blynd Posted Január 5, 2007 Share Posted Január 5, 2007 ez 1 fogós kérdés Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
na_itt Posted Január 5, 2007 Share Posted Január 5, 2007 nah azt énis megnézném.... roppant kiváncsi egy állat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 tükörszínű? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenny2 Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 A francba!!!!! Ezt én akartam írni! Lassú vagyok! Akkor mondjuk nejlon színű lesz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klesk Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 ... Nem lessz semmi színe... átlácó lessz... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenny2 Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 Pont mint a NEYLON!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MCWRusty Posted Január 7, 2007 Share Posted Január 7, 2007 amilyen szinu volt mikor beraktad! mivel mikor beteszed csak onmagat latja majd szval leutanozza onmagat ami onmaga igy onmaga szinu lesz! Huhh.... BSZ powa! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
blynd Posted Január 7, 2007 Author Share Posted Január 7, 2007 hmm érdekes 5letek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpicore Posted Január 7, 2007 Share Posted Január 7, 2007 Ha van fény akkor világítani is fog, és fényárban fog úszni a szoba, és nagyobb fényereje lesz mint az atomvillanásnak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
uukk Posted Február 13, 2007 Share Posted Február 13, 2007 Huhh röktön 2 ötletem volt, aztán egy harmadik, de utána rájöttem, ebből kettőt már leírtak. na mindegy, leírom azé. 1. Nem láthatjuk, mivel minden felöl tükör van. 2. Fekete, fényhiányosság 3. Olyan, amilyen színben bement - ez a leglogikusabb... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZoller Posted Február 13, 2007 Share Posted Február 13, 2007 nem folyamatosan változik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gebana Posted Február 14, 2007 Share Posted Február 14, 2007 természetesen fekete szinű lesz mert a szobában csak tükör van ezért semmilyen fényforrás ! de ha van fényforrás akkor marad a saját szine XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ztatze Posted Február 17, 2007 Share Posted Február 17, 2007 valószínű lesz... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
macsek90 Posted Február 17, 2007 Share Posted Február 17, 2007 Ha a szobában, nincs fény akkor nem lát semmit, azt hiszi, hogy éjjel van és elmegy aludni ( mellesleg mi sem látjuk őt ). Ha pedíg van fény akkor megzavarodik, és valszeg gondolkodni, kezd, hogy milyen színű legyen és ebbe alszik bele.Magyarul minden út az ágyba vezet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ztatze Posted Február 17, 2007 Share Posted Február 17, 2007 tévedés! Miden út kómába vezet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
blynd Posted Február 19, 2007 Author Share Posted Február 19, 2007 LOL nagyon jó válszok télleg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
suse Posted Február 19, 2007 Share Posted Február 19, 2007 A kaméleont az üveg terrárium falán visszatükröződő képe nem idegesíti, de vigyázzunk, a környezetében ne legyen tükör, amiben láthatja magát, mert azt fogja gondolni, hogy egy rivális kaméleont lát és folyton stresszben fog élni. Véletlenül se vegyünk neki papagáj-tükröt ajándékba! Ne legyen kaméleonos hátterünk a számítógépen, vagy kaméleonos képernyővédőnk, ha a monitort a kedvencünk is láthatja! itt találtam: http://www.kamilla.iweb.hu/keret.cgi?/viselkedes.htm ill. Izgatott állapotában a bőr zöldes lesz, a has kékes, a csíkozás fehéres, a foltok feketék. Néha vörösbarnának látszik az állat, a csíkok világosabbak, a foltok és árnyékok csaknem teljesen eltűnnek. A kaméleon se fér meg jobban a fajtájával, mint a legtöbb más hüllő. Ha általános közömbösségét minden iránt, ami nem préda, bizonyos ingerültség váltotta föl, nem ritkán megesik, hogy két kaméleon kölcsönösen megharagszik egymásra, dühösen egymásnak esik s elég erős fogaival iparkodik kárt tenni a másikban. Több, kis helyre szorított kaméleon közt ritkán hiányzik az alkalom a civakodásra..... ....E közben természetesen nagyon különböző színeket játszik a bőrük, s az állat a szó szoros értelmében átlátszóvá válik, mégpedig oly mértékben, hogy az ágakat vagy a ketrec rácsát sötét sávokként lehet látni a testén keresztül. http://mek.oszk.hu/03400/03408/html/1775.html Feltéve ha tényleg ellenséget lát a tükörképében && van fény && nem megy el aludni && mi is látjuk hogy mi történik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
blynd Posted Február 22, 2007 Author Share Posted Február 22, 2007 te aztán készülteél :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Február 25, 2007 Share Posted Február 25, 2007 szerintem ha nincs fény akkor lesz@rja mert ugyis alszik egyet vagy valami... ha meg van fény akkor meg a sok tükörről összevissza pattognap a fénynyalábok és aztán megsül szegény kaméleon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ztatze Posted Február 26, 2007 Share Posted Február 26, 2007 Elméleti kérdés: - ha egy szoba teli van tükörrel, hogyan fér be oda egy kaméleon? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoRo Posted Február 26, 2007 Share Posted Február 26, 2007 Ha egy kaméleont egy tükrökkel teli szobába rakunk mien szinü lesz? Jó kérdés,Szerintem: valóSZÍNŰ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Február 26, 2007 Share Posted Február 26, 2007 sztem Valószínű! jah sry már megelőztek a poénnal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mxcmeszi Posted Február 26, 2007 Share Posted Február 26, 2007 Elolvastam a linkeket... Egész kedvet kaptam hozzá, hogy kaméleont tartsak De komolyan... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pjotr666 Posted Február 28, 2007 Share Posted Február 28, 2007 azért elvinném a srácot discoba :lol: megnézném, hogy nyomja a fényekre! jól megijeszteném azt én lennék a jenő kaméleonnal a nyakamba. sokkot kapna a strobozskóp-tól az bizt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gombusz Posted Március 2, 2007 Share Posted Március 2, 2007 Szerintem eltünik vagy teleportál vagy hasonló. ijen paradoxont csak igy lehet megoldani Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enyimehe Posted Március 2, 2007 Share Posted Március 2, 2007 Az ortodox quantum elmélet szerint amíg 1 tudattal nem rendelkező élőlény meg nem állapítja a kaméleon színét, addig ilyen is, meg olyan is. Viszont ha már valaki megvizsgálta akkor meg is változtatta azt amit látott, tehát azt pontosan nem lehet tudni hogy milyen szinű, de a quantumelmélet szerinti hullámképanalízissel majdnem teljesen pontosan meg is lehet határozni. (Bakker, tegnap volt a tévébe 1 beszélgetés a friderikusz meg valami fizikus között a quantumelméletről, és azóta atom kritikus vagyok! :wacko: :wacko: :wacko: ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Busmann Posted Március 2, 2007 Share Posted Március 2, 2007 tükrökkel teli szobába Nem szinü!! alaku!! Lapos lesz , nagyon lapos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
huntöti Posted Augusztus 15, 2008 Share Posted Augusztus 15, 2008 Ez egy fogós kérdés de szerintem vagy tükörszíne lesz vagy marad olyan mint ő mert azt látja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Takony Posted Augusztus 15, 2008 Share Posted Augusztus 15, 2008 Rózsaszín. xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MavRock Posted Augusztus 15, 2008 Share Posted Augusztus 15, 2008 ugyanolyan mint amikor bement a tükrök közé szóval nem változik a színe mivel csak tükörbe néz és magát látja. nem tud mihez alkalmazkodni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts