Ády28 Posted Január 5, 2007 Share Posted Január 5, 2007 Kiványcsi vagyok hogy, hogy oszlik meg a vélemény??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Január 5, 2007 Share Posted Január 5, 2007 Hát itt se lesz másképpen, mint a fradi vs. Újpest topicban... Ugyanis a Loki kezetfoghat a fradival...Mondjuk a fradinak kevés volt tavaly a pénze a Lokinak megtúl sok...A fradi ezért esett ki és Loki ezért lett bajnok... Lefizetni a bírót az nem egy szép dolog...Úgy még az Újpest is bajnok lehetett volna, csak bennük volt annyi önbecsület, hogy nem fizették meg bőségesen a bírót... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ády28 Posted Január 5, 2007 Author Share Posted Január 5, 2007 Köszönjük meg Hanacsek sporttársnak a setétvár elleni "döntö" meccset........... "Kicsit se" volt meg bundázva........ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 5, 2007 Share Posted Január 5, 2007 egyetértek, az nyerte a bajnokságot, akinek több zsetonja volt, és nem az, aki a szebb focit játszotta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ády28 Posted Január 7, 2007 Author Share Posted Január 7, 2007 Sajnos nem tudtam kimenni a Puskás Ferenc stadionba, mert vendégségben voltam de ott néztem az Újpest - setétvár meccset és én nem láttam semmi szabálytalanságot Rajczi ügyében, a spori meglátta h vérzik az orra a setétvári játékosnak és ezért állította ki Rajczi-t. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 7, 2007 Share Posted Január 7, 2007 fradi csicska,láki tábor hejj,hejj :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 7, 2007 Share Posted Január 7, 2007 ... a spori meglátta h vérzik az orra a setétvári játékosnak és ezért állította ki Rajczi-t. hogyne vérzett volna?! Már azon a héten egy edzésen összefejelt a csapattársával, és akkor vérzett, ez nem gyógyult be, épp elég volt a meccsen kicsit megnyomnia magának az orrát mikor odatette a kezét, és ebből vette a lapot hanacsek <_< Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvbull Posted Január 7, 2007 Share Posted Január 7, 2007 akkor most már leírom ide is senki más csapatát, senki más játékosát nem írjuk le helytelenül, nem szidjuk, nem illetjük más más névvel.. vazze fáj hogy kikaptunk a puskásban, de attól még nekem nagyon is sok fehérvár drukker haverom van nem értem minek kell a fórumra hozni ezt a sílust amit mindenki elitél? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ády28 Posted Január 7, 2007 Author Share Posted Január 7, 2007 hogyne vérzett volna?! Már azon a héten egy edzésen összefejelt a csapattársával, és akkor vérzett, ez nem gyógyult be, épp elég volt a meccsen kicsit megnyomnia magának az orrát mikor odatette a kezét, és ebből vette a lapot hanacsek <_< Ok, ezt nem tudtam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 7, 2007 Share Posted Január 7, 2007 gondolom ez most nekem szolt T. uvbull. befejeztem,i1m sorry Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Január 7, 2007 Share Posted Január 7, 2007 Egyértelműen nemvolt szabálytalanság...Még fordítva kellett volna adni a szabadrúgást mert rátámaszkodtak Rajczira... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvbull Posted Január 7, 2007 Share Posted Január 7, 2007 hát tv-n visszanézve azt kell mondjam hogy rajczi használta a könyökét de éppen csak annyira amennyire a mai fociban szabad, a lényeg a fehérvári játékos feje érintkezett rajczi könyökével, de rajczi háttal ált az esetnek ugyhoigy semmi szándékosság nem volt a mozdulatában, más kérdés hogy a szabály szerint ha vérző sérülést okozunk akkor minimum sárgát kell adni ami szvsz maximum járhatott volna neki,l csak hát mivel hanacsek (aki köztudot fradi szimpatizáns) ezt eléggé elnézte és szándékosnak itélte meg így pirossal büntette... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 7, 2007 Share Posted Január 7, 2007 Hát tényleg könyökölt Rajczi,de egyáltalán nem volt vészes,nem volt az akkora könyöklés,voltak már ettől sulyossabb szabálytalanságok is,megtorlatlanul... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Január 7, 2007 Share Posted Január 7, 2007 A bíró is csak azt látta mit szeretett volna...Durva szabálytalanságot amit kilehet állítani... Mondjuk egykis pénz után már én is halucinálnák a bíró helyében... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 7, 2007 Share Posted Január 7, 2007 (edited) ja,a **** kellett uj sipra... Módosította Május 28, 2007 spirituell A fórumon tilos a káromkodás, illetve egyéb sértő kifejezések használata! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 8, 2007 Share Posted Január 8, 2007 mindenkinek feltűnő volt, sőt, még a tavaszi, Győr elleni idegenbeli meccsünkön is készült egy kiírás arról, ahogyan "véletlenül" a debrecen javára alakultak az eredmények, és így megoldódtak az épp ellenfelükként pályára lépő csapatok pénzügyi gondjai. Mindenesetre ez érdekes. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nis_yp Posted Január 8, 2007 Share Posted Január 8, 2007 Én lilaboyyal waok csakis Újpest!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Január 8, 2007 Share Posted Január 8, 2007 Hát különleges...Mindig úgy alakul a meccs ahogy az elnökök szeretnék...Nem úgy ahogy a játékosok akarják...Mert ha a játékosok nyerik meg a meccset az mégis csak bámulatos, mint hogy a pénz beszéljen... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 8, 2007 Share Posted Január 8, 2007 na mondjuk azért ment a tippmix is a játékosoknál Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 9, 2007 Share Posted Január 9, 2007 szerintem ez egyébként fölösleges kérdés volt, de félre az offal kupában egyébként szerintetek milyen gólaránnyal ejti ki az Újpest a debrecent? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 9, 2007 Share Posted Január 9, 2007 szerinted ki? Csakis az ÚJPEST egyértelmű én a másik továbbjutora voltam kiváncsi :lol: szerintem ez egyébként fölösleges kérdés volt, de félre az offal kupában egyébként szerintetek milyen gólaránnyal ejti ki az Újpest a debrecent? köztudottan sok gól szokot esni e két csapat meccsein. szerintem 4:2 ide Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Január 9, 2007 Share Posted Január 9, 2007 nem vagyok magyar foci rajongó mer 1 meccs se köt le de akkor inkább már Ujpest Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 9, 2007 Share Posted Január 9, 2007 köztudottan sok gól szokot esni e két csapat meccsein. szerintem 4:2 ide ilyen összesítéssel én is kiegyezek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 11, 2007 Share Posted Január 11, 2007 ilyen összesítéssel én is kiegyezek ugye? én majd Habi játékára leszek kiváncsi,és a loki szurkolinak reakciojára.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 11, 2007 Share Posted Január 11, 2007 Habi rúghatna vagy 2-t nekik az igazi visszavágás lenne! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 11, 2007 Share Posted Január 11, 2007 szerintem ugy fog hajtani,mint a mérgezett egér... egyrészt mert az igényes táborunknak kell megfelelnie,másrészt hogy odavágjon nekik most lesz az idei legjobb éve neki,csak sassold csak nehogy eligazoljon... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 14, 2007 Share Posted Január 14, 2007 bizony, h ne vigyék el! nélküle megint nem lettünk volna sehol, és az ősszel is sok meccset döntött el egyedül Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 14, 2007 Share Posted Január 14, 2007 szívem szerint őt neveztem volna ki csapatkapitánynak... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 15, 2007 Share Posted Január 15, 2007 hát ja, asse értem, miért Vaskó Tomi lett a csk, de mind1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 17, 2007 Share Posted Január 17, 2007 érdekes volt ez a döntés az biztos én Kokót vagy Erős Kareszt neveztem volna. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts