etooo Posted December 5, 2007 Author Share Posted December 5, 2007 naa.. azért mert vki hüyleséget beszél még ne bántsuk messit! nem mellesleg messi azért 5 évvel fiatalabb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 én nem Messit bántottam,hanem maradonát. Rooney klasszis,Messi klasszis,de ők még nem érdemelték meg az aranylabdát. ők még fiatalok,majd jövőre esélyesek lesznek,de idén Kaka mindent vitt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted December 5, 2007 Author Share Posted December 5, 2007 tudom, Balogh-nak szántam az üzit messinek meg még azért erősödnie kell, rooney-nak meg lehiggadni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 akkor én értettem félre bocs teljes mértékben igazad van a 2 játékossal kapcsolatban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 Valószínűleg Messi sem fog aranylabda nélkül visszavonulni amúgy A hónapok óta sérüléssel bajlódó Ronaldo az idei szezonban csak egyetlen mérkőzésen lépett pályára, a Cagliari elleni bajnokin. Aztán a következő BL találkozón bemelegítés közben ismét megsérült. A Gazzetta tudósítása szerint szinte biztosan nem léphet pályára a Klub Világbajnokságon, mert Ancelotti kijelentette, csak teljesen egészséges játékosoknak szavaz bizalmat. Ronaldoról lassan kezdem azt hinni, hogy már sosem lép újra pályára (vagy csak 10 percre és megsérül)... kiváncsi leszek mikor lesz újra "telhesen egészséges"... <_< Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 Clarence Seedorf 68. percbeli találatával tudott nyerni a BL-győztes AC Milan együttese a japán Urawa Red Diamonds ellen a FIFA Klubvilágbajnokság elődöntőjében, Jokohamában. A fináléban a várakozásoknak megfelelően a Libertadores-kupa idei győztesével, az argentin Boca Juniorsszal találkozik majd a Carlo Ancelotti-legénység. Meg kéne verni a Bocát is, ha már ilyen messzire utazott a csapat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted December 13, 2007 Author Share Posted December 13, 2007 fejben már nagyon erre készültek a játékosok, most ezt megnyerni, aztán irány előre a bajnokságban! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warass Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 Azt hittem átmeneti ez az állapot a bajnokságban, de most is ez a 11.-ik hely... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted December 16, 2007 Author Share Posted December 16, 2007 és megvan! boca - milan 2-4, szép volt fiúk! kaká ma is tarthatatlan volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Reméljük a siker meghozza a jó szereplést a bajnokságra is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted December 16, 2007 Author Share Posted December 16, 2007 Maldini befejezi! Paolo Maldini ma Tokióban bejelentette: a következő szezonban már nélküle kell játszania a Milannak. - Júniusban befejezem a pályafutásomat, és egyáltalán nem fog hiányozni a futball - mondta Maldini. - Mindent elértem pályafutásom során, és ma már mindenem fáj, gyakran szenvedek ettől. Természetesen örömet okoz a játék, de 39 évesen azért már nehéz egy akkora klubban teljesíteni, mint a Milan. A vérvonal azért természetesen nem szakad meg, hiszen Paolo édesapját követte a Milanban, de már kisfia, Cristian is a klub igazolt (és tehetséges) játékosa. Maldini 1985. január 20-án jászott először a csapatban, azóta 7 scudettót, egy Olasz Kupát, 5 Bajnokok Ligáját és 3 klubvébét (korábban Interkontinentálsi Kupa) nyert a csapattal, amelynek színeiben eddig 603 meccset húzott le a Serie A-ban, és 170-et az európai kupák valamelyikében. hiányozni fog Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Elképesztő pályafutás... tényleg mindent elért Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warass Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Nagyon furcsa lesz a Milan Maldini nélkül, egyelőre próbálom szokni a gondolatot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 pár év múlva az egyik fia játszani fog. a 3-s szám már el van neki téve Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Kiváncsi vagyok mennyit örökölt a papa tehetségéből Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted December 17, 2007 Author Share Posted December 17, 2007 Kaká a világ legjobbja (is) A FIFA ma este hirdette ki idei Év Játékosa díjának eredményét. Mint ismeretes, a trófea sorsáról a szövetségi kapitányok döntenek. Az idei versenyben a portugál Christiano Ronaldo, a brazil Kaká és az argentin Lionel Messi kerültek a finisbe. Nos, az élen Kaká végzett, elhódítva ezzel gyakorlatilag minden nagy idei trófeát. A legjobb női játékosnak járó díjat a brazil Marta kapta, a legsportszerűbb csapat díját a Barcelona nyerte, míg a FIFA Elnöki Díját 2007-ben Pelé érdemelte ki. grat neki! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Várható volt, hogy az aranylabda után ezt is megkapja Meg is lepődtem volna ha nem ő végez az élen... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marpi08 Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 KAKÁ 4Ever !!! a legjobb focista ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted December 21, 2007 Author Share Posted December 21, 2007 A Catania megtréfálta a Milant A Bajnokok Ligája-győztes és klubvilágbajnok AC Milan hazai környezetben kikapott a Cataniától (1-2) a labdarúgó olasz kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. A Milan B csapattal (a kezdő így festett: Kalac - Cafu, Digao, Simic, Favalli - Serginho, Brocchi, Emerson, Gourcuff - Aubameyang, Paloschi) állt ki, ám nem jól tette, mivel a Catania szűk fél óra alatt eldöntötte a meccset. A piros-feketék a Serie A-ban vasárnap az Interrel játszanak városi csúcsderbit. A visszavágót január 16-án rendezik. :S:S bl-ben pedig arsenal-milan a fenébe :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Hát kaphattunk volna könnyebb ellenfelet is a BL-ben, de legalább nagy meccsek lesznek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted December 23, 2007 Author Share Posted December 23, 2007 inter - milan 2-1 mint az előző szezonban, vezetünk egy nullra, aztán fordít az inter egyben a keretről is elmondanám a véleményem: oddo: gyenge emerson: gyenge gilardino: gyenge serginho: mindig is csak kiegészítő ember volt, annak nem is volt rossz, most már viszont öreg cafu: nagyon szerettem/szeretem a játékát, de az idő már rajta is meglátszik, nem bír sokat játszani.. favalli: öreg már ő is, régen se volt klasszis, még a nála évekkel idősebb maldini is sokkal jobb. (ronaldo: őt csak zárójelben jegyzem meg, neki még mindenképpen adnék esélyt, akár ekttőt is, de ha továbbra is csak foylamatosan sérült lesz, akkro feleslegesen foglalja a helyet a keretben) az ő helyükre kéne sürgősen minőségi játékosokat igazolni, ha a milan vmit is szeretne a jövőben.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 etooo tökéletesen 1etértek veled. túl öregek a játékosok én leghamarabb a védősort cserélném le. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Oddonak nincs egy rendes beadása... de a csatársor sem egyszerű, hogy mit nyújt... Inzaghi és Gilardino teljesítménye sem ér semmit. Jó, én szeretem amúgy mindkettőt, főleg Inzaghit, de egyszerűen nem csinálnak semmit. Mondjuk Pippo azért szerez gólokat, de szinte csak bepasszolósokat, és nem lehet rendesen támadást építeni. Olyan csatár kéne aki kiveszi a részét a támadásépítésben és akár a védekezésben is, mint pl Drogba vagy régen Shevchenko. Mondjuk Patora kiváncsi leszek, benne van az utolsó reményünk csatárok terén ebben a szezonban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted December 23, 2007 Author Share Posted December 23, 2007 na igen, csak egy tinitől meg nem lehet csodát várni.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Tavaszig valamit ki kell találni, hogy legalább a BL-ben jól menjen... Amgy Pirlo gólja nagyon szép volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted December 23, 2007 Author Share Posted December 23, 2007 pont mint tavaly ronaldoé, csak sajna sokat nem ért.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 ohh egy selejtes csapat "leverte" a Milant... Digao finoman szólva nem jó,Paloschi tehetséges,Ancelotti mondjon le!!! ez már nem mehet tovább,lassan a ligából is kiesünk... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 A vége az lesz, hogy azért kell megnyernünk a BL-t, mert nem fogunk odaérni a 4. helyre a bajnokságban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted December 24, 2007 Author Share Posted December 24, 2007 hát, ha összekapják magukat, és megnyerik azt a hátrom meccset, amivel kevesebbet játszottak, akkor már csak két pont a negyedik hely, az nem vészes.. ember ahogy egész ősszel játszottak.. kicsi rá az esély, h megnyerik a meccseket :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Összesen van eddig 4 győzelem asszem, szóval nem vagyok benne biztos, hogy 3-ból 3 sikerülne... A vicc csak az, hogy sikerült megint elhitetni, hogy az inter erős... közben csak mi voltunk szarok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts