkoló hálás lehet Silvio Berlusconi elnök úrnak, neki köszönhető, hogy nem a gazdasági érvek győztek. Nagy volt a kísértés, hiszen csillagászati összegről volt szó, de most már a bajnoki cím megszerzése a célunk." Akkor hát Kaká nem megy sehova! Nagyot nőtt a szememben Berlusconi, Galliani, és az egész Milan. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warass Posted Január 20, 2009 Share Posted Január 20, 2009 Végre vége a szappanoperának, túléltük, jöhet a bajnoki cím Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kisember07 Posted Január 20, 2009 Share Posted Január 20, 2009 Ezzzaazzz...Ricky nem hagyott minket cserben!!!Mondjuk arra nem is,igen számítottam hogy ő megy inkább az volt a valószínű hogy "adják", de mostmár nem léynegges az a lényeg hogy Kaká MARADT a Milanban!!!Rettegj Inter jövünk!! :P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.T_ Posted Január 20, 2009 Share Posted Január 20, 2009 Ez az, bíztam/bíztunk, hogy marad. Forza Milan ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Január 21, 2009 Share Posted Január 21, 2009 Ma Hannover-Milan keret: Kapusok: Dida, Kalac Védők: Antonini, Bonera, Darmian, Hurtado (n.34), Jankulovski, Senderos, Thiago Silva (n.33) Középpályások: Beckham, Cardacio, Emerson, Flamini, Osuji, Támadók:Inzaghi, Kakà, Seedorf, Shevchenko, Ronaldinho Nem nevezték: Abbiati, Favalli, Maldini, Zambrotta, Ambrosini, Pirlo, Pato Sérültek: Nesta, Kaladze, Gattuso, Borriello. acmilan.com Thiago Silva bemutatkozik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Január 21, 2009 Share Posted Január 21, 2009 Kezdőcsapatok: HANNOVER: Enke; Pinto, Eggimann, Fahrenhorst, Rausch; Rosenthal, Balitsch, C. Schulz, Huszti; Forssell, Hanke MILAN: Dida; Bonera, Senderos, Thiago Silva, Antonini; Beckham, Emerson, Flamini; Ronaldinho; Shevchenko, Inzaghi Félidőben: Hannover 1 - 0 AC Milan Gól: Huszti Szabolcs Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kisember07 Posted Január 21, 2009 Share Posted Január 21, 2009 Hát idáig Beckham, Seva, Pippo és Dida kivételével ez megint egy totyogós Milan :S Nem az a Milan amit az uccsó kb 3 mérkőzésen láttunk :S (Persze mondhatnánk hogy nem azok az emberek játszanak, de akkor is !) Remélem a 2. félidőben jobban fognak játszani!! Forza Milan!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kisember07 Posted Január 21, 2009 Share Posted Január 21, 2009 Nah ez már szép volt Hannover 96 2-3 Ac Milan Gsz: Huszti, Hanke ill. Shevchenko, Inzaghi (2) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joda Posted Január 21, 2009 Share Posted Január 21, 2009 Igen-igen-igen. Végre Pippo is visszatért, Sheva... még nem az igazi de bizzunk benne, Kaka-n is látszott hogy sokkal felszabadultabb de mind tudjuk miért, és See is szépen játszott, mostanában elég hullámzó a játéka. A többiekről... hát hozták amit kellett bár Flamini nem az igazi. Thiago Silva megérte leigazolni, Nesta visszatértével alakulni fog a védelem. Bár igaz még Thiago nem játszik az idényben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.T_ Posted Január 25, 2009 Share Posted Január 25, 2009 Azt hiszem a 3 pontot megint elkönyvelhetjük. Forza MILAN!! Per pillanat az állás : Bologna - Milan 1:4 Gólok: 9' Di Vaio (Büntető) 13' Seedorf 17'(Büntető) Kaká 43'Kaká 60'Beckham Remélem a hátralevő időben, elsül még egy-két Milan játékos lába Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Január 25, 2009 Share Posted Január 25, 2009 És ilyenkor persze a Roma meccset adja a sporttévé... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joda Posted Január 25, 2009 Share Posted Január 25, 2009 Igen, de neten tudod nézni az összes meccset! Majd rakok linkeket! A meccs egyébként jó volt jól játszottak, Beckham-et most láttam igazán játszani a milanban, arról nem is beszélve, hogy gólt is lőtt. Antonini, Senderos is alakulnak. A többiek hozták a tőlük elvárhatót. Bár egy Pato gól hiányzott számomra, mert miért ne lőne minden meccsen gólt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Január 25, 2009 Share Posted Január 25, 2009 Nem tudom láttátok -e már Úgy tűnik kedvelik a társak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Január 25, 2009 Share Posted Január 25, 2009 Milan-os fórumról kaptam pár linket meccsnézéshez, de sajnos nem jött össze. Amúgy Káká gólja szép volt, és Beckham se rúgott csúnya gólt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joda Posted Január 26, 2009 Share Posted Január 26, 2009 Pedig ha ismered az oldalt és a fórumot szoktad olvasgatni, akkor meccs előtt mindig ottvan nem egy link ahol tudod nézni... és elég jó minőségben is vannak. Angol vagy olasz kommentátorral. Sőt a fórumon az is le van írva hogy milyen progi kell a meccshez, ha kell, (mostanában nem kell már a TVAnts és társai...). No de hálistennek nem kell sokat ehhez folyamodnunk mert elég szép számban adja a SportTv a meccseket! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Január 27, 2009 Share Posted Január 27, 2009 A kis pofátlanok, a Roma meccsét közvetítették, de szerdán, a hétközi fordulóban legalább a Milan meccsét adják, köszönhetően elsősorban a hazai Milan-szurkolóknak. Kaká az átigazolásos ügyek után nagyon megmutatta: dupla és gólpassz. És ezzel a góllal Beckham is bizonyította, hogy volt értelme őt idehozni (bár ezt azért az eddigi meccsei is alapján lehetett látni) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Január 28, 2009 Share Posted Január 28, 2009 A rohadt életbe, hogy végig vezettünk, erre a meccs végén kapott góllal 1-1 a végeredmény... Pedig a Juve még ki is kapott, szóval behozhattuk volna őket Az inter meg persze nyert Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kisember07 Posted Január 28, 2009 Share Posted Január 28, 2009 Hát ezt nem hiszem el..A f**z kivan hogy le X-el a csapat ezzel a ku*** Genoával :@ De Ancelotti is minek viszi le Patot????A Roma ellen is ez volt, vezettünk leviszi PAtot utánna kapunk egy kur** gólt, és egyszerűen nem tudunk támadni, mert nincs elől senki :@ Nem hiszem el hogy ezt nem veszi észre?? Vagy csak én akadok meg ezen nem tudom de kur** idegesít :@ De az a legidegesítőbb hogy a Juve is kikap, de az a szarkázi Inter bezzeg még emberhátrányba is nyer hogy a........ááááááá... mind1. Inkább nem is írok már semmit!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Január 29, 2009 Share Posted Január 29, 2009 Már megint azon ment el egy meccs, hogy a csapat már elkönyvelte, hogy megvan a győzelem, és a végén egyenlíteni tudott az ellenfél (így volt ez pl. a Lecce ellen is). Itt volt az esély, hogy pontszámban beérjük a Juvét, erre elszalasztottuk a lehetőséget. De legalább 1 ponttal így is csökkent a hátrányunk, az Inter viszont 8 ponttal megy... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.T_ Posted Január 29, 2009 Share Posted Január 29, 2009 kisember07: Moderáld magad légyszíves Nagyon ideges voltam én is, egy ilyen első félidő után, egy ilyen második.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kisember07 Posted Január 30, 2009 Share Posted Január 30, 2009 Sorry!! Tényleg kicsit elborult az agyam :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts