polip14 Posted Június 5, 2007 Share Posted Június 5, 2007 PS3 !!!! Szerintem nagyon jó lett és szép is ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
killergang Posted Június 7, 2007 Share Posted Június 7, 2007 Sztem is jó a PS3 de elhadosznék a wii-vel is :P:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akTa Posted Június 7, 2007 Share Posted Június 7, 2007 Nekem egy PS2 jólesne PS3at csak hideg téli napokra ajánlom, mert befűti a szobát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richard90 Posted Június 8, 2007 Share Posted Június 8, 2007 nekem nintendo wii-m van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gangsterking Posted Június 8, 2007 Share Posted Június 8, 2007 Gyerekek ez nem kérdés PS3 a nyerő egyértelmű! Az X360 rondább és a PS3 sokkal erősebb(7 magos Cell proci) és most jön rá a PS Home,Littlebig Planet,stb. és a minőség miatt is jobb, ezért drágább a minőséget sajna meg kell fizetni, nem úgy mint az X360-nál, némelyik X360-ba rossz az olvasófej és szétkarcolja az eredeti Játék lemezeket, szóval ennyit az X360-ról!Amúgy a PS3 nem fúj ám olyan meleg levegőt mint sokan mondják! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akTa Posted Június 8, 2007 Share Posted Június 8, 2007 Íme az okok, hogy miért jobb az XBOX 360 mint a PS3 http://youtube.com/watch?v=feTh6QWs-Xo Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychooo Posted Június 8, 2007 Share Posted Június 8, 2007 Néztem teszteket, Xbox360 cska a Tony Hawk Project 8ba volt jobb mint a PS3. PS3-nak ott nagyon elcseszett fénymegjelenítése volt. Szal ha más játék is ugy készül majd mint a TH, akkor szar lesz a PS3oksnak. De inkább a PS3:P . De leginkább Wii kéne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gangsterking Posted Június 8, 2007 Share Posted Június 8, 2007 Figyeljetek nekem ne próbálja bemagyarázni senki, h az X360 jobb, mint a PS3, mert ez 1 rohadt nagy hazugság!Nehogy már 1 ócska 60-70 ezres X360 odaverje a nagy 160 Ezres PS3-at, mibe sokkal több funkció, sokkal jobb grafika, sokkal minőségibb cuccok vannak és lesznek rá! Ja és amúgy ez a videó is nem mind igaz pl.(WWE lesz rá csak nem 2007 hanem a 2008-as,NBA Live már van rá Amerikába,F.E.A.R és Double Agent is van rá és a Rockstar is azt mondta PS3-ra könnyebb programozni mint X360-ra!)PS3 4EVER! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
coollaca Posted Június 8, 2007 Share Posted Június 8, 2007 En is a PS3-ra szavaztam de: "A Nintendo Wii videojáték-konzolja legfőbb piacán, Japánban is vereséget mért a konzolok koronázatlan királyának szánt Sony PlayStation 3-ra. Az elmúlt hónapban az előbbiből mintegy 251 ezer, míg az utóbbiból csak valamivel több mint 45 ezer kelt el, ami nagyon rossz hír a Sonynak. A Wii konzol különlegessége mozgásérzékelő képessége, ami átviszi a játékos valós mozdulatait a gépen futó programba. Április végéig mintegy 6 millió darabot adtak el belőle a konzol tavaly novemberi bemutatkozása óta, amivel világszinten is fölényesen veri a vele lényegében egy időben piacra került PlayStation 3-at. A Nintendo stratégiájának lényege, hogy könnyen kezelhető berendezésein egyszerűen játszható játékokat kínál, amivel a megszállott játékosok szűk táboránál jóval szélesebb körben teheti vonzóvá a videojátékokat. A PlayStation 3-nak úgy kell versenyeznie a Microsoft Xboxával, illetve a Wiivel, hogy az előbbi ára 300 dollár, az utóbbié 250, míg a PS 3 500-600 dollárba kerül. Ezt a benne foglalt Blu-ray berendezés indokolja, ennek megszerzése azonban nem feltétlenül éri meg a vevőknek." Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gangsterking Posted Június 9, 2007 Share Posted Június 9, 2007 Na akkor ezt kapjátok ki: PS3 siker a PAL régióban Csupán kilenc és fél hét kellett a PlayStation 3-nak ahhoz, hogy az előző két generációs PlayStation rekordját megdöntve egy millió példányban találjon gazdára Ausztráliában és Európában, vagyis a PAL régióban. Szoftverfronton a legjobb fogadtatásra a Resistance talált 600 ezer darabbal, de szorosan mögötte ott lohol a MotorStorm félmillióval. Japán és az azt övező régió megközelítőleg 910 ezer PS3-at pakolt el, míg Észak-Amerika 1.3 milliót, vagyis: a PS3 ellátási gondjai látványosan megszűntek, így a boltba sétálva bárki, bárhol leemelhet egyet magának a polcról. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
killergang Posted Június 9, 2007 Share Posted Június 9, 2007 (edited) Én Nintendo Wii-t vennék, csak véletlenül nem arra szavaztam....... Télleg jó ez a Wii teccik Módosította Június 9, 2007 spirituell Ne idézz teljes egészében egy hozzászólást! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olipapa Posted Június 15, 2007 Share Posted Június 15, 2007 Hát nekem van egy ps 2 őm de nem bánnám ha lenne egy wii-m vagy egy xbox360 am Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla21 Posted Június 16, 2007 Share Posted Június 16, 2007 Ps 3 ra voksoltam!Az ok nagyon egyszerü: -Metal Gear Solid 4 , Tekken 6, Gran Turismo 5 s ha minden igaz half-life 2 ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eric_koston Posted Július 10, 2007 Share Posted Július 10, 2007 Super Nintendo powa!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaterpunktomi Posted Július 15, 2007 Share Posted Július 15, 2007 én Wii-t Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djgoly93 Posted Július 15, 2007 Share Posted Július 15, 2007 Én elfogadnék egy XBOX 360 MEG EGY PS3-AT IS Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadri Posted Július 15, 2007 Share Posted Július 15, 2007 xbxo 360-am van,az is lesz,utélom a ps-t Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
--==Tryallevi==-- Posted Augusztus 7, 2007 Share Posted Augusztus 7, 2007 PS 3 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Szeptember 2, 2007 Share Posted Szeptember 2, 2007 Wii!A játékélmény miatt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Szeptember 4, 2007 Share Posted Szeptember 4, 2007 Ha lenne pénzem újítgatni PC-re nyomnék voksot. De marad a X360 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SomeOne Posted Szeptember 4, 2007 Share Posted Szeptember 4, 2007 per pill xbox 360-at vennék ha lenne zsé... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychooo Posted Szeptember 4, 2007 Share Posted Szeptember 4, 2007 Wiiiiiii kéne De nincs rá pénz. Gép meg jó az ami most van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
markO1337 Posted Szeptember 4, 2007 Share Posted Szeptember 4, 2007 marad a PC, amúgy én PS3-at Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.Draven Posted Szeptember 18, 2007 Share Posted Szeptember 18, 2007 pc van xbox 360-t elfogadnék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
_NeuTriNo_ Posted Szeptember 18, 2007 Share Posted Szeptember 18, 2007 Én egy Wii-t elfogadnék. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sky93 Posted Szeptember 18, 2007 Share Posted Szeptember 18, 2007 nekem wii vagy xbox360 nemrég gondolkoztam el h vegyek e boxot vagy a PCmet építsem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyp Posted Szeptember 20, 2007 Share Posted Szeptember 20, 2007 Na ma kapom meg a nyári munka fizetését és azzal együtt össze jött egy kis pénz és most elhazároztam hogy veszek egy konzolt. Ebben is kérem segítségeteket hogy szerintetek melyik a jobb? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bboss61 Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 PS3-mat vennék! De ps2 van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destro Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 Utálom a konzolokat, sztem hülyeség volt kitalálni, PC4ever Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WanWan Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Nekem egy PS3 kéne, vagy egy Hiper-Super PC! Mindkettőt elfogadnám:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts