Jaffry Posted Június 29, 2005 Share Posted Június 29, 2005 Hi mindenkinek! Én verseny szerüen vitorlázok és ez a legjobb sport a világon, mert amikor nagy szélben megsiklat a hajó és a pofádba fröcsköl a víz, annál jobb nincs. És ha valaki megy az optimist EB-re akkor én ott leszek:) Ui.: szerintetek melyik a legjobb sport Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted Június 29, 2005 Share Posted Június 29, 2005 Én a Focra dobom a " képzeletbeli szavazatom" biztos jó lehet vitorlázni is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aki Posted Június 30, 2005 Share Posted Június 30, 2005 Atlétika a legjobb sport szerintem! D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ts0Ts0 Posted Június 30, 2005 Share Posted Június 30, 2005 A vitorlázás alatt mit értesz? Mész egy nagy vitorlás hajóval és körbeutazod a Földet egy versenyen? Jah én kajakozom és az nagyon jó... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ace Posted Június 30, 2005 Share Posted Június 30, 2005 Én szintén a kajakra voksolok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ts0Ts0 Posted Június 30, 2005 Share Posted Június 30, 2005 Akkor eddig a Kajakozás áll nyerésre... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
green Posted Június 30, 2005 Share Posted Június 30, 2005 Számomra 1értelmű, hogy az Amerikai foci D , hogy miért? Mert kell hozzá atletikus termet - futás, távol ill. magas ugrás, cselezés, rafinéria, mint a fociban - labda nélkül, ERŐ, mint a birkózásban, pontos passzok, mint a kézilabdában vagy a kosárlabdában, és bár sokan nem gondolnák, de gondolkodás, taktikai érzék, és borzasztó nagy állóképesség, mint általában minden sportban! Bár van árnyoldala, is pl. a teljesítményfokozó szerek, mint majd minden sportban ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrewmc Posted Július 6, 2005 Share Posted Július 6, 2005 szerintem a freestyle baketball a legjobb sport, bár a baseball ütő is szimpatikus versenyszerű önvédelmi célokból, továbbá ott van az a sport ,hogy embervadászat bár ezt nem sokan űzik rajtam kívül bézbólütővel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fetibi Posted Július 6, 2005 Share Posted Július 6, 2005 én versenyszerűen kosarazok és szerintem az a legjobb érzés amikor zsákolsz én erre szavazok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted Július 11, 2005 Share Posted Július 11, 2005 Szerintem a biciklízés, naponta akár 40 km-t is tekerek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted Július 12, 2005 Share Posted Július 12, 2005 Szerintem a biciklízés, naponta akár 40 km-t is tekerek! 9989[/snapback] Nemtekesz el hozzánk ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
corci Posted Július 13, 2005 Share Posted Július 13, 2005 Nemtekesz el hozzánk ? 10024[/snapback] Mi a pontos címed? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted Július 13, 2005 Share Posted Július 13, 2005 Jah corci együtt szoktunk tekerni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted Július 13, 2005 Share Posted Július 13, 2005 BiK€ 4EVER!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted Július 14, 2005 Share Posted Július 14, 2005 BiK€ 4EVER!!!! 10103[/snapback] A filmekbe van egy fasza Bikeos video, úgye már letölötted ?! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vmatex Posted Július 15, 2005 Share Posted Július 15, 2005 Rowing+GYM Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loky Posted Július 17, 2005 Share Posted Július 17, 2005 Foci, na meg a "diványsport" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
green Posted Július 17, 2005 Share Posted Július 17, 2005 (edited) A "diványsport" minden műfaját, imádom én is művelni :tongue2: Módosította Január 30, 2007 guru Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vitya Posted Július 21, 2005 Share Posted Július 21, 2005 Én inkább "Fotel"-sportot üzöm de keményen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
green Posted Július 23, 2005 Share Posted Július 23, 2005 (edited) És egy kis online Madden??? Módosította Január 30, 2007 guru Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csabesz89 Posted Július 24, 2005 Share Posted Július 24, 2005 strandröpi;ping-pong; foci Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenco_8 Posted Július 28, 2005 Share Posted Július 28, 2005 Hát bocsi srácok,de mindenkinek/ill. 1vkinek ha jól olvastam nem/ csalódást kell okoznom,ugyan is a világegyetem legszebb,legjobb,legélvezeteseb,leglátványosabb sportja a kosárlabda!Erre akárki akármit válaszol,Ez TÉNY!Csak az mondd mást aki még életében nem dobott kosarat,szívatottmeg egy jó csellel vkit/akár tanult,akár Saját csel/ és persze még életében nem fgota meg a gyűrűt!Annál jobb érzést,szebb látványt még tuti,h nem éltát egyikőtök sem aki nempróbálta.És az a jó hogy nem csak 1 "monoton" kosárlabda van,mert ott van melette a Streetball és annak is több változata.Sztem aki 1szer is belekostól a teljesen beleszeret! Lenco. U.I.:Nézzetek sok And1 videót! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
corci Posted Július 28, 2005 Share Posted Július 28, 2005 Én 1 időbe 10 kilómétereket futottam, de a lábamnak nem tett jót. Így hát most bicajozok és íjjászkodok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox6 Posted Július 30, 2005 Share Posted Július 30, 2005 waterpoloo 4 ever Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_AdEe Posted Augusztus 8, 2005 Share Posted Augusztus 8, 2005 én kézizek, de a focát is csípem, de a haverom kedvence a lufi röplabda Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted Augusztus 8, 2005 Share Posted Augusztus 8, 2005 Én 1 időbe 10 kilómétereket futottam, de a lábamnak nem tett jót. Így hát most bicajozok és íjjászkodok. 11520[/snapback] Az tök zsír lehet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rakovics Posted Augusztus 18, 2005 Share Posted Augusztus 18, 2005 A foci az igazi sport ezt sztem mindenki naon jól tudja... De sztem a sportlövészet is naon jó lehet...((A szomszéd macskájára..) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_AdEe Posted Augusztus 19, 2005 Share Posted Augusztus 19, 2005 hehe, sztem a kézi is jó, és abba még jók is vagyunk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limahl Posted Augusztus 20, 2005 Share Posted Augusztus 20, 2005 Mivel itt még nem jártam nálam a foci a nyerő.Hamár eltörött a bokám lehet mire fogni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rakovics Posted Augusztus 20, 2005 Share Posted Augusztus 20, 2005 Hát igen az kellemetlen... De azért a foci még mindig naon jó sport... De csak 1 ideig.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts