Neoncsoves Posted Január 4, 2007 Share Posted Január 4, 2007 (edited) Szevasztok! Kiváncsi vagyok. Én egy Xbox360at elfogadnék de egy hiper super PC-t is Módosította Szeptember 20, 2007 spirituell Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Január 4, 2007 Share Posted Január 4, 2007 hát igazából ha ingyé adnák akkor elfogadnám mindegyiket ,de amúgy a ps3 tetszik a legjobban ha már konzol ! Jah és a Hiper-super PC (magyarul vmi über pro PC) ,az mióta konzol ?? :P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szape Posted Január 4, 2007 Share Posted Január 4, 2007 Én most elkezdtem szemezni egy PlayStation2-vel, csakis a Final Fantasy miatt. Lehet hogy veszek is egyet, olyan jól mutatna a szobában. Nameg vennék akkor már egy plusz kontrollert meg memóriakártyát és akkor lehetne nyomatni az NHL 07-t is. Bár pár játékért nem biztos, hogy megéri, de nem olyan macerás bekapcsolni, ha az embernek csak 10 perce van kikapcsolódásra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Locutus Posted Január 4, 2007 Share Posted Január 4, 2007 XBOX 360-at, egyértelmű Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szape Posted Január 4, 2007 Share Posted Január 4, 2007 Hát azért nem olyan egyértelmű. Ha új generációs konzolt kéne venni, akkor eszembe sem jutna az XBOX360. PS3 illetve a Nintendo WII ami foglalkoztatna. De szerintem nálam a Nintendo nyerne, mert sokkal ötletesebb az irányítója, meg lényegesen olcsóbb is, bár tény, hogy nem egy erőmű, de biztos szórakoztató. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Január 4, 2007 Share Posted Január 4, 2007 Én xbox 360-at vennék...mondjuk így nem költenék rá,de ha ingyen adnák vagy ajándékba adnák akkor nem utasítanám vissza Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland Posted Január 5, 2007 Share Posted Január 5, 2007 Egy XBOX360-at kérek. Remélem valamelyikőtök megveszi nekem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Január 5, 2007 Share Posted Január 5, 2007 xbox360...most ps2 őm van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szape Posted Január 5, 2007 Share Posted Január 5, 2007 Látom nagy az egyetértés! Jeti Peti, ha váltasz, átveszem a PS2-d, ha nem kell már. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lmarius Posted Január 5, 2007 Share Posted Január 5, 2007 x-box 360 a nyerő, de a pc, hogy került oda? a wii is jó de a nintendo az üzlet politikája miatt elront mindent, de akkor is jó. és nem kell erőmünek lennie, mondjuk én azt hallottam igaz elég régen, hogy kb a sima x-box szintjén van ami szerintem elég jó, még most is. a sony nálam kiesik, igaz elég sok jó jááték rá van csak, de akkor sem, nem tudom miért, pedig sony fényképezöm van, és más nem is jöhetett szóba, csak az, de konolból nem szeretem, igaz sok mindenben felidegesítenek. nah mindegy, és elég összefüggéstelenül beszéltem, de ittunk egy kicsit a srácokkal, mert megbuktunk vizsgán Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 hülye kérdés, naná, hogy pc, 1,5 millából már egész jót össze tudnék rakni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukács Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 Hiper-super PC Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neoncsoves Posted Január 12, 2007 Author Share Posted Január 12, 2007 a PC azért került oda hogy akik utálják esetleg a fucking konzolt... annak az a választás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Január 12, 2007 Share Posted Január 12, 2007 egyébként egy wii-t meg xbox360-at elfogadnék azé..., de csak ha adják... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpeedyClub Posted Január 12, 2007 Share Posted Január 12, 2007 XBOX360 powa! de über pc is jó lenne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ergei Posted Január 17, 2007 Share Posted Január 17, 2007 Természetesen, ha konzul akkor XBOX360, de amúgy PC párti vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Január 18, 2007 Share Posted Január 18, 2007 Egyiket se,PC 4 eva.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
killergang Posted Május 27, 2007 Share Posted Május 27, 2007 (edited) Én ps-ökre szavazok mert sokkal nagyobb a multja mit pl xboxoké Módosította Június 4, 2007 spirituell Javítottam a helyesírást a szavazásban! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
huskydog17 Posted Május 27, 2007 Share Posted Május 27, 2007 Én az Xbox 360-ra szavaztam, mert szerintem szebb a képminősége, mint a PS3-nak és sokkal olcsóbb is, szóval az a jobb! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
killergang Posted Május 27, 2007 Share Posted Május 27, 2007 Én az Xbox 360-ra szavaztam, mert szerintem szebb a képminősége, mint a PS3-nak és sokkal olcsóbb is, szóval az a jobb! én psekből föleg pspre értettem mivel nekem az van és sztem se rossz az x360as Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
huskydog17 Posted Május 27, 2007 Share Posted Május 27, 2007 Értem. Hát én a PSP-ket nem ismerem, úgy értem még sose próbáltam és sose láttam róla videókat vagy képeket, de ezt nem is bánom, én úgyis PC-s vagyok ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hundii Posted Május 27, 2007 Share Posted Május 27, 2007 PS3 vagy xbox 360 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Tommy Posted Május 28, 2007 Share Posted Május 28, 2007 Az N-Gage hol marad??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aerox001 Posted Május 28, 2007 Share Posted Május 28, 2007 x360 mindenképp Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csotye20 Posted Május 29, 2007 Share Posted Május 29, 2007 Én is maradok a Playeknél,de szerintem sem rossz a 360 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbory Posted Május 29, 2007 Share Posted Május 29, 2007 Hát án is Xbox 360at vennék, ha lenne annyi felesleges pénzem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Május 29, 2007 Share Posted Május 29, 2007 PS3! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marpi Posted Május 29, 2007 Share Posted Május 29, 2007 Ps3 ra szavaztam de lehet h WII vennék (ha lenne pénzem ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamary Posted Június 4, 2007 Share Posted Június 4, 2007 Nintendo 69 Igazából egy X-box 360-at... valaki nem akar nekem venni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychooo Posted Június 5, 2007 Share Posted Június 5, 2007 Én Nintendo Wii-t vennék, csak véletlenül nem arra szavaztam . Sztem sokkal nagyobb élmény ténylegesen a játékosnak végrehatani a dolgokat, mint egy joystickkal. Lenne rá pénzem, csak sajnálok érte 65000 Ft-ot. Pedig a Call of Duty 3 iszonyat nagy rajta, na meg azok a gamek ami belső nézetes és kardot kell haszálni Itt a CoD3 egyik Wii-s bemuatója: http://www.youtube.com/watch?v=5KY15m7-eOg Sztem írtó jó, hogy a játékosnak kell evezni, ütni, kormányozni. És itt egy videó amibe több játék is látható: http://www.youtube.com/watch?v=p5cPVP_llfo Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts