etooo Posted Augusztus 28, 2008 Author Share Posted Augusztus 28, 2008 jó kérdés, de ha szükség lenne rá, nem hiszem, h túl nagy gondot jelentene visszavenni más: oddo a bayern-hez igazolt.. hát finoman fogalmazva ő sem azt a karriert futotta be a csapatban amit várni lehetett volna tőle.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 Én két jó beadására emlékszem összesen... asszem ennél többet nem kell mondani... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Augusztus 29, 2008 Author Share Posted Augusztus 29, 2008 uefa sorsolás: AC Milan (olasz)– FC Zürich (svájci) FC Timisoara (román)– Partizan Beograd (szerb) Hertha BSC (német)– St. Patrick’s (ír) Baník Ostrava (cseh)–Szpartak Moszkva (orosz) Metaliszt (ukrán)–Besiktas (török) de teljesen mindegy kik az ellenfelek azthiszem nyugodtan mondhatom, h a minimális elvárás a végső siker Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alehandro Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Brocchi is eligazolt, sztem ő se adott sokat a Milannak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Zürich ellen sima győzelmet várok ! Kíváncsi leszek milyen kerettel kezdünk ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex11 Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 jó kérdés, de ha szükség lenne rá, nem hiszem, h túl nagy gondot jelentene visszavenni más: oddo a bayern-hez igazolt.. hát finoman fogalmazva ő sem azt a karriert futotta be a csapatban amit várni lehetett volna tőle.. Oddo ha jóltudom csak kölcsönbe ment, de ez nembiztos viszont örömmel nézem ahogy vásárolgat a kedvenc csapatom már nagyon rég vásároltak be ennyire! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 AC Milan–Bologna 1–2... Szééép Nem hiszem el, hogy így kezdünk... az a szerencsénk, hogy a Roma és az Inter is csak döntetlenezett... Amúgy azt sem értem, hogy Ancelotti miért csak egy csatárral küldi pályára a csapatot... ott ült a padon Seva és Pato is... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 Ronaldinho nagyon szépen játszott ! ő csinálta a legnagyobb helyzeteket a meccsen + ő adta a gólpaszt ! Inzaghi meg két olyan helyzetet hagyott ki az ötösről... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 Én sajnos nem láttam a meccset, de haverom mondta, hogy Ronaldinho 6 gólt rúgathatott volna ha belövik a nagy passzait... Legalább ennyi pozitívum van, hogy Dinho jól játszott Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warass Posted Szeptember 1, 2008 Share Posted Szeptember 1, 2008 Ekkora égést...Remélem nem lesz még a tavalyinál is rosszabb a helyzet... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Szeptember 1, 2008 Share Posted Szeptember 1, 2008 Annál azért nehéz rosszabbat nyújtani... Amúgy nagy gólt vágott a bolognás gyerek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Szeptember 5, 2008 Author Share Posted Szeptember 5, 2008 szinte csak világbajnokokból és aranylabdásokból áll a csapat, elég ciki lenne idén is egy rossz teljesítmény.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 attól, hogy megnyerték az aranylasztit Teljesíteni is kellene! így nem lesz kupanyerés az biztos. csak mentegetőznek a csapatnál a vereség után. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Series Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 Én, mint nagy Inter fan, kijelentem, hogy idén a Milan lesz a bajnok! Nem tudom miért. Ez egy megérzés, amit meg is álmodtam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 szerintem a Juve lesz a bajnok(meglesz a 30.). Milan a 2., 3. Fiorentina,4.-5-6 Lazio Roma Udinese sorrendet látnám reálisnak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Series Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 Na majd meglátjuk. Én ezt mondtam, vagy ez lesz, vagy nem. Én minden esetre így képzelem el a sorrendet: 1.,Milan 2.,Roma 3.,Inter 4.,Juve 5.,Fiore 6.,Udine 7.,Lazio vagy Samp Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 bazz a Sampot kihagytam! neked legyen igazad Series! lécci "kékfeketék" buktassák már meg murinnyót! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Series Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 Én pedig azt szeretném, ha nem lenne igazam ,de elég valószínű, hogy lesz. Szerk: Egyébként én nem Mourinhot ültettem volna a padra az Internél, hanem mondjuk Prandellit. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marpi08 Posted Szeptember 6, 2008 Share Posted Szeptember 6, 2008 Hát igen ebben az évben Minimum (?!) 2 trófeát kéne megszereznünk: Uefa, és a Bajnoki. Egyébként én nem Mourinhot ültettem volna a padra az Internél, hanem mondjuk Prandellit. Ez egy Ac Milan topic Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex11 Posted Szeptember 10, 2008 Share Posted Szeptember 10, 2008 nevetséges hogy a mester mit kedvel annyira Inzaghin... jó játékos de csak VOLT!!! ottvan Sheva meg Pato legalább 10x jobb mindkettőjük mint Inzaghi.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Szeptember 14, 2008 Share Posted Szeptember 14, 2008 Ezt nem hiszem el b.meg... Genoa–AC Milan 2–0 (Sculli 30., D. Milito 90. - 11-esből) Gyönyörű... folytatjuk a nagyszerű szezonkezdést... 19. hely a bajnokságban, és csak a Cagliari nem tudott pontot szerezni eddig rajtunk kívül. Bravo! Ancelottinak lassan fel kéne állnia a padról Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Szeptember 14, 2008 Share Posted Szeptember 14, 2008 nem lassan, hanem AZONNAL! egyszerűen nem tud újjat mutatni, Galliani is csak azzal villog, hogy nyáron sokat dolgoztak, hogy megerősítsék a csapatot. hát gratulálok neki! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marpi08 Posted Szeptember 14, 2008 Share Posted Szeptember 14, 2008 Bazz kajak ilyen nincs. Egy ilyen sztárcsapat, hogy lehet ilyen szinten??? Sürgős változtatás kell. Edzőváltás lesz ezt tény szerintem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warass Posted Szeptember 14, 2008 Share Posted Szeptember 14, 2008 Bazz kajak ilyen nincs. Egy ilyen sztárcsapat, hogy lehet ilyen szinten??? Sürgős változtatás kell. Edzőváltás lesz ezt tény szerintem. Nem lesz edzőváltás idény közben azt már többször is kijelentette a vezetőség és ma is. Ennek ellenére már én sem tom most már mit lehet erre mondani...Kaká, Roni, Zambi, Seva, Pato stb, mi kell még??? Ennél jobban nem lehet már bevásárolni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Szeptember 14, 2008 Author Share Posted Szeptember 14, 2008 nem csak az edzővel van a baj, szvsz a csapatösszetétel sem jó.. sok a nagy név, csak az a baj velük, h már nem éhesek a sikerre.. jóformán mindent megnyertek, nincs ami motiválná őket, és ez sajnos meglátszik a játékon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Szeptember 15, 2008 Share Posted Szeptember 15, 2008 épp, hogy C A nem tudja motiválni őket! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Szeptember 15, 2008 Author Share Posted Szeptember 15, 2008 van benne valami.. majd meglátjuk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Szeptember 15, 2008 Share Posted Szeptember 15, 2008 majd a Zürich ellen javítanak a srácok, remélem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Szeptember 17, 2008 Author Share Posted Szeptember 17, 2008 tegnap, ahogy néztem a bl meccsek eredményeit, először reflexből a milan-ét is kereste a szemem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Szeptember 17, 2008 Share Posted Szeptember 17, 2008 Én azt sem tudtam, hogy a héten már BL van... csak haverom mondta... így, hogy nincs ott a Milan nagyon nem vagyok képben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts