zolen Posted Január 2, 2006 Share Posted Január 2, 2006 Szerintem még a Billiárd is jó Bár van aki azt mondja nem tartozik a sporthoz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tima31 Posted Február 13, 2006 Share Posted Február 13, 2006 Személy szerint Jégkorong a Number one! Végülis a válogatottunk jobb abban mint fociban Második pedig a bringázás. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
richeeboy Posted Február 15, 2006 Share Posted Február 15, 2006 Foci mindenekelőtt, mivel rengeteg lehetőség van benne... akár 3-4 ember is játszhatja élvezetesen, nem mint az amerikai focit (most ezzel nem akarom az NFL-t szapulni). Bár lehet hogy csak elfogult vagyok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
giggs Posted Február 15, 2006 Share Posted Február 15, 2006 (edited) FOOOOOOCCCCCCIIIIIIIII!!! Módosította Május 30, 2007 spirituell Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
green Posted Február 16, 2006 Share Posted Február 16, 2006 Foci mindenekelőtt, mivel rengeteg lehetőség van benne... akár 3-4 ember is játszhatja élvezetesen, nem mint az amerikai focit (most ezzel nem akarom az NFL-t szapulni). Bár lehet hogy csak elfogult vagyok... Az amcsifocit is lehet játszani 3-4en, és az is kb. olyan "élvezetes" mint a soccer 3-4en, sőt akár ketten is, mert ugyanúgy lehet passzolgatni, sztem kicsit elfogult vagy, de ez idővel változhat, csak az a kérdés mennyi meccset (mármint amerikai focit) nézel meg Persze nem akarok senkivel vitába szállni, hogy mi a legjobb, hiszen mindenki a maga ízlésének megfelelő sportot választ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
richeeboy Posted Február 16, 2006 Share Posted Február 16, 2006 Én sem szeretnék vitába szállni, csak szeretném kifejteni hogy miért mondtam ezt: NFL-be van cselezés? (testcseleken kívül) Mert a fociban ha 2 ember nyomatja 1más ellen, akkor ott lehet küldeni a cselezést, de NFL-be csak annyi, hogy odapasszolod a lasztit a másiknak(ha 2-en vagytok). De nem akarok vitát nyitni, ízlések és... u.i.: Nem sok NFL meccset láttam még (4-5), lehet hogy azért gondolom így. De lehet hogy azért, mert nincs hozzá testalkatom(ropi vagyok vazz) Ha ezt megnézitek, tudni fogjátok miről beszélek... http://video.google.com/videoplay?docid=-7618151812377136311&q=futsal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Február 17, 2006 Share Posted Február 17, 2006 EGYÉRTELMŰEN A FOCI!!!!!FORZA JUVENTUS Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ladzjoe Posted Február 20, 2006 Share Posted Február 20, 2006 gyúrás :strongbench: És a ping pong mind a 2 őt csinálom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BassHead Posted Február 20, 2006 Share Posted Február 20, 2006 NFL & NBA Szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NicK Posted Február 21, 2006 Share Posted Február 21, 2006 gyúrás :strongbench: És a ping pong mind a 2 őt csinálom nem áll a kettő egy kicsit távol egymástól? Viszont gyúrni én is szoktam... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Február 27, 2006 Share Posted Február 27, 2006 Skateboard RULEZZZZZ!!!! Szetm!! Sztem gördeszkázás! sztem!!!! imádom a sportot és még ŰZÖM IS!!! kegyetlen nehéz és minden egyes trükkért meg kell szenvedni!! Meg a trükkök szépsége is!!!!! az nem semmi!!!! Üdv! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu111 Posted Március 2, 2006 Share Posted Március 2, 2006 MOTO GP, SBK, + minden ami motor, profibox, thai box, NBA, NHL, kézilabda, F1. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricsike86 Posted Március 9, 2006 Share Posted Március 9, 2006 A legjobb sport 1értelműen a RALLYE!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted Március 14, 2006 Share Posted Március 14, 2006 parkour a legjobb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Március 14, 2006 Share Posted Március 14, 2006 Foci Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muchaco Posted Március 19, 2006 Share Posted Március 19, 2006 már egyet értek a parkourral! az a legjobb :first: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bari012 Posted Március 21, 2006 Share Posted Március 21, 2006 BICIKLI, HOKI! Ha kisebb méretű betűkkel írsz akkor is jól látjuk! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charley Posted Március 24, 2006 Share Posted Március 24, 2006 Én kosárlabda fan vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laj Chi Posted Március 25, 2006 Share Posted Március 25, 2006 Amihez két gombnál többet kell nyomni az egéren, az már túlterhelheti szegény városi puhányt. Az olyan sportok már nem szimpatikusak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lengyi Posted Március 26, 2006 Share Posted Március 26, 2006 halihó mindenkinek!szerintem a foci a legjobb lehet azért mert ezt a sportot üzöm!bár nagyon sokoldalú vagyok!szeretek kosarazni,kézizni,bringázni(freestyle bmx),birkózni!nagyjából ennyi!Üdv:lengyi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadkemeny Posted Március 26, 2006 Share Posted Március 26, 2006 a foci mindenekelőtt, hát csak ez a világ legnépszerűbb sportja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
raczger Posted Március 26, 2006 Share Posted Március 26, 2006 BICIKLI 4ever: Cross Country > CC CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
r_gacsal Posted Március 26, 2006 Share Posted Március 26, 2006 hi szintén a foci szerintem a jó meg a íjászkodás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherry Posted Március 29, 2006 Share Posted Március 29, 2006 a kosár a legjobb sport a világon és azon belül Vince Carter Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Április 24, 2006 Share Posted Április 24, 2006 én legjobban a focit kedvelem, de minden sportot értékelek. néztem az olimpiát, szeretem a kézit, kosarat, és egyéb sportokat is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7wish Posted Április 24, 2006 Share Posted Április 24, 2006 (edited) Ha ezt megnézitek, tudni fogjátok miről beszélek... http://video.google.com/videoplay?docid=-7618151812377136311&q=futsal **** nagy video ez bebizonyítja hogy az átlagemberek is képesek eggyszerübb cselekre,trükkökre...... FOOTBALL..........Liverpool http://nikefootball.nike.com/nikefootball/siteshell/index.jsp#,en,0;jogatv,,0,0,0] itt is vannak kisvideók nézegessétek.....azé tudnak Módosította Május 30, 2007 spirituell A fórumon tilos a káromkodás, illetve egyéb sértő kifejezések használata! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RichárdFtc Posted Április 25, 2006 Share Posted Április 25, 2006 Foci! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ergei Posted Május 11, 2006 Share Posted Május 11, 2006 Én kézilabdázok 5éve, hetente 3x gyúrok. Deszkáztam is 1 nyáron keresztül csak nem volt kitől tanulni meg elég kevesen voltunk, mivel elég egy nyomorék településen lakok. Miskolcra meg nem volt pofám lemenni full amatőr ként a skateparkba. Focizni is szeretek, de a focisták általába elég sötétek (főleg Magyaro.-on), tisztelett a kivételnek, de tudjátok az erősíti a szabályt. Nem hiába csak a focit játszák szinte csak lábbal (respect footbag-esek), minden mást kézzel játszanak. Kedvenc nézett sportom meg a jégkorong. Hajrá Philadelphia Flyers!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petiboy007 Posted Május 11, 2006 Share Posted Május 11, 2006 Ez sztem 1 tipikus oan kérdés , meik a legYObb sport, h nincs rá nromális magyarázat. Nálam pl a kosárlabda hasít, másnál a foci és másnál a tennis és így tovább. Van akinek meg már az is sport h csatornát váltson a kapcsolóval. Szal helyesebb lenne a topic címe úgy h: kinek melyik a legYObb sport Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcflay2 Posted Június 4, 2006 Share Posted Június 4, 2006 Foci és kézilabda,nézni imádom művelni már nem nagyon.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts